ursa_p
|
Dan! Evo ... berem dalje! Sazi ... ti moram povedat, da se s tabo in tvojim mnenjem glede krsta POPOLNOMA strinjam. Tudi midva sva se zato odlocila, da Gala ne bova krstila. Matic je se nekaj premleval kaj zeli, ampak sem mu lepo povedala, da pri nas nihce ne hodi v cerkev in da ga ne mislim krstit samo zaradi obreda. Je pa on bolj zelel zato, ker je njegova mami bolj za take reci. Moje mnenje je, da otroka ne bom silila v NOBENO vero in tudi jaz mislim, da je krst "uvajanje" v krscansko vero. Gal bo imel prosto izbiro vere (vera ni samo krscanska, muslimanska ampak jih imamo pri nas ogromno), ceprav si po pravici povedano bolj zelim, da bo tudi sam ateist. No, pa tudi jaz se glede tega ne mislim kregat ... vsak se odloca po svoji zelji in vesti, kar se mi zdi tudi najbolj prav ... moje mnenje sem pa vseeno izrazila. Izpadanje las ... lahko recem samo NENORMALNO ... groza. Vzajemnina kaseta ... moram rect, da se jo splaca pogledat, meni je res super. Domaca lekarna ... pri nas nimamo doma nic drugega kot sirup Daleron, ki smo ga dobili ob cepljenju za zbijanje temperature, ce bi se mu povisala cez 38, 5 - pa je nismo rabili ... je prisla samo do 38, potem je pa zaspal. Ninaki ... ti se vedno nisi postudirala kako dol spraviti fleke od kakcev? No, najprej naj povem, da je pri Pamperskah tudi nam vsak kakec prilezel ven (nekaj jih stulimo zraven, ker smo jih dobili .. sedaj dobi Pamperske le, ce vem da ne bo kakal (sej imamo samo se stiri plenicke) ... se pravi ko se ze pokaka - itak kakamo na 1 teden). Kakec ... tudi Galov sobotni kakec je imel nekaj zelene barve zraven. Se pa drugace pocuti v redu, sploh par dni po kakanju ... preden se pokakak pa je siten ko hudic ... no, danes je namrec spet ze sedmi dan, ko cakamo kakec. Je pa tekoc (po mojem mnenju ne prevec), vsebuje kasico, pa tak lepljiv je (se vlece), ampak je zdravnik v bolnici rekel, da je to v redu. Aja, pa noro smrdi ... saj ni cudno, ce se pa po 1 teden paca v trebuscku. Pa enkrat ste pisale, da ne kakajo zato, ker vse porabijo ... s tem se sedaj ne strinjam, ker se pokaka za cel teden nazaj .... komaj vse ostane v plenicki s tem, da ga VEDNO previjem cisto takoj, ko se pokaka, pa obvezno ga takrat ne drzim za ritko, da ne bi vse potlacila, ampak za nogice - upam, da razumete kako mislim - podprt je na nogicah. Nosecniski testi ... no, pri meni so pa kar trije ClearBlue-ji pokazali negativno kljub nosecnosti ... ta zadnji v 8. tednu ... potem je pa nosecnost potrdila ginekologinja ... seveda TOTALEN SOK, ker nisva nic nacrtovala - celo dalec od tega. Lezalnik ... trenutno ga ne uporabljamo, ker je v njem kljub privezanosti zlezel cisto dol - je ocitno narejen za velike ritke ... imamo namesto njega en star avtosedez, ki je veliko boljsi, pa se ni tako "zaprt" ... kot med sedalom in naslonjalom je kar velik ... pa tudi pase mu v njem. Kar se pa bruhanja in polivanja tice je pa sedaj res skoraj cisto v redu ... sicer se veno poliva, ampak vsaxih na en obrok nikoli, kar se prej ni zgodilo ... pa bruha mogoce 5x na teden, kar je sploh super ... pa se to je vedno vedno manj polivanja, bruhanja pa sploh! Pa tudi kolicine pobruhanega so sedaj kar v redu ... bolj malo vsega skupaj. Punce ... mislim, da mi otrok kaka v narocju (tolk prdi, da sploh ne vem kdaj samo prdi in kdaj kaka ... sva bila ze veckrat prepricana, da je kakal, pa ni bilo nic v plenickah. Upam, da kaka. Spet ... spanje, uspavanje ... ravno vceraj smo spet probali kako bo, ce ga budnega poloziva v posteljo. Nazadnje je jedel ob 21-ih, od 18-ih naprej je spal samo kake pol urce, potem pa ves cas buden, pa se kopal se je vmes. V glavnem ob 23-ih je bil se vedno cisto buden, potem pa je postal siten pri Maticu v narocju, se prej pa v tistem starem avtosedezku. No, pa sva se odlocila, da ga neseva kar v posteljico ... kar bo pa bo. Huje kot to da ga greva spet ne bo moglo bit. No, pa prizgeva varusko in njegovo zvezdico. Cez kakih 15 minut gre Matic pogledat kaj se dogaja ... prde v sobo, Gal se mu zasmeje. Cist dobre volje klepeta sam s sabo v temi (zvezdica se je ze ugasnila) ... varuska pa je bila na napacnem kanalu in sploh nisva vedela ... pa cudno nama je bilo, da nisva slisala najine klepetulje. No, potem ga Matic pusti tam, ampak ga je sel cez 5 minutk iskat, ker je bil cisto buden ... pa spet sitnoba. Ja, potem pa nic ... pa ga je nesel v posteljico in fertik ... mu bova pa zvezdico prizigala, ce bo treba. No, potem je pa le pridno zaspanckal sam. S tem res nimamo problemov ... v vecini je se celo tako, da mu pri nama manj pase kot v svoji posteljici. Je pa drugace tako lepo, ko nam otrocki zaspijo v narocju ... na sreco ga meni ni potrebno uspavat ... gledam TV, on pa zaspi. Res je priden fantek, samo to njegovo srackanje ga muci. Aja, nic nismo kakali! Sem ga dala pa kar lepo v prenosno posteljico, ker je bil pri meni spet siten in se je samo stegoval ... sem navila medvedke, pa ze spi. Tinkatonka ... danes je pa itak tako slabo vreme (mrzlo je in se piha), da se v Zajcjo nisem sla. Bi prisla katera v zajcjo v ponedeljek, ce bo lepo vreme? No, zdej pa ne morem prit na 47. stran (nekej ne dela), tako da nadaljevanje kasneje. Grem pomit posodo. Lp, Ursa
|