ninaki
|
Helou punce, kako ste? Pa sej vidim, da ste super, saj forum cisto sameva Sej je prav tako, tudi midva pohajkujeva naokoli. Vceraj in danes sva bila zunaj ob nemogocih urah, tako da bova to ukinila. Sva se cisto stopila od vrocine. Jaz sem vceraj imela tamalega v bodiju s kratkimi rokavi. Sem cekirala koliko je topel, pa je bil cisto vroc, roke je imel cisto vroce, zato sem mu slekla majcko z dolgimi rokavi. Danes tudi, sem pa non stop cekirala kako vroce roke ima in pa, bila sva zunaj, ko je bilo res ZELO, ZELO vroce. Prejle popoldne, ko sva sla spet ven, sem bila jaz se vedno v kr. rokavih, tamalemu sem pa oblekla dolge, saj se mi je zdelo, da ni vec zanj za kratke. V avtu v lupini pa vedno zasvica. Zdi se mi, da ga prevec oblacim, zato sem mu dala dol zgornjo majcko. Pa ni nic protestiral. Si mislim, da bi jokal, ce bi ga zeblo. Velikokrat se mi je pa ze zgodilo, da je cmerkal, ker mu je bilo prevroce. Mi smo dobro. Cedalje manj spi cez dan, prakticno skoraj nic in sem posledicno veliko bolj utrujena od celodnevnega skakanja in animiranja. Ponoci je priden in se zbuja 1x na noc. Jaz sem zadnje dni brez energije. Se vedno ne jem svezega sadja in zelenjave, tako da sumim, da je zaradi pomanjkanja vitaminov. Zdaj bom pocasi tudi jaz zacela s svezimi stvarmi, da vidim kako vpliva nanj in ali ga bo se vedno zvijalo. V ponedeljek sva kupila kengurujcka, tistega, ki je sedaj v akciji v BC. Sva ga malo sprobala po stanovanju. Meni je fajn, Eneju ne ravno ne vem kako, saj nima prevec manevrskega prostora. Se mi zdi prakticen za dezevne dni, saj ne bi rada vlacila gor na vozicek tisto plasticno prevleko. Bi sla rajsi s kengurujckom in marelo ven. Ceprav bom morala zelo paziti, saj me grozno hrbet boli. In to od sprehodov. Eneja prakticno nic ne nosim, samo dvigujem ga. Boli pa kot hudic. Stvari in ockati...jaz sem zadnjic sprobala kako je, ko jaz ne pripravljam. Na koncu je bilo tako, da sem govorila kaj vse mora biti v torbi Je ze kao bilo vse, pol se je pa izkazalo, da ni tega, pa tega, pa tega... Aja, kje pa je to, pa to, pa to. S tem, da je vse, kar mora biti v torbi, v dveh predalih, samo itak, da se ne ve kje. Ursa_p, super, da sta z Galom spet doma!!! Upam, da vama ne bo treba vec nazaj in da bo Gal cedalje manj polival in bruhal. Kopanje...jaz ga milim kar v banji. Se mi zdi najbolj enostavno. Ce sva pa dva, gre pa se toliko hitreje. Slina...tudi Eneju se vcasih zaleti. Sarazan...res smo radovedne Oblacenje...Cuko, tudi Enej tuli kot sraka, ko se je treba obleci. Po vsakem kopanju in pri vsakem previjanju, ce mu oblacim rokave. Zjutraj, ko mu oblacim dnevne cunje, popoldne, ko greva ven in mu oblacim karkoli z rokavi. Samo ne rokavov gor dajati, pa je OK. Po kopanju pa vedno tuli, cim mu zacnem plenico gor dajati. On bi bil kar cele dneve nagec Tinkatonka, si kaj razmisljala o operaciji oci? Jaz sem to dala skozi in moram reci, da je bila to najboljsa investicija v mojem zivljenju. Zdaj pa moram sibat, me ze mali klice. Gremo se kopat, danes nekoliko pozneje, saj smo bili do malo prej zunaj. Punce, uzivajte in se beremo, Nina
|