|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2006
8.5.2006 19:36:30   
taja27
Pozdravljene mamice!!

poroka... marty5 meni se zdi pa čudovito, da boste imeli krst in poroko na isti dan. Midva bova imela 11.05. že 4 obletnico najine poroke, skupaj pa sva že 11 let. Tudi midva sva si želela manjšo poroko, vendar je naša familja malo večja in imajo starši in stari starši radi ''velike'' zabave (sploh po moževi strani) tko, da sva dobila poročno zabavo za darilo, kar pa je pomenilo, da bo bolj po njihovi meri in ne najini. Moj mož je imel s tem kar nekaj težav, jaz sem si pa kar hitro v glavi razčistila in vzela to kot dejstvo in mi je bilo dosti lažje. Če bi midva naredila tako kot sarazan, bi verjetno ostala brez starih staršev in staršev, saj jih bi pobralo. Pač tako je pri nas. Sva si pa vse ostalo splanirala po najinih željah in povabila tudi vse najine prijatelje. Rekla sva si, če je veliko ljudi pa naj bojo tudi tisti, s katerimi sva rada. Na koncu sva imela 260 gostov (nekaj jih celo nisem poznala user posted image ) ampak sva se imela čudovito in me tistih 160 ''preveč'' niti ni tako motilo.

jasnica upam, da ti rata vse tako kot si si zamislila. Kakšen salon pa odpiraš? Frizerski ali kozmetnični? Od kje pa si? Kaj veš mogoče bo katera izmed nas tvoja nova stranka.

hranjenje midve z Avo se dojiva na 2-3 ure čez dan, ponoči pa prva runda na 3, 4 ali 5 ur, potem pa spet na dve uri. Včasih tudi celo noč na dve uri. Kriza!

prestavljen krst  ... Zaradi nenadne operacije v družini, smo morali prestaviti krst iz 14.05. na 21.05. Tako je to v naši familiji. Slikice bom naložila po krstu.

sarazan upam, da ti čimprej uspe naložiti slikice od Sarinega krsta.

eviii no me veseli, da si dobila malo spodbude in upam, da čimprej naložiš nove slikice. Pa veliko uspeha in mirnih živcev pri vseh opravilih glede novega stanovanja. Uživaj v opremljanju!!!

nosek ... moram potrkati po lesu, ampak pri nas je z noskom že od rojstva vse super.

voziček ... tudi pri nas bo košara kmalu premajhna, kar pa niti ni problem, saj se Ava noče vozit v košari. Če jo dam v košaro je slišati kot gasilska sirena. Ker je športna varianta Quinny Speedy-ja še malo prevelika jo voziva kar v lupinici Maxi Cosi (hvala bogu, da nam paše na voziček) in neznansko uživa, saj ima lahko vse pod kontrolo. Pa še fino je, ker jo lahko privežem, posebaj kadar rolamo. Če bi jo imela v košari ne bi upala rolati z njo.

Poljubčkajte vaše sonče in se beremo.

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.5.2006 20:27:52   
sarazan
Poroka... da ne bo kakšne pomote. Midva sva se poročila na Mauriciusu, ker sva si želela na poseben način doživeti ta dan (poročila sva se bosa v indijskih oblačilih, 2 metra od morja,...), pa še poročno potovanje je bilo hkrati.
Po treh tednih sva imela pa še cerkveno poroko v Sloveniji s 100 svati in hudo zabavo. Tako so starši in sorodstvo, pa seveda prijatelji tudi, prišli na svoj račun.
Ker sva si vse plačala sama, sva naredila tako, kot sva hotela in nihče ni vplival na najmanjšo stvar. Mami in tašča sta sicer hoteli nekaj komplicirat, ampak nisva dovolila. Zato je bila tudi cerkvena poroka in zabava precej neklasična.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.5.2006 21:28:10   
Kami
Čao punce,
jaz bom tud bolj kratka. Spet imam en izpit za drug teden za pripravit pa dve seminarski. Štala cela, sploh ne vem kako bom. Pa še možek spet odhaja na 3 službene poti v maju in ga ene 10 dni sploh doma ne bo user posted image . Ne vem čist dobr, kako bom...
No, na temo poroke naj povem, da sva se midva poročila na skrivaj, samo vsak s svojo pričo. Ena boljših stvari v življenju. Ker bi imela drugče same drame, tako je bilo pa to nekaj čisto najinega. Staršem sva povedala dan po poroki. Njegovi so zamerli do amena (še do dans po moje niso oprostili in sploh mislijo, da je bila to moja ideja, ti packa ti user posted image ), moja mami pa ne, samo presenečena je bila (valjda)! So mi pa tele reakcije čist vseen. Nama je bilo super, žurka je bila totalno kul (prijatlom sva rekla, da je žur za moj 30.rojstni dan, kar je bilo sicer res, ob polnoči sva jim pa povedala še da sva se tudi poročila tisti dan). Ko gledam fotke - še enkrat bi naredila isto. user posted image
Lepo se imejte s svojimi jenčiji, upam, da se kmalu beremo! Pridne ste pa tako al tako vse!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.5.2006 23:29:13   
taja27
Podarjam nederček za dojenje

Doma imam popolnoma nov nederček za dojenje v velikosti 85C v črni barvi. Notranji del nedrčka je iz bombaža, zunanji pa iz mehke čipke.

Kupljen je bil v H&M, ampak so me malo precenili. Res da imam sedaj, ko dojim, dosti večji ''dekulte'', pa vendar so mi košarice še vedno prevelike.

Če ja katera interesentka in ji odgovarja velikost, ji ga z veseljem podarim. Na 'ZS' mi naj pošlje naslov in ji ga lahko pošljem po pošti.

... pa lahko noč ...

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.5.2006 10:07:43   
suky
Dobro jutrouser posted image

Ma ste pridne....tok postov..sem jih samo preletela, ker če jih grem brat, mi pol ne bo ratal nč napisat, ker bo mala pokonci!! Uglavnem, pri nas se pozna tale tretji mesec in z njim poskok rasti, lakota, hiperaktivnost....sem že čist zmučena!! Sem zgubila tri kile v enem tednu in sem taka kot strašilo...vse mi visi, še stare hlače in mislm, da bom padla pod 50kg, kar sem srčno upala, da se mi ne bo zgodilo, ker sem prov dobr zgledalauser posted image Eh, tko je če si sam za vse!! Se sprašujem, če mi bo zneslo??? Evo, po dolgem času nekaj napišem in že pokvarm cel forum s jamranjemuser posted image Ampak morem mal! Večinoma sem od doma in iščem novo stanovanje(garsonjero), kamor bova šli z Gajo na novo zaživet, ker TUKAJ naju bojo požrli in men čist fental živce!!! Hvala bogu, da lahko dojim!! In upam, da od vsega sranja ne bom še ob mleko!! Mislim, da bova drug teden že na svojem in bo ful bolš!! Sej ozadje pa nekatere poznate in veste zakaj gre....

Vidim, da ste eni kr fajn težkiuser posted image . Moja Gaja bi mogla met tudi tam mal čez 5kg-UPAM!! 16.5. mava cepljenje in ostale ceremonije, ki spadajo zraven. Tiste, ki ste že cepile, a je blo kej težav, reakcij??

Poroka- no comment!!

Ja, v četrtek mava še otologa v LJ, ker nej bi Gaja mal slabš slišala na levo uho, kar pa močno dvomim in upam, da bo vse OK. Po pregledu pa greva še mal po LJ, v BTC, mal po trgovincah...uuuuu bo fino. To bo za naju pravo doživetje, ker pr nas na Jesenicah nimamo nobenih pametnih trgovin...edino BC pa še ta ma ful manj izbire kot pa v LJ!!!Tko, da komej čakava, da greva na izlet v LJ in da bo moja punca prvič vidla prestolnicouser posted image user posted image

Šibam pa se slišmo še kej.
Poljubček VSEM *MWA*

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.5.2006 10:24:57   
marty5
Dobro jutro,

najprej hvala vsem za vaša mnenja, tolažilne besede in izkušnje s poroko user posted image . Tudi midva sva se skulirala in se zdaj le še smejeva vsakodnevnim novostim - o najeti aranžerki s Trsta, ki bo prišla dekorirat cerkev ipd. Starši so čisto not padli. Drugače so oboji super in nama ogromno pomagajo in crkljajo, tako da sva po začetni jezi prišla do zaključka, da si pač zaslužijo, da malo popustiva....malo, ja user posted image  Koga slepim? je pa problem, ker sva na začetku tudi rekla, da si bova plačala vse sama in tudi nočeva daril za naju. In seveda naju ne upoštevajo. Morda se sliši čudno, ampak mi je res neprijetno, da si drugi delajo stroške z mojo poroko. Včeraj sva šle z mamo zbirat konfete (za naju in za Jerneja za krst) in sva se skregali v trgovini, ker ji nisem hotela pustit plačat.
No, dovolj o tem - se opravičujem, ker sem vas tako obremenila s to temo. Gremo raje na naše februarčke, katerim je tema tudi namenjena!

Nosek - Jernej ima non stop poln nosek in včasih diha kot hrček. Ga večkrat dnevno čistim s fiziološko in aspiratorjem. Najbrž je veliko kriv suh zrak v stanovanju. Se že nekaj časa namenjam po vlažilec.

Voziček/košara - tudi mi bomo mogli počasi it v športno varianto. V Pramettu je košara skoraj premajhna, sploh pa so pritožbe, ker nič ne vidi. Imava pa še voziček od Chicotta, kjer smo ga včeraj imeli v športni varianti z rahlo dvignjenim naklonom in Je bilo jerneju še kr ok. Bomo malo eksperimentirali.

Jasnica - vso srečo in predvsem veliko mirnih živcev pri urejanju salona!

Krst - komaj čakam na slikice od tistih, ki ste že iemle oz. boste imele kmalu krste.

No zdej sem pa doživela presenečenje, ker sem na vrata dobila servisreje za klimo. Jaz pa v pižami, Jernej se je jokal (njegove vesele ure), v dnevni sobi pa kup perila, ki smo ga zvečer na hitro umaknili z balkona zaradi dežja. Po moje sem zgledala kot kaka obupana gospodinja user posted image . me je dragi psokušal priklicat, ampak sem imela izklopljen gsm......no, pa je tudi to šlo mimo.

Pri nas je dež in bomo mogli bit doma. jernej je zaspal in upam, da bo dal vsaj eno urco mir.....če ne gremo ven je grozno tečen.

Lepo preživite dan!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.5.2006 12:35:04   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

Mi bomo danes tudi kar notri, ker je nekaj temno nebo in ne bi rada na pol sprehoda doživela kakšnega naliva...

poroka... Pri nas je še nismo doživeli in je še nekaj časa ne bomo. Verjetno pa se bo kaj v tej smeri zgodilo tam proti koncu mojega faksa. Drugače sva pa skupaj že skoraj 3 leta in 4 mesece, zaročena sva pa tudi že dobro leto. Glede na to, da bom jaz novembra šele 21 let stara, Jure je pa 22 let dopolnil januarja, sva že kar nekaj časa skupaj, ne...
Aja, pa to, da bi se kar poročila, brez vednosti staršev in ostalih sorodnikov in prijateljev, pa pri naju odpade. Sploh nisva za to.

marty5...
Po mojem se boš še kar prekregala, ker težko verjamem, da bo kdo prišel praznih rok.user posted image Je pač takšen običaj, da ženim in nevesta dobita tudi darila...

nosek... Nik ima včasih tudi zamašen nosek in takrat, ko slišim, da začne težko dihat, mu v vsako nosnico kanem 1-2 kapljici fiziološke. Se sicer malo upira, vendar potem 2x zadiha in ugotovi, da mu je lažje. Glavo mu sicer držim malo bolj nazaj, ust mu pa ne zamašim. Meni so v bolnici sestre pokazale, kako dajati kapljice in mu niso nikoli zamašile ustk.user posted image
No, kakorkoli že, vseeno se mu nosek fajn sčisti.

krst... Jaz tudi komaj čakam na slikce s krstov!user posted image

Drugače pa sem že dosti boljše volje kot včeraj (se še enkrat opravičujem za izliv vseh negativnih čustev). Po pravici povedano tudi ne morem ostati dolgo slabe volje, ker me Nik vedno spravi v dobro voljo. Ga samo pogledam, ko se mi nasmeji ali pa mi kaj začeblja, pa kar pozabim na slabo voljo. Ta moj pobček navihan...user posted image

cepljenje... Mene tudi zanima, kako so ga prenesli tisti user posted image , ki so ga že dali skozi. Ste imeli še kaj težav?
Mene je že zdaj kar malo strah 18. maja, ko imava tudi midva cepljenje, ker me že zdaj stisne, ko pomislim, da ga bodo pikali. No, saj vem, da sem občutljiva pa da to da vsak skozi, ampak vseeno... Že tako ne prenesem pogleda na igle (drugače nisem občutljiva na samo zbadanje - sem bila v bolnici deležna zelo pogostega zbadanja, pa sem vse preživela, ampak gledat pa tega ne morem), potem bom pa tam morala Nika držat, da bo pri miru, ko ga bo zbodla...user posted image Groza!

suky... Upam, da čim prej najdeš primerno stanovanje zate in tvojo punčko in da se tako hitro oddaljita od vseh, ki ti parajo živce.

ursa_p in njen Gal... Kako sta kaj? Sem že prav radovedna, kako vama gre in če je šlo kaj na bolje.

mi... Smo drugače vredu. Tudi jaz vsak dan čakam, če bo kakšen preskok rasti na vidiku, pa ga zaenkrat še ni. Mi pa Nik po novem malo več časa spi podnevi. Ne vem, čemu bi to pripisala, ker se ni drugače naš način življenja nič spremenil. Mogoče je pa vzrok to, da je non-stop v gibanju in se hitreje utrudi. Se mi je že ene 2x zgodilo, da se je nekaj časa ful intenzivno igral pod mostom, potem pa je postalo vse tiho in vidim, da mi je zaspal. Je res ful živahen čez dan. Me pa to ne moti, dokler se zna sam igrati in zaposliti in meni ni treba non-stop skakat zraven in ga animirat. Upam, da bo tako tudi ostalo, ker si res ne predstavljam, kako bi lahko imela sploh kakšen trenutek zase, če ne bi bilo tako. Se moram pa kar fajn namučit, da ga previjem tako, da sploh kaj drži (ker skoz miga in ni sekunde pri miru), pa navadila sem se že na to, da imam čisto zbrcan trebuh in podobno.user posted image

Tako... Zdaj moram pa končati, ker moram pohitet in Niku še nohte postrižit preden se zbudi.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.5.2006 12:51:43   
tinkatonka
Živjo!

Malo sem slabe voljeuser posted image user posted image . Kot veste je moja tašča letos januarja zaradi neznane bakterije v roku ene ure, odkar so ji začele mrtvinčiti noge, ostala hroma od trebuha navzdol. Njena bolezen se je začela že poleti s pokašljevanjem, po pol leta se je nadaljevalo z močnimi bolečniami v predelu pljuč, bila poslana k pulmolou, kjer niso ugotovili nič,  potem pa kar naenkrat ohromelostuser posted image .  No danes pa je šel k zdravniku moj mož, ker tudi kreha že ene 2 meseca in predvsem ponoči dobiva hude napade kašlja. Diagnoza: sum na astmo in poslan k pulmologu. Ker se je taščina bolezen začela ravno z nenehnim kašljanjem sem kr malo v skrbeh. Prav tako on in je v zraku kr neka napetost, ker sva oba živčna. Sicer je res mala verjetnost da gre za isto bolezen, pa vseeno me je presneto strah. Upam da ni nič resnejšega, ima pa pulmoga konec tega meseca pa bomo vidli kaj bodo rekli. Držite pesti punce. user posted image user posted image

Poroka....sem še med frišno poročenimi. Poročila sva se lansko leto, konec septembra na Bogenšperku, torej bo ta mesec šele 9 mesecev, odkar sem poročena. Svatov sva imela 65, večino sorodstva in nekaj prijateljev.

urša_p..... danes me ne bo na sprehod na vaš konec kot sem ti včeraj rekla, ker je bolj slabo vreme, pa še mož je doma in se bomo malo crklali.

MjaV se že doglo ni javila.user posted image

Moj Anejček je pa kot vreme. Ko je dan zaspan bi on samo spal, ko je dan tak pol energije je pa tud on naspidiran do konca. user posted image user posted image  No danes je bolj zaspan, vmes dobre volje, potem pa tak sitko. Ga stisnem k sebi, mu zapojem kaj, potem pa že zapira učke in spančka.

Zdaj se grem pa mal crklat z mojim možekom, Anej pa pridno pančka.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.5.2006 14:52:12   
ninaki
Hej punce,

hvala za spodbudne besede ob moji slabi volji. Vmes sem se mal skulirala - sem se napacala z Anti stres masko in si privoscila melisino kopel user posted image Pol me pa spet mal iz tira vrzejo, a bo ze. Kaj cem, nekaterih se zal ne da spremeniti, ne izbirati. Najbolje bo, da se jaz skuliram user posted image

Kami, jaz sem enkrat bila na prvi uri tecaja salse. Meni ples ravno ne lezi, pa se uzivam ne zraven, pa sem rekla, grem se salso probat. No, to je bilo pol edino kar sem probala, so se vsi soplesalci ustrasili, ko sem plesala z njimi, he, he, he.

Sem pa mal po netu brskala, ce je tudi v Lj. kako drustvo, kjer igrajo tarok. Me je Eviii spomnila, da bi se tudi jaz v to drustvo vpisala. Bi se mi prilegel kak kvartopirski vecer na teden user posted image

Joj, punce, me je Kami s salso spomnila na eno obdobje, ko sem bila v tujini in sem se tako narezala, da bom se vam povedala. Sva bili s kolegico na tecaju tujega jezika in smo imeli ravno odmor za stranisce. No in, ko sem bila v "straniscni kabini", cisto potihem pride cistilka in zacne cistiti tla in med drugim porine metlo nekoliko v mojo kabino. Jaz sem pa cisto zelena od strahu ratala, saj sploh nisem pricakovala, da me bo od spodaj ena metla pogledala. No in pol na glas recem, "ej, kolk sem se zdaj jaz usrala, ko me je metla pogledala" (kolegica je bila v sosednji kabini). In pol mi sele potegne kaj sem rekla in sva se tako zaceli smejati, da sva komaj do sape prisli. Se pol na tecaju. In pol kako v smehu razloziti Finki cemu se smejiva user posted image Skratka, nostalgija me je zagrabila....

Marty5, cestitke za diplomo!!!! Kar se pa vmesavanja tice, ti pa sploh ne zavidam. Uf... Kot je Sarazan rekla, sparaj zivce za Jernejeve vragolije user posted image Pa kako Anti stres masko daj gor, bo pomagalo user posted image

Vozicek...Enej je od zacetka v sportnem vozicku z ravnim naslonom. Ce mu ga zvisam, je previsoko (ni vmesne variante), tako da se vedno cisto lezi. Odkar je sonce ne uporabljam vec strehce, da lahko kaj ven vidi. Kupila sem sencnik, tako da ga sonce ne opece, pa se vedno kaj ven vidi.

Spimo pa res super!!!! Enkrat je prespal celo noc, drugace se pa zbudi okoli 4, pol pa okoli 7 ali 8. Danes sem ga ob 8 podojila, pol sva pa corila naprej do 10 user posted image In to od 10 zvecer, pa ob 4 se je se vmes zbudil. Ni kaj, vec spim, bolj sem zaspana user posted image

Sazi, tudi jaz ne pogruntam vedno, da je Enej lacen. Vcasih je zacel cmokati in si tlaciti roke v usta. Zdaj je to itak non stop na sporedu, tako da to odpade. Vceraj sem bila v mestu. Se s prijateljico ravno vsedeva in narociva, pa zacne jokati. Pa pogledam na uro, lakota ni, si mislim, saj ni dolgo nazaj jedel. Pa se pocekiram, ce je lacen, pa ni. On pa se kar naprej joka. Pa ga vzamem ven, nic ne pomaga. Pol si pa mislim, mogoce mu bo pa duda pomagala (ceprav je sploh ne mara odkar je odkril kako dobre so roke v ustih). Pa jo je tako zagrabil.... Pol pa ven vrgel. Laaaakotaaaaa in to taka, kot da ne bi se nic jedel user posted image Na, pa bodi pameten user posted image

Ta petek bom najbrz imela obiske, tako da ne bom mogla priti v Tivoli. Vsekakor pa javim, ce se bo kaj spremenilo.

Tinkatonka, drzim pesti, da bodo izvidi OK!!!

Punce, lepo se imejte in upamo na sonce jutri, da bomo spet lahko naokoli skakale. Pa otrocke polupckajte.

Nina

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.5.2006 15:14:05   
sarazan
user posted image  user posted image  user posted image  ninaki... sem skoraj Saro zbudila, ko sem se smejala na tvojo dogodivščino "z metlo" user posted image  user posted image  user posted image

cepljenje - stranski učinki... pri nas ni bilo nobene katastrofe. Pazila sem, da je nisem ravno na mestu cepljenja držala. Pri previjanju še danes menjam alkoholne obkladke - imela je malo zateklino, ampak nič drastičnega. Ni pa bila nič razdražljiva, celo zdi se mi, da malo več spi user posted image . Jedla je normalno.

suky... držim pesti za stanovanje user posted image . Pa dobr zapravljajta v Ljubljani.user posted image

tinkatonka... pomiri se. Boš videla, da ne bo nič hudega s tvojim user posted image .

krst... možev računalnik je na servisu in gor so vse slikce. Upam, da bom lahko kmalu dala kaj sem gor.

Šibam previjat user posted image

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.5.2006 16:10:27   
Eviii
ku-ku. evo mene spet malo tle.
tudi jst sm se mogla nasmejat zgodbi o metli in ninaki user posted image . res simpatično. to tudi mene popelje kako leto nazaj v obdobje. ko sm še študirala v ljubljani. in pol se spomnim na vse moje vragolije... to šele boli glava user posted image ...
no, zdej sm dala dejana počivat v njegovo lupinico. in sm ga po nesreči malo udarla z glavco v rob lupinice (v tisto držalo za ga prenašat naokoli). se je samo malo skremžu. in mi reče mama, da ga bom še ubila. sm ji mogla takoj postrečt nazaj z njenimi dogodivščinami. sm ji rekla, da nej bo kr tiho, ker je ona mene s postle kr nekikrat dol zvrnla user posted image . in sva se prou od srca nasmejali...
drugače, ninaki, če te tarok zanima, imaš na netu www.tarok.net na voljo program, ki si ga brezplačno vzameš dol in ga lahko igraš sama al pa preko neta z drugimi. imaš pa tudi tekmovanje ob torkih zvičir.
najina poroka je bla normalna. sicer sem imela kr neki problemov 17 švedov naokoli prevažat. blo nas je vse skupi okoli 60. marty, če rabiš kako telefonsko, povej. imam enga super fotografa, ki ne računa dosti. pa še kako drugo malenkost ti lahko povem. zdej vam pa morem neki priznat. jst si full želim postat organizatorka porok in podobnih zabav. tudi kakih dekliščin in fantovščin, pa zabav za user posted image ,... imam dobre organizacijske sposobnosti in me to tudi veseli. mogoče bom nekega dne (zaenkrat nimam cajta) odprla svoj biznis na to temo. bomo vidli...
suky, jst ti tudi želim vso srečo. ti naredi, kar bo za vaju z rebeko najbolše. čim dlje od tistih, ki ti ne želijo dobro in srečno s tvojo pikico.
tinkatonka, ne se sikirat. tko bo najbolše. v nasprotnem primeru bo trpel anej. vsaj pr nas je tko, da če sm jst razburjena, je dejan čisto nor in nemiren...
zdej pa nej načnem eno novo temo oziroma vprašanje. kolko otrok mislite še imet? kdaj jih planirate? moj možek ima dva brata in en ima 3 in en 4 otroke. in on ima rad velike familje. jst pa tudi. glede na to, da nisva več rosno mlada, si jih 5 res ne moreva zamislit, enga še sigurno, mogoče celo 2. bomo vidli. na naslednjem bomo začeli delat drugo leto (letos še ne pride v poštev, ker sem imela cr), pol pa naslednjega spet čez dve leti. se mi zdi, da je nekako dve do tri leta neko dobro razmerje med njimi. seveda pa se lahko kej pri tem planu tudi zalomi...
lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.5.2006 17:07:03   
marty5
Eviii, za fotografa pa te bom res vprašala številko. Ravno iščem kakega. Če se ti da, mi napišeš številko na privat?

Otroci - ja, to je pa tema, kjer se z mojim še loviva. On bi namreč čim prej imel še enega (beri: jeseni naj bi že delala na njem). Meni pa je prezgodaj. Nekako sva prišla do sporazuma, da počakava vsaj še 1 leto preden začneva na tem. Jaz bi imela razliko nekje okrog 3eh let.
Je pa tu še drugi dejavnik. Zelo si želim namreč menjat službo. Dokler sem bila brez družine, je bila služba super. Ogromno sem potovala, pa še fajn sem lahko dodatno zaslužila z dnevnicami user posted image . Zdaj pa.....ni šans, da bi spet hodila po 2 tedna vsaka 2 meseca okrog. Jernej je na prvem mestu. In najboljše bi bilo, da "opravim" z otroci preden iščem novo, ne? Sploh pa bi bilo neumno, da grem v novo službo, isto leto pa na porodniško....
V glavnem - največ čez 3 leta bi Jernej naj že dobil bratca ali sestrico. Tretjega si oba želiva, ampak tu bomo še videli. Zdaj smo v 3,5 sobnem stanovanju in za 5 bi bilo malo tesno.

Jernej se pritožuje.....šibam.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.5.2006 20:30:56   
sarazan
število otrok ... če se kaj ne zalomi, bomo čez 2-3 leta še enkrat pestvali (vmes moram doktorirat). Mogoče se odločiva še za tretjega, ampak je to precej pogojeno s tem, kako bosta prva dva pridna user posted image . Pa moj mož bo letos že 35 in pri 40. letih ne bi bil rad tretjič očka, prej bo pa mal težko. Sva malo pozno začela user posted image .
Kar se pa stanovanjskih in finančnih zadev tiče, pa pri nas niti ne bi bil tak problem.
Službi imava pa taki, da se lahko prilagodiva družinskim obveznostim. Jaz sicer vsaj 2x na leto kam odpotujem na izobraževanje, ampak imava že zdaj tako prakso, da sva šla oba in podaljšala v dopust - krajši ali daljši, odvisno, kje sva bila. Nazadnje sem imela eno konferenco v Stockholmu in sva še za dodatnih pet dni ostala tam, da sva si ogledala to lepo mesto in okolico.

Zdaj grem pa likat user posted image . Mislim na Tinkotonko in njeno veselje do tega opravila, mogoče mi bo kaj lažje user posted image .

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.5.2006 23:20:46   
taja27
število otrok
tudi midva bi imela rada dva, ampak bo zaradi CR treba počakat vsaj eno leto. pa potem upam, da ne bova tolko dolgo čakala, kot sva na Avo. za tretjega sva pa verjetno že prepozna.
po eni strani mi je kar škoda, da prej nisva mislila na to. ampak saj veste. najprej štalca pol pa kravca, pa služba ... no sva pa res že ogromno dala skoz, tko, da se ne smem preveč pritoževat. skratka, vse je blo po planih, ko sva začela delat na dojenčku, se je pa zalomilo. plani so se prestavli za dobra tri leta. komaj čakava, da Ava malo zraste, da bomo šli z avtodomom malo po Evropi. mogoče bova imela pa srečo in nas kakšen dojenček še malo prehiti.

mi je kar malo čudno, ko tukaj tako klepetamo februarčice in je med nekaterimi kar dobrih 10 in več let razlike. 

drugač bi pa tud jst mela tri, tko k sarazan. 

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.5.2006 8:03:32   
marty5
Zanimiva tema.....
vidim, da si nas kr nekaj želi 3 otroke. Ampak pravijo, da po drugem, želja po tretjem strmo upade user posted image . Bomo videli. Kar se pa starosti tiče. Jaz jih bom imela čez mesec 27, moj pa letos 30. Tako, da imava še čas tudi za tretjega.
Midva sva tudi čakala, da sva imela redni službi, stabilne finance in pa rešen stanovanjski problem. Jaz sem še malo odlašala, ker sem želela dat pod streho diplomo, s katero že predolgo dolašam. Sem malo "sfaliran" študent, če temu lahko rečem tako, ker me je služba prehitro potegnila (navadno študentsko delo je preraslo v redno službo in šola je šla malo na stranski tir), saj sem zavohala finančno samostojnost.....Ampak potem me je kot naročeno, G prestrašil, da če želim otroke, bi bilo potrebno malo pohitet (imam policistične jajčnike). Takrat me je taka groza prevzela, kaj bi bilo, če ne bi mogla imeti otrok. No, pa je ratal skoraj takoj user posted image

Priznam pa, da me je malo strah misli, da bi imela 2 ali 3 letnika in še dojenčka zraven......Ne vem, če bi se znašla. Včasih že le z Jernejem komaj uspem prit skozi dan........user posted image . Morda pa sčasoma postaneš bolj samozavesten glede tega?

Danes se obeta dan brez dežja user posted image . Najprej moram v lekarno po mleko, ker če ne bo kriza. Je pa kr en finnačni zalogaj tole mleko. Po hitrem izračunu, gre kakih 20k na mesec zanj.

Tinkatonka - boš vidla, da je vse v redu. Mi ti pošiljamo pozitivne misli, ti pa tudi poskušaj mislit pozitivno user posted image

Treba fanta nahranit...moja kavica bo mogla počakat....

Lep dan!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.5.2006 12:54:03   
Eviii
dan...
jst sm malo prej pršla od g. je reku, da je vse ok in da se rana lepo celi oziroma se je že zacelila. in maternica je že šla nazaj na svoje mesto in se je kr precej že skrčla. sm se pa z njim pogovorila, kako za naprej. sm mu povedala, da mi ne mislimo zdej dolgo čakat. eno leto in pol bomo spet v akciji. pa je reku, da bi blo za moje stanje najbolše, da bi počakala vsaj 3 leta. pa sm mu povedala, da to pa ne bo šlo. grem januarja spet na kontrolo in se bova takrat bolj pošteno pogovorila. najprej pa si morem še ledvičke zirhtat. imam v začetku junija ultrazvok in pol sredi junija še kontrolo pri urologu. bom se še z njim pogovorila.
drugače je dejan en pravi mali možek. se mi zdi, da raste vsak dan bolj. je kr ponoroel... vse oblekce so mu že premajhne. zdej je 62 že skori za med stare oblekce. mu dajem gor bodije 68. hlače in majčke so mu 62 še prou, pa ne več za dolgo, se mi zdi. je pa priden. zadnje dni gre spat okoli desetih al pa enajstih. pol se še malo sam s sabo pogovarja al pa njurka kakih 15 minut. in spi do šestih in pol. bravo mi user posted image .
danes me čaka it gledat spalnico za naju dva. pol pa še jedilni kot in smo skori opremli celo stanovanje. sm pa pozabla, da imamo v juliju tehnični dveh avtov in avgusta še enga. jao, se bomo skešali pr nas doma to poletje user posted image .
zdej grem pa počasi na kosilo, pol pa še kej nardit. jutri grem v ljubljano. in bom vrjetno kej tudi v btc-ju. suky, če imaš cajt in voljo naju spoznat z dejanom, me pokliči, ko končaš pr dohtrju... mi je pa žal, ker sm vidla, da sm v prejšnjem postu tvojo pupco poimenovala rebeka. sm pol ugotovila, da je gaja. upam, da se nisi užalila.
lep dan user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.5.2006 12:56:42   
Kami
Čao punce, evo kje sem namesto da bi se učila user posted image !
Eh, mam čisto dan pokvarjen. Nisem šla na aerobiko, ker je kazalo na dež. 10 minut po začetku ure pa ti posije sonce user posted image . Potem se že 2 dni veselim, ker naj bi šli s prijateljico dans zvečer na eno premiero v kino. Pa neki stikam po denarnici in vidim, da so bile karte za včeraj! Mož dajal napačne informacije. user posted image  Skratka, mene take stvari lahk zelo iz tira vržejo.  Neki me pa more, ne user posted image ?
Sicer sem pa dans stanovanje že zglancala. Jaz to počnem enkrat tedensko in nič vmes, ker če ne se mi zmeša. No, za dans že končala. Zdaj čakam, da se škratek zbudi, da greva ven na sončka. Da se mi slaba volja malo porazgubi....
Kdaj mislite otroke prestavit v svojo sobo? (če jih že niste?) To me še posebej zanima za tiste, ki jih imate več in si bojo sobo delili. Bagsi? Petrina 28? Se namreč zadnjih nekaj dni ukvarjam, da bi Evana kar dala v otroško sobo Liamu. Večinoma prespi noč ali pa se 1x zbudi za hranjenje potem pa nazaj zaspi. In se mi zdi, da ne bi kaj pretirano motil Liama. Bolj ga motiva midva, ko se spravljava spat in se zdrami (ker nama škripa parket, pa mal tud pojstla user posted image ) Me je pa mal strah, kako bo zvečer za zaspat, ker zdaj brez problemov zaspita, sam ima vsak svoj ritual... Ne vem...
Ninaki... sem se prav nasmejala. Jaz sem tud neki tečajev v tujini dala čez (španščina v Španiji in Gvatemali), pa tarok imam tud rada. Midva nimava parterjev za špilat in ga zelo zelo redko igrava. Se lahk enkrat zmenimo, če ga igrata oba? Če pa zveš za klub v Lj. javi.
Število otrok... jaz bi jih imela več, mogoče tud več kot 3. Ampak glede na finančno situacijo in obstoječe razmere, pa odsotnost starih staršev, da o letih niti ne govorim (zlata medalja, saj veste user posted image ) mislim, da bova kar ostala pri teh dveh. Čeprav si oba želiva (vsaj) 3.  user posted image  
Regres... so me presenetli in sem danes dobila izplačanega! In to celega, čeprav imam pogodbo do konca julija. Morda mi pa mislijo podaljšat? To bi bilo lepo! Da se pocrkljam sem jutri namenjena v mesto po novo spodnje perilo! Joj, tega si res nisem privoščila že lep čas! user posted image (čeprav imam še kar neki kil plusa, ampak res ne morm čakat da jih dam dol - sicer kaj pa če jih sploh ne zgubim user posted image ?)

Uživajte v sončku. user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.5.2006 13:49:50   
Bonnie_RR
Zdravo punce!

Joj, sem jezna! Že od 10h pišem en post in vmes delam sto stvari, tako da me je prej ven vrgl ravno, ko sem ga dokončala!user posted image Je bila pa ful dolga pisarija o otrocih in razmerah, zato sem še bolj slabe volje, ker je bilo vse skupaj zaman. Zdaj pa nimam več volje vse tako podrobno pisat, zato bom napisala samo na kratko.

Nama se je Nik "ponesrečil" na celi črti, vendar nisva niti za trenutek pomislila, da ga ne bi obdržala. Prvega otroka sva načrtovala šele ob koncu faksa, vendar je pač usoda hotela drugače...
Zdaj bova pa toliko bolj pazljiva, da se to ne ponovi, saj zdaj se je pa treba res maksimalno spravit v faks in ga čim prej naredit. Potem pa lahko pride na vsto še kakšen dojenček, računava tam nekje čez 3 leta. Ginekologinja mi je tako svetovala vsaj 2letni premor zaradi CR in nepravilno oblikovane in pregrajene maternice tako, da prej tako ne pride v poštev. Drugače pa sva še mlada in imava še kar nekaj časa za to...
Si pa oba želiva vsaj 2 otroka. Jure že od začetka 2, jaz pa se, odkar sem postala mamica, vse bolj nagibam k temu, da bi imela 3. No, bomo še videli, kako bo, časa imamo še dovolj, načrtov pa prav tako.

Midva trenutno živiva pri mojih starših in nimava z bivanjem nobenih stroškov (naša dva nočeta niti slišati, da bi jima kaj plačevala, zato pa jima pomagava pri gospodinjskih in drugih opravilih). Načrtujeva pa, da bova čez približno 2 leti šla na svoje in sicer že imava hišo, samo malo jo bo treba preurediti. Moja omi in dedi mi bosta namreč dala vikend (v bližini Celja), ki pa je velik kot nomalna stanovanjska hiša s kletjo, garažo, teraso in razmeroma veliko okolico. Skratka, midva zdaj varčujeva, da jo bova lahko preuredila za udobno bivanje. No, glede tega se res nimam kaj pritoževati...

Glede na to, da sva začela z user posted image , bi si rada čim prej uredila tudi življenje tako, da bi čim prej oba končala faks, šla na svoje, da bi se Jure redno zaposlil (po možnosti tam, kjer dela zdaj, saj ima res fajn delo in tudi plačo)... V glavnem, da bi nama tudi ostalo zlaufalo po načrtih.

Moram pa res priznati, da nama ni hudega in da kar znava uživati življenje. Upam, da tako tudi ostane...

taja27... Imamo pa ravno kontra situacijo. Vidva sta si najprej zrihtala vse drugo in potem dojenčka, midva pa najprej dojenčka in bova zdaj začela delati še na ostalem. Ironija, kajne? Ja, to je pa življenje.user posted image

tinkatonka... Držim pesti, da bo z možem vse vredu, ti pa se probaj čim manj sekirat.

No, toliko zaenkrat...

Mogoče se še kasneje kaj oglasim!

LP

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.5.2006 13:51:55   
Bonnie_RR
No, šele zdaj vidim, da je bilo res zelo na kratko... No, vsekakor je bilo pa veliko hitreje!user posted image

Čaw

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.5.2006 15:29:46   
sazi
Mi smo danes imeli posvetovalnico in cepljenje pri treh mesecih (no, pri treh in pol). Lev ima menda povprečne mere: 59cm in 5710 g.
O kakšni posebni reakciji po cepljenju težko kaj rečem - zaenkrat je v redu, le morda malce bolj zaspan in zato siten - upam, da bo samo to.
Jutri pa imava še UZ kolkov.
Kar se števila otrok tiče, sva nekako oba za 2, jaz mogoče malce tudi za 3, ampak bomo najprej naredili 2. in potem videli, kako to izgleda (no, pa tudi nisva več med najmlajšimi in prav pozno ne nameravam imeti otrok), planirava pa 2-letno razliko, torej točno čez 1 leto veselo na delo.
Živimo pa trenutno na 52 kvadratih, pa nekako računam, da bi se za nekaj let dalo tudi z dvema stisniti, do takrat pa že malo več našparava in si omislimo kaj večjega.
druga soba - mi je žal nimamo, razmišljva pa o manjšem gradbenem posegu, da bomo končno vsi bolje spali, čeprav imamo še vedno eno nočno hranjenje.
regres-sem tudi že dobila prvi del (pri nas je v dveh delih). Kami, zate se mi pa zdi da je tako, da če si v koledarskem letu zaposlen vsaj 6 mesecev, ti pripada ves dopust in ves regres. (no, dopusta ne moreš koristiti, razen prenesenega, če boš še tam v službi naslednje leto).
Tivoli - kako je s petkom? Napovedujejo lepo vreme. Se zmenimo ali raje kdaj drugič?
kariera - vidim, da imamo vse neke želje po spremembah in hude plane - upam, da nam uspe.
očitno je Lev res malce bolj občutljiv in razdražljiv po današnjem cepljenju, tako da ...letim...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.5.2006 15:43:21   
tinkatonka
Hoj!

otroci...oba si želiva dva otroka, planirava pa 3-4  letno razliko. Pri nas smo tud prvo naredili Aneja, potem pa je oz. bo prišlo vse drugo. Stanovanje gradiva, poročila sva se ko semb ila noseča 4 mesece, tik pred poroko sem še diplomirala, potem po končani porodniški pa hitro v službo, ki me hvala bogu čaka, ker sem bila kadrovska štipendistka.

hvala..za vzpodbudne besede glede mojega moža. Zdaj je na pumpici (ventolin), da ne kašlja toliko, s skrbmi čakamo pulmologa, da vidimo kaj hudiča ga tok muči ta kašelj.

brez avta....smrk, smrk.user posted image Je na popravilu, ker imam v ponedeljek registracijo in tehnični pregled, pa ga morajo zrihtat, tko da me najbrž v petek ne bo.

avtobus in ljubljančanke....a je katera izemd vas že sprobala to opcijo. glede nato, da bom zdaj brez avta še nekaj dni, bi šla vseeno rada kaj v center ljubljane, pa mi je mal čudno kako voziček spravit na avtobus. Nasveti zelo dobrodošli.

No toliko od nas.....

Šibam še par stvari naredit, preden se Anej zbudi!!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.5.2006 17:16:21   
čuko
Natalija: drugič me pa kar pocukaj, pa greva na kako kavico! Če bi te jaz vidla bi te ogovorila, samo tudi ne vem kako zgledaš! Daj kako slikico na net ali privat, pa te drugič povabim na kavico!

Tinkatonka: držim pesti za možeka!user posted image

Število otrok: jaz bi jih imela kar štiri, moj pa pravi da nič več, ker smo imeli toliko problemov z refluksom in kolikami, da ga je kar strah vse to ponovit. No, pa saj se bo vdal! Se vse pozabi!user posted image

Mi: včeraj smo imeli posvetovalnico in smo zellllllllloooooooo napredovali! Se pozna, da naš Gal ne bruha več! Ima kar 7160 kg in 62,5 cm! ravi velikan, je prekoračil vse meje. Pediatrinja je rekla naj mu dam malo manj za jest. Ne vem,  kako se je tak zredil, če pa je samo po 3 do štiri min. in se začne zvijat pa še to na 3-4 ure. Saj ne more manj jest!user posted image  Jaz pa sem se bala, da premalo je in se obremenjevala!user posted image

Zanima me ali vse dajete d3 kapljice ali je še katera, ki ni začela! Včeraj sem pediatrinji rekla, da ga full zvija po njih in da mu jih včasih ne dam (mu jih sploh nisem devala), pa me je full kregala, če bi rada imela rahitičnega otroka. Me je kar prestrašila!user posted image  Kaj predlagate? Upam, da res ne bo kaj narobe!

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.5.2006 18:01:25   
marty5
Čuko, jaz sem en atistih, ki še vedno ne daje ad3 kapljic......se ne morem spravit user posted image . Malo mi je v tolažbo, da smo na umetnem mleku, ker tam dobiva tudi vitamine, pa soncu ga kar redno nastvljam. zdaj smo stari skori 2,5 meseca in se moram počasi opogumit. Malo ga še matrajo krčki, ampak so res blagi (veliko prdka). Vsak dan me peče vest zaradi tega, ker mu ne dajem...
A tvojega Gala mučijo krčki tudi po D3? Sem mislila, da so problem le AD3. Sem že razmišljala, da bi pediatrinjo prosila za D3.

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.5.2006 18:17:27   
čuko
Marty5: ne vem kaj je krivo! sprva sem mu dajala kapljice, vendar sem sočasno morala jemati tudi železo. Dobil je take krče da sem se z njim jokala, pa sem potem nehala jemat oboje in je bilo boljše. Kasneje pa nisem več upala dat kapljic, ker si vsi pravli da je to krivo. Sedaj pa se počutim krivo in bom morala probat, samo me je kar strah, ker že tak imamo ševedno hude krčke. Ponoči ima take krče, da ga tri krat prestavljam v posteljici nazaj gor, ker ko se zvija je naenkrat na dnu posteljice. Je pa res, da pravijo, da so boljše kot ad3 kapljice. Bom jutri probala, pa vam sporočim! Držite pesti, da je bilo krivo železo!

Punce, če katera že razmišlja o avtosedežu, imajo sedaj akcijo v Sončku in v avstriji v Toysu. Jaz si imam namen kupit maxicosi priory in prav ta je sedaj v avstiji po 119 EUR.

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.5.2006 20:19:23   
Bonnie_RR
user posted image Gal od čuko je pa res že pravi korenjak! Samo, da so minile težave z bruhanjem. Krčki bodo pa tudi morali, kljub temu, da se upirajo, počasi izginiti... Upam, da se to kmalu zgodi in da mu kapljice ne bodo povzročale novih.

Mi jemljemo AD3 kapljice že odkar smo jih dobili pri prvem pregledu in na srečo nimamo nobenih problemov z njimi. Mu jih pa dajem res redno vsak dan. Za D3 pa ne vem, ker jih ne poznam.

Mi zaenkrat nimamo možnosti, da bi imel Nik svojo sobico, tako da bo še kar nekaj časa pri naju v sobi. Smo se pa kar navadili drug drugega, tako da se ne motimo. Je nama tako dosti lažje, Niku pa tudi kar paše, da je v najini bližini. Bo moralo biti tako še kar nekaj časa...

voziček in avtobus... Lani, ko sem bila še v Ljubljani, sem ene 2x videla mamice z vozički na avtobusu, tako da se mi to ne zdi nekaj nemogočega. No, nemogoče se je le spraviti na kakšen star bus. Tinkatonka, če boš hotela s tamalim na bus, boš morala samo počakati na kakšnega novejšega - takšnega, ki ima samo eno stopnico in široka vrata. No, nekaj je že takšnih, čeprav sem jaz skoraj vedno naletela na une starinske (se mi zdi, da so bile enke vedno večinoma starinskeuser posted image )...
Še nekaj glede avtobsov... Meni osebno se je bilo že sami težko navaditi na vso tisto umazanijo, prerivanje in gnečo na busu, zato se bi s tamalim spravila na bus samo, če bi bilo to res zelo nujno, drugače pa ne. Pol ti pa kašljajo, pa kihajo, pa prijemajo tam okoli vozička in tamalega... Eh! To je res pravo leglo bacilov, če mene vprašaš. Jaz bi ti rajši svetovala, da greš pač ta dan ali dva peš kam v bližini doma. Sicer pa je odločitev tvoja...

Lp

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?