ninaki
|
Hej punce, hvala za spodbudne besede ob moji slabi volji. Vmes sem se mal skulirala - sem se napacala z Anti stres masko in si privoscila melisino kopel Pol me pa spet mal iz tira vrzejo, a bo ze. Kaj cem, nekaterih se zal ne da spremeniti, ne izbirati. Najbolje bo, da se jaz skuliram Kami, jaz sem enkrat bila na prvi uri tecaja salse. Meni ples ravno ne lezi, pa se uzivam ne zraven, pa sem rekla, grem se salso probat. No, to je bilo pol edino kar sem probala, so se vsi soplesalci ustrasili, ko sem plesala z njimi, he, he, he. Sem pa mal po netu brskala, ce je tudi v Lj. kako drustvo, kjer igrajo tarok. Me je Eviii spomnila, da bi se tudi jaz v to drustvo vpisala. Bi se mi prilegel kak kvartopirski vecer na teden Joj, punce, me je Kami s salso spomnila na eno obdobje, ko sem bila v tujini in sem se tako narezala, da bom se vam povedala. Sva bili s kolegico na tecaju tujega jezika in smo imeli ravno odmor za stranisce. No in, ko sem bila v "straniscni kabini", cisto potihem pride cistilka in zacne cistiti tla in med drugim porine metlo nekoliko v mojo kabino. Jaz sem pa cisto zelena od strahu ratala, saj sploh nisem pricakovala, da me bo od spodaj ena metla pogledala. No in pol na glas recem, "ej, kolk sem se zdaj jaz usrala, ko me je metla pogledala" (kolegica je bila v sosednji kabini). In pol mi sele potegne kaj sem rekla in sva se tako zaceli smejati, da sva komaj do sape prisli. Se pol na tecaju. In pol kako v smehu razloziti Finki cemu se smejiva Skratka, nostalgija me je zagrabila.... Marty5, cestitke za diplomo!!!! Kar se pa vmesavanja tice, ti pa sploh ne zavidam. Uf... Kot je Sarazan rekla, sparaj zivce za Jernejeve vragolije Pa kako Anti stres masko daj gor, bo pomagalo Vozicek...Enej je od zacetka v sportnem vozicku z ravnim naslonom. Ce mu ga zvisam, je previsoko (ni vmesne variante), tako da se vedno cisto lezi. Odkar je sonce ne uporabljam vec strehce, da lahko kaj ven vidi. Kupila sem sencnik, tako da ga sonce ne opece, pa se vedno kaj ven vidi. Spimo pa res super!!!! Enkrat je prespal celo noc, drugace se pa zbudi okoli 4, pol pa okoli 7 ali 8. Danes sem ga ob 8 podojila, pol sva pa corila naprej do 10 In to od 10 zvecer, pa ob 4 se je se vmes zbudil. Ni kaj, vec spim, bolj sem zaspana Sazi, tudi jaz ne pogruntam vedno, da je Enej lacen. Vcasih je zacel cmokati in si tlaciti roke v usta. Zdaj je to itak non stop na sporedu, tako da to odpade. Vceraj sem bila v mestu. Se s prijateljico ravno vsedeva in narociva, pa zacne jokati. Pa pogledam na uro, lakota ni, si mislim, saj ni dolgo nazaj jedel. Pa se pocekiram, ce je lacen, pa ni. On pa se kar naprej joka. Pa ga vzamem ven, nic ne pomaga. Pol si pa mislim, mogoce mu bo pa duda pomagala (ceprav je sploh ne mara odkar je odkril kako dobre so roke v ustih). Pa jo je tako zagrabil.... Pol pa ven vrgel. Laaaakotaaaaa in to taka, kot da ne bi se nic jedel Na, pa bodi pameten Ta petek bom najbrz imela obiske, tako da ne bom mogla priti v Tivoli. Vsekakor pa javim, ce se bo kaj spremenilo. Tinkatonka, drzim pesti, da bodo izvidi OK!!! Punce, lepo se imejte in upamo na sonce jutri, da bomo spet lahko naokoli skakale. Pa otrocke polupckajte. Nina
|