marty5
|
Končno imam par prostih minutk.... Jerneja sem nekako navadila na noč in še kr spimo - sicer se zbuja, ampak se na hitro nahranimo, 15min in naprej nina nana. Tako da spim po 7-8 ur, ne na kupu, ampak je vseeno amerika proti preteklim tednom. Je pa zato čez dan neverjetno zahteven! Noče bit v gugalniku, noče spat, samo nosil se bi! Zdaj ga moram še to navadit...... Ninaki - zadnjič si spraševala, če Jernej ful joka, ko ga zvečer uspavam. Ne, ne joka zelo - je pa tisti jok, ko bi le rad nekaj dosegel - da ga dvignem. Če so krčki je povsem druga zgodba, ker ga boli in takrat ga absolutno dvignem in mu grejem trebušček. Moram pa sicer trkat, ampak odkar uporabljamo kot dodatek Novolac AC1 proti kolikam, jih ni več toliko oz. so mnogo blažji. Moj Jernej pa me zadnje dni prav jezi . Že dvakrat se mi je pokakal dobesedno do vrata, tako da se preoblačimo (komplet) tudi 3× dnevno! Včeraj me je celo "stuširal" s kakico . je bil na previjalni, glih ga sveže porihtam in nastavim svežo plenico, on pa lulat...OK, gremo - jovo na novo...in spet - dam svežo pleničko, nakar tako špricne s tazadnje, da je šlo vse po tleh! Se sklonim, da pobrišem in kaj dobim - še en odmerek direkt v lase . Tako, da ne le, da sem ga 2× preoblekla (ne vem, kako mu uspe, da se polula celo v lase, ko je nag ), ampak sem mogla še svoje lase prat.... Čez dan mi res ne pusti minutke mira. Sploh ne spi! Vaši kaj spijo podnevi? Mi gremo tudi drugi teden na pregled - Eviii, gremo kr k isti, se mi zdi . Zadnjič, ko sem jo vprašala, če bo vzela Jerneja mi je rekla, da sicer še ne ve, koliko časa bo delala....Kolikor bo, pač bo. Jaz jo imam že 26 let in sem super zadovoljna z njo! Čeprav v službi malo čudno gledajo, ko na bolniškem listu zame piše, spec. pediater . Široko povijanje - neki me zanima. Nam so rekli, da je široko povijanje, ko daš v povijalko eno tetra plenico zloženo na 3 dele. Mi povijamo s tetra plenico zloženo na 4 dele in to baje ni široko povijanje. Tako me je nazadnje podučila patronažna.....Pa sem mislila, da je v vsakem primeru, ko je še povijalka čez pampersko, široko povijanje Kako je pri vas? Tu na Obali, gremo na rutinski ortopedski pregled pri 3eh mesecih in pol pade odločitev. No, bo glih poletje in upam, da bo le pamperska. Grem zdaj - tašča vabi na kosilo. Pa rabimo itak 45 min, da se odpravimo od doma. Zdaj, ko vse več dodajam, moram še toplo vodo in mleko v prahu nosit s sabo......nikoli ne vem, kdaj bo Jerneju moje mleko dovolj in kdaj ne. Lepo se imejte!