Nyah*
|
Jutro!! HUh, od 4ih do sedaj je bla pokonci vsakih pol ure se je jkala pa zvirala pa crkljala pa dojila, sedaj sem dala flasko, pojedla je 100 ml in sedaj spi, koncno . Jaz se na hitro javim, poj pa tut jest mal spat, se k mojemu stisnit. Caffee, saj prav racunas, ti povem nas primer: 3710 je Naja tezka, torej lahko poje na dan najvec 3710 x 2 = 7420, to se pravi priblizno 740 ml, najmanj pa 3710 x 1,5 = 5550, to je najmanj 555 ml. Upam, da sedaj zastopis. Kako pa ti tehtas na osebni dogitalni tehtnici? To imam tudi jaz, pa ne vem, kako bi jo gor dala . Alenka, a ti tudi po flaski dodajas? Nasa tudi ful golta in cmoka zraven, so nam rekli, naj probamo drug cucelj, daljsega, da bo lazje vlekla, in ne bo tako hlastala in zraka zraven goltala. baje je dober en Chiccotov, pa ne vem, kakos e mu rece, a kera ve?? Nannn, meni je rekla, da lahko kopamo vsak dan, a da naj glavo peremo vsak drugi dan, dokler je se takole hladno. Glavo nasamponiras, potem pa z mokro krpico splaknes, dete je celo v vodi tacas, tako smo mi delali z babico in sedaj tudi sami. Tako se radi kopamo, jo je prav uzitek gledati, zabico malo . Tudi nasa Naja popoldne spi manj, se zbuja na pol ure, ampak na to se bo treba navadit, se strinjam, zmeraj vec bodo pokonci, spali bodo pa v vozickih na sprehodih, to pa ziher. Ponoci naj spijo, to je pomembno ane!! Nejca, lahko kadarkoli neses v dispanzer stehtat, tako so meni rekli in ce me bo kaj skrbelo, bom to tudi storila. No grem spat, vas preverim se kasneje! Papa
|