*hana*
|
Dan, te dni smo se pa bolj slabo javljale....no, pri nas smo se ubadali z zamašenim noskom, gnojnim učkom in zdaj zadnje tri dni še kašlja. Samo imam občutek, da gre na bolje, vsaj učke in nosek, vročine tudi nima, tako da bova kmalu OK. Je pa že prav dolgčas, ker zaradi tega cel teden nisva bili nič zunaj, očka pa je delal cele dneve. Uh, končno je vikend, en dan imamo napovedano celo goro obiskov, en dan pa imamo namen na izlet v Kranjsko Goro, kjer so prijatelji na počitnicah. Sem pa že potem videla, da ni čisto zdrava, ker samo spi in spi tudi čez dan po 4-5 ur skupaj, poje in spet spi, trenutno spi od 9.30 zjutraj in to kot top, sem jo že nekajkrat šla malo božat, pa nič. Ponoči pa stalen ritem, zadnje hranjenje pred mojim spanjem ob 23h, prvi alarm ob 2h, drugi ob 6h in tretji ob 9h. Bi jo lahko imeli namesto ure . Poje pa tudi vedno 90ml, včasih (redko) me preseneti in še odpira ustka, ko je konec in naštimam še 30 ml in še to poje. Bo pa čez 3 dni stara 1,5 meseca on se je od porodne teže zredila za skoraj 1 kg (od 2800 na 3700). Meni je pediatrinja rekla, da je OK, če se otroček zredi od 100-115 g na teden, to sem tudi nekje brala, tako da Kami, po teh podatkih teža tvojega Evana ni tako kritična , ne vem no? Joj, se mi kar smiliš, a tako na hitro se pojavi ta kila, pa kar takoj operacija , božček. Kako pa izpiti, a je šlo? Alenkica pri nas je enao, slačenje, miljenje in oblačenje.......groza - jok (sem mislila, da zaradi lakote, pa je vedno jok), samo v vodi je tiho, pa še to samo če jo držim za trebušček-da gleda dol), tako da pri nas žal kopanje ni prav vesel "obred" , tudi nimam občutka, da bi potem kaj dalj spala. Nyah, tudi po mojem greš lahko že prej ven. Moramo čim manj komplicirat, meni je celo zdravnica rekla zdaj ko sem jo zaradi prehlada peljala pogledat, da malo greva vseeno lahko ven , no pa bom vseeno do jutri počakala. Ta vikend bo lepo vreme in kar toplo, tako da v vozke in gas. Aja, še rekla je, da je velikokrat nosek zamašen prav zaradi suhega zraka notri, zato ven. Lumpy, potem ste pa imeli pestro, meni pa se je na prvi posvetovalnici v cca 15 min 4x polulala, vsako svežo pleničko, ki so jo dali je "krstila" , drugače pa tudi doma pri previjanju obvezno kaka ali lula, ko je nagec, tako da ali gre po podlogi ali pa v čisto svežo pleničko....že zdaj je po meni, ne zna šparat . uh, spet čvekam na dolgo in široko.....................evo je že polne 4 ure, ko Hana spi.
|