Nyah*
|
Hojla mamice! Evo, samo zjutraj najdem nekaj casa, da se vam oglasim . Nasa Naja je bila vceraj kar pridna, cez dan jedla in spala, zvecer je bilo malo joka in stoka, ampak ob 9-ih je zaspala, spala do polnoci, potem sva spet jedli ob 4-ih zjutraj, ampak od takrat pa GRRRROZA!! Je jedla skoraj do petih, potem ob 6-ih jok, previjanje- fjst pokakana, potem malo miru, beri 10 minut, potam pa crkljanje pri mamici na dojki, do 7-ih. pa pol ure spanja, pa spet hranjenje, do sedaj. In ne boste verjele, se sedaj ne spi trdno, ta najin soncek je pravi mali nocni pticek . No ja, v glavbem, vceraj sem se pohvalila glede mleka, potem pa sem ga v celem dnevu, razen zjutraj ko sem ga nacrpala 80, nacrpala v treh turah vsega skupaj 90 . Upam, da se stanje izboljsa, nisem se obupala, pijem ko nora, jem pa res bolj slabo, ko pa imam tako slabo kri da nobenega apetita nimam . Vidim, da se ostali kar fajn rihtate, upam, da se tudi mi unesemo. Ne morem verjet, da bo jutri Naja stara ze 2 tedna, ceprav porod sam pa se mi zdi ze fuuuul dalec nazaj. A katera ve, kaj je z uniq? Fajn to, da hodite ze na soncka pa to. mi bomo se pocakali, je ful hladno zunaj, upam pa, da greva danes z ockom sama malo ven na kako kavo, ce ne se bo mamici (beri: meni) zmesalo od teh stirih sten. Fajn bodite, pa kak krog z vozickom se za naju z Najo naredite !
< Sporočilo je popravil Nyah -- 3.2.2006 8:18:01 >
|