*hana*
|
oj, nejca 1 tudi naši se velikokrat kolca, tako da se prav razburja, včasih tudi zajoka, ko ima dosti. Jaz jo dvignem in malo masiram po hrbtu, saj pomaga po mojem nič, ampak toliko, da jo malo zamotim. Glede tehtnice, pa smo si jo mi sposodili v eni trgovini oz. izposojevalnici v Avstriji (Beljak), kjer izposojajo razno opremo za dojenčke in medicinsko opremo, stane pa 0,20 EUR na dan. Če se ti to kaj splača, povej, ti kaj bolj točno napišem. Sex....uh jaz se bližam že dopolnjenim 6 tednov (v petek), ne vem verjetno ne bom čakala do pregleda 24.2., bomo videli....moj pravi, da že dela "zareze" v stranico od postelje. Me pa ni nič strah, ker nisem bila nič šivana in nimam nič kaj drugačnega občutka spodaj. Je pa res, sem opazila, da veliko težje zdržim če me tišči na WC, jah bo resno potrebno redno delat keglove vaje. Vsak dan si rečem, da jutri pa res začnem in trebušnake isto, pa ...... Jaz imam še 4 kile viška, samo po trebuhu bi rekla več, vsaj po kavbojkah vidim, ker še kar nekaj manjka, da jih bom zapela. Nekatere hlače pa že lahko oblečem, čisto odvisno od kroja... Zaščita.....tudi še ne vem, prej 6 let nisem imela nič (metoda varni dnevi), cca 2 leti pa smo že prav čakali našega , zdaj pa ne vem, če bi še to prakticirala...... saj veste Murphy.... Pikica* se strinjam, da je škoda živcev okrog dojenja, mene je to fajn živciralo, se mi je zdelo, da cele dneve samo dojim in pumpam....rezultat otrok joka, ker je lačen. Bolje pomirjena mamica in sit in s tem miren otrok. Seveda, da ne boste mislile tiste ki vztrajate, da vas ne podpiram, nasprotno tudi jaz sem si želela dojit, samo če ne gre, pač ne gre in res sem bila preveč pod stresom zaradi tega. Vidim pa, da vaši kar precej popijejo, naša skoraj nikoli več kot 90 ml naenkrat (ponoči na 4-5 ur, podnevi na 3 ure), raje manj. Ampak se lepo redi (1 kg v 4 tednih). Jemo pa Milumil 1, po tem so mi rekli, da se lepo redi, nič ne bruha. Aha glede goltanja.... mi smo tudi več dud sprobali, zdaj pa smo našli pravo, in sicer NUK- kavčukova duda, ki ima luknjico ob strani dude, ne na vrhu. Jaz sem v trgovini točno povedala, katero hrano imamo (mislim, da niso čisto vse enako goste/redke) in kaj mi svetuje, da jo ne bo zalivalo, oz. da ne bo vlekla kot nora, da bo kaj priteklo. Caffee, tudi jaz komaj čakam, da bo malo topleje in bova šle okrog jezera, smo že mislili v nedeljo popoldne, pa smo potem raje ostali doma, ker ima še kar vneto levo učko in zamašen nosek. Nannn, kako pa greš sama z avtom z Elo, kje jo imaš? Če gremo skupaj sem seveda jaz zadaj pri njej, kako pa če sva sami spredaj imam jaz varnostno blazino, pa mislim da se je ne da izklopiti Meni pa je patronažna rekla, da glavo samo z vodo umivat, saj meni je bilo čudno, samo.... , ali uporabljate prav šampon, ali kar z milom????? Jaz jo kopam na 2-3 dni. Uh, tudi jaz imam par opravkov, pa sploh ne vem, ali pridem z vozičkom???? Joj, meta22 in ajdaN, se mi prav smilita, držim pestke, da se bo kaj umirilo in bodo več spali. Aja še to, ali ste kaj razmišljale o osebni izkaznici za , mi bi konec meseca šli za en dan v Avstrijo k prijateljem, da se oči mal nasmuča midve pa bi malo šetkale. Ali ste zdravstvene izkaznice že dobile, mi še ne, rojstni list in davčno številko pa že. Ojoj, sem pa napisala......no čav
|