puri
|
Dobro jutro! Mi se sedaj tudi zbujamo na 3 ure, pa tako lepo je že spal,.....no, ampak najboljš, da sem kar tiho, ker bi bilo lahko še veliko slabše. Včeraj smo šli potem na sprehod in je prav pasalo se mal sprehodit, ker sem ži čisto od tega, da sem samo zaprta med štiri stene. Nyah, midva z mojim, pa res nimava skoraj čisto nič časa za naju , ker pri treh majhnih otrocih, si ga pa res težko najdeš, ker je non-stop delo in non- stop te rabijo, enkrat eden, drugič drug,...najtežje je pa, ko te rabijo vsi naenkrat in se jokajo vsak posebej, takrat gre pa tudi meni kar na , ker ne vem, katerega naj najprej porihtam. Zvečer tudi traja, da vsi zaspijo, ko pa se končno to zgodi, sem pa jaz že tako fertik, da grem kar za njimi v posteljo. Včasih me že kar malo zaskrbi, kako bo to vplivalo na najin odnos, ker imava tako malo časa eden za drugega,........ Nič, tole bomo mogli mal potrpet in čez nekaj časa pa upam, da bo postalo malo lažje. Zato Nyah, nisi edina, ki ji gre kar na od vsega skupaj. Saj bo bolš, boš vidla! Ampak včeraj nama je pa uspelo, da so otroci zaspali do pol 8-ih zvečer, kar se to že zelo dolgo ni zgodilo, samo sva jih pa začela rihtat za spat že ob 5-ih popoldne, ob pol 7ih smo pogasnili vse luči, razen ene majhne in tako so po dolgem pregovarjanju omagali in zaspali. Midva sva si pa potem spekla pizzo, tako kot sva imela to včasih navado, ko sva jo pekla vsak petek zvečer, potem sva pa še pogledala en film in je prav pasalo malo miru. Upam, da se bo danes pokazalo kaj sončka,...... Lep vikend vsem!
|