|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
3.2.2006 13:52:45   
puri
Naš je potem včeraj malo manj bruhal, danes pa tudi ni tako hudo. Sem pa premišljevala, da je mogoče vzrok to, ker ko začne vlečt pri meni, mleko kar požene naprej in začne vse špricat, tako da komaj pije, kar golta in večkrat se mu tudi zaleti, ker ne more tako hitro požirati. Kar slišati je, koliko zraka poje vmes in potem ga verjetno zelo tišči v želodčku in zato bruha. Tako da sem bila potem včeraj bolj pozorna na to, da sem ga takrat, ko sem videla, da že komaj dohaja, odmaknila stran, da si je malo odpočil, potem sem ga pa spet pristavila in je kar manj bruhal.

Tisto s spanjem ponoči po 7 ur skupaj, so pa pri nas tudi sedaj samo še sanje, ker se je spet začel zbujati na 4 ali 3 ure.

Smo se pa včeraj zvečer prvič sami kopali in bratca sta bila zelo navdušenauser posted image , Maj je pa tudi užival in potem tudi kar hitro zaspal. Zgleda, da je eden tistih, ki ga kopanje zmatra.

Zunaj se pa kaže sonček in megla izginja, tako da bomo šli verjetno, ko pride oči domov iz službe, na naš prvi skupni sprehod, cela družinicauser posted image

lp

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 151
3.2.2006 14:29:44   
lumpy
Lep pozdrav  user posted image  po dolgem času še od mene.

Z našim user posted image  sva se morala vrniti v bolnico, ker sva postala rumena in zaspana - imela sva zlatenico, sedaj pa sva končno spet doma.

Ker sem se v bolnici seveda sekirala mi primanjkuje mleka, za približno pol obroka imam, potem pa dodajam po flaški. Tako rada bi da bi se mi povrnilo mleko, ne vem če je to mogoče, bom še jaz poskusila user posted image  s temi sezamovi semeni, ostalo sem že vse poskusila pa nič ne vžge ( pivo, čaj za dojenje, tuširanje s toplo vodo...)

Nejca, katero hrano pa uporabljaš ( Aptamil, Novalac...) ?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.2.2006 15:37:41   
Nyah*
Drage moje!!

Pri meni je tole z mlekom postala prava katastrofauser posted image user posted image . Danes zjutraj sem napumpala le 20, iz obeh, ker leva dojka ze od poroda lenari, sedaj pa spet samo 30, kar pomeni 50 v dvakratnem pumpanju. Pa to je noro, se bojim, da pri nas z dojenjem ne bo nic, pa tako lepo je ze kazalouser posted image user posted image . ce bi vsaj nacrpala zadosti, vesela bi bila ze, ce bi Naja jedla moje mleko, tudi ce ne dojim.

Kaj mi je storiti?
Kje ste kupile sezamova semena??
Kako jih pripravljate?

NA POMOC!!!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.2.2006 15:49:59   
XXYY
Živjo vsem januarkam!

Nyah: vrni se na 4 stran tega foruma in tam boš videla, kar sem napisala, kako se naj pripravi sezamov čaj. Sezamovo seme dobiš v vsaki trgovini tam ki imajo oddelek zdrave prehrane ali diabetike.

Upam, da ti bo ratalo imeti full mleka z sezamovimi semeni. Baje, kot slišim druge tukaj, da jim ne pomaga. Meni so full pomagale. Da sem iz enga (dojek) dojila, iz druzga mi je pa kar ven šel mlek. Tako, da je po mojem to odvisno od osebe do osebe. Ne vem, probaj!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 154
3.2.2006 17:19:54   
Anonimen
Nyah, poskusi s semeni. Pri meni je stanje malo boljše, vendar za zadnji obrok pred spanjem še vedno dodam. Puri pa je tudi svetovala, da je pametno čim večkrat pristavit - da se bolj mleko dela. Midve s Klaro se dojiva na cca 3 ure, vmes pa si včasih tudi izčrpam malo mleka (za vzpodbujanje).

Sem pa ugotovila nekaj pomembnega: da, kljub temu, da zavestno ne čutim(o) stresa, sem (smo) v podzavesti pod stresom. To sem ugotovila po tem, ker me zadnje dni spet boli želodec (pred leti sem imela hude težave z želodcem, ki so bile po vseh opravljenih preiskavah najverjetneje psihosomatskega izvora, kasneje sem ugotovila vzrok za moj stres...in želodčnih težav je bilo konec)....
v glavnem: to je moje mnenje, zakaj pri nekaterih ni mleka...tko, da punce, dejmo se sprostit, počivajmo, ko počivajo naše user posted image ....pa čim manj se obremenjevat s tem al je dosti mleka ali ni (ker to je tudi stres, kenede). 

joj kolk nakladam...user posted image sej ste razumele kaj sem želela povedat? user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
3.2.2006 17:49:36   
lumpy
Caffe,
nič ne nakladaš mislim da imaš presneto prav glede mleka in stresa.

Nyah,
tudi pri meni se mi zdi da je zmeraj manj mleka, pa tako sem si želela dojiti čim bolj dolgo in tudi pri meni je bilo na začetku fantastično, polne prsi , da je skozi teklo ven, pa trde so bile kot kamen. Zdaj pa nič. Jaz bom tudi jutri poskusila s temi semeni, če jih bo user posted image  našel v trgovini.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.2.2006 18:51:58   
lonja
Hoj,

Le&Ta, danes smo po pošti iz lekarne v Tržiču dobili kapljice, tel.št.od lekarne je 04/5924600. Samo v informacijo, da ne bomo vse Hane obremenjevale. Bomo videli, čeprav imam jaz za našo Ajdo bolj občutek, da je ne matrajo krči, saj nič ne krči rokic in nogic. Bolj se mi zdi (seveda le ugibam), da je o tista tipična kozorogova trmica. Zvečer namreč že tri noči pridno zaspi z malo joka na začetku. Mislim, da so tako konec dneva naši sončki že tako utrujeni, da malo jokajo in tečnarijo kar tako.

Sicer pa smo bili danes na prvem daljšem izletu. Smo šli do obale, kjer je bilo danes celih 16 stopinj, smo jedli kosilo zunaj na sončku, dojili pa smo se na toplem v avtu. Mala Ajda je full uživala in jokala le enkrat, ko nismo bili dovolj hitro pri avtu, da bi jedli.

V glavnem, dekleta uživajte z vašimi sončki, upam, da bo tudi v notranjosti jutri kaj sončka, da gremo lahko ven z vozički.

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.2.2006 19:30:06   
Lumpi
Joj, kako je lepo brati, ko greste z otroki ven.
Meni je patronažna rekla, da grem lahko šele, ko bo zunaj najmanj 10 stopinj. Pa kako bi šla dones rada ven, ker je bil sonček. Pa moreva biti do takrat notri.

Drugače pa je bil dones pri nas hud dan. Blaž ni zaspal čez dan niti za pol urce.  Cel dan sami krči. Sedaj je končno zaspal.

Kar se pa mleka tiče, ga imam tudi jaz manj. Zmeraj sem mu dodala samo zvečer, danes pa že 2x čez dan. Bom probala z čajem in s semeni. Upam, da bo kaj pomagalo.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.2.2006 21:27:45   
AlenkaIST
Drage moje, jaz sem pa danes mal odklopla vse skupaj. Sva šla z user posted image  na pozno kosilo ven. Kako je pasalo. Sploh ko se mami tako dobro počuti in ker so ji kile tudi že nazaj ušle user posted image .

Tudi jaz polagam na srce pojdite ven. Sprostite se in naredite nekaj tudi zase!
Pa mirno noč user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.2.2006 8:31:15   
nejca1
Dobro jutro!
Kako ste preživele noč? Mi smo na obroke spali, se malo dojili, ampak res malo, ker je mali vedno znova zaspal, tako da sploh ne vem, če dovolj poje. KOliko pa se morajo rediti naši malčki?

Lumpy - jaz dojim, mu še ne dajem dodatkov, očitno sva se narobe razumeli. Enkrat je sicer dobil dodatek v bolnici - a veš, da sva tudi midva z Janom bila v bolnici, ker je postal rumen, in sicer prejšnji vikend. Kdaj si pa ti bila?

Katero mleko pa pripoorčate, jaz bi si kupila en paket, da bi imela zadevo doma, če mi slučajno zmanjka mleka, še zlasti ponoči ...

Punce, kako ve oblačite svoje user posted image ? A vedno dvojno? Dve majčki ali dva bodija?
Zdaj pa grem še malo poležavat ...
lp  

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.2.2006 8:47:00   
Nyah*
Jutro pupe mojeuser posted image !

Evo, spet je jutro in imam sekundico casa za raport.

Ta noc je bila kar finauser posted image , je Naja spala do od 10-ih do enih, pa spet potem do petih, potem pa je bilo malo panike, pa je user posted image  nekako uredil zadevo, jo pomiril in to, pa spet smo jedli ob pol osmih, edaj pa spi, upam, trkam, da ne bom prehitro reklauser posted image .

Kar se previjanja ponoci tice, jaz je ne, razen ce res zavoham, da je pokakana, je nima srca pustit take do zjutraj, pa saj pomojem tudi ona taka ne bi mogla spat!

Ne boste verjele, meni se je pokvarila pumpa za crpat mlekouser posted image user posted image , tako so drage, potem pa kar pocijo mislim haloooooo, sploh ne morem crpat, jaz pa vceraj zacela piti caj za dojenje, pa sezamova semena, pa ne vem kaj se vse, da bi imela mleko, sedaj ga pa nimam s cim nacrpatuser posted image . Saj ne vem kaj naj, se eno pumpo kupimuser posted image ? Najbrz mi kaj drugega ne preostane, ce zelim hraniut malo pikico s svojim mlekom ane?

Dajte mi povedat, kaj in koliko vam vasi user posted image  pomagajo doma? Moj se kar trudi no, moram ga pohvalit. Koliko casa pa imata kaj zase, za crkljanje pa to? Nama ga zmanjkuje, ker zvecer pred TV pa jaz kar dol omahnem v njegovem objemu, se za pogovor  ni casa kaj sele....Saj bo bolje ane?

No ja, grem malo brat, dokler je mir v hisi!

Se beremo!

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.2.2006 9:24:39   
Nyah*
Aja, nejca1, jaz imam doma mleko Aptamil, tako, ki je primerno ce je dojenja malo, veliko dodajanja, obstaja pa tudi tak, ki je primeren, ce 3/4 casa dojis, ostalo dodajas. Ta dva je babica toplo priporocala.

Ima pa Caffee hrano Hip1, ker nekaterim dojenckom Aptamil povzroca krce. Mi teh tezav nimamo, hvalabogu, user posted image user posted image Naja rada poje Aptamil, po obroku je sita in zadovoljna, pa niti enkrat se nismo bruhali dosedajuser posted image .

Je pa fajn imeti eno hrano doma, da ne bos nepripravljena kot sem bila jaz, z napol prestradanim otrokom, pa brez dodatne hraneuser posted image . Se dobro, da imamo lekarno blizu.

< Sporočilo je popravil Nyah -- 4.2.2006 9:26:02 >

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.2.2006 10:01:34   
puri
Dobro jutro!

Mi se sedaj tudi zbujamo na 3 ure, pa tako lepo je že spal,.....no, ampak najboljš, da sem kar tiho, ker bi bilo lahko še veliko slabše.

Včeraj smo šli potem na sprehod in je prav pasalo se mal sprehodit, ker sem ži čisto user posted image od tega, da sem samo zaprta med štiri stene.
Nyah, midva z mojim, pa res nimava skoraj čisto nič časa za najuuser posted image , ker pri treh majhnih otrocih, si ga pa res težko najdeš, ker je non-stop delo in non- stop te rabijo, enkrat eden, drugič drug,...najtežje je pa, ko te rabijo vsi naenkrat in se jokajo vsak posebej, takrat gre pa tudi meni kar nauser posted image , ker ne vem, katerega naj najprej porihtam. Zvečer tudi traja, da vsi zaspijo, ko pa se končno to zgodi, sem pa jaz že tako fertik, da grem kar za njimi v posteljo. Včasih me že kar malo zaskrbi, kako bo to vplivalo na najin odnos, ker imava tako malo časa eden za drugega,........
Nič, tole bomo mogli mal potrpet in čez nekaj časa pa upam, da bo postalo malo lažje. Zato Nyah, nisi edina, ki ji gre kar nauser posted image od vsega skupaj. Saj bo bolš, boš vidla!

Ampak včeraj nama je pa uspelo, da so otroci zaspali do pol 8-ih zvečer, kar se to že zelo dolgo ni zgodilo, samo sva jih pa začela rihtat za spat že ob 5-ih popoldne, ob pol 7ih smo pogasnili vse luči, razen ene majhne in tako so po dolgem pregovarjanju omagali in zaspali.
Midva sva si pa potem spekla pizzo, tako kot sva imela to včasih navado, ko sva jo pekla vsak petek zvečer, potem sva pa še pogledala en film in je prav pasalo malo miru.

Upam, da se bo danes pokazalo kaj sončka,......

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.2.2006 11:58:03   
nejca1
Ja, nič več časa ni za crkljanje z našimi user posted image , pa saj bo bolje, ko bodo naši sončki malo večji.

Kako pa je kaj z nohtki vaših user posted image ? Naš ima tako dolge, pa baje jih še ne smem rezat. Kako ve to rešujete?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 164
4.2.2006 18:34:16   
AlenkaIST
Mene nohtki ful motijo ker me ves čas praska. Je pa patronažna zadnjič ene par prstkov obdelala. Drugače naj bi kar pustil, razen če se kateri zalomi oziroma štrli stran. Z alkoholom naj bi obrisal škarjice in pa tudi otrokove prstke predno začneš striči. Svetuje se da se to naredi ko se doji ali pa ko spi, da je res pri miru ker drugače ne moreš nič naresti.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
4.2.2006 18:50:51   
Anonimen
Ojla

Punce sporočam, da smo tudi mi doma. Sicer je mami še nekoliko utrujena (ker je tempo v LJ Pediatrični kliniki res hud), vendar za našo malo princesko se je splačalo. Zaenkrat je vse v redu, imamo pa v četrtek ponovno kontrolo v LJ. Upajmo, da bo vse v redu. Preverili bodo bilirubin, hemoglobin in pa naredili UZ trebuščka, ker je imela Klavdija povečan žolčnik.

Trenutno se še privajamo, tako da bomo še videli kaj bo.

Ste pa bile zelo pridne za pisat.

LP

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
4.2.2006 19:58:45   
LE&TA
Pr nas je tko k pravte ve, z user posted image  res nimava časa za pogovor, kaj šele za crkljanje, tud pojest kosila ne moreva skupi, ampak najprej eden in pol drugi. Najina Tinkara čez dan ful malo spi, kake 3 ure, zdej za čudo tud spi!! Ponoči pa se tud zbuja tud na 2 uri ker premalo poje, drgač pa tud ne poje dosti, ker mi na jošku zaspi, poje ene 50 - 60ml, jo vagam, sam se mi zdi da tud nimam zadost mleka, zato ji vsake tolko dodam Aptamil. Se pa dojive po 1 uro in pol, zdej sm se omejila na 1 uro, ker je pol že zmatrana in že porablja tisto kar je popila!

Zdej pa grem mal pod tuš dokler spi, pol se bo začelo s krči, sicer včeri ni blo nič, zgleda da Kuminov sirup pomaga!! Pa jst pijem Bebi čaj, kar naj bi tud pomagalo!

Mirno noč!!

Jutri bomo stari 3 tedne!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
4.2.2006 20:00:05   
LE&TA
Lonja, hvala za info, zaenkrat zgleda da Kuminov sirup pomaga, če bo treba pa pokličem za kapljice!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 168
5.2.2006 10:13:15   
Nyah*
Jutro!!

Evo, miska spi, upam, tiho je zeuser posted image , pa em prisla malo pocekirat. Kje pa ste vse, cez vikend se pa bolj slabo javljate. Raport prosimuser posted image .

Pri nas je bila noc kar fina, jedli ob 1ih in ob 4ih, potem je spala pri meni do 6ih, sva se spet podojili malo in previli, malo spet dojili, pa je spala do 9ih. Sedaj sva se spet dojili, pa seveda vsakic dodam vsaj se 50 ml Aptamila, mojega mleka je premalo, pa se premalo hranljivo je se mi zdi, ker ce samo dojim, se zbudi ze cez kako uro.

V glavnem, mleko spet jeuser posted image , po mojem zaradi vztrajnega pitja caja za dojenje in sezamovega caja (fuuujuser posted image user posted image user posted image ), ampak kar je treba za Najo, mi ni nic tezko, itak. Ji pa po vsakem dojenju pripravim za cel obrok Aptamila, pa se potem sama odloci, koliko bo se pojedla, vsaj nekaj, polovico- recimo 50 ml vedno poje.

Tiste, ki nimate casa za svoje user posted image  in oni za vas, ali vas to kaj skrbi in zalosti? Jaz sem prve dni ful user posted image  zaradi tega, sedaj se je vneslo, izkoristiva pac trenutke, ki so mirni, pa je. Ampak saj ne bo vedno tako, kajne da ne?

Lepo nedeljo, pri nas je soncek, pa ne moremo se venuser posted image . Saj prihaja pomlad, pa bom lahko tudi jaz razkazovala svoj vozicek in svojo Najo aneuser posted image .

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 169
5.2.2006 10:18:55   
Nyah*
LE&TA, meni je babica rekla, da ce se otrok doji vec kot dobre pol ure, to ni dober znak, otrok se kasneje le  crklja, nato pa zmatra in zaspi, ker ce mas mleka dosti se baje lahko najedo tudi v 10 minutah. Jaz sem namrec Najo dojila tudi po vec kot eno uro, nisem mogla vedeti, da imam premalo mleka ane. potem je pa ful shujsala, je bla ze prov kriza.
Pa otrok, starejsi kot dva tedna, tako pise na Aptamilu, poje lahko 5 obrokov po 130ml!! A si mores mislit?

Nemsis, user posted image user posted image , lepo da ste spet doma!! Fajn se rihtajte, sedaj vas caka se privajanje na domace zivljenje, huh, a saj boste hitro not padli, hoces nocesuser posted image . Drzim user posted image user posted image da bo s Klavdijo vse ok, pa posiljam ji eno user posted image  za sreco!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
5.2.2006 11:04:09   
Anonimen
Ojla

No, pa je druga noč za nami.

Očitno je tudi našo Klavdijo začelo zvijati - krči. Sploh ne vem kaj naj naredimo. Vsem se zdi tako boga. Kaj naredite ve? Kaj mi svetujete? Verjetno ste že pisale o tem, vendar nimam časa brati za nazaj.

Drugače pa se midve čez dan dojiva, zvečer pa dobi flaško. Smo včeraj sprobali to varianto in je pridno spančkala od 20 do 23 ure, nato je dobila flaško in nekaj minut čez 24 uro zaspala. Nato je spala do pol petih zjutraj.

No, sedaj pa moram k Klavdiji. Je treba rito previti.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
5.2.2006 11:20:37   
Lumpi
Nemsis......pri nas uporabljamo kapljice sab simplex (lekarne), imam tudi kapljice iz Tržiča - dobi se jih samo gor (tel: 04/5924600), dtrugače mi je pa kolegica rekla, da pomaga tudi brinjevo olje. Ga daš malo okoli popka. pa ena uporablja tudi kumin sirup, če se ne motim.
Ni vrag, da nekaj od tega ne bo pomagalo.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.2.2006 15:23:33   
uniq
Dan bejbike....
Z VESELJEM JAVLJAM DA SMO 1.2. OB 22 55 POVILI FANTIČA JANA TEŽKEGA 3940G VELIKEGA 54 CM....ATI BIL PRISOTEN PRI PORODU SE ODLOČIL ZADNJI TRENUTEK KAR MI ZELO POMAGALO IN OGROMNO POMENILO. HUDI POPADKI SE ZAČELI OB 20 00....V PORODNO SMO PRIŠLI OB 21 55 IN BILI V NJEJ ENO URO PRIDNO DIHALI IN RODILI PO ENI URI BREZ KAKRŠNIH KOLI KOMPLIKACIJ ŠIVOV IN TAKO DALJE.
SEDAJ SMO SE ŽE PODOJILI KAR SMO DOMA, PREVILI IN ENO RUNDO ODSPALI....OZ MALI ŠE SPI..ATI PA Z NJIM...JAST PA SEM SKOČILA DOL, DA VAM SPOROČIM VESELO NOVICO DA SMO SEDAJ 4 IN DA JE MOJA HČERKICA NAVDUŠENA IN GA VES ČAS BOŽA....SEDAJ PA GREM NAZAJ K MOJIMA FANTOMA...HČERKA PA JE PRI TETI, DA SMO SE BREZ TEŽAV RAZPAKIRALI...
MLEKO PA TEČE V POTOKIH....ZAENKRAT MOREM POTRKATI...
BEJBIKE LEPO SE IMEJTE....

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 173
5.2.2006 15:47:34   
Nyah*
UNIQ user posted image user posted image user posted image !

ISKRENE CESTITKE ZA TAKEGA KORENJACKA!! user posted image user posted image

Lepo se cartajte in rihtajte, uzivajte in se mejte radi, vsi stirje skupaj!

Enega user posted image  malemu Janu, mamici pa user posted image user posted image user posted image  za ekspresen, super porod!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.2.2006 16:51:38   
LE&TA
Uniq, končno, čestitke!!user posted image

Nyah, se mi zdi da mam enkrat več drugič manj mleka, včasih mi kar ven teče, tamala se pa ne more odločt al bo jedla al spala zraven, meni je pa škoda k mi ven teče!! Včasih ji dodam Aptamil, to rada nardim ponoči, da je hitrej. Sej pol se pa s kupčki dajemo! Dans je boljše k nič ne bruha, 2 dni nazaj mi je ful bruhala, kljub temu da smo kupčke podrle!

Zdej spi, pa ata tudi, tko da sem mal prečekirala RR. Upam da hmal pridemo na en red!
Ven pa ne vem kdaj bomo kej šli k je pr nas tko mraz in ful piha. Jutri pa se prvič kopamo!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?
Evica22

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?

hlačne nogavice (50%)

trenirko (14%)

hlačne nogavice + trenirko (36%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!