puri
|
Hoj! Mi smo se tudi danes prvič kopali in tamalmu je bilo zelo všeč. Prej se je jokal, ko ga je umivala, potem, ko ga je dala pa v vodo, se je pa čisto umiril. Komaj čakam, da ga bom spet kopala. Stehtala ga je tudi in sedaj ima končno čez 3 kg, ima 3050g, tako da bomo šli sedaj že lahko ven , komaj čakam! Včeraj popoldne je pa tudi našega nekaj matralo, tako da ni spal od dveh pa do 9-ih zvečer , ponoči je jedel na 4 ure, danes se pa spet že celo dopoldne nekaj zbuja, zgleda da ga nekaj matra Upam, da ne bo imel naš tudi krčev. Nyah, glede mleka, pa jaz mislim, da če si ga imela prej tako veliko, da ga boš imela sedaj lahko tudi še vedno dovolj, če jo boš čim večkrat pristavila k prsim, da bo jedla, ker toliko kot bo povpraševanja, toliko bo ponudbe. Večkrat jo boš dojila, bolj se bo delalo mleko. Ko se meni zdi, da da imam mogoče malo premalo mleka, da bi ga bilo lahko malo več, potem ga dam že čez 1 uro spet k sebi, da še malo poje in pri naslednjem obroku čez 3 ure, je že malo več mleka. Tako, da jaz na tvojem mestu ne bi obupala, sploh ker si tako želiš dojiti. Probaj jo res večkrat dati k sebi, pa boš spodbudila, da se bo mleko začelo bolj delati. Ker če bo jedla vedno na 3 ure, bo mleka vedno enako,........ če bo kdaj spala in potem jedla šele čez 4,5 ali še več ur, se bo tudi mleko začelo malo manj delati, zato ga moraš spet malo spodbuditi, . Upam, da si me razumela, kaj ti skušam povedati. Jaz sem vedno delala tako, pa sem imela mleka vedno dovolj, nikoli nisem jedla kakšne določene hrane za več mleka, ampak sem količino mleka povečala samo tako, da sem začela bolj pogosto dojiti, pa je bilo mleka po nekaj obrokih spet dovolj, še preveč! lp
|