|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
15.1.2008 19:55:41   
Dolina
Hm, Špacka, to je pa kar zoprna situacija, to z vrtcem. user posted image  Koliko časa pa morajo stati v kotu? Prva kazen je meni osebno boljša, samo vsaka vzogjiteljica ima svoje fore. Če gre tako daleč, da se fantek ne upa povedat za lulat, bi jaz že zdavnaj "znorela". Kaj njegova mama še ni nič rekla vzgojiteljicam? Jaz vem, da ne bi bila tiho. Čeprav npr. mi doma uporabljamo kazen, da mora v svojo sobo, dokler se ne pomiri (po nekaj minutah jo grem iskat, če sama ne pride). In to je ravno tako neke vrste izolacija kot ta, ko mora stat v kot in mnogim se ne zdi primerna. Vprašanje je sedaj, koliko časa pustijo otoke v kotu, pa če ga dajo za vsako malenkost tja stat... Ne vem ti res svetovat, ker ne vem koliko vzgojiteljice kaj upoštevajo starše oz če gojijo potem kakšne zamere. Jaz vem, da pri nas v enem vrtcu (Zoja ni tam, jo namenoma nisem tja vpisala), nekatere vzgojiteljice vzamejo otroka "na piko" in rajš ne povem, kaj sem slišala, ker je groza.
Ja, moški vedno najdejo kakšen "pameten" odgovor. user posted image user posted image  Tvoj se je dobro znašel. Probajta mal povprašat, pa še druge starše mal kontaktirat. Definitivno pa jim je treba dat vedet, da če otrok ne upa potem povedat za osnovne stvari, da grejo predaleč in za otroka to ni dobro.
In bravo za šoping. user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn ste se organizirali.

E, Mojčca, ravno to sem potem razmišljala - kar si napisala o merah za Suzi*. user posted image user posted image  Jaz pa poznam nosečke, ko so jim govorili, kako velik otrok bo in da bo treba delat CR, no na koncu je ven prišel "normale" otroček, brez CR.... Tako da te meritve niso vzet za sveto resnico.

Suzi*, daj pozdravi se oz ne zbolet in da bo anžej čim bolj priden sedaj, ko sta sama.
Me bomo pa drug teden tri dni same. user posted image  Nekak bomo že.

Grem, ker mi moja dva nagajata...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.1.2008 20:59:29   
rainbow
Ojla!

Sicer bolj na hitrco, ampak moram komentirat to z vrtcemuser posted image ; oprostite, ampak taki mali otroci nimajo kaj v kotu za stat. In bi jaz tudi protestirala. Pri tej starosti je treba tisočkrat ponavljat, razlagat in dopovedovat otroku. ga skregat, če že hočete. ne vem no, to mi je čisto mimo. Najboljše, da še malo koruze potresemo, pa jih pošljemo klečat ali kajuser posted image

Ok, grem delat za službo, lepo mi boditeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.1.2008 21:19:49   
Skaana
user posted image

Oj, drage moje čvekice user posted image . Sem komaj prigurala do sem. Super ste user posted image .

Zdaj pa ne vem, če sem si vse zapomnila user posted image .

NiLe - najlepša ti hvala, pa tebi Ugi tudi za ponudbo oblačilc. Verjetno sem zvenela čisto "na dnu" user posted image . Sam ni take krize, bomo že. Sam res sem mislila, da bom lahko kaj več porabila za Alekseja. Če pa kdaj kaj res ne bom imela, bom pa javila, prav? user posted image user posted image

Dolina - brez skrbi za pranje oblačil. Itak boš imela od Zoje in user posted image dovolj za poln stroj od začetka. Pri meni je katastrofa. Hvala bogu, da mi še mami pomaga peglat, ker drugače ne vem... Torej, jaz perem Atenine in Aleksejeve cotke posebej z malo praška in brez mehčalca. Enkrat mi je samo naneslo, da nisem imela dovolj naših belih oblačil, pa sem jih dala kar zraven plenic in bodijev na kuhanje. Pa smo bili pač mi brez mehčalca. Aja, imam pa sušilca, ampak ga bolj malo uporabljamo, ker mami prisega na starinsko sušenje. Če hoče, pa naj suši, kajne? Jaz bom definitivno vse sušila v njem. Ker potem še likat ni treba kaj dosti.
Glede sirupa železa. Jaz Ateni zdaj dajem en sirup za okrepitev imunskega sistema, pa ni ravno najbolj dober. In sem ji danes dala na sredo žličke majhen posušen sadež (ona misli, da so to bonboni), čez pa sirup. In je takoj spila dve žlički.

Špacka, tvoj Špac ima kar prav. Treba je povedat, da se s takšnim načinom ne strinjate, mogoče hkrati pohvalite način ki je bil v jaslih in da veste, da otroci morajo biti "kaznovani", ampak ne s stanjem v kotu. To je bilo nam v šoli izrecno prepovedano, prav tako t.i. oslovska klop. Bi pa jaz to omenila na govorilnih, čisto spontano in prijazno. Pa mogoče še omenita, da sta preverila to pri drugih starših - tako bo ziher zaleglo, ker bo vedela, da so drugi s tem seznanjeni.
Je pa tvoj Špac čisto podoben mojmu - moj je enkrat rekel Ateni, da če jo kdo vpraša, kaj si želi za rd, naj reče dinarčke, veliko dinarčkovuser posted image user posted image user posted image . Sam res, mi nimamo več kam dajat igrač - se že prav bojim Ateninega rojstnega dneva user posted image

Atena spi podnevi do dveh ur, zvečer pa ob desetih, enajstih ona še kar ne bi spala. Suzi, pri nas je isto, Atena pride iz postelje, ali pa se je sposobna eno uro dret mami, mami, mami, mami... Zadnjič je bilo tako, jaz pa sem Alekseja umivala in dojilauser posted image . Pa je mela očija zraven, pa ni veljal... Tak da zdaj nimam energije, sem sama in zaspi zraven mene in Alekseja, kjer pač že sma, potem pa jo nesem v posteljo user posted image . Čez vikend pa je popoldne cela borba za spanje. Po navadi pali le, če se kdo zraven nje uleže in jo čoha po hrbtu... Pa še to ne vedno. Če pa ne gre spat, je pa tečka na kvadrat zvečeruser posted image .

Mojčca, sem klicala pediatrinjo, ki jo zelo hvalijo in ko sem omenila težavo in povedala, da so že v porodnišnici opazili, me je že kar naročila na terapije user posted image . Tako da v ponedeljek poročam. Aja, tista igrala so takšna, da je spodaj le ravna podlaga, ki jo dam na najino posteljo, ki je zelo trda. Tako da je čisto na ravnem. No, pa saj zdaj mi bodo vse povedali v ponedeljek.
Glede spanja podnevi je pa kakor kdaj, včasih spi več, včasih nič... Bomo videli, očitno si še ni ustvaril neke rutine. Ampak ponoči pa spi, vedno, priden moj. In to mi je najvažnejše.

Evo, zdaj pa moram Atenko brcnit spat user posted image , pa malega poskusit malce predramit (spet mi je po treh urah končno na rokah zaspal z dudouser posted image ) Ampak ga še moram umit. Na silo ga nikoli ne zbujam, le bolj glasna sem, in ponavadi zasliši svojo "zizo" še v tami user posted image .

Lepo mi bodite user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.1.2008 21:33:24   
Dolina
Joj, punce, jaz sem pa tako zatečena ratala, da mi gre na user posted image . Saj to je normalno, a ne? G me vedno vpraša, pa do sedaj ni bilo nič posebnega, zadnji teden pa se otekam kot bi imela 100 kg. user posted image user posted image

Grem se cartat k user posted image

Nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.1.2008 21:38:52   
Skaana
Dolina, če ti tako zateka, da dreveniš, ni vredu, ali pa če potisneš s prstom v gleženj in ko umakneš prst, je še luknja, tudi ni vredu.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.1.2008 8:32:44   
Dolina
Jutro,

user posted image  za vse, ki jo potrebujejo. Jaz jo, sem ful user posted image .

Skaana, kaj pomeni "dreveniš"? user posted image  Ja, ostane luknja nekaj časa, ko prst umaknem. Sem itak klicala zjutraj mojo G in ker nimam drugih težav (z dihanjem, slabosti...) in kontrolo v petek, je rekla, da mi ni treba prej hodit, razen, če se bodo pojavili še kakšni drugi znaki. Tako čakam na petek, da vidim, kaj je zfaj to. Rekla je naj počivam (noge gor, sedenje ni počivanje user posted image ).

Šibam delat, lovim računalničarja, ki mi bo vsak cajt požrl vse živce. user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.1.2008 9:53:52   
Suzi*
Dolina, kaj je zdej to??? Dej velik vode pij, pa sol ukini čimbolj, pa res vsaj popoldne počivaj z nogami gor. Delaš pa samo še en teden, a ne?? user posted image  Pol boš pa tud ti zasluženo doma počivala.
Aja, če dreveniš pomeni, da maš mal omrtvičene okončine (kokr da čutiš mravljince).

Skaana, pol mamo iste fore doma. Sam jaz še kar vztrajam, ne bi ga rada navadla, da bi blo treba z njim hodit spat. Včeraj sem bla že zihr, da je zaspal, ker je bla več kot pol ure tišina in mir, pol pa slišim eno dihanje pri vratih od dnevne. Bi me kmal kap, ko sem ga vidla tam stat in gledat TV skoz steklo. user posted image user posted image user posted image  user posted image  Mulo mali!! Bom mogoče čez vikend spet probala ga ne dat spat podnevi, če slučajno ne bo prevelik tečko popoldne zarad tega. user posted image

Ko ste govorile o vitaminčkih.....jaz dajem Anžeju občasno kakšno žličko Pikovit sirupa z vitamini. Še sam prosi za njega. user posted image

Jaz pa še kr kašljam pa smrkam, včeraj sem skor cel dan preležala in predremala, danes je počutje malenkost boljše. user posted image

Uživajte, pri nas je danes malo sončka in precej toplo. Upam, da ne bo več zime.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.1.2008 11:11:46   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Rekla je naj počivam (noge gor, sedenje ni počivanje user posted image ).

Šibam delat, lovim računalničarja, ki mi bo vsak cajt požrl vse živce. user posted image

A se tole ne izključuje??? Ti ti ti, daj mi tel. od njega, da ga grem jaz lovit user posted image user posted image user posted image , ker moram počasi začet kaj hujšat user posted image . V porodnišnici sem pustila 10kg in to je to.user posted image

Suzi, kako pa kaj tvoja sladkorna? Je zdaj mir?

Men se je pa zjutraj guma predrla, zdaj pa čakam, da se mali zbudi, da grem z rezervo k vulkanizerju. Pa taka lepa  user posted image   je bila danes zjutraj, potem pa tole z gumo. Sem v dežju potem šla peš z Ateno v vrtec. Potem mi je pa na Petrolu gumo menjal. Zdaj pa samo upam, da je le šlavf, ker za nove pa res nimam denarja, pa še stare niso, so letošnje...

Mislim, vsak dan nekaj.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.1.2008 12:10:19   
Katrin
Hvala punce,

da ste mislile name! Je bilo pa tako hitro, da še sama nisem sledila user posted image

Hvala vsem za lepe želje in čestitke. user posted image

Petkovo popoldne skozi moževe oči si lahko preberete na očkovem forumu:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2306363&mpage=1&key=&#2317893

Kasneje bom tudi sama kaj zapisala user posted image

Z Anžetom sva doma, mali sonček spi in je, jokati ne zna (tako kot Kaja ni jokala) - ...nekdo tam goraj me ima res rad (si včasih mislim user posted image ). Ne znam opisati čudovitih občutkov ob rojstvu svojega sina - nepopisna sreča. Kaja je Anžeta sprejela krasno, prvi dan mu je v porodnišnico prinesla risbico, ki jo je narisala zanj (in se tudi sama tega spomnila - cuker moj mali), sedaj bi ga pa kar naprej gledala, božala, objemala. Skratka, srečna sem!

Skaana: prvič sem rodila 2 dni prej, sedaj 4 dniuser posted image

Punce: sedaj lahko razkrijem sanje: sanjala sem malega fantka user posted image

Uživajte in se kaj beremeo naslednji teden user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.1.2008 12:45:37   
NiLe
Oooo, Katrin, so te le izpustili iz porodnišnice user posted image
Prav lepo je brati, kako si srečna in da je vse tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem vesela za vas, sedaj pa uživajte, se cartajte ...pa ob priliki pripopaj kakšno fotko, da spoznamo Anžeta user posted image . Očitno imaš pa res dober instinkt , če si sanjala fantka. Jaz grem pa jutri na 3D UZ in upam, da dobimo potrditev, da bo še ena user posted image .

Dolina; ti pa posluši dohtarco in ne laufaj za računalničarjem user posted image user posted image user posted image

Suzi*, pošiljam ti koš zdravja, da se čim prej pozdraviš in pripelješ zdrava do konca user posted image

Špacka; mene je kar streslo, ko sem brala o kazni, ki jo izvajajo pri Lini v vrtcu user posted image . Mislim, da je najbolje, da se vsedete skupaj z vzgojiteljico in povejte, da to ni način ... bi bilo pa fino slišat Linino izjavo, da ne gre v kot, ker ji je oči tako rekel user posted image . Po moje bi vzgojiteljico kar vrglo user posted image

Skaana; flede cotic za tvojega junaka: ne, sploh nisi bila slišati tako obupana, je pa res, da imam jaz res ogrooomno tega in če kaj rabiš, kar povej, naj ti ne bo nerodno user posted image Imaš pa res smolo .... tole z gumo.

Tkole ... grem kuhat kosilo. Danes imamo na piščančji paprikaš, njoke in zeljnato solato s fižolom.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.1.2008 21:09:00   
mojčca
Punce, jaz samo user posted image user posted image user posted image user posted image . Starša sta ob 7 imela prometno nesrečo, avto totalka, rešilc pa je oba odpeljal na Jesenice v bolnici. Mami mislim, da ima zlomljeno prsnico, očeta bodo pa poslikali. Šla pa sta domov iz zdravstvenega doma, ker ima oče bronhitis. Pa to ni res, pa še tega hudičevega raka ima, sedaj tudi ne vem, kako bo z njim, kdaj bo imel operacijo, sranje na kubik.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.1.2008 21:09:39   
mojčca
Pa spet rabim vaše pesti, da ni z njima kaj hujšega. Prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.1.2008 21:22:30   
NiLe
Joj, MOjčca ... sem ravno hotela ugasnit računalnik ... še dobro, da sem gor pogledala.

DRŽIM PESTI za tvoje starše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mislim nate ...
bodi močna, misli na najbolje ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.1.2008 21:40:51   
mojčca
NO, ati pride domov, je samo dobil hude udarce in ga vse boli, mami pa je čisto v šoku (se sploh ne čudim glede na vse, kar se nam dogaja zadnje čase, ati, pa rak in podobne stvari), čakamo pa še, kaj bodo pokazale slike, ampak bo ostala v bolnici. Tip, ki se je zaletel vanju, je napisal 1. pa še nekaj, se pravi po starem 2.2 promila, brez prometne, vozniške, budala pijana. Če bi ga sedajle dobila, mu zavijem vrat, prekletemu user posted image  (sori izrazom, ne morem pomagati).

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.1.2008 21:47:01   
rainbow
Ojoj, Mojčca, to pa je res grozno; tudi jaz držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Dolina, ti ga tudi sviraš. Upam, da vsaj popoldan počivaš. Čeprav ti moram rečt, da jaz nisem vedela, kaj je to popoldanski počitek, ko sem bila drugič noseča. Ampak k sreči je bilo vse ok. Ti pa, če je potrebno, da počivaš, pač ne bi rabila letat naokoli za računalničarjiuser posted image  saj se hecam malo. Ampak v vsakem hecu je nekaj resnice.

katriiinn, kak lepo, da se javiš, tako ažurnouser posted image ; ti res privoščim, da bi Anže še naprej tako priden bil. vsaj do prvega letauser posted image  Kaja pa je itak zlata na kvadratuser posted image

ker sem crknjena, grem v horizontalo, pogledat še SCI in spatuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.1.2008 8:56:40   
NiLe
Dobro jutro user posted image

da ne pademo na drugo stran ...

Jaz sem v nestrpnem pričakovanju, ker greva z mojim danes na 3D UZ v Dobrno in se že prav veselim.

Mojčca; upam, da si imela kaj od noči in da stanje ni tako hudo kot je najprej zvenelo. Je pa res vse skupaj hudo in upam, da mami pride čim prej domov, predvsem pa, da se vam nehajo dogajati samo slabe stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Takim debilom, ki se vozijo po naših cestah, bi pa za VEDNO vzela vozniško in dala PREPOVED vožnje.

Lep dan vam želim ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.1.2008 9:35:57   
Suzi*
Mojčca, stiskam pesti, da bo vse ok, pa da tudi mami pride kmal domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  takim šoferjem bi pa jaz isto naredila kot ti. user posted image

NiLe, uživajte v 3D UZ. user posted image

Dolina, kako kaj otekanje?? Počivaš al še vedno letaš za računalničarjem??user posted image
Sta pa že dve februarčici rodili včeraj. In je mene kr mal stisnilo. Jaz še ne bi šla rodit. user posted image

Katrin, kako lepo, da je Anže tako priden. Naj bo še naprej tako. Lepo bodte.

Skaana, glede mojga cukra bi se lahko reklo, da je pod nadzorom, sem pa še do konca user posted image  na dieti. me je pa moja G (jo imam v ZD) hotla kar v P k tistim ginekologom "predat" do konca user posted image  (ker da kao, če bi blo treba zarad prevelikega user posted image  prej porod sprožit user posted image ), pa sem se kar malo uprla. pri Anžeju mi je isto naredila, pa je blo pol še bolj skopo na pregledih kot pri njej, so mi samo 2x CTG naredil. Tako da sem zdaj po moji želji ostala pri njej, itak. Poroda itak ne bodo sprožali, ker je dete že tako skor premalo. Mah čudni so ti naši dohtarji. Včasih je treba zgleda res kr mal jezik stegnit, pa se zase potegnit.

Me tako spodaj pod tebuhom boli, grem mal počivat.

papa

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 17.1.2008 9:40:58 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.1.2008 11:37:32   
Skaana
Joj, MOJČCA, z mislimi bom zdaj pri tvojih starših. Naj gre že enkrat ta smola od vas. Držite se, samo da ni kaj hujšega. Si se pa mogla res ustrašit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, takih norcev se jaz bojim na cesti. Kolkrat si poštudiram, da bog ne daj da se kdo zaleti v mojega tvingeca, ko bi imela micena notri user posted image user posted image user posted image . Saj, moj je bil deset let policaj, in še zdaj ga srce boli, ker ve, da morajo kaznovati oz. da kaznujejo le tiste, ki prevozijo le nekaj več ali niso pripasani... Takšnih norcev pa ne lovijo, ker enostavno ni nobenih akcij. Če pa že kdaj koga dobijo, pa sodišča zatajijo user posted image . Upam, da je mami boljše, zdaj moraš biti trdna zanjo. Za očeta pa biljon user posted image , da bi ozdravel.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.1.2008 11:50:29   
Skaana
user posted image

Katrin, tako vam privoščim tole. Fantastični ste. Kako pa kaj Kaja zdaj?

NiLe, le glej, da boš z nami delila podobo malega pikeca oz. pikice (saj bo punčka user posted image ). Jaz sem tudi hotla it z Aleksejem, pa sem potem morala strogo mirovat in mi je bilo predaleč user posted image .

Suzi, pa še kako je potrebno jezik stegnat user posted image . Pe, tole naše zdravstvo je vedno bolj v krizi. Pa saj jim v končni fazi niti ni za zamerit, ker imajo glede na status res mizerne plače. Če bi jaz koga zelo dobro plačala in mu dala zmanjšan obseg dela, bi bil to zdravnik. Jaz imam bratranca, dela specializacijo in ne vprašte, skoz je v službi. To že ni več normalno. Pa saj ne more bit ves čas pri stvari user posted image Pa bi rada s punco, ki je med. sestra zgradila hišo - ne morata prav nič pomagat sama - kar je razumljivo - in uganite. Ne moreta si jo zgradit. Pa sta dobila parcelo zastonj. V bilo kateri drugi državi bi šlo to od šuba user posted image .

Dolina??? Kuc kuc, si ga ujela?user posted image Al ga je končno presvetlilo in te je počakal. Ja, baje se eni moški na smrt bojijo user posted image user posted image ...

Tako, zdaj grem pa še kaj bolj konstruktivnega delat - beri pripravljat zahvale za vse ki so nam poslali čestitke in telegram. user posted image Ima mogoče katera kakšno dobro idejo? Slikca bo verjetno kar tale
user posted image
Pa verjetno bom nekaj zraven napisala. Pa rada bi še kaj izvirnega dodala, pa ne vem, ali bi nardila odtis stopala ali kaj...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.1.2008 15:25:11   
fipi
Ojla Marčevke!

Na hitrco vas pozdravim, ker res nimam časa. user posted image user posted image user posted image  Se prav krivo počutim, ker vam nič ne napišem. Saj prebiram vas vsak dan in zadnje čase tolko naklanfate, da rabim kar nekaj časa, da preberem vse poste. user posted image  Saj tako je tudi prav.

Naš pikec ima drisko pred tremi dnevi je tudi bruhal. Sem klicala pediatrinjo in mi je povedala, da le naj pazimo, da naj ne dehidrira in da zdravila ni user posted image . Saj glavno je da nekaj čez dan popije in popapca. Joj upam da bo vse dobro. Kar se tiče trme, je prinas kar zadnje čase nevzdržno. Najhuše je zvečer ko gremo spat. Nikakor ne more zaspati, pa vmes bi on pil, pa lulal, pa kakal, pa mami čitaj pravljico........ jao so prave borbe.
Saj priden je tudi, pa včasih kaj uboga, ampak to je bolj poredko.

Nile: Uživaj v 3D UZ in če boš imela čas napiše kako je bilo.

Mojčca: tisoč user posted image za vas, pa upam, da je mami že boljše. Ja groza so ti nesreče. Mene je tega ful strah. Mater, temu vozniku pa bi jaz vse vzela od izpita, avta..... še kolo.

rainbow: midve sva pa na istem, nič kaj časa nimava. Ah saj bo boljše........ če verjameš user posted image

Dolina: Ti pa le paze na sebe in na otročička, in po nasvetu punc pusti računalničarja na miru. Če imaš možnost se v času porodniškega dopusta posveti družini, ker iz izjušenj ti lahko povem, da ne boš vsega zmogla.

Bi še več pisala, pa me čas in delo preganjata.

Lepo bodite

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.1.2008 16:35:14   
Špacka

Hvala vsem za komentarje glede vrtca user posted image user posted image  očitno le nisva tako za luno, pred luno....ker nama je kazen čisto mimouser posted image  V kratkem je baje skupinski sestanek in takrat bom stegnila jezik (ga moram, ker me bo drugače razgnalouser posted image ), če ne bo sestanka, se bom spet prijavila na roditeljski sestanek. Pol bomo pa debatirali...user posted image

Fipi hitro se pozdravite user posted image user posted image  pa najdi malo več časa.

Skaana slikca je lepa, sicer pa, katera niuser posted image user posted image user posted image  pri zahvali pa nimam idej, se mi zdi, da si ti tako izvirna, oz. vedno tako lepo napišeš, včasih grem kaj tvojega večkrat prebrat.user posted image

Mojčca držim/ bom držala pesti, joj, to je pa res hudouser posted image  zadnje čase imate pa res smolouser posted image

Suzi* imaš prav, včasih je res treba jezik stegnit in se potegnit zase, samo jaz si včasih mislim, eh, ne bom komplicirala, saj bo dobro....čeprav se mi zdi, da je tega čedalje manj, grem kar z glavo skozi zid.user posted image user posted image user posted image  

Nile uživajte v 3D UZ.

Katrin kako lepo, naj tako tudi ostane.

Dolina si ga ujela? Naj ti ne požre preveč živcevuser posted image

Lep deževni pozdrav

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.1.2008 17:15:27   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  mah punce, pa saj ga nisem šla fizično lovit.... user posted image user posted image user posted image  Njega še prek telefona komaj dobim. In baje pride jutri k nam. Če ga pa ne bo, bom pa pop. user posted image user posted image user posted image  Pustimo se presenetiti, mogoče me le osreči, končno enkrat.
Danes je moje otekanje malo boljše, čeprav me pa prav pečejo noge. user posted image  Mogoče je pomagala včerašnja mini telovadba oz. razgibavanje na tistih pripravah.
Vode več kot toliko ne morem piti, že tako se nacejam ko kamela pred polletno sušo. Spijem čez 3 litre na dan, slanega pa praktično ne jem.
O počivanju pa ni duha ne sluha.... Moj je zdej dva dni odsoten, pa drug teden ga ne bo. Probam mal Zojo prepričat, da sediva na kavču pa gledava risanke. Upam, da bo nekaj časa delovalo.

Joj, Mojčca, kako je z mami? Močno držim pesti, da bo čim prej doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za povzročitelja pa nimam besed, to je katastrofa. user posted image user posted image  Upam, da se vam kmalu odpre in se vam začnejo dogajati same lepe stvari.

Suzi*, jaz bi pa že kar šla rodit. user posted image  Čeprav me je strah ko zajca, zato ker je bilo privč prav zoprno v P.

Katrin, kako lepo, da si se nam že javila. In same lepe novice, Kaja je pa res zlata. user posted image user posted image user posted image

Fipi, čim prej se pozdravite. Čas je pa vedno problem, jaz imam še toliko za uredit v službi, da sploh ne vem, kdaj bom. Me že zafrkavajo, da bom šla z laptopom v porodno. user posted image user posted image user posted image  

Skaana, jaz nimam idej za takšna pisanja. Itak pa si ti za to nadarjena, tvoje čestitke so vedno tako polne čustev, čudovite. user posted image user posted image user posted image
Hvala za nasvet glede pranja. Ta vikend bo pri nas akcija...user posted image

NiLe, kako je bilo na 3D UZ?
Jaz imam jutri pregled in potem še zadnjega frizerja pred dnevom D.

Tako, zdej je pa nekam mir v dnevni sobi, grem rajš mal čekirat...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.1.2008 18:09:33   
mojčca
Se vam na hitro javljam, ker sem ful utrujena, saj sem spala slabe tri ure, pa še to s prekinitvami, ampak bo že. Spati sem šla ob 2.30 zjutraj, saj sem kontrolirala očeta, če je vse v redu z njim. Potem pa se nama je dozdevalo, da ima na urinu kri, ampak je bilo zjutraj ok. Dopoldan sem ga peljala k osebni zdravnici na kontrolo, popoldan pa je bil poslan nazaj na Jesenice, ker nekaj ni bilo vredu z vratom. No, pa je prišel domov, bolečine v vratu pa ima od zategnjenega pasu. No, pa še pri mami je bil na obisku, tako da zastonj na Jesenice ni hodil. Je pa po telesu čisto črn, izgleda obupno. Ga je brat peljal pogledati avto in je bil oče čisto šokiran, ko je videl, kaj je ostalo od avta.

Sestra, brat in oče so prejle prišli ravno iz Jesenic .....mami je bla celo noč na intenzivni, vsako uro so jo zbujal in ji gledal zenice, pa bojazen za krvavitve v trebuhu je bla prisotna. Sedaj je na travm. oddelku, jutri zjutraj bo baje odpuščena . Je pa sesuta, prestrašena,pri dihanju ima bolečine, nalomljena rebra .....Baje se tovrstne poškodbe zdravijo 3 mesece user posted image
Bo že, če bi bli le zdrav, važn, da se mamo rad...

Res ni, kakor je sprva zgledalo. Sam bolečine so verjetno hude. Očividci nesreče so baje rekli : pomagajte ženski, boli jo v prsnem košu ....

No, sem bila pa danes zelo, zelo hvaležna tašči, da je prišla k nam paziti Manco in Matica, ju je spedenala v nulo, še kosilo mi je pomagala skuhati. Brat in sestra pa sta letala naokoli in urejala zadeve v zvezi z nesrečo. Avta ne bomo popravljali, ker je totalka, ampak za avto oz. pleh nam je sedaj čisto vseeno.

Komentirala vas ne bom, ker vas nisem prav veliko brala, to me čaka jutri, če bo seveda čas.

Hvala pa za vaše dobre misli in vaše pestke, ki zmeraj pridejo zelo prav v težkih trenutkih.

Marčice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojčca -- 17.1.2008 18:12:16 >

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.1.2008 18:32:46   
rainbow
Ojla!

ste pa klepetavke user posted image user posted image
kak čas leti, a ni tak? že četrtek, pa se mi zdi, da je bila včeraj nedelja. Lijin tečaj se približuje koncu, zaenkrat zgleda vse ok. človek bi mislil, da je utrujena po dveh urah telesnih aktivnosti, ampak še ji vseeno ostaja energije. Trenutno se igrata plavalni tečaj (tečaji so očitno zdaj popularniuser posted image ) in sem se komaj izognila, da nisem rabila it plavat na tla.

Dolina, tako kmalu si pa že ti na vrstiuser posted image  zdaj greš itak na porodniškouser posted image ; tudi jaz bi ti svetovala, da pustiš službo, če se le da, na  miru. In uživaš še v zadnjem mesecu nosečnosti in z Zojo.

Mojčca, to pa je res hudo, prav nesrečno na takega naletet. Držim pesti, da tvoja mama čim prej pride k sebi. je pa to res psihični šok zanjo, verjetno vse skupaj. En velik user posted image za vse vas!

NiLe, a boš poročala o ultrazvokuuser posted image  matr smo firbciuser posted image

Suzi, a ti maš pa čisto isti datum poroda kot Dolina?? sta se zmenleuser posted image  imaš pa prav, treba se je oglasit!

Skaana, sem čist šokirana and tvojimi inside informacijami; no, lepo, kaj se dogaja. Sicer pa, sem se spomnila, da je en pijanec v srednji šoli do smrti povozil dve moji sošolki in potem so mu sodili kot nesrečouser posted image  in je dobil vse skupaj nekje dve leti. grozljiva izkušnja in tragedija.

ok, vas čekiram še zvečer, če ne bom imela delodišauser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.1.2008 21:33:40   
modrooka
Punce živjo!

Ana je šla spat, tako, da vas lahko malo pokomentiram.

Najprej Špacko, ker se mi zdi tako kaznovanje tako majhnih otrok katastrofalno. user posted image  Bog si ga vedi, kakšne posledice lahko taka ukrepanja pustijo na naših sončkih. Pa ne da sem preveč zaščitniška do njih. Prav se mi zdi, da se otroku pove oz. se ga tudi kaznuje, če nekaj dela narobe. Ampak na način, ki mu je otrok dorasel. Mislim, da bi vzgojiteljica v vrtecu morala imeti toliko pedagoškega znanja, da bi morala vedeli, tako je prav za tako starost. Jaz osebno bi o tem sprožila debato na naslednjem skupinskem sestanku, ki ga boste imeli. Meni se tako ravnanje ne zdi sprejemljivo in kot berem, tudi ostalim marčevkam ne.

Mojčca, grozno je brati, kako strašne stvari se vam zadnje čase dogajajo. Držim pesti za tvoja starša, da si čimprej opomoreta!!!  user posted image  Tebi pa en user posted image , da zdržiš tele hude trenutke!

Dolina, ti si pa tut božica s v tem trenutku. Te čist razumem, kako hudo je to. Moja prijateljica je imela ravno take težave v nosečnosti in vem, da zna biti to zelo hudo. Upam, da se zadeva čimprej uredi! Noge pa tut mene danes ful nekaj pečejo. Ne vem, kaj je to. Zdaj sedim tako, da jih imam malo višje, pa je malo boljše.

Fipi, upam, da tvoj pikec čimprej ozdravi! user posted image

Skaana, kako je tvoj Aleksej luštkan. Meni je tale slikica, ki si ji prilepila, zelo lepa... Paše na zahvalo...

Suzi, vesela sem, da je tvoj cuker po nadzorom! Drugače pa upam, da te je trebuh nehal boleti.

NiLe, kako je bilo na 3D ultrazvoku...? Poročaj malo!!

KatrinRR, zelo sem vesela, da je s tabo vse vredu in da že vsi skupaj uživate doma. Sem tudi prebrala poročilo tvojega ljubega in me je ganilo do solz... Kako lepo... user posted image

Rainbow, tudi meni čas kar beži in včasih mi je kar hudo zaradi tega. Na kakšen tečaj pa hodi Lia? Oprosti, saj vem, da si že napisala, samo ne najdem tega podatka, pa mi je bolj enostavno vprašati... user posted image

Mi trije smo drugače ok. Ana v vrtcu uživa. Zaenkrat je še zdrava; v vrtecu jih menda kar nekaj manjka zaradi raznih viroz. Upam, da bomo zdržali čim dlje.
Otroček v trebuščku veselo brca. V sredo drug teden imam materinsko posvetovalnico. Upam, da bodo vsi izvidi ok.
Danes sem po e-mailu dobila eno zadevo o antibiotikih. Če katera želi, da ji zadevo pošljem, naj mi na zs pošlje e-mail naslov. Saj mogoče že vse te zadeve poznate, vendar bolje prebrati dvakrat kot nikoli.

Nič. Bom končala zaenkrat in šla spat, ker mi že učke vleče skupaj...

Mejte se punce in pazite nase!!!!

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.