Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Dolina, sploh se ni treba seliti na Havaje, da vidiš sonček. Prideš na Gorenjsko, se zapelješ v Kranj, ... Ali pa k nam, na Dolenjsko Ali pa k nam na sp. Štajersko . Atena je šla na praznovanje rojstnega dne, z Aleksejem pa sva že nardila svoj džiro po sončku - ob 11. je najlepši. IZVIRNO SPOROČILO: Špacka IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR Mah, ne... 17-ka mi je ljubša, za pa ne vem: konec koncev je to njegova/njena odločitev Tošno tko , ko bo bo itak najlepši datum prav res. Je blo pri Alekseju zanimivo, ker sem imela elektivni carski rez. In sem prav čakala, na kateri datum me bo napovedal. Zanalašč nisem hotla prav nič vplivat. In potem je moj pikec začel že en dan prej oznanjat, da hoče ven - in če bi šlo naravno bi ravno tako rodila 29. nov. Pa mi je prej bila ta številka kr neki, brez vezna, pa še november . Ampak zdaj mi je pa prav fino. Pa še če kdo od starejših sliši, takoj reče, a veš kakšen praznik je to bil včasih... Bravo za Lino, da je boljše. Dolina, postavi se zase. In pika. Nič dela zate. Saj ne boš zmogla, verjemi mi. Katrin, seveda boš še dva v enem zvečer. Velik pikapok kakorkoli že bo . Mal se bo čudno slišalo. A jaz bi šla kar nazaj med . Tolk pogrešam tiste brcike in občutek v sebi . Kajo si rodila pred rokom? Rainbow, spet preveč delaš . Daj javi se kaj čez vikend . NiLe, super za izlet. Da bi jih imeli še več. Ta vikend bo pa še Nik lahko šel zraven. Pospravljanje - kaj je že to??? Mi imamo bombo doma in močno upam, da mi bo zneslo vsaj cotke presortirat danes. ALEKSEJ je še kar naprej pridkan. Jaz sem se ful prehladila in zdaj močno upam, da ne prenesem na njega. Predvčerajnjem sva bila na pregledu, fant se je zredil za malo manj kot dva kilograma, zrastel za pet centijev in glavica se mu je povečala za tri . Skratka super. Danes sem se pa naročila pri pediatrinji in mi je kar rekla, da me bo naročila v razvojno, saj če jaz to opazim, potem nič ne bo škodilo, če me naučijo pravilnih prijemov . Tako da boma čez štirinajst dni že tam sprejeta. Tako, zdaj pa grem malo počivat, če ne mi bo glavo razneslo... Bodite zdrave. Katrin, javi se zvečer...