|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.1.2008 22:08:05   
rainbow
Ojla!

Samo hiter pozdrvček vsem, da ne pademo na drugo stranuser posted image

vsem lepo noč želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.1.2008 8:29:43   
Suzi*
Ojla bejbe.

Sem včeraj govorila z Dolino.  Vas vse pozdravlja, je še vedno v P. Torej ima preveč plodovnice, pa ne vejo zakaj in bi radi ugotovili. Od petka je imela že 8x CTG po eno uro, pa UZ, baje da jim nič ni prav, če je beba mirna, če preveč brca, skratka user posted image . Pravijo ji, da je nevarno, ker se otroček lahko obrne, ker ima tolk prostora za plavat, drugač naj bi blo z detecom vse ok. Pa baje ima dolina res ogrooomen trebuh. Danes ji bodo delali še OGGT - tadolgi test za sladkorno, ker pravijo da bil to lahko vzrok za to plodovnico, čeprav ji je njena G delala kratki test za cuker in je bilo vse ok. Je pa rekla, da naj vam povem, da bodo imeli pravo "bajsiko", včeraj so težo bebice ocenili na 3.300 g (1 mesec pred rokom). Dolina upa, da gre čimprej rodit, da je ne bojo zdej po nepotrebnem matrali do roka.

Pri nas pa je kar pestro. Anžej mi je v enem tednu začel ful sam sestavljanke sestavljat, prej sva jih skupaj. Včeraj je skor celo popoldne sedel za mizo in jih sestavljal. user posted image  Pa v nedeljo je čez dan in ponoči prvič spal v navadni veliki postelji ...no, včeraj je na koncu spet po lastni volji pristal v njegovi manjši z ograjico. user posted image user posted image  Upam, da ko bo treba zarad dojenčka (čez kakšnega pol leta, ko bo prerasel košek), da ne bo panike pri njemu, ker bo pa moral it spat v taveliko postlo.
Pa zanimajo ga črke, jih par že prepozna (A, I, O, klicaj) user posted image , jaz mu jih kar govorim, kaj naj. pogovarja se kot tavelik, pove svašta, da me všasih kar na rit vrže. Zadnja pogruntavščina je izjava "To ni pošteno", če mu kaj ni všeč. user posted image  Glede trme in tega, da je vse NE, pa itak brezveze govorit. Najhitreje mine, če stvari obrnem na hec in odvračam pozornost na kaj drugega.

Ajdi, lepo se imejte.
papa

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.1.2008 9:13:34   
NiLe
Jutro user posted image

včeraj se nisem nič javljala, ker sem cel dan preležala ... v noči iz nedelje na ponedeljek me je začelo v prsih tako boleti ,da sem mislila, da me bo kar konec user posted image Ker nisem imela vročine ali kašljala sem raje počivala in poklicala svojo dohtarco, ki mi ni znala povedat, kaj je krivo za te bolečine. Dobro je bilo samo, če sem ležala oz. na pol sedela in ležala ... no, danes je že bolje in svet je spet lepši. Sem pa ful vesela, da sta moja škrata zdrava - knok, knok ... in upam, da bo čim dlje tako user posted image .

Ugi; tudi mi imamo ustaljen ritem za večerno spanje, ampak kaj ko je naša mala trmica tako  razposajena zvečer in rabi skoraj 1 uro, da zaspi. Saj pri Niku smo do 4. leta hodili z njim v taveliko posteljo, pa je takoj zaspal ... pri Lei pa ne pomaga nič. Ah, bo že. Vi ste res srečkoti, ko Luka takooo veliko spi. Če bi naša spala popoldne tri ure, bi imeli veselico do polnoči user posted image user posted image

Skaana; fotka je pa tako prisrčna ... sej nisem dvomila, da bo Atena sprejela bratca ... po začetnem šoku ga je vzljubila in boš videla, ko bosta malo zrasla in se objemala in lubčkala  ter na različne načine si izkazovala bratsko-sestrsko ljubezen user posted image - ni lepšega.

Suzi*
; hvala za poročilo za DOlino. Sem jo imela namen klicati včeraj, pa sem bila tako fuč. Oooo, bodo imeli pa res konkretno punco user posted image user posted image . Držim pesti, da dohtarji kmalu ugotovijo vzrok za večjo količino plodovnice in da ji magari sprožijo porod saj kakšna dva tedna pred rokom.

Jaz pa počasi zbiram voljo in motivacijo za učenje, saj sem se prijavila še na zadnji izpit, ki bo naslednji četrtek. Pa se mi toooooolk ne da, ampak mooooraaaaam.

Lep dan vam želim user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.1.2008 9:19:12   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pri nas pa je kar pestro. Anžej mi je v enem tednu začel ful sam sestavljanke sestavljat, prej sva jih skupaj. Včeraj je skor celo popoldne sedel za mizo in jih sestavljal. user posted image  Pa v nedeljo je čez dan in ponoči prvič spal v navadni veliki postelji ...no, včeraj je na koncu spet po lastni volji pristal v njegovi manjši z ograjico. user posted image user posted image  Upam, da ko bo treba zarad dojenčka (čez kakšnega pol leta, ko bo prerasel košek), da ne bo panike pri njemu, ker bo pa moral it spat v taveliko postlo.
Pa zanimajo ga črke, jih par že prepozna (A, I, O, klicaj) user posted image , jaz mu jih kar govorim, kaj naj. pogovarja se kot tavelik, pove svašta, da me všasih kar na rit vrže. Zadnja pogruntavščina je izjava "To ni pošteno", če mu kaj ni všeč. user posted image  Glede trme in tega, da je vse NE, pa itak brezveze govorit. Najhitreje mine, če stvari obrnem na hec in odvračam pozornost na kaj drugega.

papa

Sem hotela pokomentirat tvojega junaka ... tudi pri nas se je čez vikend na veliko sestavljalo puzzle in Lea že ful obvlada. Tudi mi se  bomo v kratkem soočali z veliko posteljo in me prav zanima, kako bo izgledalo. Je pa Lea zelo navdušena nad tem, da bo svojo posteljico odstopila naši novi user posted image .
Pa že črke ga zanimajo?? Poznam enega fantka, ki je pri treh letih bral časopisne naslove in reklame ob cesti. Danes pri skoraj 7ih letih bere že take knjigice za 10-letnike. Je prvošolček in s črkami sploh še niso začeli, on pa že vse obvlada user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.1.2008 16:42:15   
Špacka

Ojlauser posted image

Suzi* lepo pozdravi Dolino oz. katera se sliši z njouser posted image  lahko jo potolažiš, moja Lina je bila še večja "bajsika" user posted image user posted image user posted image  1 mesec pred porodom so njeno težo ocenili na 3500g, ob rojstvu je imela 3950g, tak konkreten dojenček.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Anžeja, pameten fantuser posted image , Lino pa nič ne zanimajo puzzle, se opravičujem jo zanimajo, vse lepo zmeče iz škatle in to je touser posted image user posted image user posted image

Nile pazi nase, upam da se bolečine več ne vrnejouser posted image user posted image user posted image  voljo in motivacijo pa le najdi, lej, saj je zadnji izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

Lina je pa čez vikend imela "počitnice" spala je pri babici in dediju, midva sva šla gledat eno predstavo, mi je Špac naredil presenečenje in kar sam vse organiziral.user posted image user posted image  Pred mesecem sva šla gledat eno predstavo enega našega amaterskega gledališča, ampak , živi dolgčas, meni se je kar spalo zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  pol sem ga pa ****, da sva mogla it gledat, ker igra njegova šeficauser posted image user posted image user posted image user posted image  evo, zdaj me je pa peljal na predstavo, kjer ne igra njegova šeficauser posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.1.2008 19:57:55   
Skaana
user posted image drage sočvekačke:

jaz mam spet frko na kvadrat. Itak, da user posted image ni doma - predsedovanje EUuser posted image user posted image . Atena je sinoči spet dobila vročino, še traja.

Z Aleksejem je pa takole. Zategovanja glavice ni user posted image . Je rekla, da imajo vsi dojenčki to težnjo, eni bolj, eni pa manj. A če bi to bilo, bi se moral na ravnem tudi usločevat, pa se ne. Oziroma je simetričen. Je zelooo pohvalila našega korenjaka (7t in 5390g, 56cm in 59OG), kako je močan - mali že drži glavo kot zastavo user posted image in... išče mene. Je rekla, da kaj takšnega še ni doživela. To bi morale videt, kako je moj miško name navezan. Ko sem ga imela jaz, se je smejal in grulil, ko ga je prijela pa sestra ali pediatrinja, pa jok za gore trestuser posted image .

Suzi, a vidva pa že kar beretauser posted image ? Svetovno user posted image . Tale tvoj Anžej je res brihtnež na kvadrat. Atena pa sestravlja tiste puzzle, ki so v knjigicah in pri katerih je že narejena podlaga. Drugih ji še nisem dala user posted image . Kakšne puzzle pa mate ve?
Naša ima tud včasih take, da dol padeš. Npr. zadnjič je rekla: Mami, mi daš nekaj za pod zob? user posted image

NiLe, sem se kar ustrašla, ko si opisala bolečino. Eni pravijo, da je to srce, tudi če te na desni boli. Ampak upajmo, da je kakšen prehoden prehlad... Glede Leinega nespanja pa se ne sekiraj - saj vidiš da smo v večini na istem - Ugi, ti ne šteješ user posted image .
Ja, veš da se večkrat spomnem na tvoja dva sončka, ki se tako razumeta.  Pa Mojčcina tudi. user posted image user posted image Saj bo, samo do poletja, da Aleksej malce zraste.

Špacka
, kaj bi jaz dala, da bi šla v gledališče user posted image . Fino te je presenetil Špac user posted image . Jaz sem včasih tudi igrala v amaterski gledališki predstavi. Je blo super. A takrat se je dalo, sem mela samo to. Igrali smo pa Möderndorferja, tako da veste, da je bilo zelo zanimivo in smešno user posted image .

Dolino sem pozdravila. Test za sladkorno je po neuradnih podatkih negativen, je nima. Za naprej pa nič ne ve.

Tako, bežim micena spravit spat.

user posted image ajte se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.1.2008 21:26:36   
Suzi*
Skaana, beremo še ne. user posted image user posted image  Ima eno knjigico o živalih, pa gor piše na veliko kako se oglašajo, pa pozna iz tam par črk. user posted image  Jih pa tudi drugje prepozna. Puzle imamo pa od Nodija dve iz 9 velikih kosov, pa Jankota in Metko iz 24 velikih kosov, pa še tri z nekimi gradbenimi stroji, kjer je po 49 malih kosov (tu še pomagam z besedami, če je treba, ker mi ne pusti da bi jaz zlagala user posted image user posted image ).
Super, me veseli, da je z Aleksejem vse ok in da je tak korenjak. user posted image Atena pa upam, da se hitro pozdravi. Anžej tudi ravnokar stoka, da ga trebušček boli. user posted image user posted image

NiLe, držim pesti da bo šlo tole učenje in ti uspe še ta izpit pod streho spravit. user posted image user posted image user posted image

A vaše kej luna trka?? user posted image  Anžej je bil danes kar nekej nadpovprečno trmast in za vse je blo treba sitnarit. Pa sem bla čist skulirana in ga je minilo. user posted image  

Ajdi nočko.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.1.2008 21:55:02   
Špacka

A vaše kej luna trka?? user posted image  Anžej je bil danes kar nekej nadpovprečno trmast in za vse je blo treba sitnarit. Pa sem bla čist skulirana in ga je minilo. user posted image  

Ja, definitivno, je bila celo popoldne tako pridna, da se nisva nič skregaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  celo pri umivanju zob ni veliko kompliciralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.1.2008 22:12:28   
NiLe

Ajdi nočko.

Jap, tako kot pravi Špacka: naša je bila celo popoldne ful pridna (sva bili sami doma, mož v službi, Nik v kinu in praznovanju RD od sošolca), celo tako pridna user posted image user posted image , da ji je uspelo dnevno sobo in kuhinjo rasturit - čeprav ji je moj preden je šel v službo rekel, da mora biti zvečer tako pospravljeno kot je bilo, ko je prišla iz vrtca user posted image user posted image user posted image Ko je prišel zvečer domov je Lea rekla:"Oči, glej, kakšna bomba je tuki padla!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, luna je kriva tudi za to, da se še vedno oglaša iz sobe user posted image ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.1.2008 16:49:13   
Dolina
Dan, user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa doma. So se kar premislili in rekli, naj doma čakam na dan D. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sladkorne nimam, z user posted image  je vse ok (le prevelika je za svoje tedne, hvala bogu, me vsaj ni strah, če bi šli prej rodit user posted image ). Zdravnica je bila sicer smotana na UZ, ker mi izjavi, da ne najde nobene prirojene napake. user posted image user posted image user posted image  Mislim, se da tudi lepše povedat, da vzrok za preveč plodovnice ni to. Skratka zakaj jo imam toliko ne vejo, moram počivat, če mi odteče (baje lahko pričakujem POPLAVO), pa me mora rešilec pripeljat, bog ne daj, se kaj sprehajam.
S temi CTGji so pa tečni ... Meni itak skoz otrdeva trebuh, CTG je pokazal 6 največjih hribčkov in 6 srednjih in potem cela panika v nedeljo, so mi delali 4x ctg, vsakič skoraj po 1 uro. In če beba spi, jim pa tudi ni prav.
Ni so pa hotli še sprožit poroda, naj bo user posted image  še mal na toplem. Meni je to itak bolj prav, za kakih 10 dni. Potem bi pa bila že vesela, če bi prišel dan D. Je res velik trebušček in že ves popokan.

Fipi, kako si pa rodila? Ti je odtekla voda ali si dobila najprej popdake? Mene je kar strah, ker baje se lahko mala mal narobe obrne, ker če to naenkrat ven steče, je to tak vrtinec in .... Sestre so bile vse šokirane, ker me je zdravnica domov poslala (pa vsak večer so molile, da ne bi prišlo glih v njeni izmeni do razpoka user posted image user posted image user posted image ).

Hvala vsem za pestke, so pomagale. Samo da sem doma z mojo čebelico. je bila tako vesela, ko me je zagledala na kavču ležat. Pol pa je vprašala, zakaj sem s trebuhom nazaj prišla. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem ležat, treba ubogat navodila.

Pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
23.1.2008 17:32:41   
Skaana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam povedat kako sem vesela, Dolina. Ja, zdaj pa le ubogaj.

Je pa res pomagalo, ker smo držale pesti.

En cmokec tudi Zoji, gotovo je presrečna.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
23.1.2008 20:10:51   
NiLe
Hej, Dolina, kako lepa novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Super, da so te izpustili, sedaj pa pridno počivaj in se pusti razvajat in cartat Zoji in možeku. Pa zdrži še teh dni, pol pa akcijaaaauser posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.1.2008 21:14:20   
rainbow
Čer!

Ojla, Dolina, kako fajn, da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; to pa mora bit res trebuh, da ima tvoja beba pri taki kilaži še prostor, da bi se eventuelno obrnila. Močno dvomim, da se bo, veš, tako da po moje bo vse v redi. user posted image  

NiLe, frajerka mala tvojauser posted image user posted image

Skaana, super za Aleksejauser posted image user posted image

Očitno so puzzli pri vseh aktualni. Enja obvlada sicer le ene lesene, ampak že to sem bila presenečena. Pa pri eni leseni igri z ribami (ki se jih lovi s palicami z magneti, in ribe je treba sestavit na ploščo) ful zna te ribe sestavit, pa sploh ni tako lahko.

ok, grem še nekaj za službo naredit; uživajte na kvadratuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.1.2008 22:12:10   
fipi
Ojla!

Dolina:ooooooo lepo, da si spet med nami, zdaj pa le počivaj, počivaj..... in še enkrat počiva. Moj porod se je začel z razpokom okrog 1 ure zjutraj, odteklo je čist malo vode. V porodnišnico me je peljal lubi, je pa res da sem v avto bila bolj v ležečem položaju, saj so tudi mene opozorili, da v primeru odteka vode naj pokličem rešilca. Trebuh sem imela tako velikega, da ko je prišla babica v porodno je rekla "aha, tukaj bomo pa rodili dvojčke" user posted image
Pri meni tudi niso našli vzroka za povečano količino plodovnice. Sem pa vprašala ginekologa, kakšne so lahko posledice, pa je povedal, da se lahko sproži porod pred rokom. Nihče me ni strašil, da se lahko otrok obrne, kar pa je seveda vse možno user posted image . Ne sekiraj se preveč, probaj se čim bolj sprosti in uživaj še zadnje trenutke nosečnosti, saj veš, da bo vse uredu user posted image

Nočko

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.1.2008 22:22:29   
mojčca
OJ

Da se vam na hitro javim. Nimam čisto nobenega časa ker non stop kuham, perem, pospravljam, za kakšno uro z Maticem na hiter sprehod, pa jovo na novo. Ampak z mami in ati gre počasi na bolje, tako da bo. No, močno upam, da bo ati imel konec meseca operacijo in da se rešimo še ene stvari. Drugače je pa ati kolikor toliko v redu, mami je pa še fejst boga. Ampak važno, da sta doma.

Dolina, kakšna lepa novička, da si doma. Mi je Skaana poslala tvojo tel. št., pa sem šele danes gledala elektronsko pošto, prej ni bilo časa user posted image  Imam še 52 neprebrane in sploh ne vem, kdaj si bom vzela čas in pogledala, če je kaj pametnega.

Skaana, upam, da je Atena že boljše. Ja, je kar pestro z dvema otročkoma, pa če je očka non stop odsoten, tako kot pri nas, je pa sploh za user posted image . No, pa sedaj je saj malo doma (pa še takrat je ponavadi za računalnikom, ker ima ful za delati, pravi, da je dan čisto prekratek), ko pa bo malo boljše vreme in bolj toplo, ga pa sploh ne bomo videli - ja, kakšen mora delati tudi pri naši novi hišici. Močno upam, da se nam letos uspe preseliti in da zadanemo na kakšnem lotu.

No, ker se tako rada sprehajam po bolnicah, zdravstvenih domovih, razvojnih ambulantah, v bistvu okoli zdravnikov, sem bila danes spet pri zdravniku z Maticem. Je imel dopoldan ful otečenega lulčka in sploh nisem vedela, kaj naj naredim. Res je imel ful otečeno, pa še eno bulico je imel. Sva se kar lepo napakirala v avto, sva šla v Kranj k tašči, da smo si skupaj ogledali njegovo res ogromno bogastvo, potem pa smo klicali njegovega pediatra. Ker dela šele jutri popoldan, smo Matica peljali na pregled kar k njemu domov (ima doma privat ordinacijo). No, ko ga je pogledal je rekel, da ima res ful otečeno, potem pa je pogledal še bulico in mu lulčka malo stisnil. Je ven priteklo ful gnoja. Tako da sva dobila antibiotik za mazati, 3x na dan pa ga moram kopati v vodi, kamor dam veliko kamilic. Če ne bo šlo na boljše, pa ga moram jutri poklicati, da bo dobil še en sirup, antibiotik. Ko sva prišla zvečer domov in sem mu odvila pleničko, je imel na plenici ful gnoja. Ja bogi moj Matic. Potem pa je še Manca težila, da se mora ona tudi namakati v kopeli s kamilicam, ker je njen tudi otečen in jo boli user posted image . Sem ji lepo razložila, da ona pa nima lulčka, pa me prav čudno gleda in pravi: ja, potem pa me boli lulika user posted image . Punce, samo res, to bi mogle videti, kako ima otečenega, bi ga bil marsikateri moški vesel user posted image  .

Manca: ja, tudi naša zelo rada sestavlja puzle, pa ful je huda, če ji slučajno hočemo pomagati. Če pa ji res ne gre, no, takrat pa pravi: sedaj pa mi prosim pomagaj, dovolim. Kar se tiče poznavanja črk, pa nekaj črk že pozna, napisati zna Manca, pa ati, pa če je pri volji tudi mami. Šteje do 20, naprej pa pravi, da noče (ne da noče, ne zna user posted image ). Je pa imela po dolgem času v ponedeljek spet terapijo in je bila terapevtka zadovoljna z njo, je rekla, da ni šlo nič na slabše in tudi sodelovala je na terapiji. Ko pa pride domov, pa mi pravi: mami, Vesna je zvila prst (njena terapevtka). Firbčna kot sem, sem klicala taščo, če ima terapevtka res zviti prst, pa pravi ona, da ne ve, če je ravno zvit, je imela pa res povezanega. Ja, jo je Manca kar določila, da je prst zviti. No, danes pa mi pravi: mami, a veš, da se je Vesna urezala v prst (če poslušaš našo gospodično, si zadnje čase zmišljuje na veliko). Ja, domišljija ji res dela na veliko, predvsem takrat, ko kao bere knjige, to pomeni, da ima odprto knjigo in si zmišljuje zgodbice.

Ja, Matic pa sedaj puza na veliko in je prav pestro. Ga ne morem pustiti samega tudi pet minut, ker takoj kakšno ušpici. Včeraj je stresel nase kuhinjo od Mance user posted image . Razen joka, pa še to od strahu, ni bilo nič hujšega. No, ko je prišel k sebi in je nehal jokati, pa ponovi vajo, spet do kuhinje.

Nič, letim drvim, ker se mi perejo cunje, moram še obesiti in malo pospraviti. Jutri mi pride od zavarovalnice zavarovati avto, potem greva na tehničnega, pa spet domov kuhati kosilo. Pa zjutraj moram še zgodaj zbuditi Matica, ker od zavarovalnice pride že od 8.30, do takrat pa moram Matica nahraniti, pa še v kopel od kamilic pa moram dati in sicer 15 minut (in to 3x na dan, pa že tako je prekratek dan). Ampak bo že, samo da mu pozdravimo njegovega lulčka user posted image . Se prav smešno sliši.

Ostale pokomentiram, ko bo več časa.

Punce, nočko, Dolina, ti pa lepo počivaj in se pusti razvajati.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.1.2008 9:04:49   
Suzi*
Oooooo, Dolina, krasno da si doma. user posted image user posted image user posted image So se te le usmilili. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa le noge v luft in počivat. Si pa kar predstavljam Zojo kako je vesela, da si doma. Ampak to glede razpoka in poplave....sem se kar nasmejala, da si sestre niso želele, da bi se to v njihovi izmeni zgodilo. user posted image  Amaš kakšno fotko tvojga buhija, da vidim, če je res tako ogromen?

Majčca, pri vas pa res dogaja. user posted image  Se mi kar smiliš. Skos je nekaj. Zdaj pa še ta lulček. user posted image  Ti želim da to vse skupaj res hitro mine, pa da boš spet mal v miru zadihala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.1.2008 20:29:36   
rainbow
tolko se klepeta na tem forumu, da smo čisto dol padleuser posted image

Ve ste pa očitno vse busy, kot jaz ponavadi. Ampak ta teden pa namenoma malo bolj na easy živim. Pa je jutri vseeno že petek, mi čas vseeno prehitro drvi.
Poleg tega je bil danes naporen dan v službi.

Upam, da ste vse ok, in tudi naši malčki/ice in vaši dojenčkiuser posted image

grem še malo delat pol pa gledat kriminalce. lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.1.2008 22:53:32   
Skaana
user posted image

ej, tole pa moram delit z vami, čeprav sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Arena je danes bila prvič v življenju cel dan suha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V bistvu se je prvič zgodilo, da je zares kakala, ko je rekla, da bi šla kakat. Uboga revca je že nekaj časa hodila na školjko, ker smo jo tako vzpodbujali in ker si je želela spodnje hlačke - jih že ima malo morje in same prelepe.
No, danes pa ni hotla met plenice, pa smo ji za foro, kot že nekajkrat prej dali hlačke. In je uspelo in uspevalo. Pa še štirikrat je šla kakatuser posted image Zdaj je bila tri dni doma - viroza spet, nič pretresljivega - in smo šli danes mi trije z vozičkom na sprehod. Seveda sem ji kljub dretju in user posted image dala gor plenico. Ona pa nekaj metrov pred domom, mami, lulat me tišči user posted image .Potem sem pa rekla, naj teče, naj tekmujema, kdo bo prvi doma, Aleksej ali ona. In takoj na školjko. In je res lulala. Saj vam se verjetno smešno zdi, a meni je res odleglo. Končno. No, enkrat ji je malce ušlo, enkrat pa čisto. Ampak ni panike, nič je nismo kregali.

No, zdaj grem pa drnjohat. Sem spet sama nocoj user posted image

Na noč

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.1.2008 22:58:21   
NiLe
Heeej, punce... kam ste se vse skrile? Vse druge tako čvekajo, da nas hitro spravijo na drugo stran user posted image .

Mojčca; kapo dol ... te prav občudujem, da vse sfolgaš user posted image user posted image in kot da nimate že dovolj nevšečnosti, se pri Maticu še lulček vname user posted image Upam, da ste to zrihtali in da končno pridete na zeleno vejo. Res vam to iz srca privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolina; a počivaš? Kar privošči si malo oddiha ... si preveč garala zadnje mesece user posted image

Skaana in Katrin; novopečeni mamici, kako se rihtate? Ja, sej jst sem zdej pametna, ko bomo pa aprila rodili, bo pa tud z moje strani malo zatišja.
Rainbow; ti si pa zadnje čase tudi leteča drveča user posted image user posted image user posted image
Skaana; me veseli, da je s tvojim princem vse ok in da tako lepo napreduje user posted image user posted image Je Atena kaj bolje??

Pri nas nič posebnega, naša škrata sta pridna, Lea je prava čveka, Nik je postal kar nekam sumljivo ubogljiv in tako odraslo mi deluje user posted image . V prihodnjih dneh pričakujemo sobico od Lee in potem se bodo počasi začele priprave za našo user posted image , kateri bomo pripravili kotiček v najini spalnici. Danes mi je mož oznanil, da previjalna miza ne bo šla v spalnico, ker so preozka vrata user posted image user posted image (razstaviti se je pa ne da ...) Ah, bomo že nekaj pogruntali.

Grem pod tuš ... pa nekaj moram dati vase, ker me zgaga peče k user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
25.1.2008 9:42:36   
ugi
Jutro, user posted image ...

Skaana: user posted image za Ateno, da je bila ves dan suha. To je super.

NiLe: Smola tole s povijalno mizico ... kaj pa skozi okno? (Ce niste v kaksnem 11. nadstropju user posted image ) No, boste ze nasli kaksno resitev. Mi imamo povijalno mizico kar v kopalnici, pa sva se z user posted image takrat tudi zelo namatrala, da sva jo notri dobila.

Da se malo napisem, kaj nas korenjak ze zna. Sam (seveda ne smem nic pomagatuser posted image ) sestavi puzzle od Nodija (12 kosov), pa lesene puzzle za 3+. Puzzle ima rad, to ima najbrz po meni. Jaz sem vcasih, ko sem se imela cas, sestavljala slike s po 2000 puzzlami in vec. Steje takole: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 12, 13, user posted image pol pa konec. Pozna ze kar nekaj crk (A, B, O, I, Z, D, L, T, M, U) - narisat jih se ne zna - jih risem jaz. Pa vlake rise: to pomeni, da naredi eno dolgo crto in pol se mal oblackov z enega konca narise kako se kadi z dimnika. Pa rise razlicne barve crt-vlakov. Pa ce je zelo razpolozen pol se kolesa narise, pod crto.
Drgac pa cisto sam s svojim nozkom namaze topljeni sircek ali pa maslo na kos kruha. user posted image Pa sam Benkota (aja zdej je kakav zakon, na malinovc je kar pozabu) da v mleko in pomesa in pol poskusi z zlicko ce je dobr - ful je posrecen. (se mal pa bo mikrovalovno obvladu user posted image ). Hecam se. Kar se tice oblacenja in slacenja, je pa katastrofa. Copate in cevlji se grejo gor in dol, hlace nikakor, no dol se user posted image . Bundico zna oblect. To je pa vse. Se mi zdi, da bom mogla pocsi nehat ga oblacit sama in pustit, da sam kaj naredi. Mogoce je to tudi malo potuha, k se meni ne da cakat, pa ga pol kar jaz oblacim. Ah, bo ze. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
25.1.2008 13:15:37   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Skaana in Katrin; novopečeni mamici, kako se rihtate? Ja, sej jst sem zdej pametna, ko bomo pa aprila rodili, bo pa tud z moje strani malo zatišja.

Mi se imamo tako fino, da mi je kar škoda sedeti za računalnikom user posted image  (če razumete). Zato sem vas le na hitro prebrala in se opravičujem, če vas ne bom komentirala.

NiLe: ne skrbi, saj vse znaš user posted image

Dolina: vesela sem, da si doma. Zdrži še malo user posted image

Rainbow: glede širokega povijanja; ja, itak user posted image  (vsaj nekaj časa ga bom še tako povijala)

Drugače pa:
Anže bo danes dopolnil 2 tedna; še vedno samo spi in je, vmesni čas je morda kako uro pokonci, drugače pa nobenih težav user posted image  Kaja ga objema, mu poje pesmice, ga poljublja - sicer pa se občasno kaže prikrita trma, ko išče morda mojo pozornost in pa ljubosumje, če nisem z njo. Počasi se stanje umirja in močno upam, da ne narediva kake napake sedaj v tem začetnem obdobju, ko je Kaja tako nežna in občutljiva.

Lep vikend in uživajte user posted image

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
25.1.2008 13:32:42   
Dolina
Ojla,

jaz kljub temu, da sem doma, nimam časa za RR user posted image user posted image

Počivam, poležavam, spim....Danes sem šla k svoji G na pregled, seveda je spet ni in je bilo nadomeščanje in sem se načakala celo dopoldne. CTG je spet kazal popadke, pa sem jim rekla, da to zame niso popdaki (prej dva meseca govorijo, da otrdevanje trebuha ni nič takega in da je to krčenje maternice; danes so pa to popadki user posted image user posted image ) - me je sestra namatrala s tem CTGjem, ker je bila user posted image  glih v elementu in ni dala miru. In pol vsaj jezna reče, da ima še 10 CTGjev danes za naredit. Ja in? A jaz sem kriva, da ga ne more "lepo" posnet? V glavnem, končno sem dobila napotnico za rešilca. user posted image user posted image  Matr je trajal tokrat.

Drugače pa je Zoja danes tudi doma, ker ima mal vročine in malo smrka. user posted image  Pa sta hotla z user posted image  plavat ravno ta vikend. No, mogoče mine in gresta v nedeljo čofotat.

Skaana, čestitam za prvi suhi dan in naj bo sedaj čim več takih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In upam, da bo tvoj kaj več doma, da ne boste toliko sami.user posted image user posted image
A daš kdaj Ateni bratca v naročje? Kdaj si ji ga pa dala prvič pa "držat"? Ker meni Zoja že pravi, da si bova Nežo delili, da mal jo bo ona imela in jo previjala, pa božala, pa nosila, mal pa jaz. user posted image user posted image

Mojčca, Maticu zadrvega lulija, revček mali, mi je šlo na jok, ko si pisala, kaj se mu dogaja. Naj se čim prej pozdravi. Tvoji mami tudi želim okrevanje, če že ne gre hitro, pa vsaj z čim manj bolečin.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da bi bil tvoj tud več doma. jaz ne vem, kaj je tem "decom", da morajo skoz nekaj okrog skakat, mi se pa lahko damo na štiri dele. user posted image  Moj tud, sam da sem doma, ga ni.... Si je nabasal sestankov in poti za drug teden, pa plavat je treba it, pa na pivo... Ma, ušesa mu bom navila.

NiLe, ja kakšno previjalno pa imata, da ne gre skoz vrata? user posted image  Sta jo dala delat po meri al kako? A v kopalnico tud ne gre? Midva imava v kopalnici urejeno za previjat, meni je tako bolj všeč, bolj priročno. Želim ti, da najdeta eno fajn rešitev.

Ugi, vaš tud že ogromno stvari obvlada. user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa puzzli niso tako aktualni oz. jih moram jaz sestavljat, Zoja samo pomaga, al pa ukazuje, kam moram dat kateri kos. user posted image user posted image user posted image  Abecede se še ne učiva, ona se dela, da zna čitat in brat in je prav fletna, ko rešuje križanko in mi reče: mami tukaj pride A B Č F.... veš? Sem ti rešila vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šteje pa do 10 če se ji ljubi. Najbolj pa zna pet pesmice. Vsak teden kakšno novo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In jaz uživam v koncetru. user posted image user posted image

Tak, zdaj pa šibam še en dopis napisat.

Čau čau

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.1.2008 13:35:53   
Dolina
Kartin, seveda razumemo. Kar še naprej se tako lepo "rihtajte" in uživajte. user posted image user posted image user posted image  Važno, da se imate lepo in da je Kaja tako lepo sprejela bratca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.1.2008 21:16:10   
rainbow
Čer!

Petek je spet, hvala boguuser posted image user posted image user posted image

Katrin, super ste viuser posted image user posted image user posted image ; trdno sem prepričana, da že delata vse prav glede Kaje.  

Dolina, to pa je res nadležno, da pregled tako dolgo traja. In ta sestra šele, svašta. Ko bi se vsaj v jezik vgriznila in si to, kar je izjavila, mislila v svoji glavi, a ne. No, mimo je, to je glavno. In napotnico imaš.

Skaana, bravo za Atenouser posted image user posted image user posted image  jaz tudi že čakam tega trenutka, ampak pri nas se gre na wc zjutraj in zvečer, kaka pa se še v plenico. Tak da Atena je superuser posted image ; te pa jaz tudi občudujem, da vse sama pošlihtaš!

Ugi, tvoj fantič je čisto v redu, glede njegovih sposobnosti. Jaz Enjo še kar oblačim, čeprav, če kaj hoče sama, jo z veseljem pustim. Bolj pri Liji več zahtevam, logično.

lep preostanek večera še želim, danes sem se že toliko nagovorila, da nimam več pametnih idej, kaj natipkat. Uživajteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.1.2008 11:02:29   
Skaana
user posted image

da se malce javim... Čakam, da se Aleksej zbudi, potem pa na sončka.

Mi smo v redu. Atena je načeloma zdrava - iz noska ji teče, a tu ni panike. Zdaj je brez plenic, se ji še ponesreči, ampak zdaj ne gremo nazajuser posted image . Jaz ne jem mleka in mlečnih izdelkov in sem skoz lačna kot volkuser posted image . Takooooooo bi zmazala malo čokolade, pa je nikoli nisem mela ne vem kako radauser posted image . Aleksej pa ima tako lepo kožico - je že pravi šarmer. Sicer skop z nasmeški, a so tisti redki prelepi.

Mojčca, čira čara, čira čara, naj se user posted image odčara...

Dolina, Ateni dam micenega oz. sem ji ga dala vsega dvakrat, ko je sama izrazila željo. In to tako, da se vsede globoko v sedežno, pa ji dam na kolena povšter in potem malega gor. Tule lahko vidišuser posted image :
user posted image
user posted image   user posted image
aj ste že vidli kdaj kaj lepšega user posted image

Skratka, včasih nimama časa niti za dihat - a sem srečna.

Bodite mavrično.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.