mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka Rainbow, tudi meni čas kar beži in včasih mi je kar hudo zaradi tega. Na kakšen tečaj pa hodi Lia? Oprosti, saj vem, da si že napisala, samo ne najdem tega podatka, pa mi je bolj enostavno vprašati... Ti bom kar jaz odgovorila namesto nje. Lia hodi na tečaj smučanja in bo kmalu prava profesionalka. Dolina, kar se tiče zatekanja upoštevaj nasvete punc, počivaj, noge čim bolj v zraku, odpovej se slanim stvarem, pa računalničarje pusti na miru (je moj tudi računalničar, tako da če kaj rabiš, samo povej). Skaana, ja Aleksej je res pravi lepotec, kar se tiče zahvale si pa itak nadarjena in boš sama napisala kaj lepega. Sva midva pri Manci hotela poslati vsem zahvale, pa dati na njih odtis nogice ali pa rokice, pa nama ni uspelo. Je bila Manca čisto nenavdušena, pa rokice in nogice je tiščala skupaj, tako da je bilo to na koncu misije nemogoče. Fifi, kako pa je zdravje vašega pikca. Ste že kaj boljši??? Baje da spet razsaja rota virus. Upam, da nas ne ujame in da se ga izognemo. Špacka, kaznovanje otrok, da morajo stati v kotu je pa čisto mimo. Tako so nas kaznovali pred 25 leti. Jaz bi sigurno stegnila jezik in povedala svoje mnenje na roditeljskem sestanku. Kar je pa preveč, je pa preveč. NiLe, sem še ena radovedna marčevka, ki jo zanima, kako je bilo na 3D ultrazvoku. Meni je Pušenjak pri Maticu delal navadni ultrazvok, potem pa je preklopil še na hitro na 3D in je bilo super. Imam tudi dva zelo kratka filmčka (mislim, da sta dolga vsak po 1 minuto) in ju bom šla takoj sedajle še enkrat pogledati, ker je res ful lep spominček. Katrin, me veseli, da si se tako hitro javila in da uživate z novim družinskim članom (si pa prav posrečena, da preden greš roditi, sanjaš spol otroka). Sem prebrala tudi zgodba tvojega moža in lahko rečem samo, da sem zraven. Super napisano. Nič, gremo počasi počivati oz. še na hitro zlikati, ker noč je bila kratka (manj kot tri ure, pa še to sem vmes hodila k očetu, ker ga je vse bolelo in je jamral, smo mu dali v sobo kar baby siter). Komaj pa čakam jutrišnji dan, ko pride domov mami. Sva pa danes malo govorili po telefonu in jo mora ful boleti, ker je bila slišati tako boga. Ja, bo treba tri mesece potrpeti, da jo spravimo k sebi, pa ne samo njo, tudi očeta. Upam, da se bo do konca meseca pozdravil in da ga končno operirajo in se rešimo tega na r.. Vem, da bo zdravljenje trajalo še nekaj časa, ampak bo pač treba potrpeti. Bo pa najhujše za mami, ker oče bo ležal v bolnici, po operaciji si bo mami želela biti ob njem, pa mislim, da glede na poškodbe to ne bo izvedljivo. Bomo že rešili na neki način. Imam pa upanje, da meni glede na to, da hodiva z Maticem v razvojno podaljšajo porodniško za tri mesece, ker bi mi to trenutno prišlo zelo prav. Ne samo zaradi Matica, tudi zaradi očeta in mami. Sedaj pa se res poslavljam. NOčko