mojčca
|
Punce . No, pa se je tudi naš dopust končal in sicer prejšnji torek. Ja, potem pa je še trajalo, da smo pospravili vso kamp opremo in da sem na hitro prebrala vse, kar ste napisale. Ja, so kar hitro minili trije tedni, no en dan manj . Na morju smo se imeli super, pa tudi Manca in Matic sta bila več kot pridna. Spala sta celo noč. Sem bila kar presenečena. Za Manco me sploh ni skrbelo, bolj me je za Matica. No, da ga pohvalim, spat je šel okoli 9 zvečer (če smo šli na teraso, pa je zaspal kar v vozičku)zbudil pa se je zjutraj okoli 8, ali pa tudi kasneje. Tako da ponoči ni bilo nobenih problemov. Moram pa priznati, da me je kar malo skrbelo kampirati z Maticem. Smo pa imeli enkrat ponoči ful dež, no enkrat pa je tako pihalo, da sem mislila, da nas bo kar odneslo skupaj z šotorom. Midva z sva bila seveda celo noč pokonci, Manca in Matic pa sta spala. Tako da kampiranje z dojenčkom sploh ni problem. No, vsaj mi imamo zaenkrat ful dobre izkušnje. Edino, kar je bilo malo nerodo je bilo to, da Manca ne sme uporabljati ne rokavčkov, ne šlaufa. So mi to strogo prepovedali v razvojni. No, ampak zadnje tri dni smo malo goljufali in je šla v vodo z rokavčki. Je bila več kot navdušena. Drugače pa v vodi ful uživa. Je pa posrečena. Tunkali sva se na veliko in sem jo navadila, da ko se potunka lepo zapre usta in piha ven skozi nos. Špacka, ja škoda, ker sem založila tvojo telefonsko in te nisem mogla poklicati, da bi se dobili na kakšni pijački. No, ko pa se je Grega priklopil na internet in ko sem končno prišla do tvoje številke, pa ste bili vi že doma. Ko si napisala : Ne vem kako je z vašimi otroci, ampak Lina nima problema z navezovanje stikov, takoj gre do otroka, da bi se igrala, dala bi roko, večina otrok pa ni navdušena nad tem, mogoče smo imeli samo smolo.... - Manca je čisto ista. Ko smo bili zvečer na terasi je bila cel večer na plesišču, plesala je na veliko, zmeraj je našla kakšnega otroka in ga objemala, plesala z otroki. No, eni so bili navdušeni in so se prav z veseljem igrali in plesali z njo, eni pa so jo prav čudno gledali, ko jih je začela objemati. No, če pa boste letos še kaj hodili na Pag, mi gremo še enkrat in sicer od 8. do 15.9. Dolina - vi ste pa posrečeni. S tako majnih otrokom na tako dolgo pot. Ja, Zoja je res pridna, da je preživela takšno dolgo vožnjo. Glede nesreče z Zojo - ste jo kar dobro odnesli in močmo upam, da je z njenimi nogicami vse v redu. Katrin, čestitke za vselitev in da poteka nosečnost tako, kot mora. Skaana, ti si pa prav boga. Te čisto zastopim, da ti je hudo, ker ne moreš dvigovati Atene. Sem isto preživljala kot ti, ampak celo nosečnost. Mi je bilo ful hudo, ker je nisem smela dvigovati, še huje pa mi je bilo tisti mesec in pol, ko sem bila v bolnici in sem jo videla v celem dnevu samo urco in pol. Pa še tako nekoristno sem se počutila, ko je Grega moral skrbeti zanjo, pa pri hiši je bilo ful dela oz. ga je še, Manco pa so si med tem časom podajali moji starši in njegova mami. No, pa se pohvalim. Tudi mi smo brez pleničke, no imamo jo samo še za spanje. Problem pa je samo še kakanje. No, velikokrat gre kakati na kahlico, se je pa danes zvečer spet v pleničko, ampak še to bi se mogoče na kahlico, če ne bi bila jaz sama doma in sem jo morala dati po hitrem postopku spati, ker sem potem imela za nahraniti Matica. Je pa naš Matic zadnje dni prav bogi. Mislim, da ga matrajo zobki, saj grize vse, kar dobi pod roke. No, pa tudi dviguje se non stop. Sploh noče več ležati oz. če ga dam na tla, se stalno dviguje - ne vem, mogoče pa dela trebušnjake . Smo imeli v ponedeljek posvetovalnico in je velik 65 cm in težak 6900. Pa dobili smo prvo pikico, potem pa sva ga dala cepiti še za TBC (mi je kar žal, da ga nisem že takoj v porodnišnici). Punce, tiste, ki ste pošiljale gesla za ogled albumov, tudi jaz se lepo priporočam. No, pa upam, da si bo Grega končno vzel čas in da narediva kakšen album od Mance in Matica, da tudi vi vidite slikice najinih dveh sončkov. Sem premišljevala, da bi bilo dobro, da bi se zmenile za kakšno srečanje. Pa mislim, da bo treba pohiteti, da vidimo vse nosečke še v enem kosu oz. da nam ne bodo pobegile že prej v porodnišnico. Nič, grem počasi počivati, kaj več pa napišem, ko bo čas.