|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
17.8.2007 8:36:17   
bt08
Ojla!

Kako ste kaj srečke nosečke in ostale?user posted image
Jaz sem kr ok,nekej se ne morem naspat,ko po dopustu začneš delat dopoldan,mi spanje ful nagajauser posted image ,kr spala bi.
Ožbej je bil včerej cel dan brez pleničke,sploh ni hotel dat jo gor,se mi je ful dober zdelo.Samo ne pove pan ikol za lulat,ga kr treba spominjat.Pol pa hlačke dol pa zaliva vse živo zunaj.Ne vem kdaj bo tko s kakanjemuser posted image ?Sploh nočen a kahlico it kakat.Lula že,tud v wc,tako kot ati prav,se mu prov fajn zdi,je ravno dovolj velik,da zadane školjko user posted image .Upam da se bomo kmalu rešli teh pleničk,ker sem že kr mal naveličana,ko treba vse s seboj nosit,kamor gremo.
Zdaj paš ibam še mal delat.user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.8.2007 14:13:37   
Dolina
Evo naju, user posted image

ravno sem dala zojo spat in upam, da bo tud zaspala, ker včeraj ni, potem si lahko predstavljate, kako je bilo popldan hudo, ker je bila utrujena. Mene sicer tud mal daje user posted image user posted image user posted image , pa je treba študirat. Včeraj ni šlo, ker ni šla spta, v sredo sva bili pa v prekmurju. Je bilo fino, smo imeli piknik, Zoja je packala z zemljo kot običajno. Škoda, da ni bil praznik mal daljši. user posted image  Pa dobila sem nov zimski plašč, moj stirc je res zlat.user posted image user posted image  Čeprav ne vem, kolk ga bom letos lahko nosila s tem trebuščkom. Mogoče pa se bo dalo.

Drugače vse po starem.... spet sva sami. user posted image user posted image user posted image  Zvečer imam cele boje, ker noče zamenjat nogavičke in gazice na tisti nogici. Tak, da sem že mal obupana. Pa sploh noče bit brez nogavičke, to me bolj moti, ker koža ni nič na zraku. Zunaj itak ne sme bit, že zaradi sonca in njenih packarij z vodo in zemljo, ampak doma bi si pa lahko dol dala, pa ne pusti. No ja, upam, da se bo kmalu premislila.
Pa zdej dva dni štrajka z lulanjem, se kar v hlače, da je treba vse preoblečt, včeraj je še superge polulala. user posted image

Suzi*, jaz sem čist na začetku nosečnosti jemala lekadol, ker sem imela angino. Men je rekel osebni zdravnik, da bi tud aspirin lahko jedla, ker ni dokazov, da bi bil plod ogrožen, samo noben se noče v to spuščat, ker "če bi kdajkoli kaj bilo", bi te farmacevtske firme plačale premoženje za odškodnine in .... Tako, da en lekadol ti res ne bo škodoval. user posted image  

Vse albume sem pogledala, čudovite dopuste ste imele. user posted image user posted image user posted image   Škoda, da tako hitro minejo.

Skaana, sem presrečna, da se je stanje tako lepo popravilo in da greš lahko na sprehod. user posted image user posted image user posted image  Jupi.

Zdej pa moram za knjige, moj izpit se tako hitro bliža, da mi je groza.

Čau čau

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.8.2007 10:35:37   
Katrin
Ojla,

ekola, še zadnjič v stanovanju: sedaj gre pa zares - čakamo na kamion user posted image

Držte se mi in se javim, ko bo mogoče user posted image

V četrtrek sem imela pregled in slišala mali srček; noseča sem 18 tednov, počutim se super user posted image user posted image user posted image

Uživajte!!!

Kaja pa itak raztura: sedaj smo brez plenic tudi ponoči user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.8.2007 12:00:49   
bt08
Karin super za Kajo,pri nas še nismo tako daleč,smo komaj mal čez dan brez.Noče kakat v kahlico.

Lepo selitev in pospravljanje želim.

Lep vikend vam želim,pa čim manj neviht,ker včerej je bilo pa kot sodni dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.8.2007 22:00:03   
NiLe
Čeeer,

če ima človek frej večer - beri: če otroci zgodaj zaspijo in je mož na fuzbalu - je lahko celo ustvarjalen user posted image user posted image user posted image

NO, uspelo mi je naresti album in na ZS sem vam poslala geslo. Če sem katero spregledala, naj mi javi.

Katrin: upam, da ste se lepo razpakirali in da uživate v novem domu.Kaji čestitke za suho rito user posted image user posted image user posted image

Barbara.a: nikar ne obupuj glede plenic. Moj starejši je imel ob odvajanju plenic hude "travme" kar se kakanja tiče in je zadrževal blato tudi po 1 teden. Kljub temu, da sem mu dajala pleničke gor za kakanje, se ni in ni hotel navaditi. Nato je šlo pa zlahka. Pri Lei imamo trenutno tudi ta problem, da lula v kahlico in školjko brez problema, za kakat je pa problem. Ne vem, pa kako jo bomo odvadili ponoči, ker veliko pije in je zjutraj plenička zelooo težka.

Dolina: tvoja Zoja je pa res trmasta pupa. Dobra si, da vse sfolgaš, glede na to da moraš študirati in še sama  z njo.

Rainbow: kako je bilo v shopingu?

Želilm vam lep soboten večer oz. lepo nedeljo ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
19.8.2007 18:31:07   
Dolina
Dan,

Eh, NiLe, saj ne sfolgam vsega. user posted image  Zato sem pa pol sitna. user posted image  Pa se skušam malo manj sekirat. Včasih pač ne gre vse skupaj. Zadnje dva dni je še user posted image  vsa tečna, da bi jo kar poslala nekam na počitnice, pa jo noben ne vzame. user posted image user posted image  komaj čakam, da pride user posted image  domov. Pa Zoja ve, da sem doma in pol noče z babico nikamor, tak da danes nisem kaj velik študirala. so šle na sladoled na vrhniko in nazaj grede hoče moja mami ustavit na igrišču, zoja pa reče, da naj gresta kar oni sami na igrišče (še moja sestrična je bila zraven), ona pa gre domov. user posted image
Premišljujem, če bi kar izpustila en del, pa bil šla rajš ponavljat za nazaj, da bom vsaj nekaj znala. user posted image user posted image  Pa se ne vem odločit, ker potem skoz mislim na tisto, kar nisem predelala.
Danes mi je za nagrado spet mal slabo. Ponoči pa mi je en komarc nagajal, pa ga enostavno ne morem ujet. user posted image  Sem se selila v dnevno, pa je šel za mano, ne vem, kaj sem mu tolk všeč. user posted image user posted image  Se dogaja....

Lepe slikce, NiLe. user posted image user posted image  mi še zdaj nismo dali razvit filmov. Upam, da jih jutri ne pozabim doma in jih končno odnesem v fotoshop.

Katrin, selitev uspela? Želim vam čim lepše bivanje v novem domeku. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem jest solato, v upanju, da me mine ta slabost. user posted image

Pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.8.2007 9:30:56   
Špacka

Dan!

NILE lepe slikce, ampak tista vaša duda mi še vedno ne gre iz glave, kako lepo gre to pri nekaterih user posted image

KATRIN verjetno že uživate v hiški user posted image user posted image user posted image user posted image

DOLINA tvoja Zoja ima svojo voljo, trma mala user posted image  imam eno trmo doma user posted image

Še malo o nas, internet po staremuser posted image user posted image user posted image user posted image  kar naprej ven meče user posted image user posted image user posted image user posted image  albuma še ne bo, Lina je po novem v vrtcu brez pleničke, malo problema je edino zunaj, ko se zaigra in pozabi se malo polula, drugače ja pa kar ok, bomo videli kako in kaj.user posted image
Ta vikend smo končno pobarvali Linino sobo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi tako fajn zdi, ta teden grem naročit sobo, baje se čaka tri tedne, upam, da bo prej, potem grem v bušija po stenske nalepke, rabim še eno lepo škatlo za igrače, nekaj malih slikc za na steno....potem pa da vidimo kako bo ta selitev uspela user posted image
Lina pravi, da je lepo.user posted image user posted image user posted image

Lep začetek tedna vam želimuser posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.8.2007 11:02:54   
rainbow
Halo!

na hitrco, moji babi rišeta pobarvanke in zraven pojeta pesmico o dedku mrazuuser posted image user posted image user posted image

NiLe, šoping sem opisala na oni temi podrobneje; sem pogledala slikceuser posted image user posted image

Dolina, resnično se preveč ne sekiraj, se mi zdi, da imaš res preveč naloženo; pa kaj zdaj še v službo tudi hodiš? V glavnem, drži se, zdravje, tvoje, bebice v trebuščku in Zoja, to je najpomembnejšeuser posted image

Špacka, a boš dala kake slikce sobice pol v album, da vidim jaz te nalepke, plizuser posted image ; mi tudi še moramo malo okrasit sobo, pa ene omare se rešit in še kaj za igrače kupit oziroma kako knjižno polico raje. Počasi bo.

se še oglasim, babe me rabita

ps služba se je začela danesuser posted image user posted image user posted image  počasi do septembra, ko začnemo s polno paro

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.8.2007 11:17:44   
Špacka

Rainbow ni problema, bom poslikala sobo, samo to bo trajala še najmanj tri tedne, toliko je potrebno čakat na sobo, bi pa rada najprej postavila pohištvo, nismo še čisto odločeni kako bo, potem bom pa nalepila te nalepke. Če ti bo kaj v pomoč pojdi na njihovo stran www.busi.si internetna prodaja, to so gigantske nalepke, naše bodo tiste rožice. Meni osebno so res fenomenalne. user posted image  

Lp

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.8.2007 12:49:48   
rainbow
luštneuser posted image user posted image  so, Špacka; jaz bi tudi te izbrala. Pa se res lahko odlepijo brez posledic? midva imava slabe izkušnje s tem, sva zalepila en meter na steno (v obliki žirafe) in se je sam začel odlepljat, lepilo pa ostalo na steni in ga je mož moral na silo dol dat, se je prav zajedel not. zaradi tega svca potem tudi to steno prebarvala (na rozauser posted image ).

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.8.2007 13:42:30   
modrooka
Rainbow, najina Ana ima v sobici na steni te iste nalepke (samo, da je motiv Medvedek Pu in njegova družba) in ti lahko iz prve roke povem, da so te nalepke zelo kvalitetne, da se zelo lepo odlepijo, če jih želiš. Se pa tudi pod razno ne odlepijo same. Nam se do sedaj še niso in tudi nič ne kaže na to, da bi se lahko. Sem si pa preden sem jih kupila, ogledala kar nekaj in so se mi te zdele najbolj primerne. Res so bile kar drage, so pa 1a in jih tudi ni tako malo.

lp

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.8.2007 14:43:08   
bt08
Ojla!

Kako vreme je pri nas,skoz dežuje pa treska dans.Me kr v slabo voljo to sprav,čeprav me ni doma,sam ko skoz poslušam tisto grmenjeuser posted image .

NILE ja bomo vidli,že kak mesec se trudimo glede plenic pa ne gre ne vem kako dobro,sej je brez,sam nikoli ne pove da ga lulat,skoz ga moreš spraševat,a te lulat,a te kakat.Ne vem a je tko len al pa ne ve.Koker je hitro shodil,pa govort začel je tukej čist kontra.Do šole se bomo že znebil.user posted image

Te nalepke sem jaz kupla v Baby centru,ne vem če so iste,ampak tiste kere sem jaz kupla niso vredne počenega groša,kr odlimajo se,pa ne vem zakaj?

Lep deževen gorenjski pozdrav!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.8.2007 15:42:08   
NiLe
Daaan, punce!

Joj, tole vreme me ubijauser posted image . Komaj čakam, da bo ura 16, da grem domov, da grem  spat, ker komaj gledam. Še dobro, da je popoldne mož doma, da se bo z Leo ukvarjal, Nika pa smo poslali za teden dni na morje.
Me je prej klicala mami vsa obupana, da že cel dan dežuje in da se Nik dolgočasi ... mah ja, upam, da se vreme zrihta, ker imamo namen v petek tudi mi dol, da se naužijemo še malo sonca in morja ... če nismo preveliki optimisti user posted image

Rainbow: sem prebrala, da ste imeli uspešen shoping. Nikar se ne sekiraj, če je zmanjkalo katalogov. Mogoče so jih pa že dobil v Lj., kjer je predstvaništvo Ikee.

Špacka: glede dude sem bila pa tudi sama presenečena, da se nam je tako lepo izteklo user posted image . Smo bili zadnjič v Mullerju, kjer kupujem plenice, pa gre Lea mimo police z dudami ... pa sem si rekla, uf, tole bo pa krizaaaa.
Pa je samo malo pofirbcala in z lahkoto sem jo prepričala, da greva naprej. Edino, kar opažam je to, da zvečer malo težje zaspi, prej si je dala dudo v usto, sedaj pa rabi malo več časa. 

user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.8.2007 20:45:53   
modrooka
Te nalepke sem jaz kupla v Baby centru,ne vem če so iste,ampak tiste kere sem jaz kupla niso vredne počenega groša

To niso iste nalepke. Te, o katerih me govorimo, so iz Bušija.

Lep dan!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.8.2007 21:13:29   
bt08
Oi!

Modrooka vem da niso,sem jih že gledala na ntu,da so boljše,Sem se pač za juser posted image in sem tiste kupla.Ampak ko bo imel novo sobo bom te kupla iz Bušija.

Zdaj pa grem počas ajat,sem imela polno ljudi,smo mal nazdravljali,pa je blo mal velik za pospravt,sem kr zmatrana.Pa je eno leto spet za mano!

Lepe sanje vsem!!!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.8.2007 21:44:28   
NiLe
BARBARA.A, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugič pa prej prišepni, da ti čestitamo, ne pa ko je konec praznovanja user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.8.2007 8:42:41   
bt08
Ja hvala Nile!

Sej teli rojstni dnevi niso ne vem kaj,sam da sem eno leto starejša,pa polno dela je,ko dobiš obiske.

Sta mi pa mojedva sončka tko lepo rožico kupla,orhidejo,pa mam zdj kr lepšo kuhnjo!user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.8.2007 9:15:58   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ja hvala Nile!

Sej teli rojstni dnevi niso ne vem kaj,sam da sem eno leto starejša,ne starejša, predvsem modrejša user posted image user posted image user posted image

Sta mi pa mojedva sončka tko lepo rožico kupla,orhidejo,pa mam zdj kr lepšo kuhnjo!user posted image

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.8.2007 10:25:50   
ugi
Barbara.a: Vse najboljse. user posted image user posted image

Pr ns vsi trije mal smrkamo, ampak ni hujsga, drgac pa nc nouga. Se prpravljam dat slikce v album. Smo sli prejsno soboto z muzejskim (parnim) vlakom iz Jesenic do Mosta na So?i in je bilo ful lustn. Sej mogoce sem ze kej omenla. Bom zbrala slikice in jih dala gor. Vam sporocim ko bo.

NiLe: Slikice se nisem uspela pogledat. Bom z veseljem, ko bom imela malo vec casa. Mi bomo verjetno sli v Basko septembra za kaksen teden - odvisno od vremena in nasega uvajanja Luka v vrtec user posted image .

Pozdrav

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.8.2007 12:40:21   
bt08
Hvala punce!user posted image user posted image user posted image

Modrejša ja,to je pa res,sej staro se ne počutim,tok kot sem,jaz sem še vedno najstnica po počutju,samo pamet mam zrelejšo,kot pri najstnicah!!!!user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.8.2007 14:48:22   
rainbow
Ojla!

Barbara.a, tudi od mene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ; to pa je krasno, da se počutiš kot najstnica. meni pa so se leta po duši in po štetju ustavila pri 30-tihuser posted image ; ampak letos imam kristusova leta, po tem sem si zapomnila, da bom 33user posted image user posted image

sicer pri nas nič novega, aja, rešila sem se 5-tih vreč premajhnih oblačil in velike vreče igračuser posted image user posted image  in sem zdaj ful happy, babi gledata Piko, spat nočeta, kosilo skuhano, v glavnem nič zanimivega.

mejte se lepo in upajmo, da vreme zdrži še do oktobrauser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.8.2007 16:02:13   
bt08
Rainbow hvala!Ko bom 30 še 3 leta,pravjo da je tisto prlomno leto za žensko,bomo videli kako se bom takrat počutila,vrjetno ne kej preveč najstniško user posted image .So pa vsaka leta po svoje lepa!Upam samo da mi bo do trojke ratal še enga nagajivčka user posted image   na svet spravt,za naprej bomo pa vidli kako bodo stale stvari.
Čistka pa tud mene čaka,samo ne vem kdaj!Ko bomo menjali cunje na jesen,zgleda da bo treba kar kamlu,koker kaže na vreme.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.8.2007 20:31:00   
Skaana
user posted image user posted image ,

no tistle obljubljen se javim zvečer, se je pa res nategnil user posted image user posted image user posted image .

Ampak to zato, ker se nam dogaja tisoč na uro... Ja, saj počivam, kolikor gre. Sam sem še vedno kregana od user posted image , da ne dovolj...

Danes sem bila na pregledu pri svoji ginekologinji, ki je koooooončno prišla iz dopusta. Peljal me je moj ati, ki še sicer ni čisto vredu, ampak baje se res ne smem sama okrog vozit... V ponedeljek moram že ob sedmih zjutraj bit v šoli, da nardim premopredajo user posted image . Tolk sem žalostna, ker ne bom mogla več v službo. Saj ne da pogrešam delo - tega imam ob Atenki, user posted image  in hiši več kot dovolj, ampak tisto odgovornost iti nekam...

No, na pregledu, ki je bil v bistvu le pogovor, nisem nič kaj drastičnega izvedela, vse sem ji razložila in ona je vse razložila meni. Res se mi obeta še en carski rez user posted image , no pa vsaj to sem se pozanimala, da lahko v Celju nardijo ob spinalni analgeziji, za kar sem nadvse hvaležna. user posted image  pa upam da bo zdržala notri do prazničnega decembra user posted image .

"Veš, jutri, ko sem bla še čisto, čisto majhna, sem bila v trebuščku pri tebi, ne mami?" To me je prejle vprašala naša frčafela user posted image . Glede odvajanja od plenic pa nazadujemo, namesto napredujemo. Zdaj sem pa rekla, da jo bom nehala sekirat. Naj še stokrat prihaja zima, če ni pripravljena, pač ni. Bomo pa imeli pač dva pleničarja in dva dudarja pri hiši user posted image .

Aja, pa še to, narisala mi je zadnjič najlepšo risbo pod soncem. Punčko s kitkami, ribico in žogo. In ko je risala punčko, sem jo vprašala, če ima vse, pa je rekla: "Ti povej, mami." Potem sem jo vprašala, kje so usta. In ona z levico (pogosteje riše z levico kot desnico) previdno nariše črto za usta. Potem pa vsa paf izjavi: "Če je pa zdaj žalostna, punčka." Komaj sem jo potolažila in povedala, kako naj nariše še eno črto, da se bo smejala. In potem ji je uspelo. In bila je presrečna. Risala je z voščenkami. Potem sva šle z modro vodenko in čopičem preko in povrhu potrosli malo soli. In nastala je umetnina user posted image user posted image .

barbara.a, seveda čestitke, pa še na mnoga najstniška občutja user posted image user posted image . No, vidiš, pa nista edina
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

ja bomo vidli,že kak mesec se trudimo glede plenic pa ne gre ne vem kako dobro,sej je brez,sam nikoli ne pove da ga lulat,skoz ga moreš spraševat,a te lulat,a te kakat.Ne vem a je tko len al pa ne ve.Koker je hitro shodil,pa govort začel je tukej čist kontra.Do šole se bomo že znebil.user posted image

Kot da bi pisala o Ateni, popolnoma identičnouser posted image . Samo zdaj bomo pa bolj na izi. In je ne bomo več na veliko spraševali. Če bo lužica, bo pač lužica. Saj bo njej neprijetno, ni potrebno da ji še kdo nabija zraven...

Špacka, nedvomno bo selitev v novo sobico uspela. Mi smo tudi včeraj prakticirali, da je Atena šla spat v mojo otroško posteljo v sosednji sobi, ker vsi pač ne bomo mogli več biti v spalnici, ko bo prišla user posted image  na svet. In je prav z veseljem šla v "ta veliko" posteljo. Da pa bi imela še čisto svojo sobo, to pa bi bil šele hec user posted image .

ALBUMI, vse sem si ogledala in vsi so prekrasni. Kako tudi ne bi bili, če pa vemo, kdo so glavne zvezde user posted image user posted image  - zlati marčevci user posted image . Zdaj pa še moje čakate, kajne user posted image ?

Danes mi javijo, da je zmanjkalo 24 kvadratov ploščic. A si to predstavljate??? Panika. Res panika, ker na takšne se čaka po mesec do dva. No, in potem sem spet imela srečo, seveda po lavfariji, da so v istem salonu imeli ene podobne, a drugega formata, tako da bodo zdaj te bele položene v karo do vrha... Upam, da bo kolikor tolikor izgledalo user posted image .

Skratka, pestro za popuser posted image , a nič drastičnega. Zdravje je najpomembnejše, vse drugo se uredi, kajne?

Lepo, lepo bodite, user posted image ajte se in ne zamerite moji litaniji user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   RE: Marčevke 05
22.8.2007 10:15:25   
Katrin
Dan user posted image

Hvala vsem za lepe želje!

Selitev je uspela, razpakirano pa še ni ... Trenutno smo samo v spodnjem delu hiše, zgoraj so nam komaj v ponedeljek položili parket, predno bo polakiran in končan, bo še kar trajalo. Sicer pa uživamo, saj imamo spodaj kopalnico, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo in hodnik in to je veliko večji prostor kot je bilo naše prejšnje stanovanje user posted image

Rainbow: a kar služba? Mi začnemo v ponedeljek user posted image

Kako ste pa kaj ostale nosečke???

Se javim, ko bo spet mogoče; uživajte user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
   RE: Marčevke 05
22.8.2007 11:13:41   
bt08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   MODROOKA VSE NAJBOLJŠE ZA PRAZNIK!!!!!!!šE NA MNOGA LETA TI ŽELIM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 meseca starosti (29%)

(71%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!