Skaana
|
, no tistle obljubljen se javim zvečer, se je pa res nategnil . Ampak to zato, ker se nam dogaja tisoč na uro... Ja, saj počivam, kolikor gre. Sam sem še vedno kregana od , da ne dovolj... Danes sem bila na pregledu pri svoji ginekologinji, ki je koooooončno prišla iz dopusta. Peljal me je moj ati, ki še sicer ni čisto vredu, ampak baje se res ne smem sama okrog vozit... V ponedeljek moram že ob sedmih zjutraj bit v šoli, da nardim premopredajo . Tolk sem žalostna, ker ne bom mogla več v službo. Saj ne da pogrešam delo - tega imam ob Atenki, in hiši več kot dovolj, ampak tisto odgovornost iti nekam... No, na pregledu, ki je bil v bistvu le pogovor, nisem nič kaj drastičnega izvedela, vse sem ji razložila in ona je vse razložila meni. Res se mi obeta še en carski rez , no pa vsaj to sem se pozanimala, da lahko v Celju nardijo ob spinalni analgeziji, za kar sem nadvse hvaležna. pa upam da bo zdržala notri do prazničnega decembra . "Veš, jutri, ko sem bla še čisto, čisto majhna, sem bila v trebuščku pri tebi, ne mami?" To me je prejle vprašala naša frčafela . Glede odvajanja od plenic pa nazadujemo, namesto napredujemo. Zdaj sem pa rekla, da jo bom nehala sekirat. Naj še stokrat prihaja zima, če ni pripravljena, pač ni. Bomo pa imeli pač dva pleničarja in dva dudarja pri hiši . Aja, pa še to, narisala mi je zadnjič najlepšo risbo pod soncem. Punčko s kitkami, ribico in žogo. In ko je risala punčko, sem jo vprašala, če ima vse, pa je rekla: "Ti povej, mami." Potem sem jo vprašala, kje so usta. In ona z levico (pogosteje riše z levico kot desnico) previdno nariše črto za usta. Potem pa vsa paf izjavi: "Če je pa zdaj žalostna, punčka." Komaj sem jo potolažila in povedala, kako naj nariše še eno črto, da se bo smejala. In potem ji je uspelo. In bila je presrečna. Risala je z voščenkami. Potem sva šle z modro vodenko in čopičem preko in povrhu potrosli malo soli. In nastala je umetnina . barbara.a, seveda čestitke, pa še na mnoga najstniška občutja . No, vidiš, pa nista edina IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a. ja bomo vidli,že kak mesec se trudimo glede plenic pa ne gre ne vem kako dobro,sej je brez,sam nikoli ne pove da ga lulat,skoz ga moreš spraševat,a te lulat,a te kakat.Ne vem a je tko len al pa ne ve.Koker je hitro shodil,pa govort začel je tukej čist kontra.Do šole se bomo že znebil. Kot da bi pisala o Ateni, popolnoma identično . Samo zdaj bomo pa bolj na izi. In je ne bomo več na veliko spraševali. Če bo lužica, bo pač lužica. Saj bo njej neprijetno, ni potrebno da ji še kdo nabija zraven... Špacka, nedvomno bo selitev v novo sobico uspela. Mi smo tudi včeraj prakticirali, da je Atena šla spat v mojo otroško posteljo v sosednji sobi, ker vsi pač ne bomo mogli več biti v spalnici, ko bo prišla na svet. In je prav z veseljem šla v "ta veliko" posteljo. Da pa bi imela še čisto svojo sobo, to pa bi bil šele hec . ALBUMI, vse sem si ogledala in vsi so prekrasni. Kako tudi ne bi bili, če pa vemo, kdo so glavne zvezde - zlati marčevci . Zdaj pa še moje čakate, kajne ? Danes mi javijo, da je zmanjkalo 24 kvadratov ploščic. A si to predstavljate??? Panika. Res panika, ker na takšne se čaka po mesec do dva. No, in potem sem spet imela srečo, seveda po lavfariji, da so v istem salonu imeli ene podobne, a drugega formata, tako da bodo zdaj te bele položene v karo do vrha... Upam, da bo kolikor tolikor izgledalo . Skratka, pestro za pop , a nič drastičnega. Zdravje je najpomembnejše, vse drugo se uredi, kajne? Lepo, lepo bodite, ajte se in ne zamerite moji litaniji .