Dolina
|
Čer, še mi se mal javljamo. Men ni več usojeno imet prostega časa , namreč Zoja skoraj vsak dan kako ušpiči, če jo nimam "pod nadzorom". Ah, ta nagajivka. Vam rajš ne povem, kaj mi je danes ušpičila, ker sem jokala kot dež. Tak, da mene boste kle gor brale samo še zvečer, ko bo Zoja spala. Modrooka, lepo, da ste prišli nazaj, da niste kar dol ostali. In krasno, da ste tako uživali. Fotke so čudovite, čudovita plaža. Sem se tud jaz zamislila, da letos še nisem (in verjetno tud ne bom) videla morja. Pa drugo leto. za Vis sem pa tud jaz čula, da je zelo lep, moj svak hodi redno vsako leto s svojo družino (5-člansko, ponavadi vzamejo še kakšno babico sabo ). In čestitke ani, da se je odvadila pleničk. Bravo Ana. Katrin, vam tud čestitke, ob odvajanju in ob preselitvi. Ah, saj internet boste tud imeli kmalu... Ugi, super dopust. mi gremo v italijo verjetno čez dve leti, drugo leto po moje nekam bolj blizu. Pa vidim, da ima mali rad sladoled. kot pri nas. Samo pri nas je zakon vanilija. NiLe, kako je možek? Upam, da si je odpočil in da je prst v redu. Moja teta si je ravno na jadranju zlomila prst na nogi (zdej pa ne sme hodit, ker ji ga niso nič povili ). Dobro, da si bila doma. Zakaj moški nočejo k zdravniku? In vi ste tud pridni pri odvajanju. pa za dudo , Zoja je mela en čas eno, pa jo je vskinja stran porinla, zdej se pa nekak matram, da ne bi dobila nove, čeprav moja mami ji je že obljubila novo (jaz ne vem, kaj je tem babicam, a morajo vse kontra????). prste pa tud še vleče tako, da kdaj bomo mi prenehali s to razvado, mi ni jasno. moja mami pravi, da ima še čas, da sem bila jaz stokrat hujša in nehala šele enkrat po tretjem letu. No ja, meni nič ne manjka, a pač? Skaana, le počivaj še naprej. V torek ti držim pesti. nja bo vse kot mora biti. Suzi*, Anžej je tud priden s pleničkami. Bravo. Pa pogrunta tud svetovne. Uživajte na morju Želima vam lepo vreme in toplo morje. Seveda bo vse v redu na pregledu. Jaz sem ga iemla danes. Dr. Reševa je res prijazna, pa tud več mi je povedala kot pa Pušenjak. Vse pregleda, pokaže, meni so spet mogli gledat čez nožnico, ker se čez trebuh praktično ni dalo delat meritev. Rezultat je 2x boljši kot je bil pri Zoji. Je pa malo manjši od Zoje, nori pa isto kot ona. Pa prste je cuzal, pa kolcalo se mu je.... Aja, uporabljam pač m. sp., kar pa ne pomeni, da je fantek. Tudi tokrat ne bom vprašal, tud Robert noče vedet. Glede kmečkega turizma, poznam samo enega, sem ti že hotla pisat, pa nisem prišla do računalnika in vidim, da se vama je mal mudilo . Ta je v Beli krajini v Adlešičih. Ampak zdej sta že našla, boš poročala, kako je tam. Drugače pa me slabosti počasi minevajo. Ja, že pri Zoji sem imela zalepljen popek, zdej si ga bom pa tud mogla in to kar čim prej. Volja do študija, hm, je, včasih pa tud ni. Ah bo že nekaj. Sem že naveličana te snovi, pa kaj naj, če je toliko vsega, da se ne da hitreje. Zdej še Roberta ne bo en teden, ker gre kolesarit po Bosni, ma saj mu privoščim in sem vesela, da se ukvarja s športom, ampak vedno najde "pravi" čas. se pa opogumljam, da tud če ne pridem čez s snovjo, da grem probat, kar bo pa bo. A, sem vedla, da sem neki pozabila. Rainbow, saj bo tud Enja suha, ko bo hotla. Otroka se res ne da v nič prisilt, sploh pa ne v nekaj tako pomembnega. Zoja je suha, če ji dam zjutraj hlačke gor. Se kar spomni za lulat (izjemno dolgo pa lahko zadrži, ponavadi lula zjutraj pa še enkrat do spanja, pa pol še ene dvakrat ), za kakat kdaj pa kdaj pozabi, jo niti ne kregam, ker se mi zdi, da pol sploh noče imet več hlačk. Če kam gremo ima še vedno plenice, se moram en dan opogumit in jo pustit brez plenic - in molit, da ne bo polulala avta . Če pa ima pleničke gor, pa ni šans, da bo lulala kam drugam. Je pač komot. Punce, a ve daste svojim žvečilne? Zoja je vidla Aljo, da jo ima, in od takrat mi non stop utruja, Prvo zjutraj: "čilno bi". In pol še ene 50x čez dan. Za znoret. Bolj ji razlagam ena na dan, po kosilu, bolj ona mene prosi za še. In kako se pol začne metat po tleh. Uf.... Tak, zdej sem se pa mal razpisala. Jutri grem z mami za en dan (v sredo se pa vračam) v Prekmurje k stricu, ker sva itak sami. Da malo menjam okolje. Joj se mi en da v službo jutri..... Na pomoč..... Nočko
|