|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
12.8.2007 13:16:03   
modrooka
Punce živjo user posted image user posted image user posted image !

Evo mene! Končno sem uspela sesti za računalnik, prebrati ne vem koliko strani, ki ste jih natipkale, medtem, ko smo bili mi na dopustu in sedaj bom še jaz prispevala nekaj vrstic, da nas spravim malo višje user posted image .

Skratka, z morja smo se vrnili v četrtek zjutraj ob 04.30. Kaj naj vam rečem - Vis je prekrasen otok! Mi smo tako uživali, da vam ne morem povedati. Ko bom imela čas, bom izbrala nekaj fotografij in jih bom dala v album, da si boste lažje predstavljale o čem govorim. Oba z user posted image  sva mnenja, da nas bo Vis še videl,  če bomo le živi in zdravi!
Bilo nas ni skoraj tri tedne in v tem času se je Ana odvadila od plenic čez dan, ponoči seveda še ne. To nas še čaka... Videla sem, da so tudi ostali marčki/marčice pridni v tej smeri in da bodo kmalu vsi brez plenic.
Ana je uživala v kristalno čisti vodi, škoda le, da se je proti sredini dopusta malo ohladila in je malo težje šla vanjo. Če bi ostala tako topla, kot je bila na začetku in je bila Ana non stop v njej, bi se zagotovo navadila plavati z rokavčki, saj ji je šlo že zelo dobro. Potem pa je prišla ohladitev in ...
Ko ni plavala, se je z atijem sprehajala po obali (po skalah, ki so bile zraven našega zaliva) ali pa s kanglicami igrala ob vodi.
Na plažo smo hodili dopoldne (od 8h do 11h) ter popoldne (od 17h pa do 20h).
Uživali smo 100/h. Stanovali smo v apartmaju, ki je bil ene 15 minut hoda od Srebrne plaže, ki je definitivno najlepša od vseh, kar sem jih videla na tem otoku. Mi smo se vozili z avtom, ker smo s sabo nosili preveč rekvizitov (čoln, obroč, blazino,...), da bi lahko hodili peš. Bili smo v Rukavacu, ki je na J strani otoka. Trikrat med dopustom smo šli v trgovini v kraj Vis, kjer smo potem zvečer šli na promenado in se do onemoglosti nagledali jadrnic, jaht in vseh trgovinic...
Otok je več ali manj zapuščen, turistov je največ v Visu in v Komiži. Manjši kraji pa so precej manj turistično oblegani. Tudi niso turistično ne vem kako razviti. Mi v našem sploh nismo imeli trgovine. Kruh je vsako jutro pripeljal nekdo s kobijem, po ostalo smo hodili v Vis. Mir, mir, mir. Če bi me, preden sem imela otroka, kdo postavil na tako mesto, bi ušla domov. Sedaj mi pa paše. Da smo čimbolj v miru in da se spočijemo od norišnice, ki jo imamo v realnem življenju.
Ves čas dopusta smo imeli sončno vreme, samo en dan je bila huda burja in smo bili večino dneva kar notri. Drugače pa je bilo čez dan okrog 40 stopinj. V apartmaju smo imeli klimo, tako, da nam ni bilo nič hudega.

Evo, tole na 'kratko'. Če še koga kaj zanima, naj pa vpraša. Sedaj pa pokomentiram še malo vaše zapise...

Dolina: user posted image user posted image user posted image  za vaš podvig. Naša Ana ga ne bi preživela. user posted image  Ona v avtu zdrži natanko 1 uro, potem je pa že kriza. Zato na morje potujemo samo ponoči, ko ona spi. Tako nekako pridemo na cilj. Na koncu že v veliko jamranja, ampak pridemo...user posted image
Pa čestitke za pogum pri študiju!

Ugi, pogledala sem si slikice. Imeli ste se zelo lepo in obiskali ste res lepe kraje. Super.

NiLe: ja kriza, tole glede tvojega user posted image . Držim pesti, da bo kmalu vse vredu!!!! Ena user posted image  za njega!
Pa bravo za Leo glede pleničk!!! user posted image user posted image  
Spanje... Ana odkar smo se preselili, spi sama v svoji sobici in odkar spi sama, tudi zaspi sama. Prej je vedno moral biti nekdo poleg nje, sedaj ji pa samo damo flaško, se od nje poslovimo in sama zaspi. Sem mislila, da ne bom dočakala tega dne user posted image user posted image . Tako, da bravo tudi Lei!!

Suzi: tole lokacijo sem si tudi jaz enkrat ogledovala, samo me je minilo, ko se videla cene user posted image . Upam, da boste uživali. Pa kaj pofotkaj, da bomo še mi občudovali vaše uživancije!
Glede Lekadola pa: meni so med nosečnostjo rekli, da Lekadola ne smem, da pa lahko vzamem Panadol.user posted image  To informacijo sem že večkrat slišala. Menda ima Lekadol nekaj takega v sebi, kar ni dobro za plod...

Skaana: držim pesti, da bo vse vredu s tabo!!! Počivaj punca! Vse bo počakalo! Ti pazi nase!!!!

Špacka: najina Ana pa ni hotela imeti na sebi kopalkic. Takoj, ko smo prišli na plažo jih je slekla in jih je oblekla šele, ko smo se začeli odpravljati nazaj v apartma. Zanimivo, da Lina ni hotela biti brez... Verjetno bo hotela biti brez takrat, ko vi ne boste več hoteli user posted image user posted image ...

Rainbow: midva se pa nisva nič sekirala glede tega, da je Ana sem ter tja polulala tla. Se mi je zdelo najlažje, da jo na morju odvadiva, ker nam doma ni šlo tako gladko. Doma je nisva mogla imeti čist nagice, ker še niso bile tako visoke temperature, kako hitro pa je na sebi imela hlačke, je mislila, da so pleničke in se je kar polulala in pokakala. Na morju pa je bila brez vsega in ji je ušlo samo ene dvakrat. Potem, ko se je že dobro ulavfala, pa sva ji gor začela dajati hlačke in ji zraven vedno povedala, da to ni plenička in je takoj skapirala. user posted image user posted image user posted image Tako da sem res zadovoljna, da nisva prehitro obupala. Ker sedaj so pa tu spet ful nizke temperature in bi bilo spet težje. Te pa čist razumeme - če meniš, da Enja še ni pripravljena na to, da je brez pleničk, potem ni in je bolje, da je ne siliš. Ana je že oktobra lani, ko je bila ful bolna in sva bile veliko doma, hotela biti brez pleničk in nama je tudi že zelo dobro šlo, potem pa je spet hodila v varstvo in varuški se ni dalo ukvarjati z njo, pa je vse skupaj padlo v vodo. Potem pa en čas sploh ni bila na volji za to, pa sva jo lepo pustila. Sedaj sva pa zagrabila takoj, ko je spet pokazala interes. Tako, da tudi za Enjo pride njen čas. user posted image

Sedaj pa moram it, ker tast kliče na kosilo. Ja, smo na obisku pa tastu in tašči in se bom sedaj pustila postreči... user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem, ki boste danes prebirale tale zapis, drugim pa lep začetek delovnega tedna!!!

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
12.8.2007 14:16:24   
Skaana
user posted image

skoz odlašam, da bi pisala, pa bom zdle na hitrco, potem se pa spet javim.

Rainbow in barbara.a super, da ste se vrnili - no vsaj za nasuser posted image .

Jaz sem boljše, no pa saj me ni nič bolelo, sam... Zdaj sem že več pokonci, čeprav še večinoma ležim. V torek imam pregled in upam, da bo vse ok.

Naša Atenka je pa razvajena v nulo. Ne morte verjet, kolk nas zna izkoriščat user posted image . Vsakega posebej na poseben način. Hkrati je pa tak sonček, da ni za povedat user posted image . Ne mine dan, ko se ji ne bi nasmejali. Npr. zadnjič so šli na naš vikend in je hotla zapet eno pesmico, pa se trudi, da bi se spomnala, pa se trudi, nazadnje pa izjavi... " Veš, sem jo doma pozabla."user posted image user posted image user posted image

Odvajanje od plenice še vedno poteka. Ravno dan preden sem šla v bolnico mi je dvakrat šla lepo lulat v kahlico. No, danes je pa sicer rekla, da gre lulat, ampak na hodnik user posted image . In pod nobenim pogojem ne v kahlico. Pa je zbežala na hodnik in se tam pokakala v plenico, ki jo je imela na sebi. Ah, saj bo.

Čestitke Lei za dudouser posted image .  Mi jo tudi še imamo za spat. Sicer pravi, da jo bo dala bratcu ali sestrici, ko se bo rodil, vendar mislim, da bo takrat še bolj občutljiva in bo še bolj dudala. Ali pa ne user posted image . Se pa ne sekiram toliko, ker jo res ima le za zaspat.

Imam pa vprašanje, kaj še kaj počnete z micenimi ko je dež? Meni že zmanjkuje idej...

Tako, lepo lepo lepo bodite user posted image user posted image user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
12.8.2007 14:27:56   
Skaana
Aha, vmes si ti Modrooka napisala svoj post user posted image . Dobrodošli nazaj.

Čestitke Ani za odvajanje od pleničkuser posted image in bravo za prelep dopust user posted image . Nedvomno je bilo lepo... A tri tedne je pa malce dolgo za tak miren kraj. No, jaz sem rojena za kaj takšnega, samo moj user posted image  ni in vi verjetno umrl od dolgega časa user posted image .

Ste bili pa zelo veliko na plaži user posted image . Nam ni nikoli pred deseto uspelo pridet tja, pa smo imeli zajtrk že pripravljen v hotelu user posted image  in plažo dve minutki peš stran user posted image . Mah, saj pravijo, da sem počasna...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.8.2007 13:05:34   
Katrin
tok tok ...

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.8.2007 13:30:42   
modrooka
A si nas dvignila na vrh user posted image user posted image ?

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.8.2007 13:39:11   
Katrin
JA, sem vas po enem mesecu komaj našla user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 13.8.2007 13:50:10 >

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: Marčevke 05
13.8.2007 13:51:53   
Katrin
Punce,

user posted image user posted image user posted image

Žal mi je, da nisem nobene (razen Modrooke user posted image ) ujela tu gori!

Vrnili smo se z morja in smo že preseljeni. Trenutno imamo na voljo le spodnji del hiše, ker zgoraj še ni parketa (čez 14 dni user posted image ), smo OK!!! Uživamo! Priznam, da sem se na novo okolje že navadila in da se v hiši zgubljam user posted image

Na morju smo uživali maximalno, tudi Kaja se je ojunačila in veliko plavala user posted image  Smo suhi: Kaja je čez dan brez pleničk že cel mesec, ponoči jih še dam!

Malo sem vas brala za nazaj, a resnično nimam časa sedaj komentirat vsega: vesela sem, da ste na dopustih uživali, čestitke vsem, ki ste tudi že brez pleničk; Dolina: upam, da Zoja nima kakih posledic zaradi opeklin (ubožčka);

Imejte se in lep preostanek poletja user posted image

Se javim kaj občasno (ko se prikopljem do kakega računalnika); kdaj bomo tam imeli internet nimam pojma user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.8.2007 13:53:43   
modrooka
Dobrodošla nazaj user posted image user posted image . Čestitke za uspešno 'preselitev'. Vesela sem, da uživate na novi lokaciji!!!

Javi se čimprej!

Lp

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.8.2007 14:26:05   
Suzi*
Modrooka, dobrodošla nazaj!!! Kakšen krasen dopust!! user posted image  Če ti ni odveč, a bi lahko napisala točno pri kom ste to bili, ker mene ful mika takšen miren dopust daleč od tega norega sveta. Lahko tudi na ZS. Hvala fuuul! user posted image  Čestitke Ani za odvajanje od pleničk pa za spanje!!!!  user posted image  

Katrin, tudi ti dobrodošla nazaj, lepo da si se javila. Čestitke za uspešno selitev. user posted image  Pa za suhost! user posted image  Pridni so tile naši marčki! user posted image

Skaana, pridna. Ti le počivaj!!! user posted image user posted image

Ve se vse vračate, mi pa šele odhajamo. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo po tem usranem vremenu zdaj končno lepše, da ne bom rabla bunde vzet na morje. user posted image   

Naše dete je pa že tudi ponoči suho, tudi za kakat zdaj kar pove. Sva bila parkrat malo huda, ker se je v hlače, zdaj pa pove. user posted image  Ampak hoče pa samo v kahlo kakat, na stranišče niti pod razno ga ne spravim. Tako da če slučajno nismo doma, je kar verjetnost (sicer pove, probamo na WC, ampak noče) da se potem v hlačke. Tudi počepnit noče nekje zunaj. user posted image  user posted image

Ja, še to vam povem, kaj je Anžej spet stuhtal včeraj.....Se grem po kosilu vsest na sedežno, pa je priletel naokrog in me "pahnil" nazaj, da naj se naslonim. Pol je vzel povšterček in mi ga dal zadaj za hrbet, me spet "naslonil" nazaj.....in izjavil "mami, se zdaj bolje počutiš??" user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, od kje mu to (mož nikol kaj tazga ne izvede user posted image ). Bi se skor v lužico stopila! user posted image  Srček!! 
Pa zadnjič sva se pogovarjala o bratcu ali sestrici, pa sem ga vprašala, kaj bi raje imel. Pa je najprej rekel da "čisto majhnega blatca" potem čez par sekund razmisleka pa "tudi sestlica bi bila uledu". Brihta mala! user posted image user posted image  Še dobr, da mu je vseeno. user posted image

Aja, dolina, probaj proti slabosti si prek popka nalepit obliž al pa tist trak za rane lepit. To si ti že imela pri Zoji, a ne? Včeraj sem pa slišala da tudi preverjeno pomaga proti slabostim. Tudi za otroke na poti!!!

Šibam. Danes zadnji dan delam, še eno uro, vračam se naslednji četrtek. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  Jutri gremo pa v LJ na nuhalno. Držte pesti, da je vse OK!!!

Lepo bodite!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.8.2007 14:35:52   
modrooka
Suzi,

držim pesti, da bo jutri vse OK! Pa uživajte na dopustu!!!

Vis: http://www.apartments-katarina.com/homeHr.asp

Lep dan!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.8.2007 17:08:45   
rainbow
ojla!!

Modrooka  in Katrin, dobrodošli nazajuser posted image  iz uživancijeuser posted image

Katrin, čestitam za selitevuser posted image  in bravo za Kajo in njeno zrelostuser posted image user posted image ;

-trenutno moja naspidirana Enja naga pometa po stanovanju in se odvaja od plenicuser posted image -

Modrooka, fajn, da si dala gor link, vedno je fino najt kake nove ideje za počitnice; pa dobro nastanitev, da se človek ne "naserje", če smem tak grdo rečt. Za Vis sem tudi jaz že slišala, da je krasen, en moj sodelavec že dolgo tja hodi in ga ful hvali. tak da super, da vam je bilo tako lepo!

Glede lulanja se jaz drugače tudi ne sekiram, ampak smo bili pri mojem stricu in teti in onadva sta ful pedantna in vdarjena na čistočo in nisem hotla imeti težav.

Skaana, tudi jaz držim pesti, da je vse ok. Zagotovo je, ti samo pridno počivajuser posted image

jaz pa sem tak utrujena, ker smo se včeraj spravili malo prebarvat čičkečačke po kuhinji in jedilnici in danes eno steno v otroški sobi. Sem bila navdušena nad barvanjem, zdaj pa sem čisto out. In babi že ne vemkateri dan nočeta nič spat čez dan in sem user posted image user posted image user posted image , babi pa naspidirani sto na uro.

Moram v intervencijo, stvari gredo izven nadzorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.8.2007 19:18:27   
modrooka
Punce, objavila sem fotke z Visa. Geslo vam pošljem na zs.

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.8.2007 21:07:40   
rainbow
Čer!

Modrooka, uživali ste na resnično lepem otoku user posted image user posted image user posted image

mogoče pa se spravim še jaz album naredit, sam moram drug raćunalnik zagnat. Upam, da ne traje predolgo, to vnašanje slik.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.8.2007 21:35:04   
Dolina
Čer,

še mi se mal javljamo. Men ni več usojeno imet prostega časa user posted image user posted image , namreč Zoja skoraj vsak dan kako ušpiči, če jo nimam "pod nadzorom". Ah, ta nagajivka. Vam rajš ne povem, kaj mi je danes ušpičila, ker sem jokala kot dež.

Tak, da mene boste kle gor brale samo še zvečer, ko bo Zoja spala. user posted image user posted image

Modrooka, lepo, da ste prišli nazaj, da niste kar dol ostali. user posted image user posted image user posted image  In krasno, da ste tako uživali. Fotke so čudovite, čudovita plaža. Sem se tud jaz zamislila, da letos še nisem (in verjetno tud ne bom) videla morja. Pa drugo leto. user posted image  za Vis sem pa tud jaz čula, da je zelo lep, moj svak hodi redno vsako leto s svojo družino (5-člansko, ponavadi vzamejo še kakšno babico sabo user posted image ). In čestitke ani, da se je odvadila pleničk. user posted image user posted image  Bravo Ana.

Katrin, vam tud čestitke, ob odvajanju in ob preselitvi. user posted image user posted image user posted image  Ah, saj internet boste tud imeli kmalu... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi, super dopust. mi gremo v italijo verjetno čez dve leti, drugo leto po moje nekam bolj blizu. Pa vidim, da ima mali rad sladoled. kot pri nas. user posted image  Samo pri nas je zakon vanilija.

NiLe, kako je možek? Upam, da si je odpočil in da je prst v redu. Moja teta si je ravno na jadranju zlomila prst na nogi (zdej pa ne sme hodit, ker ji ga niso nič povili user posted image ). Dobro, da si bila doma. Zakaj moški nočejo k zdravniku? user posted image
In vi ste tud pridni pri odvajanju. user posted image user posted image user posted image  pa za dudo user posted image user posted image user posted image , Zoja je mela en čas eno, pa jo je vskinja stran porinla, zdej se pa nekak matram, da ne bi dobila nove, čeprav moja mami ji je že obljubila novo (jaz ne vem, kaj je tem babicam, a morajo vse kontra????). prste pa tud še vleče tako, da kdaj bomo mi prenehali s to razvado, mi ni jasno. moja mami pravi, da ima še čas, da sem bila jaz stokrat hujša in nehala šele enkrat po tretjem letu. No ja, meni nič ne manjka, a pač? user posted image user posted image

Skaana, le počivaj še naprej. V torek ti držim pesti. nja bo vse kot mora biti. user posted image user posted image user posted image

Suzi*, Anžej je tud priden s pleničkami. Bravo. Pa pogrunta tud svetovne. user posted image user posted image  Uživajte na morju user posted image user posted image  Želima vam lepo vreme in toplo morje.
Seveda bo vse v redu na pregledu. Jaz sem ga iemla danes. Dr. Reševa je res prijazna, pa tud več mi je povedala kot pa Pušenjak. Vse pregleda, pokaže, meni so spet mogli gledat čez nožnico, ker se čez trebuh praktično ni dalo delat meritev. Rezultat je 2x boljši kot je bil pri Zoji. Je pa user posted image  malo manjši od Zoje, nori pa isto kot ona. Pa prste je cuzal, pa kolcalo se mu je.... Aja, uporabljam pač m. sp., kar pa ne pomeni, da je fantek. Tudi tokrat ne bom vprašal, tud Robert noče vedet. user posted image
Glede kmečkega turizma, poznam samo enega, sem ti že hotla pisat, pa nisem prišla do računalnika in vidim, da se vama je mal mudilo user posted image . Ta je v Beli krajini v Adlešičih. Ampak zdej sta že našla, boš poročala, kako je tam.

Drugače pa me slabosti počasi minevajo. Ja, že pri Zoji sem imela zalepljen popek, zdej si ga bom pa tud mogla in to kar čim prej.
Volja do študija, hm, je, včasih pa tud ni. user posted image  Ah bo že nekaj. Sem že naveličana te snovi, pa kaj naj, če je toliko vsega, da se ne da hitreje. Zdej še Roberta ne bo en teden, ker gre kolesarit po Bosni, ma saj mu privoščim in sem vesela, da se ukvarja s športom, ampak vedno najde "pravi" čas. user posted image  se pa opogumljam, da tud če ne pridem čez s snovjo, da grem probat, kar bo pa bo.

A, sem vedla, da sem neki pozabila. user posted image user posted image  Rainbow, saj bo tud Enja suha, ko bo hotla. Otroka se res ne da v nič prisilt, sploh pa ne v nekaj tako pomembnega. Zoja je suha, če ji dam zjutraj hlačke gor. Se kar spomni za lulat (izjemno dolgo pa lahko zadrži, ponavadi lula zjutraj pa še enkrat do spanja, pa pol še ene dvakratuser posted image  ), za kakat kdaj pa kdaj pozabi, jo niti ne kregam, ker se mi zdi, da pol sploh noče imet več hlačk. Če kam gremo ima še vedno plenice, se moram en dan opogumit in jo pustit brez plenic - in molit, da ne bo polulala avta user posted image user posted image . Če pa ima pleničke gor, pa ni šans, da bo lulala kam drugam. Je pač komot. user posted image

Punce, a ve daste svojim žvečilne? Zoja je vidla Aljo, da jo ima, in od takrat mi non stop utruja, Prvo zjutraj: "čilno bi". user posted image user posted image user posted image  In pol še ene 50x čez dan. Za znoret. Bolj ji razlagam ena na dan, po kosilu, bolj ona mene prosi za še. In kako se pol začne metat po tleh. Uf....

Tak, zdej sem se pa mal razpisala. Jutri grem z mami za en dan (v sredo se pa vračam) v Prekmurje k stricu, ker sva itak sami. Da malo menjam okolje. Joj se mi en da v službo jutri..... Na pomoč.....user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image user posted image  

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
13.8.2007 22:17:46   
rainbow
evo, naredila celo dva albuma, vam pošljem na zs geslauser posted image user posted image user posted image

ps moek mi je pomagal pomanjšat slikeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.8.2007 9:00:53   
modrooka
Punce, a ve daste svojim žvečilne?

Rainbow: jaz Ani še ne dam žvečilnega, ker se bojim, da bi ga pojedla. Še trdih bonbonov ji ne upam dat user posted image ... Vem, smešna sem...

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
14.8.2007 9:26:03   
bt08
Ojla čveke!user posted image

Sploh ne najdem časa,da preberem kaj ste napisale,ker mam kr gužvouser posted image ,doma in na šihtu.Ko te ni enkrat 14 dni,sploh ne prideš na čisto.

drugač pa da mal napišem kako smo se meli.Prvi dan smp postavljali prikolico in smo kr fajn zašvicali v tej vročiniuser posted image ,pa še zelo naporno pot smo meli,saj je bil Ožbej zelo bolanuser posted image .Driska in bruhanje ga je dajalo 100 na uro,da sem šla v dežurno lekarno prašat,čle je sploh dober da gremo z njim na pot.Zjutraj nas je vse po bruhal ob 3 predno smo se odpravili,pol sva bila oba user posted image  tok živčna pa slabe volje da sva se še skregala,ampak je blo takoj dober.No pa smo se odpravli,do dol smo se ustavli ene 5 krat da smo se previliuser posted image .Res jeb il bogi naš mucek,pa še ritko je imel tako rdečo,da jeb ilo že vse skoraj živa rana,res bogi.Sem mislila da neb o šel v vodo,slana voda pa to,da ga bo peklo.Ko smo šli popoldan na plažo je kr skočil noter v morje,užival je ful,peklo ga ni nič,zvečer jeb ila pa ritka kot rožica lepauser posted image user posted image user posted image .Tako da smo meli na morju še par dni probleme,pol je bil pa ok,se pa najest ni mogeluser posted image .
Vreme smo imeli od kar mamo našega user posted image  nanjlepše,en dan tista huda burja,da si mislil da te bo odneslo,še nikol kej takega nisem vidla,kaj šele doživela.
Ena napak je bila na dopustu ki jo ne bomo nikoli več ponovili,da smo imeli od user posted image  sestro dol tud,je še kao samska,pa jeb ilao na res na dopustu,ni nek uhala ne pospravlala,sem bial tok  jezna kot user posted image ,in smo rekli da gremo drugo leto nekam sami pa daleč da nas noben ne dobi.

Ožbej je užival ful,po vseh 4 je hodil v vodo,se tunkal,metal noter,plavali smo daleč v globoko....Ful se je mel cool,še danes reče,če gremo na morje,pa da mormo našo hišo ( prikolico ) pelat zravenuser posted image .Dol so ga vsi poznal,vse punčke je objemal,vsem je govoril da ima sestrico in bra5tca,ne vem od kod mu to?user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da bo treba vrjetno kej narest glede sestrc in bratcevuser posted image .Ko smo bili sami smo se imel isuper,če jeb ila pa sestar zraven je bilo tako tako,ampak mi smo ko nam jeb ilo dovolj vsega,kar posebej šli,da smo imel isvoj mir.

Ko bom mela čas bom preletela albume mal,jaz ga bom tud dala gor,ko si najdem par minut časa.Upam da bo kmal.

Srečke nosečke vam pa želim,da bi čimbolje prenašale nosečnost,pa da uživate!user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
14.8.2007 10:29:24   
ugi
Hoj vceri sem ze skoraj vse napisala pa mi je kompjuter zastekou in je slo vse kuser posted image .

Welcome back vsem ki ste zdele prisli z dopusta.

Modrooka: Vidim da ste ful uzivali. Tri tedne je res dopust kot se rece. Upam da nam rata drugo leto it na dopust vsaj za 14 dni. En teden je cist premalo

user posted image

Skaana: Atena je pa res posrecena, sem se ful nasmejala. Nas je pa zadnc, ko ga je ena puncka sprasevala kako mu je ime rekel najprej da je Jure user posted image . Pol sem pa jaz rekla da ni Jure. Je pa reku 'Men se zdi da sem Luka' user posted image Me veseli, da si boljse. Drzim pesti da bo vse OK na pregledu. Pazi nase in res pocivaj.

Katrin: Super za uspesno selitev.user posted image

Suzi: Bravo za Anzeja da je ze suh. Pa da pove tudi za kakatuser posted image Pa kako je prijazen in brihten fant.
Nas pa zdej noce na kahlico. Zjutraj ga se spravim, pol je pa konecuser posted image . Gre pa rajsi ven v travico lulat. Drzim pesti za NS, da bo vse v redu!

Dolina: Nas ima pa najrajsi sadni sladoled pa cokoladni seveda
user posted image Jaz nasmu se nisem dala zvecilnega, se bojim, da bi ga pozru. Je pa zadnc ful teziu da mu dam tic-tac pa mu tud nisem upala dat. Je pa zadnc dobu liziko in je biu cist navdusen.

Tolk zaenkrat - zdej moram pa delat.

pa-pa

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
14.8.2007 15:15:53   
Skaana
user posted image

zdle na hitrco, sam tolk da javim, da smo ok user posted image user posted image user posted image . Na bolniškem listu mi piše počitek s kratkimi sprehodi user posted image user posted image user posted image . In kontrola, pazite, čez TRI tedne. Jaz sem tolk vesela. Ker to pomeni, da boma zdaj z Ateno lahko hodile same na sprehod. Drugače bom pa itak da počivala, ni pa mi treba skoz ležat, je rekel user posted image user posted image user posted image . Najraj bi ga res objela takrat user posted image user posted image user posted image .

Aja, se mi zdi, da ste ene spraševale, kaj je to cerklaža. To je postopek, vezava oz. zašitje prešibkega materničnega vratu. Poteka v splošni anestaziji, a zelo zelo rahli. Naredijo pa to nosečnicam do 25. tedna, ki imajo prešibek, prekratek maternični vrat in se začnejo odpirat. Lahko pa tudi preventivno tistim, ki imajo za sabo splav v drugem trimesečju. No, pri meni je bilo urgentno, sem pa jaz in drugi zelo začudeni, ker pri prvi nosečnosti nisem imela NOBENIH težav user posted image . Do konca sem delala, nosila težko torbo, hodila na dolge sprehode...

No skratka, zdaj me 14 dni pred PDPjem čaka odstranitev šivov, ker takrat lahko že normalno rodim user posted image .

Katrin, user posted image  tako zelo sem vesela za vas. Kar oglasi se, ko boš lahko. Tele telekomovci so pa itak za popuser posted image  baje. Ne vem, če ne bi jaz kar počasi začela rihtat, da bomo potem nekje do marca imeli tam internet user posted image . Joj, morem bežat.

Včeraj je Atenka bruhala in celi dan kihala, iz nosa ji je dobesedno teklo user posted image . No, danes je pa že boljše, je že veliko pojedla in zelo dobre volje je... Tako da upam, da ni kaj hujšega.

Lepo mi bodite. Se še javim zvečer.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
14.8.2007 19:22:38   
NiLe
user posted image user posted image user posted image punce, se vidi, da prihajate z dopusta in ste zato polne energije in pridno pišete. Le tako naprej user posted image user posted image

Skaana: super zate, da imaš dovoljenje, da greš lahko na kakšen sprehod. Drugače pa le počivaj. Sej bo user posted image

Barbara.a: ste pa imeli kar naporen začetek dopusta, ampak važno, da ste uživali in da je Ožbej tako užival v morju. Naša Lea še ni osvojila tega user posted image Uno ta hudo burjo smo pa tudi mi doživeli in je bilo reeees strašno. Sem samo čakala, kdaj nas bo odpihnilo user posted image

Modrooka: vaš dopust po opisu in slikicah sodeč je bil pa sanjski. Bravo za vas. Pa Ana je prava mala pozerka user posted image Pa čestitke za odvajanje plenic.

Dolina: uživaj v Prekmurju in naj ti študij lepo steče. Jaz še gruntam, če bom šla na izpit naslednji teden. Aja, pri nas žvečilni še niso aktualni.

Rainbow: tudi ti si se lepo potrudila in nam dala možnost videti, kako ste čofotali in ustvarjali. Bravo zate user posted image
Suzi*: upam, da si dobro opravila današnji pregled in da ste že spakirani. Uživajte na dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imaš pa neverjetno skrbenga fantička, ki skrbi za svojo mamico user posted image

Katrin: fuuuul sem vesela, da si se oglasila in pa da ste že v novi hiški. Naj vam bo lepo in toplo v novem domu. Pa  probaj se  kaj oglasit, preden pridejo do vas  in vas "zvežejo" s svetom user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič posebnega, Lea je čez dan praktično brez plenic, zadnje dni nekaj štrajka pri kosilu, rokice so se ji lepo pozdravile (sej ne vem, ali sem omenila, da je imela ene izpuščaje oz. ekceme po rokicah skoraj 14 dni in se je končno pozdravilo). V četrtek gre po več kot 1 mesecu v vrtec - upam, da ne bo krize.

Lepo se imejte. Uživajte v jutrišnjem fraj dnevu user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.8.2007 8:37:04   
bt08
Oi!

No pa smo spet mal doma,smo mislil mal se potepat,pa je moj user posted image včerej zvedu da more v službo.Tko da sva sama z Ožbejam.user posted image Upam da kaml pride,ker mi je rews smotan ko je praznik pa so skorej vsi doma,pa skupej,midva pa sama.Bomo pap opoldan čas izkoristili za nas.user posted image

NILE  ja tista burja je bila res huda,Ožbej je sam gledal,kaj se dogaja,pa nič jasnega mu ni bilouser posted image ,pa še šotor smo skoz privezovali,ker sem mislili da ga bo kr odnesl.Ampak je za nami!
kar se tiče vode pa če je bila mrzla,2 dni po tisti burji tud do gležnjev ni šel,sam kamnčke je metal,ker je bila hladna voda.Midva sva kr ista,jz tud hodm skorej pol ure noter,če je hladna,mene to tok zebe user posted image ,sem kot kaka stara mama.

Zdaj bom šla pa mal pospravlat,pa kuhat počas.Se pišemo!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.8.2007 9:26:23   
fipi
Ojla!

Jao, kako ste pridne, pišete.... pišete in pišete, da vas komaj sledim, saj tako je tudi prav.

Na hitrco se vam oglasim in vam sporočam , da smo se v ponedeljek vrnili z morja. Bilo je krasno še boljše bi bilo, če bi imeli malo boljše vreme, saj dva dni je bilo oblačno nekaj je deževalo, pa še pihalouser posted image . Sončka sta non stop čofotala v vodi. Ta starejša se je naučila plavati, brez rokovčkov user posted image . Naš pokec se je pa na morju odvadil od pleničk, tudi ponoči smo brez njih in zaenkrat smo suhi. user posted image user posted image  Sem ravno včeraj mojemu rekla, da ta starejša je imela pleničke do treh let.

Se še kaj oglasim, me čas preganje, saj veste po dopustu..... pranje cunj, likanje, pa še za študij želim nekaj narediti.

Fajn bodite, vse nosečnice pa le pazite na svoje bušije.

Čao

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.8.2007 22:59:57   
bt08
Čer!

Poslala sem vam na Zs geslo,za nekaj slikic iz našega dopusta.Če sem katero pozabila naj mi pa javi,če želi pogledat.

Tako sedaj paš ibam ajat,ker mi mal očke vleče skupej.user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.8.2007 10:18:00   
ugi
Sem pogledala slikice in so ful lepe. Lustno ste se imeli.

Nas Luka naju je pa vceri z atijem ful nasmejou. Smo se kopali zvecer pa je v banjo lulou in je reku Luka lula - je biu cist navdusen. Pol sem pa rekla, da imata ati in Luka lulcka, da mami pa nima lulcka. Je pa reku mali 'Mami pa ni dobila lulcka. Bomo dali mamici lulcka da bo lahko lulala.' user posted image user posted image user posted image
Ful je posrecen.

Pa-pa

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.8.2007 16:27:59   
Špacka

Modrooka, Rainbow in Barbara.a hvala za gesla, pogledala vse slikce, vse so lepe, čudovite, ustvarjalne...ne bom pisala vsaki posebej in na dolgo in široko, ker nam internet kar naprej ven meče, upam da mi vsaj to uspe.

Ste mi pa naredile slabo vest glede slik, upam, da se to pri nas čim prej poštima, ker trenutno je delanje albuma misija nemogoče. user posted image user posted image

Dovolj za zdaj...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?