mojčca
|
No, da se vam na hitro javim. Bolj, ko berem kako so se vaši otročki obnašali na morju, bolj ugotavljam, da bi se za drugo leto marčevke morale dogovoriti, kam in kdaj gremo skupaj na morju. A si predstavljate ful zadovoljnih otročkov na terasi in na obali, kako se lepo igrajo, objemajo, plešejo, ... Bi bilo prav lepo videti kaj takega Sem pa danes čisto povožena, saj smo ponoči imeli pestro (smo se kar razvadili, da Matic spi zvečer od 21 pa do 8 zjutraj). . Se je Matic prebudil ob 4 zjutraj in potem ni hotel zaspati. Je najprej nekaj čebljal, potem pa se je začel na veliko pritoževati. Ob 5 zjutraj sem mu dala za piti čaj in ga je popil 80. Toliko ga ponavadi ne spije čez cel dan. No, ker pa je bil še kar ves jezen, sem mu naredila še 100 mleka in ga je prav z veseljem popil. No, tako da sem mu danes za večerjo dala 180 mleka (seveda ni spil vse naenkrat, najprej je popil 100, po desetih minutah počitka pa še 80). Očitno je bil lačen, tako da bo sedaj za večerjo dobil malo več, čez dan pa ostajamo pri 150 (velikokrat ne spije vsega in mu ostane tam okoli 30 do 40). No upajmo, da bo danes spal do 8 zjutraj, tako kot je bilo do sedaj. Še dobro, da je Manca spala in da jo sploh ni ganilo, ko se je njen bratec pritoževal. Ko smo jo zjutraj vprašali, kako je spala, je rekla: mami, spala sem super. Mami, jst sem pa lačna . Ja, že kakšen tri dni, je prva stvar, ko zjutraj vstane: mami, jst sem pa lačna. No, potem pa nam reče še dobro jutro. Nile - čestitke za nosečnost in upam, da bo nosečnost potekala tako, kot je treba, to se pravi brez problemov . Suzi, me veseli, da so bili rezultati na NS v redu. Si človek kar oddahne, kajne?? No, sploh pa takrat, ko dobiš v naročje malo čudežno bitje in vidiš, da je vse v redu. Pa še prosila bi te za geslo . Sem firbčna, kajne? No, upam, da so bile ribice in meso na žaru v redu. Ko sem bila jaz , sploh nisem upala pomisliti na ribe in meso na žaru - ribe, so mi tako ali tako smrdele, če pa sem jedla kakšn stvar iz žara, pa sem cel dan oz. celo noč objemala školjko. Ugi, sporoči, ali je bilo odvajanje od pleničk ponoči uspešno ali ne. IZVIRNO SPOROČILO: fipi Koliko pa nas je sploh ostalo nenosečih marčevk. Pišuka, saj jaz bi tudi imela še enega otroka, vendar moj lubi nasprotuje in pravi, da sta dva zadosti. No sicer sem jaz tudi v dvomih, včasih me prime, da bi imela še enega, včasih pa si mislin, da sta dva res dovolj. Pa tudi če pomislim na težave v nosečnosti, ki sem jih imela pri obeh, me vse mine. Se čisto podpišem pod tvoje besede. Res nas je malo marčevk, ki nismo (no, sedaj to lahko napišem, pred petimi meseci pa ne bi šlo ). Dolina, sporoči, kdaj boš drugi teden imela izpit, da bomo vedeli, kdaj držati pesti. Skaana, kako pa kaj tvoje počutje. Upam, da ubogaš nasvete ginekologa, da pridno počivaš (kar je težko ob že enem in ob zidavi hišice) in da pripelješ nosečnost do konca tako, kot je treba. Če je meni uspelo dvakrat, bo pa tudi tebi . No punce, v soboto, 8.9., pa gremo končno še enkrat na morje, ampak samo za en teden. Komaj čakam, juuuuupiiiiiiiiiiiiii. Dosti nakladanja, pridne bodite, pa kaj lepega napišite. Nočko _____________________________ 13.4. (petek) je bil dan, ko od Mance bratec prikukal je na plan. No, pa smo ga dočakali, Matica namreč.