Suzi*
|
Čer, ženske! pa ve ste nore! Tolko ste napisale, da že dva dni berem, zdaj sem pa sklenila, da bo najboljš kar malo sproti odgovarjat in komentirat, ker preden bom do konca prebrala, bo že sredi noči! Najprej malo naših novičk: danes je naš ati šel v Bratislavo na tekmovanje pevskih zborov in ga ne bo do nedelje. Danes sva se z Anžejem popoldne že malo potepala. Sva šla v šoping za njegove čeveljčke, pa nisem nič dobila, ker mu je vse spredaj preozko (kupujem zaprte čevlje, športne), sem pa zato kupila sebi dve majčki.........kakšna mama! V ponedeljek se je Anžej v varstvu poškodoval. Sta se s punčko ki je tudi zraven v varstvu nekaj prerivala in je padel v stekleno klubsko mizico in si je presekal malo pod obrvjo za kakšnega pol cm. Sem letela iz med službo po tiste obliže namesto šivov da smo mu gor napopali. Me je ful skrbelo, kako bo, pa sem mu danes dala zadevo dol, ker je blo spodaj malo preveč "krvi" oz. kraste....se pa še precej pozna .....upam, da se bo tole zacelilo, ker res ne bi rada, da se mu tule pri očesu pozna. A imate kakšno idejo s čim naj tole ranico "negujem"? Danes sem mu samo namazala z ognjičevo kremo. Kaj priporočate? Modrooka....glede varstva....mi imamo Anžeja tudi privat pri eni gospe, ki čuva 2 otroka in občasno še eno punčko. In sva ful zadovoljna, ogromno ga je naučila, mali ogromno govori, poje, se sam obleče, gre na kahlico,....uči ga vzgojnih stvari. res si vzame čas za njega! .......tako da ga bova privat pustila do naslednjega septembra. Sicer pa tudi nima problemov z navezovanjem stikov - tako da tudi s tega stališča še ni potrebe da bi ga silili v vrtec. Mislim, da ni panike in potrebe, da Ano zaradi tega dajeta v vrtec med letom. .....v pol leta po moje ne bo zamudila nič takega, kar ne bi mogla osvojit v varstvu, doma ali pa potem v vrtcu! Ugi, dobrodošla! Me veseli, da je še en fantek med marčevci!!! Ko si opisovala Luka, glede zanimanja za vozila, je bilo pa čist tako kot da bi jaz opisovala našega pobalina. Tudi on je sposoben celo popoldne se zamotit z raznimi tovornjaki in traktorji, jih prevažati po stanovanju in se zraven oglašati kot "oni". NiLe, bravo za spremembo videza! Naj se pohvalim, da sem ga tudi jaz menjala.....sem se precej ostrigla in sem rdečelaska. Glede zobarja pa res nimam kakšnega pametnega nasveta.....mogoče bi ga res manj odbijal zobozdravnik, kjer bi bilo okolje bolj otrokom prijazno, kjer bi imeli igrala, glasbo.... drugače ste pa verjamem da že vse mogoče sprobali. A s sabo si ga že peljala ko si šla ti k zobarju, da bi videl da ni nič hudega???? Upam, da vam uspe!!! Album je pa res krasen!! Hvala za trud. Lepo poroko vam želim in lepo vreme! Dolina, želim vam da se tole z vrtcem uredu izteče, da boske kje dobili mesto. Tudi meni ni jasno kako tale naša varuška (zelo vitalna upokojenka) uspe obvladat dva razgrajača.......ampak ji ful uspeva, brez kreganja, samo s pogovarjanjem.........meni to doma skor nikol ne rata! Zgleda da obvlada ogromno fint!! Sem pa vesela, ker mi da velikokrat kakšne nasvet gled e"obvladovanja" kakšnih muh našega Anžeja!! Za ne/spanje pa ....... držim pesti, da tole rešite....mogoče s kakšno solno lučko v njeni sobi ali pa glasbo. Anžej si včasih ponoči sam prižge tist njegov vrtiljak, po moje če se zbudi, pa ne more zaspat. ga pa ni (še) strah raznih bitij. Edino včasih priteče kam za mano sredi belega dne pa kriči da ga bo žaba ugriznla. Aja, pa zadnje čase ga je strah pralnega stroja ko centrifugira. Katriiin, čestitke!!! Res lepo, pa odlična razlika za moje pojme!!!!!! želim ti čudivito in brezskrbno nosečnost!!!! pa najlepšega otročka. pa čim manj utrujenosti........jaz sem prve tri mesece dobesedno prespala, tako sem bla brez energije! Skaana, lepe novičke. Me veseli, da je otroček čudovit, tako lepo si napisala, da me je kar zaskominalo po še enem . Ja, pa še to.....seveda smo prebrale do konca!!!!!! Hja, tudi mene zanima tole višanje natalitete marčevk.... ....kot zgleda se vse ponovno nagibamo malo v vode. le katera bo prva? ......imam en tak filing, da vem katera! Sva zadnjič z Alešem Anžeja vprašala, če bi imel bratca ali sestrico, pa je rekel "JAAAA, ...mami, a lahko zdaj??" ......in potem je začel nosit na kup igračke ki bi jih pokazal svojemu "bratcu" ....ja, to si je očitno izbral. Mojčca, lepo da si se oglasila! lepo da ste uredu. Se vidimo v jeseni, a ne?! No tako, sem prišla do konca z branjem in pisanjem in res je že sredi noči. Le kdo bo še kaj spal? Lepo se imejte! ......pa v akcijo za nataliteto!!!! Nočko!