|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
5.6.2007 8:00:24   
Špacka

Lina ima še vedno plenice in jih bo, kakor kaže, imela še kar nekaj časa user posted image  Sicer ve, za kaj se uporablja kahla, tudi vsede se gor za 5 sekund in ponosno pove, da ni , ampak to je to. Tudi v vrtcu je enako, vidi ostale, kako grejo na kahlo in hoče tudi Lina, ampak postopek enak kot doma.user posted image
Sem pa zadnjič pokasirala eno izjavo, kaj a vaša ima še vedno plenice, pa dudo??????????? Saj ima že dve leti?????????? user posted image user posted image

Popoldanski spanec pa nujno rabi, spi 1-2 uri in tudi , če je ne bi dala spat, bi enkrat popoldne kar zaspala za kakšnim vogalom.user posted image
Samo zvečer pa ne spat, ima toliko opravkov, noče iz vode, ker Lina plava.....

Še nekaj , če se vam da odgovorit.......

Lina ima v petek končni izlet. Gremo v Škratkovo deželo, še nismo bili, ampak po pripovedovanju je zelo lepo, program bo pripravljen za nas, celo leto so se v vrtcu pogovarjali o škratkih... ampak, to je 2 uri vožnje z avtobusom v eno stran user posted image  nimam pojma, kako jo bom to animirala, da bo zdržala, čeprav se malo tolažim, da bo videla druge in bo mogoče šlo??user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne bi je rada prikrajšala, ampak meni je to tako daleč........... A ve bi šle????

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.6.2007 8:38:49   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka
A ve bi šle????

Ja, seveda! Saj bodo tam tudi drugi otroci, ne? Pa vzgojiteljice tudi? Zagotovo vam ne bo dolgčas! Uživajte! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.6.2007 10:28:28   
Skaana
Heej user posted image ,

Atena nima pojma kar se tiče kahlice user posted image . Neki smo probaval, na silo sicer sedi na njej, kupili smo tudi nastavek, z veseljem je hodla gor sedet, zdaj pa ji ni več toliko zanimivo. Zdaj pa ne vem, al sam mi nismo dovolj vstrajni in bi mogli bit bolj odločni in redniuser posted image user posted image , al še res ni pripravljena. Nikoli ne pove, kdaj se pokaka, čeprav se veliko pogovarjamo, mene opazuje, kako sem na WC-ju... Je pa res, da ima izredno neredno prebavo - kaka enkrat do dvakrat na dan ob čisto različnih urah.

Imam pa tudi jaz vprašanje - Modrooka in Suzi* pravita, da se znata pikeca že sama obleči? Kako to točno znata? Ker Ateni še nič nismo kazali, niti za slačit neuser posted image . Mah, zgleda da me bo razvoj povozil... Ker jaz jo še kar dam na previjalno in preoblečem user posted image user posted image user posted image . Danes sma se neki učile slačenja - pa ji je kr šlo user posted image . Ampak za oblačit pa bo po moje še nekaj časa španska vas.

Spi pa Atena trenutno takole - zvečer okoli desete ure šele. Zjutraj obvezno najkasneje ob sedmih auf. Potem pa popoldne od dveh do treh ur. Ampak sem jaz takrat ravno v službi, tako da me niti ne moti, smo potem dlje skupaj.

Suzi*, kako je z Anžejevo rano?

Lepo bodite - pa pa.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.6.2007 10:30:35   
Skaana
Špacka, seveda pojdita - čudovito bo user posted image . Me sva lani šle za tri ure v eno smer z avtobusom, pa ni bilo panike. Malce je dremala, drugače se je pa zabavala z drugimi - samimi odraslimi. Pa je kar hitro minilo. Tu pa bodo še sami otroci, tako da kar. Pa sigurno bodo postanki vmes.

Pa obvezno poročaj, kako bo, prav?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.6.2007 10:36:14   
NiLe
Špacka: vi kar pojditev. Boš videla, da bo enkratno doživetje.
Pa nikar se ne obremenjuj z vožnjo.
Mi smo v zadnjih mesecih večkrat prevozili relacije, ki so bile dolge po 3 ure in ni bilo nobenega problema.
Pa še to je bilo v avtu, ko se moram stalno obračati, saj zadaj ni prostora user posted image

Pa poročaj, kako je bilo.

Aja, nikar si ne jemlji k srcu opazke, da kako to da ima dveletnica še plenico in dudo. To ni nič takega. Vsak otrok je drugačen in res še ni panike, da bi se kaj sekirali.

LP

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: Marcˇevke 05
5.6.2007 11:23:01   
ugi
·packa le pojdita na izlet, sploh ker bo polno otrok, ki jih pozna in se bo ful dogajalo. Pa vmes bodo naredil se kaksen postanek in bo cas hitro minil.

Ej, mene tudi zanima kako se ze sami oblacijo. Nas mali sicer pomaga - recimo pulover mu dam cez glavo pa pol on sam rokice da v rokave. Pa jakno recimo samo drzim pa sam da rokice v rokav. Drgac, ga pa se vedno na povijalni mizici previjam in preoblacim. Sem mu pa zadnjic pustila, da je sam poskusil obleci hlace (ker je sam tako hotel) pa je bila cela smijurina - tok se je rezou, k ni in ni sla noga v hlacnico, pol jih je pa okol obrnu in poskusal kontra user posted image . Z babi se pa ucita copate obut, pa mu kar gre nekako.

Pa-pa
Ugi

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.6.2007 11:25:25   
ugi
Men CZS-ji ne delujejo najbolje user posted image , to je zato, ker sem na MACu.
Se opravicijem, bom kar brez sumnikov pisala, ker so sicer cudni znakci namesto njih.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.6.2007 11:50:20   
Špacka

Ste pa hitre in pridne. Hvala za pomoč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogpče sem samo jaz problem, ker mi je vedno grozno slabo, z leti je v avtu boljše, vendar samo, če sedim spredaj, drugače je za umret. Če pa vzamem tableto, sem pa čisto user posted image user posted image user posted image  vse pomembne funkcije mi odmrejouser posted image user posted image user posted image
Špac pravi, da bo poskrbel za vse, jaz naj samo živa in cela pridem do tja, nazaj me bo že odvleku. user posted image

Lina pa že kar obvlada slačenje, tudi hlače si že obleče, čeprav so včasih narobe obrnjene, včasih so obe nogici v isti hlačnici....ampak je vztrajna. Zjutraj si obvezno sama sleče pižamo in pleničko, in je tako ponosna na to. user posted image

Obvlada obuvanje bata škornjev , to je pa itak zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.6.2007 15:26:00   
rainbow
user posted image olala, kak ste pridneuser posted image

Špacka, a ti maš tudi take probleme, groza, sploh raje ne začnem o mojem želodcu na potiuser posted image ; moram rečt, da se tudi meni zdi 2 uri na avtobusu kar veliko. kje pa je ta zadeva???????? naš vrtec se pa kar otepa kakih možnosti izletov; sicer so še mali, ni panike. Sicer pa bo zagotovo superuser posted image

glede oblačenja in slačenjauser posted image user posted image , se moram smejat, ker Enja si tudi že skuša slečt hlače in plenico, tudi v vrtcu jih spodbujajo za obuvanje čevljev; drugo pa se mi zdi še prezgodaj; Lia, ki bo poleti 4, si še ne zna oblečt majice, popolnoma sama; drugo pa ja. tak da se ne sekirat.

Tudi glede kahle, še imajo čas. To sem že itak pisala; Enja včasih hoče na wc, tudi na kahlo se vsede, ok, nič pa ne proizvede tjauser posted image . Bo že.

Komu se zdi čudno, da ima dveletni otrok plenico in dudouser posted image user posted image ; tisti je sam čuden. Svašta, mislim.

Enja spet nekaj kašlja. Bomo videli, če se bo kaj razvilo. kaj še novega?? Aja, včeraj sem celo šla na zadnji roditeljski sestanek za Enjo; na pogovorno uro več nisem čakala. pa je bilo luštno, vzgojiteljici delata res z dušo in telesom, niso vse take (itak kot v vsakem poklicu)

ok, lep popoldan želim, pri nas trenutno lijeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.6.2007 16:15:24   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka
Lina pa že kar obvlada slačenje, tudi hlače si že obleče, čeprav so včasih narobe obrnjene, včasih so obe nogici v isti hlačnici....ampak je vztrajna. Zjutraj si obvezno sama sleče pižamo in pleničko, in je tako ponosna na to. user posted image

Ja, tudi Kaja vse to sama naredi. Pred kopanjem ji kar rečem, naj se sleče (samo bodi ji odpnem), in zjutraj si tudi sama sleče pižamo ter pleničko. Pri obuvanju ji pa sloh ne smem pomagati - le še zavežem ji lahko čevlje ali copate.

Jap, skaana, ni kaj, razvoj gre naprej... tudi jaz včasih ne dohajam user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.6.2007 16:44:38   
Dolina
Dan,

pri nas je tudi še vedno plenica zakon. user posted image  Zjutraj sicer gre na kahlico ali wc lulat (običajno je suha, kljub enormni količini leka, ki ga spije zvečer in ponoči user posted image ). Če je lepo vreme itak vso travo na dvorišču polula... user posted image  Kaka pa samo v plenice, drugam ne bo. Jaz se ne sekiram, ker enkrat bo že prišla ven iz plenic.
Spi še vedno opoldan oz okrog enih (2-3 ure), zdejle še vedno spi, jo bom mogla zbudit. Zvečer gre spat ob devetih, kdaj pa zaspi, je pa odvisno od nje... Ponavadi do pol desetih. user posted image  Sicer nisem mislila, da bo "tako" pozno hodila spat, ampak prej enostavno ne gre.
Od moje svakinje ta mala (isto stara) pa že dolgo ne hodi več spat opoldan. Mogoče 1x na teden, da jim uspe. Gre pa spat zvečer okrog pol osmih in spi vsaj do osmih zjutraj. No, če bi bila čez dan ekstremno sitna, utrujena, bi se tudi oni bolj potrudili in jo dali spet tako pa ni potrebe. Očitno ne rabi več spanja čez dan.

Špacka, ne se ti sekirat za druge. Če njihovi otroci pač nimajo dude, pa so ven s plenic, je to njihova stvar. Eni res znajo provocirat....
Pa pejte na izlet, ker se bo že zamotila. Sploh ker gredo še drugi otroci. Držim pesti za mirno vožnjo. Men je blo tud nekaj časa slabo, sploh kadar je moj oče kadil. user posted image  Zdej mi je samo, če sedim zadaj.

No mal sm se javila, zdej grem pa budit mojo zaspanko, če ne bo do polnoči pokonc. user posted image  (a ve v takih popoldanskih urah  zbudite malčke, al jih pustite spat tud več kot tri ure?)

Šibam...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.6.2007 7:56:51   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Imam pa tudi jaz vprašanje - Modrooka in Suzi* pravita, da se znata pikeca že sama obleči? Kako to točno znata? Ker Ateni še nič nismo kazali, niti za slačit neuser posted image . Mah, zgleda da me bo razvoj povozil... Ker jaz jo še kar dam na previjalno in preoblečem user posted image user posted image user posted image . Danes sma se neki učile slačenja - pa ji je kr šlo user posted image . Ampak za oblačit pa bo po moje še nekaj časa španska vas.

Skaana, mi Ane nismo nič učili, kako naj se oblači. Ona je nasplošno taka, da vse hoče sama: obuje si čevlje (tiste na ježka), obuje si nogavice (no, pri nogavicah sva ji pokazala, kako se jih prav obuje), obleče si hlače, jopico, ki se zapenja, si tudi že obleče, tiste za čez glavo pa še ne zna. Sleče si pa že vse, razen majčke za čez glavo. Zelo je vztrajna. Na začetku sva se ji ful nasmejala, ko je take počenjala, preden je npr. spravila hlače na rito, vendar je bila vztrajna in sedaj že res obvlada user posted image user posted image .

lp

P.S.: Punce, danes imam ginekologa. Držite pesti, da bo vse vredu!!!

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.6.2007 8:07:56   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

P.S.: Punce, danes imam ginekologa. Držite pesti, da bo vse vredu!!!

Močno, močno držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.6.2007 8:33:52   
Katrin

Močno, močno držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz! Srečno!user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.6.2007 8:47:36   
NiLe
user posted image  jutro ...

pri nas je pa zadnje dni prav mirno in skoraj idilično, saj imamo samo Leo doma. V bistvu je prav čudno, ker nihče ne razgraja, ugovarja in se ne krega z menoj user posted image  Ampak Nika pa vseeno pogrešamo. Danes zjutraj, ko sem zbudila Leo, je rekla: " Ni, ni Nika ... na moje (morje) ... pava (plava)." Nato nekaj časa tišina in reče: "Gešam Nika" (pogrešam Nika). Sem imela čist solzne učke. user posted image  moja mala user posted image

Oblačenje: tudi Lea se zna že sama obuti (supergice in natikače), s hlačami se malo pomatra, z jopico nima problemov, sleči se zna prav tako ... joj, tole vam moram zaupati. Včeraj jo je čuval tast in ker se je pokakala, jo je moral previti. Vendar je še nikoli ni.... v glavnem: me kliče user posted image  in reče, da naj pohitim, da ima tast probleme in ne zna naštimati plenice. No, ko sem prišla domov, me čakata na dvorišču. Tast mi hiti razlagati, da mu je Lea dajala navodila, kako se naštima plenico in sta zadevo uspešno rešila user posted image user posted image user posted image

Modrooka: tudi jaz imam danes popoldne ginekologa, držim pesti zate, ve pa držite pesti zame user posted image  H kateremu pa hodiš? Jaz k dr. Pušenjaku v Leonišče.

Lep dan želim vsem user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.6.2007 9:38:19   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Modrooka: tudi jaz imam danes popoldne ginekologa, držim pesti zate, ve pa držite pesti zame user posted image  H kateremu pa hodiš? Jaz k dr. Pušenjaku v Leonišče.

NiLe, hodim k dr. Urhu v Kranj. Držim pesti tudi zate!!!

Pa hvala vsem drugim puncam, ki boste mislili na naju.

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.6.2007 9:44:21   
ugi
Drzim pesti, da bo vse v redu na pregledu user posted image user posted image user posted image .
Jaz ga imam pa naslednji teden.

Se nekaj od spanja ...
Dolina: Jaz Luka zbudim ob stirih, ce zaspi ob dveh, recimo. Ce pa do petih popoldne ne zaspi pol ga mal shecamo (gremo na kaksno igrisce ali pa se doma igramo) se kaksno urco, da zaspi okol sestih in pol spi do sestih zjutri.

... pa od plenic ...
Spacka: Ne se menit za take izjave, eni so prej iz plenic in brez dude, eni kasneje. A tekmujemo, al kaj??? Mislm!

Tolk zaenkrat ...

Se se kaj oglasim kasneje ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.6.2007 12:30:35   
ugi
... evo mene, spet user posted image .

V soboto greva z Lukom na Pag k mojim, k bojo na morju en teden. Jih bova obiskala za tri dni. Komi ze cakam. user posted image zal ne more z nama k ne dobi dopusta v pon. Me prou zanima kako je zdej na Pagu. Nazadnje sem bila pred 20 leti. user posted image Luka ima ful rad morje in pesek in mivko ... smo bili za prvomajske v Baski in je fuuuul uzival. Sva ga komaj domu spravla. On bi kar ostal na morju. Men je tut tolk dobr na morju. Ampak ljudje smo razlicni, ravno vceri sem govorila s prijateljico, ki pravi da gre raj v Bovec, kot na morje. user posted image Sej je tudi kul, samo da se nekam gre.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.6.2007 12:44:43   
mojčca
No, da se še jaz na hitro oglasim.

Špacka, kot so ostale napisale, ne sekiraj se. Manca je tudi v plenicah, pa kaj potem. Je včeraj rekla, da jo tišči kakat, ko pa sem jo hotela dati na kahlico oz. stranišče je bila pa odločno proti, ne, ne in ne. Je tako jokala, da sem jo pustila čisto na miru. No, prav po hitrem postopku je tekla v dnevno sobo v kot, pokrita se je z odejo in opravila svojo potrebouser posted image . No, pred spanjem gre že na stranišče oz. kahlico, ampak kakat, to pa ne. To je pa plenica zakon. No, dudu imamo pa samo zvečer za spanje. Čez dan jo pa pusti čisto na miru. Smo mislili, da jo bo hotela tudi čez dan ko vidi, da jo ima Matic, pa sploh ni problema. No, problem je samo v tem, da sem ji v nosečnosti govorila, če bo dojenček jokal, da mu bomo dali dudu. In sedaj to upošteva. Se pravi, Matic dudo ven, ona pa mu jo tišči v usta user posted image . Bo že.

Katrin, a vi zidate novo hišico ali obnavljate kakšno staro?? Sem firbčna, kajne??

Modrooka, upam, da si pri ginekologu dobro opravila. Dobro izgleda tale Urh, kajne?? Je tudi moj ginekolog in sem se ga za letos nagledala več kot dovolj???!!!!

Še glede oblačenja. Manca prav rada oblači svoje punčke, no poskuša pa tudi sebe. Ko zjutraj vstane obvezno sama sleče žakelj, pri pižamici pa ji pomagam. Poskuša sama, kakšna stvar ji uspe, kakšna pa tudi ne. Kakšno jopčko si hitro sleče, pri hlačah poskuša (no, pri nogah gre, potem pa se zatakne user posted image ). Kar se pa igrač tiče, so pa vse punčke takoj slečene. Ne prenese, da imajo na sebi oblačila. Me je že kar skrbelo, kaj bo počela z Maticem, pa mu zaenkrat še da mir in ga ne slači. Si je zadnjič ogledovala njegove copatke, pa smo ji takoj prepovedali slačenje.

Najboljša pa je bila zadnjič, ko sva bila z Maticem zunaj. Seveda ni hotela z nama ven, ker ni imela časa (se je igrala z Nodijem). No, čez kakšne deset minut pa prideta z atijem ven in koga je imela Manca s seboj: Nodija, ki je imel na sebi klobuk (je rekla, da mu ne bo svetil sonček v glavo user posted image  )in čeveljčke (da se ne bo prehladil in da ga ne bo zeblo v noge).

No, sedaj pa po hitrem postopkuk letiva z user posted image  na sprehod, če naju seveda ne bo spet presenetil dež.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.6.2007 14:30:23   
NiLe
Danes je bolj dolgcajt v službi, pa lahko malo večkrat skočim na RR user posted image

Ugi: meni je Baška ful všeč, sploh za otroke. Mi gremo spet ta vikend dol in ker je napoved lepa, komaj čakam, da zbežimo iz te deževne in ne preveč tople Lj. Al je junij ali april user posted image

Dolina: pri nas čez vikend Lea nikoli tako dolgo ne spi, razen če zaspi dosti pozno, potem jo kar hitro zbudim. Drugače je žurka do poznih večernih ur. Med tednom zvečer zaspi med pol 9 in 9 uro, zbudim jo okoli pol 8, nato pa v vrtcu spi 1-1,5 ure.

Mojčca: pri starejšem sinu smo imeli z odvajanjem plenice največje probleme, ker je lulal že na školjko ali na kahlico, čez dan je bil praktično suh, kakati pa ni hotel in potem je zadrževal. In smo mu dali pleničko gor in se je šel skrit v kot, opravil in je bilo opravljeno. Drugače pa se je Lea navadila, da zjutraj in zvečer pred tuširanjem lula v kahlico in je ful ponosna nase, ker ji vedno uspe narediti lužico user posted image

Modrooka: koncert Tošeta je bil ENKRATEN! Škoda, ker nisi šla. Tip je čist notr padu in pel 2,5 uri, tako da sem komaj stala, me je križ tolk bolel. Potem pa sva si s sestrico privoščile horse burger, kolk je pasal user posted image

Še nekaj o sobotni poroki: zjutraj je deževalo, potem pa se je razjasnilo in bil je super dan, seveda mi je bilo malo vroče, ker sem imela obleko, ampak sem se super počutila. Nevesta in ženin sta bila zelooo lepa. Obred v cerkvi je bila krasen, ob vseh govorih prijateljev, petju zbora sem bila čisto raznežena. Edino, kar mi je malo "kvarilo" počutje je bila skrb, ker je bila Lea malo vročična in nič kaj razpoložena. Je revica med obredom kar v naročju moža zadremala. Potem nas je čakala naporna pot proti Štajerski, kjer sta se poročila civilno in pa proti Prekmurju, kjer je bila fešta. No, hrana in bend sta bila odlična, jaz pa sem se sprostila šele ob pol enih, ko je Lea zaspala. Mi2 sva spat šele ob pol petih in še dobro, da je Lea spala do pol desetih. Zjutraj je bila kot nova user posted image

Dost za zdej user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.6.2007 15:05:57   
Dolina
NiLe in Modrooka, držim pesti, da bo vse dobro na pregledu. Seveda da bo. user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče oblačenja oz. slačenja je pri nas tako, da jo zjutraj kar mi oblečemo, zvečer pa se, če ji paše sama sleče: nogavičke, hlače, odpne bodi, da dol plenico. Bodija in majčk ter puloverčkov si še ne zna sama slečt. Jopico pa v dveh sekundah sleče tako, da jih skoraj ne uporabljamo, ker jo sleče tudi takrat kadar je hladno. user posted image

Hvala za nasvete glede spanja oz. zbujanja.

Jaz bi vas pa prosila še za eno mnenje. Imam namreč malo pomislekov glede ene zadeve. Zoja in Alja sta non stop skupaj, ker se pač pazita pri tašči. Vedno se pulita za isto stvar in dolgo Alja (ker ji Zoja največkrat uspe vzet, kar ima pač v rokah) ni odreagirala nazaj. No, potem je končno prišel čas, ko se ji je postavila po robu. Zdej je pa prišlo tako daleč, da Aljo Zojo tako ugrizne, da ne morem verjet svojim očem. Že dvakrat jo je skoraj do krvi. Ampak mislim resno, ker je imela posneto kožo, ugriz se ji pozna še danes - pa je bilo to 10 dni nazaj. In sem se zadnjič skušala pomenit s svakinjo, da seveda podpiram, da se Alja brani, samo da to pa ni pravi način. Mislim, da je le nevarno, ker kaj če jo bo enkrat res do krvi. user posted image  Kaj menite ve? Nekak sva se, vsaj upam, le uspeli zmenit, da naj Alji skušajo dopovedat, da se ne sme grizt, naj se raje brani tako, da jo udari po roki ... Še bolj me pa moti to, da mi ne pustijo, da Zojo okregam, kadar Alji spuli iz rok kakšno stvar... češ, da naj se že sami zmenita. Ja, to že, ampak ne tako, da bo treba enkrat k zdravniku. A mislite, da bi bilo fino, če bi jaz vseeno Zojo ob takih primerih mal poučila, da se to ne dela oz. da bova šli domov, če se ne bosta znali lepo zmenit? Kaj bi naredile ve?

NiLe in Ugi, lepo da greste na morje. Res naj bi bilo lepo vreme in upam da tudi bo. Držim pesti. Jaz imam tud že pol kufer tega dežja. Mislim, da je res april...mogoče se pa od maja naprej štejejo meseci nazaj user posted image  in je spte april.

user posted image user posted image  za uspešno poroko. Ste imeli pa res veliko vožnje. Boga Lea, da ni bila prava Lea. No, samo da ja zdaj zdrava. Nile škoda, da se nisi mogla čist sprostit zaradi Leje. No, si potem ponoči bolj rajala. user posted image user posted image

Zdej pa grem, Zoja se je zbudila in ji moram kazat te smileje. Vsakega posebej. user posted image user posted image  Kaj delajo, zakaj....user posted image

pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.6.2007 18:30:52   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Katrin, a vi zidate novo hišico ali obnavljate kakšno staro?? Sem firbčna, kajne??

Radovednost je lepa čednost user posted image  Ni problem user posted image
Kupila sva novo hišo (zgrajena 2006), ki pa ni bila dokončana: brez oken in streha (2.gradbena faza). Saj bi prilepila kako slikico, pa mi ne dela shrani.si.

Lep dan user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.6.2007 22:17:40   
Skaana
user posted image  kolk ste pridne user posted image ,

jaz pa čist user posted image  sam javim, da zdle držim pesti za modrooko in NiLe za nazaj... Upam, da pomaga user posted image .

Zdle mam norišnico. user posted image  A bo že, a ne?

Bodite še naprej dobro user posted image , user posted image .

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.6.2007 23:06:18   
Špacka

Komaj prišla domov, moja dva lepo spita, men se pa še nič ne spi user posted image

RAINBOW se mi zdi, da si me ti spraševala okoli izleta... Škratkova dežela je okoli Slovenj Gradca, ti ni nič znamo? Če te zanima, malo poglej po netu, se kar nekaj najde. Je pa baje zelo lepo za otroke. user posted image  
Ena naša vzgojiteljica pozna to gospo, ki ima to preko, ki naredi program, zato so se tudi v jaslih odločili za to varianto, drugače tako daleč ne hodimo.
Termin za izlet pa na žalost ni najbolj posrečeno izbran, trenutno v jaslih razsajajo vodene koze, in pa zelo veliko otrok ima vnetje oči. Upam, da bo Lina zdržala.user posted image

UGI lepo se imej na morju, takoj zamenjam s tabo user posted image  drugače pa, mi zelo uživamo na Pagu, komaj že čakam dopust.user posted image

user posted image  se je zbudil, grem, nadaljujem jutri...

Nočko...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
7.6.2007 9:27:18   
modrooka
Pozdravljene punce!

Da vam opišem svoje doživljaje včeraj in danes.
Pridem včeraj k Urhu na pregled in glej ga zlomka - njega ni več. user posted image  Je imel neke privatne zdeve, menda nujne, in je odšel pred koncem pregledov. Tako smo tri revice ostale nepregledane in so nas prosili, da pridemo danes zjutraj ob 7h.
Grem jaz danes zjutra k njemu, bila sem prva na vrsti. Povedal mi je, da je prejšnji izvid bil spet pap II in da bomo ponovili odvzem brisa. Pa ga vprašam, kaj sedaj to pomeni za moje načrtovanje user posted image . Pa je rekel, da če si želim otročka, potem je pa najbolje, da mi naredi kar odščip in da tkivo na biopsijo, da bova vedela, kje sva. Vprašal me je, če lahko kar ostanem v bolnici (en dan), pa sem mu rekla, da grem zvečer na koncert Novkoviča in da ne morem. Aja, pa vprašala sem ga, če mi bo on to naredil, pa je rekel, da on dela težje operacije, ta odščip pa drugi, razen, če imam kako izrecno željo, da mi ga naredi on. Ja, itak, da sem rekla, da želim njega user posted image user posted image . Kdo ga pa ne bi želel. Evo, tako sva se zmenila za naslednji čertek.
To je to.
Kako je bilo pa pri tebi NiLe??

Zaenkrat toliko. Se moram lotiti dela, da me ne bo šef za uho user posted image user posted image ... 

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?