mojčca
|
No, da se še jaz na hitro oglasim. Špacka, kot so ostale napisale, ne sekiraj se. Manca je tudi v plenicah, pa kaj potem. Je včeraj rekla, da jo tišči kakat, ko pa sem jo hotela dati na kahlico oz. stranišče je bila pa odločno proti, ne, ne in ne. Je tako jokala, da sem jo pustila čisto na miru. No, prav po hitrem postopku je tekla v dnevno sobo v kot, pokrita se je z odejo in opravila svojo potrebo . No, pred spanjem gre že na stranišče oz. kahlico, ampak kakat, to pa ne. To je pa plenica zakon. No, dudu imamo pa samo zvečer za spanje. Čez dan jo pa pusti čisto na miru. Smo mislili, da jo bo hotela tudi čez dan ko vidi, da jo ima Matic, pa sploh ni problema. No, problem je samo v tem, da sem ji v nosečnosti govorila, če bo dojenček jokal, da mu bomo dali dudu. In sedaj to upošteva. Se pravi, Matic dudo ven, ona pa mu jo tišči v usta . Bo že. Katrin, a vi zidate novo hišico ali obnavljate kakšno staro?? Sem firbčna, kajne?? Modrooka, upam, da si pri ginekologu dobro opravila. Dobro izgleda tale Urh, kajne?? Je tudi moj ginekolog in sem se ga za letos nagledala več kot dovolj???!!!! Še glede oblačenja. Manca prav rada oblači svoje punčke, no poskuša pa tudi sebe. Ko zjutraj vstane obvezno sama sleče žakelj, pri pižamici pa ji pomagam. Poskuša sama, kakšna stvar ji uspe, kakšna pa tudi ne. Kakšno jopčko si hitro sleče, pri hlačah poskuša (no, pri nogah gre, potem pa se zatakne ). Kar se pa igrač tiče, so pa vse punčke takoj slečene. Ne prenese, da imajo na sebi oblačila. Me je že kar skrbelo, kaj bo počela z Maticem, pa mu zaenkrat še da mir in ga ne slači. Si je zadnjič ogledovala njegove copatke, pa smo ji takoj prepovedali slačenje. Najboljša pa je bila zadnjič, ko sva bila z Maticem zunaj. Seveda ni hotela z nama ven, ker ni imela časa (se je igrala z Nodijem). No, čez kakšne deset minut pa prideta z atijem ven in koga je imela Manca s seboj: Nodija, ki je imel na sebi klobuk (je rekla, da mu ne bo svetil sonček v glavo )in čeveljčke (da se ne bo prehladil in da ga ne bo zeblo v noge). No, sedaj pa po hitrem postopkuk letiva z na sprehod, če naju seveda ne bo spet presenetil dež.