mojčca
|
No, en deževen pozdravček. Sem že tako naveličana tega dežja . Ko malo neha deževati komaj zrihtam Matica, ga oblečem, pridem ven in dež. No, pa se lahko spet obrneva in greva noter. Pa še okoli hiše težko delamo, ker stalno dežuje (no, včeraj smo zasipali, ne še čisto vse, ampak polovico). Špacka, kam pa hodite na Pag. Mi hodimo kampirati v Novaljo, kamp Straško in sicer že sedem let. Če vprašam mojega bomo tja očitno hodili celo življenje. Ja bo treba enkrat za spremembo še kam drugam. Gremo pa konec julija in začetek avgusta. No, potem pa še enkrat septembra. Pravijo, da tisti, ki zidamo, da imamo denar . Modrooka, ko sem v nosečnosti ležala v sobi, so eni punci, ki je imela isto kot ti pap II tudi naredili najprej odščip, potem pa je bila še operirana. Najprej so ji operirali samo en delček MV, potem pa so to dali na preiskave. Mislim, da je na izvide čakala šest tednov, nisem pa 100%. Je pa ležala v bolnici en teden, se pravi en dan prej je bila sprejeta, da so jo pripravili na operacijo. Je pa mogla po operaciji počivati, tako da je imela vsega skupaj mislim da dva ali tri tedne bolniške. No, njeni izvidi so bili potem v redu, močno upam, da bo tako tudi pri tebi. Če te kaj zanima, pa jo lahko vprašam. Še to, njo je tudi operiral Urh. No, da še povem kako je pri nam glede spanja. Zvečer jo dam spati približno ob pol devetih, zaspi pa kakor kdaj. Kakšen večer zaspi takoj, kakšen večer pa je sposobna tudi peti v svoji postelji eno uro. Zjutraj pa se zbudi ob 7.15 (no, takrat naj bi vstala, da gresta potem z v Kranj, kjer jo pazi tašča). Je pa zadnji teden prava zaspanka, tako da je moram okoli 8 zbuditi, ker se mojemu mudi v službo in jo nima časa prav dolgo čakati. Čez dan pa gre spat ob pol enih do enih in spi kakšen dan tudi dve uri ali pa še več, za vikend, ko sva doma pa slabo uro. Ne vem, čez dan je zmeraj veliko bolje spala pri tašči kot pa v svoji sobi. Dosti nakladanja, grem hitro malo pospravit, preden se zbudi naš najmlajši družinski član. Pa, pa