Dolina
|
Dan, sem imela kar dela, da sem vas prebrala. NiLe, za frizuro, . za Nika mi je pa hudo, da imate take težave. In še s spanjem. Se mi zdi, da je najtežje, če je otroka nečesa strah ali če kaj sanja - tako je zdej tud pri Zoji in moram rečt, da sva oba z možem že mal na koncu. Ko jo je strah, se je ne da z nobenimi besedami prepričat, da ni tako hudo, da je vse v redu. Tko, da zdej sploh ne zaspi pred pol deseto zvečer. Hvala bogu, da se najdejo kakšni dnevi, da prespi celo noč, če ne bi bila pa res kriza. Tko, da kar se spanja tiče, te popolnoma razumem, pomagat pa ne znam, ker tud pri Zoji nisva preveč uspešna. Ugi, res je nemogoč ta delavnik. Jaz bi tuds ob taki uri domov hodila, če bi bila še v ta stari službi. Zdej sem na srečo za 4 ure zaposlena. Rainbow, za friziranje Enje. Saj si jo dobro pripravila, da se je pustila stričt. Zoja in Alja pa radi gresta k frizerju, še sploh, ker ponavadi na koncu dobita liziko. Tud uživata na tistem stolčku in data kar mir. Glede vrtca, modrooka, jaz bi jo pa dala pri 2,5 letih v vrtec. Se mi zdi, da so kasneje že mal "prestari". Vsaj pri Zoji vidim, da rabi veliko aktivnosti, da rabi družbo in če ne dobimo vrtca bo kar kriza. Saj vem, da zdej boš mal zmedena. Ampak a veš kaj, ti najbolj poznaš Ano in je najbolje, da pretehtaš, kaj ji paše. Ker pišeš, da je komunikativna in če se lepo vključi v igro z ostalimi otroci, po moje ni panike, da jo daš kasneje. Pa še pet otrok je v varstvu tako, da bo imela družbo. Se pa strinjam s Špacko, sredi leta je ne bi dajala v vrtec. No, kar se tiče vrtca, še vedno čakam na odgovor iz Lj, na tisti sklep sva se pa pritožila. Letos so zavrnili 60 otrok!!! Sredi junija imajo še eno zasedanje, če bodo odprli še dva oddelka (mislim, za vse itak ne bo prostora ), je rekla, da ne more pa za zadj prav nič obljubit. Upam na najboljše, čeprav vem, da vrtec ogromno stane in ker bova tud midva vzela en kredit za hišo (mož bo delno izplačal svojega brata, da bo ta lahko gradil in se enkrat tudi preselil, midva pa bi ostala tukaj), bova na tesnem s cekini, ampak Zoja je "preživahna" za taščo, samevala bi ... Skrakta, ko pomislim na vrtec mi gre kar na jok, ker je taka situacija. Špacka, čestitke za bralno značko. Kok se ima fino v vrtcu ja, škoda, da se bo ločila od skupine. sigurno se bo navadila tud na novo. Bo pa šefica med malčki palčki. Drugače pa, a še katero boli glava danes? Men je bilo dopoldan kot bi imela mačka (sam ne vem od česa ), pa slabo mi je bilo (pa nisem noseča! ). Mah sem že ginekologinji pojamrala, pa je rekla da je to zaradi hormonskih sprememb ob ciklusu in mi nima kaj pomagat. Katrin, vi ste pa pridni s hiško. Le tako naprej. Saj res, kje si se skrivala ves čas? Skaana, kako gre pa vam? A ploščice si izbrala? Upam, da ne bo dež, da se bosta mojadva imela kam dat in bom imela čas študirat. Zvečer ob pol desetih se mi res ne da. lumpa sem. Katrin, čestita za izpit. Šibam, uživajte čez vikend.
|