|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
28.5.2007 8:29:41   
modrooka
Punce, na hitro!

Najlepša hvala za vse nasvete glede vrteca. Ko se odločiva, sporočim svojo odločitev. Mislim pa, da jo bova, če se bo user posted image  strinjal, vpisala septembra naslednje leto.

Hvala še enkrat!! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Marčevke 05
28.5.2007 12:15:11   
Katrin
Album je krasen! user posted image user posted image

Lep in uspešen teden vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.5.2007 13:12:09   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: katrin
Album je krasen! user posted image user posted image

Res je!!! user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.5.2007 14:18:42   
ugi
Hoj,

nam je upselo naresti kolesarsko turo po Zaplani. Mali je sicer prvih 20 m tulu, pol sva ga pa prepricala, da gremo do sosedove kmetije pogledat kukza, in je bilo OK. Na koncu pa je bil ze cist navdusen nad tem da se vozi v stolcku. Edin celade pa nikakor ni hotu imet user posted image . Ne vem kako ga bova pripravila, da bo nosil celado. Mogoce ce bo kaksnega drugega otroka vidu s celado, pa jo bo hotel se on imeti. Bomo vidl.

Tolk zaenkrat.

Pa-pa

ugi

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.5.2007 15:47:03   
rainbow
user posted image

evo, sem si ogledala album, kak so zlati user posted image

Pri nas trenutno dežuje tak da smo kar noter. Še k sreči, da je vikend minil brez dežja, da smo se lahko malo potepali.
Ta teden smo delno brez atija, je na seminarju; jaz pa uživam, ker imam jutri fraj (nisem na maturi, danes bila) in nameravam malo na obiske it, ki jih že nekaj časa odlašam. tak da bo fajnuser posted image

kako pa ostali??

NiLe, zagotovo je odsotnost glasu zaradi dekliščine; malo glasne glasbe in posledično bolj glasno klepetanje, to je pravi recet za izgubo glasu. Upam, da se ti hitro povrne.

katrin, kak je zdaj?? Hec, saj veš, ne zamerit.

Ugi, seveda, Enja tudi noče met čelade. Ko bo večji, bo bolje. ampak super, kajne, da se človek malo rekreira. Mi se kar ne moremo spravit na ta kolesa. ah, saj poletje bo še dolgo.

vam in vsem ostalimuser posted image , blazno čudovit tedenuser posted image , čim več soncauser posted image , no pa saj dež je tudi koristenuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.5.2007 16:11:21   
Dolina
NiLe, čudovit album. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi, naša pa nima problemov s čelado. Imajo jo od prvega kolesarskega podviga naprej, brez problemov. A vidva jo imata?

Katrin, zdej pa mene tud zanima???user posted image

Rainbow, pri nas pa smo tik pred dežjem. Če te kaj potolaži, jaz bom tud skoraj cel teden brez user posted image , ker so prišli na obisk prijatelji iz Avstralije in jih vozi na okrog (seveda mora pokazat vsak flekec naše slovenije in ima dneve zapolnjene do konca user posted image ).

Evo, zbudila se je moja šefica.... Treba it. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.5.2007 9:48:10   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
katrin, kak je zdaj?? Hec, saj veš, ne zamerit. 

Nič ne zamerim in nič se ne hecam: zgodilo se je nepričakovano in nenačrtovano: v soboto sem zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Priznam, da se še navajam na misel, da sem noseča (seveda sva vesela user posted image ), pa vseeno; nisva planirala. Tako da bomo imeli dojenčka tam nekje konec januarja user posted image  Preseljeni, v novi hiški - celo leto zopet doma, komaj čakam, ker bomo zagotovo uživali!

user posted image
Tokrat je slikica upravičena user posted image user posted image

Tako, drugače nič posebno novega: ker pada dež, zunanja dela na hiši stojijo in čakajo; danes naj bi keramičar pričel polagati ploščice. Včeraj so pripeljali kopalniško opremo in ravno tisto kad, ki jo nujno potrebujemo, sva morala zavrniti, ker je bila počena user posted image  Upam, da ne bova spet čakala en mesec na novo user posted image

No, mi Kaje še nismo poskusili peljati na kolesu...

Lepo se imejte! Uživajte kljub muhastemu vremenu!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.5.2007 9:58:39   
NiLe
user posted image user posted image user posted image user posted image  HIP, HIP HURA ZA KATRIN IN NJENEGA MOŽEKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti čim lepšo nosečnost user posted image  in enega krasnega, zdravega otročka user posted image user posted image user posted image

A vidiš, kako lahko z eno tako lepo novico polepšaš še tako deževen in turoben dan user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.5.2007 10:57:05   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: katrin
zgodilo se je nepričakovano in nenačrtovano: v soboto sem zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image   

Vauuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kako zelo zelo zelo sem vesela. Mi je pa res mal hecno, kaj se nam dogaja user posted image . Najprej zlati marčevki, potem hiška in zdaj nepričakovana, a zelo zaželjena nosečnost user posted image user posted image user posted image . Aha, pa službi imava enakiuser posted image .

Želim ti nadvse zdravo in kolikor se da prijetno user posted image - se boš kar kmalu navadila, boš videla user posted image . Naj bo vaš novi sonček zrav in živahen. Čestitke pa predvsem mali Kaji za sestrstvouser posted image .

Tako, se oproščam za moje nejavljanje, a sem bila do včeraj na takoooooo velikih trnih. Imela sem NS pri dr. Strah. In videla sva našo novo piko, tako živo, tako popolno, tako našo user posted image . Nepopisni občutki, res. Pri Atenki je še mela malce starejši aparat (ta novi stane 32 starih miljončkov, a si predstavljate user posted image ). In videla sva res pikico v nulo. Taki podolgovati obrazek ima, pa drobcene ročice, pa nogice, pa... Ah prečudovito. No, z njim/njo (spola nisva hotla vedet, tako kot pri Ateni, naj bo tudi tokrat presenečenje user posted image ) je skratka vse popolnoma vredu. Tule sem opisala bolj podrobno: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1423496&mpage=31

Tako, toliko o naši največji novosti. Drugače pa tudi že dela na hiški napredujejo - sicer bolj počasi, kot smo vajeni, a gre. Talno gretje je položeno, vodo je že spustil in vse deluje user posted image . Ta teden nabavimo pesek, drug teden pa pridejo nardit estrihe. Aha, vodim mini spletnik, če katero zanima: http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=35

Naša Atenka je tako vesela, da bo dobila pravega dojenčka. Je sinoči gledala z mano slikice iz nuhalne in samo spraševala, kaj pa ma to? Pa vsem razlaga, da ko bo padel sneg, bo dojenček tako zrastel, da bo prišel ven iz trebuha user posted image .

Lepo se mejte, jaz pa drviiiim v službo.

P.S. Nile čudovit album si nardila. Tudi jaz sem ti z veliko zamudo poslala tri slikiceuser posted image . Če boš imela čas, jih prosim dodaj user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.5.2007 11:05:57   
eva1
Vas je pa zelo težko dohajati...no sej vas že nekaj časa ne, ste prehitre zameuser posted image user posted image user posted image user posted image
katrin-čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo in zdravo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.5.2007 13:34:39   
rainbow
Ja, pa še dobro, da sem zdaj sem pokukalauser posted image

Katrin, možek in Kaja, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in srčno upam, da bo vse ok, čim manj slabosti in prečudovito nosečnost želim!!!!!!!!!!!!!
Pa ful sn zdaj veselauser posted image user posted image user posted image

Skaana, tudi tebi vse lepo še dalje, naj dete lepo raste; Atenka pa je res za pocmokatuser posted image

Jaz sem pa danes cartala našo malo Vitouser posted image , nežno pikico, kak je cart; zdaj pa še malo, pa grem po moji velikanki, pa upam, da bo vreme zdržalo, ker ga bomo nekam mahnile, če ne bo dežja. Ampak shladilo se pa je malo. Pa saj je prav.

lepo boditeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
29.5.2007 13:59:24   
Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke Katrin, čaku in Kaji. user posted image user posted image user posted image   Lepo user posted image , čim manj slabosti in čim več uživanja. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Si mi polepšala dan! Ker danes sem dobila še iz Lj vrtca, da nismo sprejeti in smo na 58 čakalnem mestu. user posted image

Kako pa vam to rata, nenačrtovano? Sam vprašam, jaz bi si tud tko želela, ampak očitno sva preveč pridna. user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
29.5.2007 14:00:25   
Dolina
Katrin, čaku = očku.... Moj običajni tipkarski škrat. user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
29.5.2007 14:56:59   
ugi
Katrin: Cestitke za nepricakovano nosecnost user posted image user posted image user posted image - zelim ti cimlepso nosecnost, cimmanj slabosti in zdravega otrocicka. Sem prepricana, da bo veselje z dojenckom v vasi novi hiski neizmerno.

Dolina: Midva imava celade, bova pa upam tudi malega prepricala, da jo mora nosit. Se mi zdi, da ko jo bo enkrat imel, bo hotel se spati z njo user posted image .

Imam pa tudi jaz eno dobro novico: Luka je sprejet v vrtec

user posted image , sicer v eno drugo enoto (malo dlje od babic pa blizje moji sluzbi) ampak se sploh ne pritozujem user posted image .

LP
ugi

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.5.2007 16:00:59   
Dolina
user posted image user posted image  Ugi, za vrtec. To je super. user posted image user posted image
Jaz tud mislim, da bo nosil čelado, ko se bo navadil. Držim pesti, da jo čim prej sprejme. user posted image

Baj

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
29.5.2007 19:04:31   
Katrin
Punce,

hvala za lepe želje in čestitke!!!

Počutim se v redu, le jesti nisem vajena redno (sedaj se moram kar malo v roke vzeti, da ne bo ubogi pikec/pikica lačen user posted image ). Edino, kar me muči: takooo zelooo utrujena sem !!!

Skaana: torej sva sedaj virtualni dvojčici?user posted image user posted image user posted image  Samo, da ne boš rekla, da te zalezujem in posnemam? user posted image
Vesela sem, da si dobro in da je bilo na UZ vse OK. Boš vprašala za spol?

No, keramičar je danes začel in končal kurilnico, jutri sledi spodnja kopalnica user posted image

Objem in pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.5.2007 7:39:12   
modrooka
Katrin, JUHUHU!!! user posted image Bravo! Čestitke!
                          Zelo sem vesela za vas!!!

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.5.2007 21:47:16   
rainbow
Čer!

jaz se res moram začet z nečim ukvarjat, non stop tu gor visimuser posted image user posted image

joj, Katrin, s tvojo utrujenostjo si me spomnila na moje prve 3 mesece pri Enji, mi je bilo dosti bolj slabo+bruhanje, pa Lia, ki je bila takrat še niti eno leto stara, in sem včasih kar ležala na tepihu zraven njeuser posted image user posted image .
Katrin, še malo, pol pa pride tisto fajn obdobje, ko boš polna energije, da bi menda lahko šla kar ploščice zraven polagatuser posted image user posted image user posted image

Dolina, pa to res ni res, ti vrtci, blesavo vse skupuser posted image ; držim pesti za prosto mestouser posted image user posted image ; aja, pa vidva tudi delata na novem user posted image ??? pa zdaj pa res moram nehat hecat ljudi, pri Katrin je blo pa še resuser posted image

Moj dragi ded bi imel pa še sina, zamislite to user posted image user posted image ; ampak mislim, da midva prelahko zanosiva in da sva bolj material za punčke. mene pa niti ne mika imet sina, mislim, spol mi sploh ni pomemben. Otrok je otrok.

Ok, neham blabla, grem gledat forenzike; čaooooouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.5.2007 22:22:34   
NiLe
Ojla še z moje strani,

zadnje dni imam tako pestro, da sem si komaj vzela čas, da se javim in kaj pokomentiram. Da ne govorim, kaj vse me čaka v prihodnjih dneh ... jutri in pojutrišnjem sem si izborila "ženski večer", en večer v gledališče, drug večer pa na koncert v Križanke. V soboto pa čaka pomemben dogodek, saj bom moji zlati sestrici stala ob strani - kot priča user posted image - ob zelo pomembnem dogodku.
Ma, vam povem, sem tolk slabe volje, ker je tako smotan vreme napovedan, da sem bila danes spet v šopingu, saj sem imela kupljeno za poletno vreme, ne pa za dež in mraz user posted image No, sej se ne sekiram preveč, sem saj imela izgovor, da sem si malo garderobe dokupila user posted image user posted image user posted image , sam moj budget pa trpi user posted image

Danes sem bila z NIkom na sistematskem pregledu za vstop v šolo in vse je BP. Sej se niti ne zavedam, da bo šel jeseni že v šolo user posted image Čas tako leti, da kar ne morem verjeti. Še dobro, da je Lea še tko mičkena in sedaj se ful dogaja in je res zanimiva

Sicer si tudi jaz potihem želim še eno kepico ... no, mogoče pa bo kej. Enkrat ... user posted image
Ste se marčevke odločile za višanje natalitete, mogoče bo pa to kaj pripomoglo k moji želji user posted image user posted image Le katera bo naslednja?

Katrin: želim ti, da te utrujenost čim prej mine in da ne boš pretirano trpela ob slabostih. Pa le glej, da boš velikokrat jedla ... po malo, to tudi pomaga proti slabostim.

Skaana: user posted image za pregled in rezultate NS. Sem si ogledala tvoj dnevnik o gradnji ... super raste vaša hiška user posted image user posted image user posted image . Kolk bo to fino, z novo bebico v novi hiški. To boste uživali user posted image Ampak s Katrin imata pa RES veliko skupnega, le tako naprej.

Dolina: user posted image držim pesti, da dobite mesto v vrtcu.

Grem počasi v vodoraven položaj, saj mi bo v naslednjih dneh primanjkovalo spanja, pa si moram narediti malo zaloge user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
31.5.2007 8:11:33   
modrooka
Punce živjo!

Vse skupaj vas prav lepo pozdravljam!
Danes smo po dolgem času spet prespali noč. Pa ravno danes, ko sem predvidevala, da je ne bomo, ker se je Ana zvečer ful najedla makaronov in sem predvidevala, da sedaj pa ziher ne bo dobro spala. In je user posted image . Kaj če človek rečt user posted image ...

Drugače je Ana malo prehlajena (teče ji iz noska), ni pa hujšega.
Včeraj sem je prvič zgodilo, da ni hotela iz varstva. Ne vem pa točno, ali naju samo heca, ali je dejansko hotela ostati user posted image . Zanimivo je bilo namreč to, da smo, ko je prišla iz varstva, šli na sladoled in je ves čas kričala, da hoče nazaj, potem smo pa smo srečali varuško in je čudežno utihnila in samo gledala v tla user posted image user posted image . Tako, da mislim, da zadnje čase zgolj preizkuša najine živce, kakšno mero pritiska bodo zdržali. user posted image

Res sem zelo vesela za vse nove (in manj nove) nosečke med marčevkami! Bravo punce!!!

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Ste se marčevke odločile za višanje natalitete, mogoče bo pa to kaj pripomoglo k moji želji user posted image user posted image Le katera bo naslednja?

NiLe, kar v akcijo!! user posted image user posted image  Midva sedaj čakava še na moj ginekološki pregled, ki ga imam naslednji teden, da vidim, kaj se dogaja z mojim materničnim vratom. Upam, da bo vse vredu. Potem pa upam, da bom čimprej med user posted image . Čeprav moj pravi, da bova še malo počakala, ker še enga ognjenega znamenja on ne bi preživel (je namreč rakec, jaz sem lev, Ana oven) user posted image user posted image . Tako, da bomo videli, katera marčevka bo naslednja user posted image  user posted image .

drug večer pa na koncert v Križanke.

Na kateri koncert to greš? Jaz grem drug teden na Novkoviča. Komaj čakam!

Skaana:  tudi jaz ti user posted image za pregled in rezultate NS. Pa hiška zelo lepo napreduje. Sem si pogledala tvoj spletni dnevnik! user posted image

Dolina, držim posti, da dobite mesto v vrtcu. To je pa res grozljivo, da človek nima kam dat otroka. Pa eno user posted image  ti pošiljam za vse tvoje skrite želje ti pošiljam (tiste nepričakovane user posted image ).
Kako pa vam to rata, nenačrtovano? Sam vprašam, jaz bi si tud tko želela, ampak očitno sva preveč pridna.

Katrin, želim ti, da bi bila čimmanj utrujena! Ena user posted image  zate!

Rainbow: a ti tut delaš na user posted image ? user posted image user posted image user posted image

Ugi: user posted image za sprejem v vrtec!

Špacka:
Še vedno je zelo navezana name, če me objame, že kriči, Lina tud, moja mami, moja mami........

Ana vsakemu, ki ga srečamo, reče: 'Mami, moja mami' in me objema in to ponavlja v nedogled. Je prav lušta. Ampak isto dela tudi za svojega atija. Se vidi, da sta veliko skupaj in da jo user posted image  vozi in hodi iskat v varstvo.

Trenutno je v fazi, ko je vse njeno njeno, od ostalih je pa vse skupno.

Naša zadnje čase tudi nekaj rine v to smer user posted image  (do sedaj je vedno vse z veseljem delila), ampak se ji da kar lepo dopovedat, da mora stvari deliti in da tudi drugi dajo njej svoje igračke. Tako, da potem, ko ji to poveva, sama od sebe da igračko in nič več ne protestira.  user posted image

Tako, punce moje, mislim, da sem se kar razpisala in da bi bilo fajn, da začnem kaj delat user posted image . Da me ne bo šef sunil v rit user posted image .

Imejte lep dan, vsaki posebej pa še ena user posted image !

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
31.5.2007 9:01:11   
Katrin
Jutro user posted image

Joj, ste se razpisale (ne sledim user posted image ). Hvala za lepe želje; saj slabo mi ni prav nič, le utrujena !!! Bo bolje! user posted image

Torej, drage marčevke: lepo je brati vaše želje po user posted image , zato kar v akcijo user posted image user posted image user posted image

Nile: uživaj v ženskih večerih in srečno, ko boš stala za pričo! Vreme bo user posted image

Rainbow: Še enega? Zakaj pa ne? Hvala user posted image

Modrooka: tudi Kaja je zelo navezana na mene in upam, da bo sprejela majhno pikico brez večjih težav.

Dolina: upam, da vrtec vseeno dobite. Držim pesti! user posted image

Ej, punce, nisem vam še povedala, kje smo bili v soboto: kolega je praznoval 40 let in po večerji v argentinski restavraciji, smo ga odpeljali v striptis klub (najbolši v Ljubljani user posted image ), ker je seveda še samski. Priznam, da je bilo prijetno in zanimivo doživetje. No, verjetno ne bi šli tja, če ne bi poznala lastnika, pa vseeno. Bilo je Kull!

Imejte se! Šibam v službo. Včeraj sem bila okoli tretje ure v šoli tako zaspana, da sem mislila, da bom kar v stoje zaspala! Groza!

Objemčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
31.5.2007 10:08:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Potem pa upam, da bom čimprej med user posted image . Čeprav moj pravi, da bova še malo počakala, ker še enga ognjenega znamenja on ne bi preživel (je namreč rakec, jaz sem lev, Ana oven) user posted image user posted image . Tako, da bomo videli, katera marčevka bo naslednja user posted image  user posted image .

Jaz imam tudi drug teden ginekologa in na odvzem brisa. Upam, da bo vse OK. Ha, ti imaš tudi rakca user posted image , jaz prav tako. To so pravi očetje - naša Lea je čisto nora na mojega user posted image , tako da nimam šans, ko se onadva cartata user posted image user posted image user posted image  

Na kateri koncert to greš? Jaz grem drug teden na Novkoviča. Komaj čakam!

Jaz imam tudi drug teden ginekologa in na odvzem brisa. Upam, da bo vse OK. Ha, ti imaš tudi rakca user posted image , jaz prav tako. To so pravi očetje - naša Lea je čisto nora na mojega user posted image , tako da nimam šans, ko se onadva cartata user posted image user posted image user posted image  

Grem na Toše Proeski - mi je zelo všeč in se prav veselim koncerta.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
31.5.2007 10:16:08   
modrooka
Jaz imam tudi drug teden ginekologa in na odvzem brisa. Upam, da bo vse OK.

Držim pesti, da bo vse vredu!

Ha, ti imaš tudi rakca user posted image , jaz prav tako. To so pravi očetje - naša Lea je čisto nora na mojega user posted image , tako da nimam šans, ko se onadva cartata user posted image user posted image user posted image   

Hvala enako. Ko pridem blizu, ko se valjata po postelji, že kriči: Ne mami, moj ati! user posted image user posted image  Čist je nora nanj. Ne, evo, pa sva si midve tut podobni! Da si ne bosta samo Katrin pa Skaana user posted image .

Grem na Toše Proeski - mi je zelo všeč in se prav veselim koncerta.

user posted image  Meni je Toše tudi zelo všeč, vendar je prijateljici boljši Novkovič in ker sta meni oba ZELO, sva se odločili za slednjega. Zelo mi je pa všeč tudi Grašo, Dragojevi, Danijela,... user posted image

lp

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
31.5.2007 12:32:15   
Katrin
NiLe, Modrooka: naj se pridružim - tudi naš ati je rakec user posted image (družinski človek user posted image )

lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
31.5.2007 13:58:06   
Skaana
user posted image user posted image user posted image  kok ste luštne , res sem tako vesela, da smo se spoznaliuser posted image .

Ne, evo, pa sva si midve tut podobni! Da si ne bosta samo Katrin pa Skaana user posted image .

Katrin: user posted image user posted image user posted image  za boljše počutje - jaz sem tud bla za umret utrujena. user posted image user posted image user posted image , pa zobje so me boleli, pa glava, pa... Eeh, zdaj pa sem že ful boljše, počasi sem bom spravila na sobno kolo, ker mi kile kar letijo gor, ker normalno jem user posted image ... Veš, jaz morem drugač ful malo jsti, da sem dokaj normalna. Zdaj pa ne upam, oz. moram micenemu priskrbeti dovolj vitaminčkov. Pa obožujem sadje, sploh češnje zdaj, pa solato bi jedla in jedla user posted image . Je pa res hitro minilo, to prvo obdobje. Kaj pa Kaji, si ji že povedala?
Sprašuješ me, če bova vprašala za spol, pa sem že povedala user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
(spola nisva hotla vedet, tako kot pri Ateni, naj bo tudi tokrat presenečenje user posted image )

Saj men se tud skoz to dogaja, sem včasih čist za luno user posted image .
Aha, kaj kaj fotografiraš svojo hiško? Jaz bi mela pa kakšne slikice user posted image . Sigurno bo prekrasna user posted image .

Eva1, saj nas ni treba dohajat, ti sam napiši kaj o Lukcu, pa bomo zadovoljne user posted image . Imaš pa na MSN-ju svetovn podpis: Lukec je dobil sestrico. user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje glede naše pikice.user posted image user posted image user posted image

Dolina, srčno upam in držimo pestke za prosto mesto. Pa ti res nimaš sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole vse je zate. In... po dežju vedno posije sonce.
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Kako pa vam to rata, nenačrtovano? Sam vprašam, jaz bi si tud tko želela, ampak očitno sva preveč pridna. user posted image user posted image

Ali pa premalo user posted image user posted image user posted image  Ma ne, saj se hecam. Ah, po pravici povedano nimam pojma, ker sva "pazila" kot vedno. No, jaz sem pa zelo očitno malce narobe izračunala varne dneve po menstri - sem bila okarana user posted image user posted image user posted image . Itak da je moja krivda, saj veste...

Ugi, user posted image  za sprejem v vrtec. Naši Ateni je pa zadnjič moj kupil kolo - tako pravo, pa še ne zna gonit user posted image . Je pa čist navdušena nad njim. Čeladauser posted image . Ja, špe to bo treba, da jo bo sprejela kot sestavni del...

Modrooka in NiLe hvala za pohvale glede hiške. Zdaj res koooooomaj čakam na estrihe, ker potem smo pa res na konju.user posted image
Aha, mogoče kdo ve za kakšnega dizelskega golfa l. 2002 oz. mlajši s čim manj prevoženimi km? Nujno morava menjat naš traktor (golf III), ker res ni vče varen za user posted image , če se bo moral vsak dan voziti v Ljubljano.

NiLe, želim vam nadvse čudovito poroko user posted image . In sigurno boš prelepa priča user posted image , tudi v malce debelejši obleki. Lahko se greš pa po polnoči preobleči zraven svoje sestrice user posted image , ko maš že ravno dve obleki. Če bo pa dež, pa saj veš, kaj pravijo, da prinaša.
Nik bo pa nedvomno zelo priden v šoli. Se mu v očkah vidi, da je brihten fant user posted image .

Zdaj pa poglejmo, koliko imaš prav glede:
Ste se marčevke odločile za višanje natalitete... Le katera bo naslednja?

Wahoo, obkljukana.
Eva1, obkljukana.
Skaana, user posted image .
Katrin, user posted image .
Modrooka:
Midva sedaj čakava še na moj ginekološki pregled, ki ga imam naslednji teden, da vidim, kaj se dogaja z mojim materničnim vratom. Upam, da bo vse vredu. Potem pa upam, da bom čimprej med user posted image . Čeprav moj pravi, da bova še malo počakala, ker še enga ognjenega znamenja on ne bi preživel (je namreč rakec, jaz sem lev, Ana oven) user posted image user posted image .

NiLe:
Sicer si tudi jaz potihem želim še eno kepico ... no, mogoče pa bo kej. Enkrat ... user posted image

Rainbow:
IZVIRNO SPOROČILO: Rainbow
Moj dragi ded bi imel pa še sina, zamislite to user posted image user posted image ; ampak mislim, da midva prelahko zanosiva in da sva bolj material za punčke. mene pa niti ne mika imet sina, mislim, spol mi sploh ni pomemben. Otrok je otrok.

Špacka: user posted image
Suzi*, user posted image
.
.
.

Ajde, babyboom se pričenja... Le glejte, da nas bo jeseni čimveč z okroglimi trebuščki user posted image user posted image user posted image , ko imamo spet srečanje.

Lepo mi bodite, če je katera sploh prebrala do konca user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......