Skaana
|
kok ste luštne , res sem tako vesela, da smo se spoznali . IZVIRNO SPOROČILO: modrooka Ne, evo, pa sva si midve tut podobni! Da si ne bosta samo Katrin pa Skaana . Katrin: za boljše počutje - jaz sem tud bla za umret utrujena. , pa zobje so me boleli, pa glava, pa... Eeh, zdaj pa sem že ful boljše, počasi sem bom spravila na sobno kolo, ker mi kile kar letijo gor, ker normalno jem ... Veš, jaz morem drugač ful malo jsti, da sem dokaj normalna. Zdaj pa ne upam, oz. moram micenemu priskrbeti dovolj vitaminčkov. Pa obožujem sadje, sploh češnje zdaj, pa solato bi jedla in jedla . Je pa res hitro minilo, to prvo obdobje. Kaj pa Kaji, si ji že povedala? Sprašuješ me, če bova vprašala za spol, pa sem že povedala IZVIRNO SPOROČILO: Skaana (spola nisva hotla vedet, tako kot pri Ateni, naj bo tudi tokrat presenečenje ) Saj men se tud skoz to dogaja, sem včasih čist za luno . Aha, kaj kaj fotografiraš svojo hiško? Jaz bi mela pa kakšne slikice . Sigurno bo prekrasna . Eva1, saj nas ni treba dohajat, ti sam napiši kaj o Lukcu, pa bomo zadovoljne . Imaš pa na MSN-ju svetovn podpis: Lukec je dobil sestrico. Hvala vsem za lepe želje glede naše pikice. Dolina, srčno upam in držimo pestke za prosto mesto. Pa ti res nimaš sreče tole vse je zate. In... po dežju vedno posije sonce. IZVIRNO SPOROČILO: Dolina Kako pa vam to rata, nenačrtovano? Sam vprašam, jaz bi si tud tko želela, ampak očitno sva preveč pridna. Ali pa premalo Ma ne, saj se hecam. Ah, po pravici povedano nimam pojma, ker sva "pazila" kot vedno. No, jaz sem pa zelo očitno malce narobe izračunala varne dneve po menstri - sem bila okarana . Itak da je moja krivda, saj veste... Ugi, za sprejem v vrtec. Naši Ateni je pa zadnjič moj kupil kolo - tako pravo, pa še ne zna gonit . Je pa čist navdušena nad njim. Čelada . Ja, špe to bo treba, da jo bo sprejela kot sestavni del... Modrooka in NiLe hvala za pohvale glede hiške. Zdaj res koooooomaj čakam na estrihe, ker potem smo pa res na konju. Aha, mogoče kdo ve za kakšnega dizelskega golfa l. 2002 oz. mlajši s čim manj prevoženimi km? Nujno morava menjat naš traktor (golf III), ker res ni vče varen za , če se bo moral vsak dan voziti v Ljubljano. NiLe, želim vam nadvse čudovito poroko . In sigurno boš prelepa priča , tudi v malce debelejši obleki. Lahko se greš pa po polnoči preobleči zraven svoje sestrice , ko maš že ravno dve obleki. Če bo pa dež, pa saj veš, kaj pravijo, da prinaša. Nik bo pa nedvomno zelo priden v šoli. Se mu v očkah vidi, da je brihten fant . Zdaj pa poglejmo, koliko imaš prav glede: IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Ste se marčevke odločile za višanje natalitete... Le katera bo naslednja? Wahoo, obkljukana. Eva1, obkljukana. Skaana, . Katrin, . Modrooka: IZVIRNO SPOROČILO: modrooka Midva sedaj čakava še na moj ginekološki pregled, ki ga imam naslednji teden, da vidim, kaj se dogaja z mojim materničnim vratom. Upam, da bo vse vredu. Potem pa upam, da bom čimprej med . Čeprav moj pravi, da bova še malo počakala, ker še enga ognjenega znamenja on ne bi preživel (je namreč rakec, jaz sem lev, Ana oven) . NiLe: IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Sicer si tudi jaz potihem želim še eno kepico ... no, mogoče pa bo kej. Enkrat ... Rainbow: IZVIRNO SPOROČILO: Rainbow Moj dragi ded bi imel pa še sina, zamislite to ; ampak mislim, da midva prelahko zanosiva in da sva bolj material za punčke. mene pa niti ne mika imet sina, mislim, spol mi sploh ni pomemben. Otrok je otrok. Špacka: Suzi*, . . . Ajde, babyboom se pričenja... Le glejte, da nas bo jeseni čimveč z okroglimi trebuščki , ko imamo spet srečanje. Lepo mi bodite, če je katera sploh prebrala do konca .