|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
14.5.2007 22:33:34   
Suzi*
Dober večeeer!

kako kaj? Mi smo uredu preživeli ta čuden vroč a vetroven ponedeljek. Boli me glava, zgleda da me je napihalo...ne vem al klima v avtu al veter. user posted image  Bo že, ko se bom malo naspala.

Ja, seveda sem tudi jaz vesela, da sem vas vse spoznala tudi v živo, vaše sončke in družinice!!!!  Z družinico od Doline smo itak že kar nekaj časa "na vezi" user posted image , S Skaano in njihovo družinico smo se pa tudi že enkrat srečali v Olimju.   Časa včeraj res ni bilo veliko za čvekat, se pa strinjam z idejo o pikniku enkrat v jeseni. user posted image    Je bilo pa res user posted image  vroče! Ampak nam je bilo všeč, pa malčkom palčkom tudi, a ne?!  Tudi Anžej ful razlaga kaj je videl, pa da je imel polžka na roki in da ga je polizal user posted image  , pa kako so se opice kregale,... pa kako se je po toboganu vozil in v lukno padel, pa jokal ... user posted image   (jao, kakšen je bil, direkt za v banjo!)

Smo šli pa s Skaano in Dolino še nekaj pojest potem, na koncu so bili tamali že čist adijo, Anžej tudi jest več ni mogel....zaspani do amena. Ko je Zoja šla domov sta Anžej in Atena vsak na svojem koncu jokala...Anžej v enem kotu, Atena pa na tleh v gostilni.........no in za nagrado, ker so "razturili" skor cel Azur, pa jokali......sta dobila lizike od natakarja user posted image .....pol je bil pa mir. user posted image  Naše dete je takoj v avtu zaspalo, sva ga nato doma nesla v posteljo in je spal do pol sedmih zvečer. user posted image  Čist je bil utrujen. Ponavadi hodi spat med poldne in eno uro. Da ne govorim kdaj je šel spat zvečer.......ob pol enajstih!!!!! Mene bi skor prej zmanjkalo kot njega! user posted image user posted image user posted image   user posted image

Jaaaa, album!! Tudi mi imamo nekaj fotkic, ki jih lahko pristavimo zraven. A se katera javi, da ga uredi, da ji pošljem fotke??

Ženskice, uživajte, kakšno besedo še napišite, pa komaj čakam, da uredimo album......

Nočko! user posted image

user posted image  imejte se radi!

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 14.5.2007 22:40:03 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.5.2007 10:01:41   
Skaana
Evo, da se še jaz javim user posted image .

Ja, zelo zelo zelo sem vesela, da ste končno dobili "obraze". Zdaj  bo vse veliko lažje - prej je pač domišljija delala svoje user posted image .

Torej Dolina, Katrin, NiLe, Rainbow ter Wahoo (po abecediuser posted image ) - res sem vesela, da smo se spoznali. Sam da ne boste mislile, imena vaših user posted image , pa tudi vaša prava imena, sem kar nekak pozabla user posted image . Sam to se men itak vedno dogaja. Da se nikoli pri predstavljanju ne skoncentriram in potem to user posted image . Mah, vaši sončki so pa taki cortkani. Vsi po vrsti in vsak po svoje user posted image . Sam res mi je žal, da nismo mogli nič čvekat... Bomo pa naslednjič piknik namenili le temu, prav?

user posted image user posted image user posted image  kot je omenila že Suzi, so naši trije skorajda razturili Azur - je rekel potem natakar, da zdaj jim bo pa ušesa navil user posted image user posted image user posted image . Pol smo mu pa pustili 4€ trinketa, pa je bil tolk vesel, da je Anžeju in Ateni še lizike dal user posted image .

Mi smo seveda potem umirali od vročine v našem "traktorju" kot mu jaz pravim (no, držte pesti, da nam rata tud to menjat user posted image ). Malo sem dala v samem bodiju v sedež, spala je skoraj celo pot, in se zbudila čisto čisto mokra - kar teklo ji je iz lask user posted image . Sam je bilo res lepo. Atena tud vsem razlaga, kako je žirafa smukala listje skozi ograjo... Pa da je medved delal čofa čofa... Ipd. Tista igrala pa res niso bila posrečena - preveč nevarna za naše dvoletnike. Jah, da ne govorim, kako sem se ustrašla, ko kar naenkrat nisem več videla naše micene. No, potem sem pa zagledala balone, pa sem vedela, da mora bit tam user posted image . No, pa sem vsaj z NiLe spregovorila nekaj besed user posted image  zaradi tega.

Dobro, lepo mi bodite, za slikce se pa tud jaz priporočam. Vam bom na ZS pustila moj email, prav?

Pa pa user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.5.2007 10:36:51   
Katrin
user posted image user posted image  Lepo, da ste se počasi vse javile ...

No, pri nas nič posebej novega, razen to, da imamo še vedno norišnico! Včeraj so nam zmontirali vhodna vrata, danes začnejo polagati knauf (streha - zgornje nadstropje). Se dogaja!

Mislite danes name: v šoli imam hospitacijo (naša gospa pomočnica se je letos odločila, da bo hospitirala povsod in sedaj je prišlo na vrsto tudi podaljšano bivanje user posted image ) - kakšna beda. Mi je čisto brez veze, ko pa že sedaj vem, da konec šolskega leta ostanem brez zaposlitve, ker ni potrebe po delavcih na naši šoli...

Za album user posted image Komaj čakam!

Ali so vaši malčki ponoči pokriti? Kaja se kar naprej odkriva in lahko bi hodila vsako uro k njej v sobo ter jo pokrivala. In tako spi skoraj celo noč odkrita user posted image  

Pozdravčke in objemčke user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.5.2007 11:16:00   
NiLe
Dan punce....

ok, se javim za pripravo albuma user posted image  Na ZS vam sporočim moj e-mail, kamor mi pošljite fotke - tiste, ki ste fotkale, pa bom spravila skupaj in dala gor user posted image

Rainbow: držim pesti, da je z Enjo vse OK.

Katrin: imaš pa res noro okoli sebe. user posted image  za hospitacijo. Go for it!

Skaana: je moralo biti pa res zanimivo v Azurju, ko so trije škratje skakali okoli.

Glede pokrivanja ponoči: naša Lea je navajena spati v spalki, drugače se pred spanjem premetava tudi po eno uro (smo probali čez vikend, ko je bilo že vroče, pa ne rata). Spalka ki jo ima je pa bolj debela - bolj za hladne dni. Ali obstajajo poletne spalne vreče? Če bi imela saj malo smisla za šivanje, bi jo tud sama naredila.

Lepo se imejte. Danes je saj znosno za živet user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.5.2007 11:27:19   
modrooka
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1525337

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.5.2007 11:33:49   
NiLe
Modrooka: najlepša hvala za link. Bom šla kar kupit.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.5.2007 11:41:13   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Ali obstajajo poletne spalne vreče?

Ja, obstajajo. sem jo imela lansko leto - sedaj pa ni šans, da jo notri spravim user posted image  Doživi živčni zlom user posted image

user posted image  za album!!!

pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.5.2007 19:19:54   
Skaana
Rainbow - ne se obremenjevat glede tega user posted image , da te kličejo. Jaz nikoli, res nikoli ne kličem, če ni potrebno. Ampak to ni pravilo, očitno je že tako da vsak po svoje... Ne vem, jaz sem mnenja, da mora dober vzgojitelj oz. učitelj znati otroka pomiriti, da mu otrok mora zaupati in se pri njemu počutiti varnega. Ne pa da že za prvi kašelj iščeš izgovor, samo da bi se ga "znebil" in imel enega manj user posted image . Vem, ker sem imela enkrat eno sodelavko takšno user posted image . user posted image user posted image user posted image  za Enjo, da se bo čimprej spet dobro počutila... Ti pa čimprej javi, kako ste user posted image .

Modrooka - daj nam še kaj napiši o mali princeski. Kaj se kaj zdaj dogaja pri vas? Za link glede spalne vreče sem ti pa jaz tudi hvaležna, ker Atena še tud spi v vreči, a je nekoliko debelejša brez rokavov H&M. Pa bo potrebno nekaj nabavit. Lani sem ji v Arielu kupla eno tanko, a ji bo zdaj premajhna. Pa še zdaj verjetno kupujem lahko že za dva user posted image .

Katrin - kapo dol. Če boš imela kakšno vprašanje glede knaufa, me lahko pobaraš (ker tu sem se pa res poglobila v zadevo user posted image ). Jaz sem danes naročila dve tuš kadi, še vedno pa zbiram ploščice. Mikajo me tele http://www.ragno.it/all/doc/upl//s1/cataloghi/catalogo_espressioni.pdf za eno kopalnico (coloring - travnato zelena), drugo bi imela pa v sončno rumeni barvi, pa jih nikjer ne najdem user posted image . Za WC, ki je zelo majhen pod stopnicami, vendar ima okence, pa pojma nimam, kaj bi dala user posted image . Ima mogoče katera idejo? Aja, moj user posted image  se je čist vzdržal izbire, ker itak pravi, da že jaz preveč kompliciram, kaj šele, da bi še on začel. Edino kar pravi je to, da naj bo bolj moderen stil. 

NiLe - nujno moraš poročat, kako so prišli muffini user posted image .

Uf, sem se spisala. Moja dva sta šla k tašči na jagode - ima posajene gozdne na vrtu in Atena je čist nora na njih user posted image .

user posted image ajte se.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.5.2007 22:25:46   
Katrin
Ecola, nočna ptica user posted image

Hospitacija uspelauser posted image  NiLe, hvala za vpodbudne besede.

Skaana: hvala! Danes sem šla pogledat, kako izgledajo vrata. Super! Knauf je že na hiši: v petek bo končano! Hvala za ponujeno pomoč, vendar se jaz ne vmešavam v delo, ki ga opravijo drugi user posted image  In tako, bova midva v soboto že prvič prebelila! Drvimo, drvimo! Ploščice so naročene, prva runda pride že v četrtek (keramičar prične drug teden). Glede ploščič se boš morala sama odločiti, ker je izbira resnično ogromna, cene pa tudi različne. Link, ki si ga prilepila, sem si ogledala. Lepo. Midva imava eno kopalnico v zeleni, drugo v roza, tretjo v modri. Kurilnica je modro - bela, hodniki zemeljski, kuhinja svetla. Sanitarni materijal je tudi že naročen, grem v četrtek izbrati še pipe in to je to!

Ok, upam, da nisem preveč zatežila!

Kaji sem danes zataknila "kouter" pri nogah, pa da vidim, kaj bo sedaj pogruntalauser posted image

nočkauser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.5.2007 23:55:06   
Suzi*
oooooooooo, vse sem že napisala na dolgo in široko, pa mi je sporočilo pojedlo! user posted image user posted image user posted image

....grem spat, mail pa jutri še enkrat napišem! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.5.2007 7:47:46   
Dolina
Dan,

NiLe, mi smo slikali z navadnim fotoaparatom, pa sm smotana, ker nisem filma do konca poslikala user posted image  tako, da moram prej še kaj fotk naredit preden ga bomo dali razvit (itak ga damo vedno na CD). Tko, da nas kar izpusti za začetek, da ne bo vse skupaj trajalo.

Rainbow, kako je Enja? Drugač sm pa mnenja, da vas je brez veze gnjavila vzgojiteljica. In ker ste bili pri zdravniku, ste vse lepo korekno uredili. Včasih se je treba mal potrudit, da otroka spraviš v dobro voljo. Moja mami je glih včeraj rekla, da tolk kot se moram pa jaz z Zojo ukvarjat in jo prepričevat ..., da se njej ni blo treba z mano tolk. user posted image  

Skaana, čudovite ploščice si izbrala. Men so všeč tud Summer. Pa še katere, sam tiste niso za v koplanico. user posted image

Katrin, a vi gradite palačo?user posted image  Tri kopalnice...
Čestitam za hospitacije. Upam, da najdeš poleti novo, boljšo službo. user posted image user posted image user posted image

Suzi*, Zoja je pa zaspala šele v logatcu, pa še to ni pol dolg spala.user posted image

Jaz sm pa kr mal brez energije, mojga ni cel teden, za nagrado se včeraj ni nič javil, user posted image  sm umirala zvečer od skrbi. No ob polnoči mi piše, da je pozabil telefon v hotelu. Včera sm ustala ob pol šestih, da bom pridno študirala, evo zojo, ob pol sedmih se je zbudila in ni hotla več spat. user posted image  Eh, ne vem, če bom zjutraj še ustajala.

Zdej pa moram it, bo treba kmal v službo.

Imejte se lepo, se že veselim jesenskega piknika. Evo, čebečlica se je zbudila...

Baj user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.5.2007 8:48:21   
Katrin
Dobro jutro v deževen dan!

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, a vi gradite palačo?user posted image  Tri kopalnice...
Čestitam za hospitacije. Upam, da najdeš poleti novo, boljšo službo. user posted image user posted image user posted image

Mah ne! Sva dolgo razmišljala, kako razporediti zgornje prostore, ki jih je 7 in sva se na koncu odločila, da bova imela svojo (samo najino) kopalnico in eno otroško, spodaj je pa tudi ena majhna (za obiskeuser posted image ). Hiše nisva zidala, sva kupila že postavljeno in sva bolj malo lahko spreminjala. Kar se je dalo, sva. Spodaj smo premaknili en zid, da imam sedaj večjo kuhinjo in jedilnico.
Hvala za čestitke; služba pa zagotovo tudi bo - nekje že user posted image

Rainbow: nič se ne javiš. Polno zaposlena?

Dolina, želim ti veliko energije in dobre volje (tud jaz bi mogla narediti še 2 izpita, pa mi ne znese user posted image )

Imejte se user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.5.2007 10:25:39   
rainbow
jao, en dan me ni, pa si moram že cajt vzet za bratuser posted image user posted image user posted image

Eh, z Enjo je vse ok, pikice zginevajo, po moje je res bilo od vročine; pa četudi je bila peta bolezen, ni nič kaj takega. V glavnem, z vzgojiteljicami smo se pomenle, je vse ok. Pač vstrašile sta se, ker je bila cela pikasta, ko je spala. pa v ponedeljek je bilo zelo vroče, tak da potem še izstopijo.
Smo šle včeraj, po tvojem predlogu, Katrinuser posted image , na dež v luže skakat. Lia ni hotela (kar nekaj), in sem jo poslala nazaj v stanovanje, Enja pa je uživala sto na uro, sem jo morala na silo nest nazaj noter, ker je imela hlače in zokne čisto mokre. kak je trmasta, to še nisem doživela. Pol je še cel večer tulila, ko ji kaj ni pasalo, prej pa je bilo vse ok, v lužah. saj ne vem, kaj naj si mislim. Se nisem več trudila, da ji ustrežem. Še moja dva sta prišla na kavo in sta se kar čudila. ma, kaj češ, pridejo taki dnevi.

No in pol sem bila tak fertig zvečer, da nisem niti sem več pokukala.

katrin, vi ste praviuser posted image , glede hiškeuser posted image user posted image ; mi imamo pa en wc in kopalnicouser posted image . v modro-beli kombinaciji.
joj, nisem vedela, da ostaneš brez službe; ampak ti boš itak dobila kaj boljšega, držim pestiuser posted image ; ena moja kolegica se je preselila v LJ, je brez diplome, pa brez problema dobi službo, sicer ne za stalno, a ne.

glede pokrivanja, je zdaj pri nas tudi problem; pozimi sta obe bili v vrečah, zdaj pa imam sicer tanke, ampak je blo Enji zadnjič vroče v njej, Lia spi samo v pižami, ji dam bolj debelo. pa zokne, v kolikor ostanejo na nogah.
Sicer pa zaprem okno ponoči, če je hladneje.

Joj, bi še klepetala, pa me delo čaka; se vidi, da se bliža konec šolskega leta; vsem popušča delodišuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.5.2007 11:04:17   
NiLe
Ojla, punce ...

zaenkrat še nisem dobila od nobene fotk, tako da album miruje user posted image  Po vsej verjetnosti ga bom
lahko naredila drug teden, ker gremo od petka do ponedeljka na morje - podaljšan vikend, juuuupiiiiii user posted image user posted image user posted image
Komaj čakamuser posted image

Imejte se lepo!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.5.2007 15:43:16   
Dolina
NiLe, uživajte na morju ali kamor vas bo pot zanesla. user posted image user posted image  Pa ne sekiraj se za album. saj bomo počakale. user posted image

Evo, dons moram pa še psa na pregled peljat. Še dobr, da je moja mami frej popoldan, da bo vzela Zojo. Enkrat sem jo sabo vzela, pa ni šans, da jo še kdaj. Groza, vse prijet, pa roke v usta, pa ne počakat... Skratka cel žur. Alti pa me itak ne uboga tam, tko da se bojo mogli sami mal pomartat, kako ji bodo ušesa pregledali. Vedno me postrani gledajo user posted image , ker jim ne pusti nič delat.

Mejte se...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.5.2007 15:03:24   
Dolina
Ojla,

danes pa odgovarjam kar sama sebi...user posted image user posted image  Kje pa ste vse?

Joj, punce ful sem žalostna user posted image user posted image user posted image  Zavrnili so mi vlogo za vrtec (in to za vseh 5 vrtcev v občini Vrhnika). Skoraj me je kap. Čist sem šokirana. Zdej sem napisala pritožbo, jo jutri odnesem. In potem upam, da se bo vse uredilo.

Kar se tiče spalne vreče, ima Zoja že od lani eno tanko, brez rokavov - poletno, kupila sem jo na Brezovici. kok je stala ne vem več, je pa velikost za 6 let, ker so imeli samo za 2 ali za 6 let, ostale so zmanjkale. Lani ji je bila mal prevelika, letos pa ji je malo manj prevelika. user posted image user posted image  Za pozimi pa ima drugo, bolj debelo z dolgimi rokavi.

A katera ve zakaj se naredijo afte v ustih? Zoja ima eno, pa skoz jokca, da jo boli. Včeraj sem rabila 10 minut, da sem jo prepričala, da sva namazali s propolisom. Seveda je bil potem jok.  

kot kaže, ne bomo mogli vzet Alti s sabo na dopust, ker ima Švedska neke posebne zahteve pri vstopu domačih živali. Potrebno je naredit neke teste, pa ne vem, če se bo časovno ujelo. Sicer pa sva bili včeraj pri veterinarju, ušeska so v redu, user posted image user posted image  zaenkrat. Upam, da tako ostane.  Ima tako pogosto vneta, da sumijo na neke alergije in da je stanje kar resno. Je bila pa veterinarka prav super, se je znala z Alti zmenit, da ji ni bilo treba dajat pomirjevalo. user posted image user posted image
Skaana, kam pa date vi vašega user posted image  , ko greste kam na dopust?

Upam, da pridejo zdej mal boljši dnevi, ker res rabim mal razvedrila. Ta vrtec me je čist v slabo voljo spravil.

Lepo se mejte user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.5.2007 22:02:40   
Katrin
Oj,

pozdravček vsem user posted image

Dolina, te razumem, tudi meni so lani zavrnili 3 vrtce. Septembra sem morala v službo, Kaje pa nisem imela kam dati, no potem so me klicali, da so se mesta spraznila in upam, da bo tako tudi v vašem primeru user posted image

NiLe: lep vikend!!!!

Rainbow: sem vesela, da me še kdo upošteva user posted image  (hec user posted image ) in da ste uživali v čofotanju user posted image

No, ker je pozna ura grem spat,

user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.5.2007 22:32:53   
NiLe
Čeeer,

samo še pozdravim vas preden oddrvimo na morje ... joj, komaj čakam, pa še lepa napoved je in se res veselim
prazne plaže, vonja po morju in borovcih in pa seveda tega, da bomo skupaj 24/7 user posted image user posted image user posted image

Dolina: nikar ne obupaj glede vrtca, mogoče se pa le dobro izteče. Držim pesti!

Nič, grem spat, jutri dopoldne me čaka še pakiranje, danes smo se potepali in smo prišli šele pred eno uro domov user posted image

LEP VIKEND user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.5.2007 20:39:32   
rainbow
Čeerrr!

Dolina, pa kak je to možno, ni mi jasnouser posted image ; pol pa se čudijo, koliko sive ekonomije (al se tak reče) je na tem področju; mislim, naj odprejo še kak oddelek, svašta!
pa saj se v bistvu ne gre čudit; z dnarom šparajo ful.

NiLe, zdaj že skrajno uživate na morjuuser posted image user posted image , res vam želim lep dopust!

Katrin, hihi, je fajn občutek a neuser posted image

Mi smo danes bili zunaj, najprej na hipodromu (konji+igralauser posted image ), popoldan pa pri mojih; žabi nista hoteli vmes nič spat in zdaj že spitauser posted image

Jaz pa sem si danes prvič malo bolje ogledala mojo nečakinjouser posted image , cartat je nisem upala, ker me nekaj grlo boli. kaka micena je. pa non stop bi na zizi bila, pupika mala. pa saj bo hitro zrastlauser posted image

uživajte vse še jutri, upam, da bo lep danuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
20.5.2007 15:17:21   
Skaana
Heej user posted image ,

kosilo kuhano, micena še kr spi, Zvonko dela na hiši (pravi, da mu jaz nimam kaj pomagat user posted image ) - polaga stiropor za talno gretje. Torej se lahko malce javim.
Atena je taka faca, da dol padeš. Mi je zadnjič rekla: "Mami, pridi k meni. Tega jaz ne znam. Tole je pretežko." Jaz seveda našpičim ušesa, če sem prav slišala, grem tja in ona hoče iz potovalke snet blazinico. user posted image  Ful se zna sama zamotit user posted image . Prejle mi je sladoled prodajala. Sam mora pa bit skoz zraven mene, to pa. In največji zakon je, če pleza po meni. Pa me je zdaj tako strah, ker včasih prav fino brcne oz. pade na trebuh user posted image . Potem me pa vedno vpraša: Mami tule na nogo lahko, samo na trebuščka ne. Ne, mami? Potem pa itak da tud po trebuhu. Sam kaj naj... Pa največja muka se je it previjat, pa roke umivat, pa zobe. user posted image , vsakič jo moram na koncu dvignat in odnest.

Dolina: joj, ti se mi res smiliš. A za vsakim dežjem posije sonce. Boš videla. user posted image user posted image user posted image , da se bo sprostil kakšen prostor v vrtcu. Joj, jaz pa sem glede tega kar fino padla v user posted image , user posted image . Mi vsaj glede vrtca ni za skrbet. Čeprav se malce obremenjujem, da bo že mal preveč stara naslednje leto za prvič v vrtec. Pa tako rada je v družbi otrok.

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Skaana, kam pa date vi vašega user posted image  , ko greste kam na dopust?

Jaz še živim s starši in glede tega ni problema, ker ne hodimo skupaj na dopust. Drugače zna bit pa res problem... Poskusi dat Alti komu, ki ga že pozna in ga ima rada, če bo šlo. Drugače pa tudi pasji hoteli niso slaba rešitev. Poznam ene, ki to vsako leto prakticirajo in so zelo zadovoljni, in njihov dalmatinec tudi - vsak dopust se zredi za kilo user posted image . Je pa res zoprno, če ni nikogar drugega vajena. In zna bit to zanjo velik šok. Če jo boste dali v hotel, jo večkrat prej peljite tja na obisk, jo malce tam pustite in pridete ponjo. Da bo vedela, da se boste vrnili ponjo, ko boste zares šli user posted image .

Bravo za ušeska, da je boljše. Je pa res zoprno, če se ji to ponavlja. To ni čisto normalno pri tako mladi psički. Poskušaj zamenjati veterinarja, če bo še šlo to naprej. Jaz našega Starcka vozim v Topolščico k Matkotu - daleč a mi ni žal. Tistih parkrat ko sem ga v 12 letih rabila. Ga je v nulo pocajtal. Pa se naš Starck tudi nenormalno boji injekcije. Še mene bi verjetno ugriznil. On ga je pa tako vešče privezal, da niti migniti ni mogel. In vse skupaj je bilo že mimo, še preden je vedel, kaj se dogaja user posted image .

NiLe, upam da bo ta vikend zeloooo dolg.user posted image

Rainbow - hipodrom, vau. Super. Sigurno ste uživali vsi.
Koliko je pa stara nečakinja? Meni je ful čudno, ko vidim kakšnega dojenčka. Sploh si ne morem predstavljati, da bomo mi tudi letos zibali.user posted image

Evo, zdaj se je pa zbudila, čisto zaspana še in že plazi po meni. Lepo mi bodite, me pa greva na zagorsko nedeljo.

user posted image ajte se.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
20.5.2007 16:18:22   
Dolina
Ojla,

punce hvala za tolažbo. sm uspela govorit z eno od vzgojiteljic v enem izmed vrtcev in je rekla, da naj kar napiševa, da jo nimava kam dat, kar je tud res, ker moja draga tašča je malce utrujena, čeprav noče priznat. Tko, da jo moramo rešit teh dveh naših frajlic. rekla je, da imajo vedno mal rezerve in da včasih še kdo odpove. Tko da upanje ostaja. jupi.... user posted image user posted image user posted image

Nile, upam, da uživate. Vreme imate sigurno krasno.

Skaana, po moje ne more bit nič hudga, če te sm in tja Atena mal po trebuščku. Vsaj tko sm slišala od drugih mamic z večimi mladički. Pa moja svakinja je Aljo nosila in dvigovala in ne vem kaj vse sta še delali (mene je bilo strah, ko sem ju gledala user posted image ), pa je bila na koncu 7 al 10 dni čez rok. Tko, da mali je na varnem.
Hvala za nasvet glede user posted image , če se odločiva za pasji hotel, se javim, za naslov. Kr enim tam je ne bi pustila.
No, pri nas se je včeraj majavi zobek kar sam izpulil. user posted image  Zgleda, da sem ga mal z brisačo "zapela" čist nenamensko, ker sama ji že ne bi šla pulit zob, me je preveč strah takih zadev, in sam slišim, kako nekaj po ploščicah "skaklja" user posted image  in pogledam Zojo , ki ni čist nič čutla, pa vidim, da ji mal kri teče in da je samo še luknja. No, ful lepo je sprejela, da je izgubila zobek, še miški sva ga nastavli, da ji je prinesla cekinčka.... user posted image user posted image  (in prvo zjutraj je rekla, kaj je miška prinesla... user posted image user posted image ) Me pa mal skrbi, ker na eni strani zobka ni videt korenine, kot da bi bil zlomljen, tko zgleda. Upam, da ni korenina not ostala, sicer pravijo, da ti mlečni zobki itak nimajo globoke korenine. V glavnem v ponedeljek pokličem zobarja, da pove, če se je treba kaj pokazat.

Včeraj je imel moj piknik je praznoval z enim prijateljem skupaj svojih 40 let, velika družba, velik otrok, Alja in Zoja pa se nista kaj preveč vključile v igre ostalih. user posted image  No, saj večina je bila starejših. Vmes enkrat sta se odločile, da gresta kar sami na obisk k enim sosedom na koncu ulice (čeprav ti sosedi so bili pri nas na pikniku user posted image ). Na srečo sem ju zagledala, kako maširata sami nekam in sem šla pol z njima na obisk. user posted image

Skaana, prav neverjeti so otroci, kaj vse pogruntajo. Jaz si sploh ne predstavljam več življenja brez njih in brez njihovih "idej". Men je Zoja včeraj pri zajtrku dala en sirček (zdenka) nazaj, ker ga ona ni hotla do konca pojest, in reče mami lahko poješ, to se namaže na kruh, veš. user posted image user posted image  In kaj mi je še zanimivo, da tako hitro osvojijo tolk besed in zanjo delat cele stavke. Da si zapomnijo stvari, ki so se zgodile tri, štiri mesece nazaj in privlečejo na dan v čist drugih trenutkih, na drug način. Jaz sem že pozabila na kakšno stvar, in pol razmišljam, kje je to Zoja slišala, vidla, ...no in se mi le posveti, da smo bili mi takrat skupaj. user posted image

Lepo nedeljo, kolkr je še ostalo od nje. Uživajte... user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.5.2007 7:55:40   
modrooka
Punce živjo!

Skaana me je spomnila, da že dolgo nisem nič napisala o svoji deklici, tako, da se bom danes potrudila in bila malo bolj izčrpna.

Saj ne vem, kje naj začnem. Ana se razvija s svetlobno hitrostjo, tako, da je včasih vsega že kar malo preveč za zapomnit. Ampak, saj to veste... Saj so vaši otročki isti. user posted image

Vesela sem, da je zadnje cepljenje za nami. Ana je bila od lanskega avgusta, ko je imela rota virus, res veliko bolna in sem prav vesela, da je to obdobje za nami (trkam po lesu user posted image ).
Ana je drugače prava mala nergačica, z njo se pogovarjamo kot z mnogo starejšim otrokom. Njena varuška pravi, da je Ana v skupini otrok, ki jih ima, daleč najbolj razvita (tako govorno kot mentalno) in da se je z njo prav luštno družit. Je rekla, da so ostali, enako stari otroci, mnogo bolj 'otroci' kot ona. Ana namreč izredno dobro opazuje in je izredno empatična punčka. Vedno in povsod pazi, da kdo ne bo zapostavljen, tako, da vedno vsi v enaki meri kasiramo njeno ljubezen (no ati in mami jo precej več kot ostali, vendar v javnosti tega ne izda... user posted image user posted image ). Izredno je tenkočutna tudi do starejših in bolnih ljudi. Na cesti vedno pozdravlja ljudi, ki jih sreča. Zelo rada ima tudi živali. Po travniku pobere vsako žuželko in mi ji prinese pokazat (zadnjič sem bila prav zaskrbljena nad tem njenim početjem in sem jo morala malo podučiti, da vsega pa ne sme prijeti v roke - kaj, če mi nekega dne prinese kako kačo ali pa prime kako čebelo???user posted image ). Res nima nobenega strahu to moje malo bitje.
Izredno rada se igra z lego kockami, riše, barvam, lepi, poje, igra na klavirček,...
Obožuje dojenčka, ki sem ga imela jaz v svojem otroštvu (do pred kratkim se z njim ni mogla igrati, ker je kar velik in težak). Previja ga, hrani,... Je prava oponašalka svoje mamice. user posted image

Trenutno je velika okrog 90 cm, težka 12 kg.

Vsak dan po službi jo gre iskat moj dragi možek in potem me na avtobusni postaji (varstvo ima v neposredni bližini) skupaj počakata, da še jaz pridem domov. Potem gremo pred blok, kjer je veliko igrišče. Tam smo do kake 19 ure ali še malo čez. Ana se igra v peskovniku, se guga na gugalnici, pleza po plezalni steni (ja, to ima pa po svojem stričiju, ki je alpinist user posted image ). Letos se mnogo več druži z otroci iz bloka in je postala prav družabna deklica. Do nepoznanih ljudi je na začetku še vedno malo bolj zadržana, vendar se privadi mnogo hitreje, kot se je npr. leto dni nazaj. Malo me kar stiska pri srcu, ker jo bomo sedaj ločili od te njene Loke (tako pravi sama - moja Loka) in jo odpeljali drugam. Upam, da bo zanjo selitev čimmanj stresna.

Ja, selimo se zadnji teden junija. Ta vikend sva ji z user posted image  naročila novo posteljo (90x190) in eno omarico pri Ilesu (program Mali princ). Po novem bo Ana imela namreč svojo sobico in odločila sva se, da jo preseliva direktno v novo posteljo. Mogoče bo lažje sprejela sedaj, ko bo že tako vse novo... Bova videla...

Kaj naj še napišem... Toliko se nabere, če človek dolgo nič ne napiše user posted image user posted image . Če vas še kaj zanima, pa vprašajte.
Nekaj pa še lahko rečem: ta naša draga Ana je pravi sonček in življenja brez nje si ne moreva več predstavljati. Ko je bila zadnjič tri dni na počitnicah pri mojih starših, sva jo neizmerno pogrešala. 
Ampak, saj itak veste, kako je to user posted image .

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.5.2007 10:28:00   
Skaana
user posted image  joj, Modrooka, to si pa takooooo lepo napisala, da sem dobila kar solzne učke user posted image .

Si kar predstavljam malo princesko. Lepo, res lepo. In, bodite dobro še naprej.

In ja, javi se še kaj pred selitvijo. Če pa se ne beremo več, pa čim manj stresno "prestavitev", Ana bo pa itak carica v novi sobici, bosta videlauser posted image .

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.5.2007 10:38:00   
modrooka
Skaana, hvala za spobdbudne besede! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.5.2007 11:12:59   
NiLe
Živjoooo punce,

pa smo spet doma ... za nami so štirje prečudoviti dnevi, uživali smo na ful, vreme sicer ni bilo čist idealno,
saj v Baški več ali manj skoz piha, tako da nas je dva dni bolj zeblo, sploh ob večerih je bilo brrrrr.
Včeraj je bil pa tak prečudovit poleteni dan in bivanje na morju v teh razmerah je res IDEALNO. To je bil res oddih za dušo user posted image user posted image

Lea in Nik sta ful uživala, čeprav sta bila oba smrkava in malo pokašljevala, je morski zrak naredil svoje in danes smo vsi "nafilani" z energijo user posted image  odšli vsak na svoj konec.

Modrooka: super si napisala o svoji Ani. Izgleda, da je res pravi sonček user posted image

Dolina: lepo, da je šel zobek ven in da je miška kaj prinesla pod blazino user posted image

Ej, punce, mi imamo pa take težave z zobarjem, in sicer z Nikom. Sem že čist obupana, od jeseni se pogajamo in hodimo k zobarju gledat na uro. Vmes smo celo zamenjali zobarco, ker se je prva "grdo" obnašala, vendar meni bi tud vrglo pokrov, če bi me mulc ugriznil. Ima namreč tri luknjice, pa šestice mu je hotela zaliti, on pa kar noče in noče sodelovati user posted image . Ta agonija pa kar traja in traja in očitno ne pomagajo nobene grožnje, sankcije, pogovori ... Danes smo bili spet neuspešni ... ne vem, po moje bo tudi to novo zobarco minilo potrpljenje ... pol pa res ne vem, kaj bomo. Ufffff

Letim delat ... uživajte!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......