|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
29.3.2007 20:03:53   
Dolina
Čer,

vse najboljše Katrin, user posted image user posted image user posted image  Štej nazaj, katrin, pomaga. user posted image  Lepo praznuj, če še nisi. user posted image user posted image

No sem hotla kaj več napisat, pa me je prišla iskat zoja, da se gre kopat. user posted image  Nič več ne smem klepetat. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.3.2007 21:11:50   
Dolina
Pa sem nazaj. user posted image

Na hitro se malo  javim, potem grem pa počasi spat, ker očitno mene tud tale nova ura mal zdeluje. Pa Zoja tudi malo, danes ponoči je malo rajala. user posted image

Veš, Skaana, Zoja je pa očiju rekla prešnji teden, ko ga spet ni bilo doma in sta govorila po telefonu, naj pride na obisk. user posted image  No, zdej ko je doma, se pa pozna, da ga dolgo ni videla, ker mora vse on: jo guncat, ji dat roko na cesti, jo je dal en dan celo lahko spančkat. user posted image

Sicer pa še malo, pa grem v pariz. Čez dva dni bom ob tej uri že v Parizu. user posted image user posted image  Komaj čakam. Pa tud ne, ker že pogrešam Zojo, pa sem še doma user posted image user posted image
Joj, punce, zdele me je skoraj kap: v temi tipkam, pa se kar na enkrat nekaj premika na monitorju.... Vraga, muha.....user posted image user posted image  Jaz sem pa že mislila, da so izumili nove smeške, ki letajo od enega kota v drug. user posted image user posted image  Očitno sem res že zaspana. Danes je bil tak bolj nekvaliteten dan, dopoldan sem šla h kolegici na obisk za slabo urco (se je na novo zaljubila user posted image user posted image  in se po dveh mesecih že seli k fantu, sem prav vesela zanjo, me pa malo skrbi, ker nekaj že o otrocih razmišljata user posted image  na srečo sta ugotovila, da bi šla rada prej v indijo tako, da bosta še malo počakala z naraščajem, upam vsaj ), no potem se je pa začelo čakanje... pri novi ginekologinji. Madona, sem se že odvadla. Dve uri sem čakala. No, je vsaj v redu zdravnica tako, da mi ni treba več skrbet kam bom hodila (prejšnja zdravnica, ki je bila ena A, res, je žal zbolela za rakom user posted image ). In preden sem prišla domov je bila ura tri popoldan. Smo pa uživali popoldan na igrišču na sončku. čeprav ni bilo ravno toplo.

Še vedno mi muha nagaja. user posted image  Takole, zdejle je pa ni več. user posted image

Lepo spančkajte, se še kaj oglasim, preden odletim...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.3.2007 21:20:12   
rainbow
Pol pa še od mene na hitro pozdravček

in čestitke katrinuser posted image user posted image user posted image ; ti si še itak mladauser posted image

Pri nas pa je Lia fasala peto bolezen, sem mislila, da ima alergijo na kako hrano in jo dva dni peljala v vrtec; danes pa sva vseeno šli k zdravniku in to izjavi. Tak da sem dva dni v bolniški. Ni neke sile ta bolezen, tudi zdravila ni.

kaj še dogaja? Nč takega, sem mislila malo it na spomladansko čiščenje moje omare (ker drugega mi itak ni za čistit), cote pa še rada prekladam user posted image user posted image user posted image

Naše babe: Enja se je malček unesla glede trmarjenja, zato pa ima Lia finte, da dol padeš. Včasih se mi zdi, da sploh ne odvladam situacije, in sem se prijavila na sindikalni izlet (dva dni) proti kncu aprila, da malo sveta vidim pa si spočijem. Pa da ati vpreže konjeuser posted image user posted image ; to bo za poskušnjo, ker grem septembra na 5-dnevni maturantski izlet.
Ok, upam, da vidite povezavo.

morda še jutri kaj nakracamuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.3.2007 7:45:46   
modrooka
Punce,

samo toliko, da vam sporočim, da je user posted image  naredil strokovni izpit. Pravilno je odgovoril na vsa vprašanja in je bil prav ponosen nase! Jaz pa tut nanj!! user posted image user posted image user posted image

Pa je tudi to za nami...

Mejte se! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.3.2007 9:29:12   
NiLe
user posted image user posted image user posted image  za dragega od modrooke. Tako se dela user posted image

Lep vikend vsem!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.3.2007 22:40:40   
rainbow
Bravo, modrookin user posted image , čestitamuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.3.2007 9:05:48   
fipi
Danes mi je tako lepo............. sem kar v user posted image , namreč naš pikec pokec praznuje rojstni dan.

Dragi NEJC!
VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želimo ti, da bi bil še naprej tako priden ali pa nagajiv in čim lepšo otroštvo.
Mamica, ati in sestrica.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.3.2007 10:22:07   
NiLe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE
NAJBOLJŠE, NEJC!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.3.2007 11:01:17   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: fipi

Danes mi je tako lepo............. sem kar v user posted image , namreč naš pikec pokec praznuje rojstni dan.

To ti pa verjamem, evo še zate nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRAGI NEJC VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.3.2007 15:49:55   
Suzi*
No, zdaj se pa tud jaz spet javljam.........

Najprej ČESTITKE VSEM ROJSTNODNEVNIKOM!!!!!  user posted image   Še naprej bodite nasmejani in srečni!

Pa hvala za vse lepe želje ob Anžejevem rojstnem dnevu!!!!!!

Malo sem zabušavala...pri pisanju tule gor mislim. No, sedaj so se razmere pri meni dokaj umirile, tako da upam, da bom malo bolj pridna!user posted image

Kot sem že enkrat prej pisala, sem zamenjala delovno mesto.....dva tedna sem sedaj že zaposlena v NM in sem se že kar navadila. Zadnji mesec je bil prava agonija. Najprej se blo treba zaključevat delo v LJ.....pa ga je bilo toliko, da sem dva tedna nosila še domov in delala ob večerih, pa tudi čez vikende. Zadnji dan v "stari" službi me je pa čist podrlo...treba je bilo spakirat vse stvari za v NM (ker delam isto delo, je blo treba pač vse preselit - zakonodaja, predpisi, navodila...) pol pa poslavljanje, pa objemanje, pa.........vam povem, da sem dve ure skupaj jokala. user posted image  Ful mi je bilo hudo!
No, ampak sem preživela, tudi na nove ljudi sem se privadila....malo pa pogrešam adrenalin, ki ga je bilo v LJ ogromno user posted image , tukaj je pa vse ful umirjeno, se odvija počasneje.....in sedaj ugotavljam pod kakšnim stresom sem živela eno leto, kolikor sem se vozila vsakodnevno v LJ....noro. Zdaj sem pa ful umirjena, pa 100% se to kaže tudi na Anžeju!!  Res fino kar se tega tiče. Tudi veliko več sva skupaj, kar nama je ful všeč. OK, saj vsaka zgodba ima pluse in minuse........zdaj pa midva "očija" ful malo vidiva, ker še vedno dela v LJ. Ma, bo že! Počasi....

Anžej je uredu, pravi mali raziskovalec, veseljaček, blebetalo da ga ni večjega. Včasih pripelje kakšno tako, da nam kar usta zapre! user posted image  Se pa ful trmari, pa nas na veliko poskuša okol prsta ovijat (kar mu velikokrat tudi uspe  user posted image ), skratka niti sekunde ne more bit pri miru!
Ne vem, če sem prejšnjič napisala....za rojstni dan se ga merila in je velik 92 cm in tehta 14 kg. Se mi zdi kar dolg, no vsaj v zadnjem času ful raste...vidim po hlačah in majicah, ker bo treba po nove stvari.

No, pa še to......končno sem naredila en nov album, par fotkic iz zadnjega meseca. Tako da tiste, ki bi ga želele pogledat, saj veste kje dobite geslo. user posted image

....sedaj nisem imela časa vse brat za nazaj, ko ga bom pa imela, pa pokomentiram še vaša sporočila.

Lepo bodite!!! Pa uživajte še naprej!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.4.2007 12:50:20   
modrooka
user posted image  Punce živjo!

Madonca, vse smo se nekaj polenile... Kje ste vse?  user posted image

Evo, naše praznovanje je mimo. Dala bom nekaj slikic v album, ki sem ga ustvarila že zadnjič. Geslo ostaja isto.

Imam novico: junija se selimo v novo, večje podnajemniško stanovanje, kjer bo prostora za še kakšnega otročička (plačevali bomo isto najemnino kot sedaj). Zdaj smo v dvosobnem (53m2), zdaj pa gremo v trosobno (72m2). Ful se že veselim. Selimo se v bližino kraja, kjer nas v prihodnosti čaka hiška user posted image  stare mame. Ana bo tako šla v varstvo v bližina svojega bodočega vrtca. Tako bo spoznala vrstnike, s katerimi se bo v prihodnosti družila. Upam, da jo selitev ne bo preveč prizadela. Sedaj namreč že tako lepo reče: Gremo domov...

Ful se veselim. Zato sem to morala podeliti z vami!

Imejte se lepo! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
3.4.2007 13:03:08   
modrooka
Ne vem, kaj se dogaja pri albumih. Nekaj nagaja. Klikniti boste morale na vsako slikico posebej, ker v predogledu ne delujejo (na njih se pojavi: napaka).

lp

Lep dan!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.4.2007 14:46:11   
NiLe
Hojla,

kaj je zdej to??? Res smo potihnile ... pomlad nas je očitno polenila user posted image user posted image user posted image

Suzi*, lepo te je spet brati. Fino za službo in več časa s tvojim sončkom. A ne, kako se pozna, če preživiš več uric na dan kot prej? Tvoj Anžej je pa ornk velik fant. Čeprav meni se zdi, da je naša Lea tud med večjimi sovrstniki, pa tudi po oblačilih vidim, da je velika.

Modrooka user posted image user posted image user posted image  za večje stanovanje. No, a vidiš, da za vsakim dežjem posije sonce user posted image . Sedaj pa kar v akcijo za novega user posted image . Joj, mene vsake toliko časa prime, da bi imeli še enega, Nik si fuuuul želi še enga bratca ali sestrico, dragi pravi, mogoče kasneje, meni je pa sedaj ratalo fino, pa tud leta so že tu user posted image ... ve ste vse še mlade, zato kar v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sedaj tako uživam v prostem času z Leo user posted image , ker tako lepo čeblja in me vedno znova preseneča z govorom. Sedaj se je ful navadila, da sedi na pultu, ko pripravljam kosilo in zadnjič trebim solato, ona pa: "Kuza, kuza ... " Pojma nisem imela, kaj bi rada. Potem pa le vzamem koruzo, ona pa tak smajl na obrazu in se mi je posvetilo: KORUZA. Jasno! Jo obožuje. Pa surovo solato mi krade iz sklede user posted image
Smo imeli pa ta vikend malo nesrečni vikend, saj je pokasirala tri buške po glavi, pa še rokico si je podrgnila ... ubožica moja .

A boste kaj pekle čez praznike? Jaz se potice še nikoli nisem lotila, mogoče bom spekla kako pecivo, pa jajčka bomo barvali ... drugače se bomo pa povabili na velikonočni zajtrk k mojim.

Uživajte v toplih dneh!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.4.2007 8:15:21   
modrooka
NiLe, hvala za čestitke user posted image . Tud midva sva ful vesela, da sva se odločila in greva naprej. Junija torej selitev, sredi julija pa potem na morje in 3-tedenska akcija user posted image user posted image user posted image . No, bomo še videli, kako bo to izgledalo. Ana sedaj že veselo odpre vsaka vrata in nič več ni varno pred njo. Gremo sicer v apartma in dala jo bova v prenosno posteljico, samo nikoli ne veš user posted image user posted image ...
Mislim, da je že kar čas za novega user posted image . Edino kar moram prej razčistit je tisti moj bris. Junija ali julija imam že tretjič odvzem na 6 mesecev. user posted image  Se moram malo posvetovat z ginekologom, kako in kaj, preden se spustiva v novo avanturo.

Drugače je pa danes en tak zatežen, deževen dan... Ko se človeku nič ne da...

Čez praznike gremo k mojim. Potice ne bom pekla (mi jo vsako leto speče malo mama, malo tast). Priznam, sama je ne znam. Se bom pa nekoč naučila.

Drugače pa, NiLe, tudi Ana obožuje koruzo. Pa solato. Ne morem verjet. Jaz solate nisem jedla dokler nisem spoznala svojega moža. Od takrat sem pa nanjo čisto nora. Ana jo pa obožuje. user posted image user posted image

Suzi*, čestitke za novo delovno mesto!
Je pa tut tvoj Anžej velik frajer. Tudi Ana je sedaj že 90 cm velika, tehta pa 12kg in pol. user posted image user posted image  To so pravi korenjaki!

Vse ostale punce pa: hvala za čestitke ob uspehu mojega user posted image . Še sedaj se nama smeji, ko veva, kaj je za njim!

Vse skupaj: imejte se lepo čez praznike, oglasite se kaj! user posted image user posted image user posted image ...

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 989
4.4.2007 9:28:50   
Katrin
Jutro,user posted image

da vas na hitro pozdravim ...

Ne mi zamerit, če ne bom vsako posebej izpostavila, ker sem leteča (vas pa redno berem user posted image )

Modrooka: iskreno čestitam za večje stanovanje user posted image

NiLe: kaj še čakaš? user posted image  Trije otroci so v modi user posted image

Hvala vsem za čestitke (tudi moj rojstni dan je za nami user posted image ) - Dolina, hvala za nasvet user posted image , sedaj pa veselo na delo. Kaja naju vsak dan znova nasmeji s kako domislico user posted image  Ta teden jo v vrtcu poskušajo imeti brez pleničke čez dan in kar gre; včeraj je polulala hlačke in rekla vzgojiteljici, da bo mami kupila nove user posted image

Zdaj pa moram v službo; pri nas na šoli vre (včeraj smo imeli inšpekcijo), skoraj vsak dan smo v medijih, podpisujemo peticije, danes imamo sestanek s SVIZ-om ...

Lepo se imejte in lepe praznike! Komaj čakam, da bomo barvali pirhe (tudi Kaja seveda user posted image )

katrin

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.4.2007 11:05:59 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.4.2007 15:37:55   
Dolina
Ojla,

skoraj bi ostala v Parizu user posted image user posted image  punce super je bilo in vsaki privoščim par dni oddiha, ker prav paše. Rainbow, kar mahni jo za dva dni nekam, ker je res milina. user posted image user posted image  Enga lupčka Enji, da se pozdravi. Pri Zoji pa trmarjenja še zdaleč ni konec. Se je vrgla čist po meni. user posted image
Pa zadnjič je na tleh pobrala žvečilno in jo seveda mal probala. user posted image  Se vidi, da ima moje gene (baje sem to jaz delala na vsakem sprehodu, fuj user posted image user posted image )

Suzi*, čestitam za uspešen prehod na delovno mesto, zdaj se pa kaj več oglasi tukaj gor. user posted image  Slikce so super. Anžej je itak velik fant, govori pa res izjemno veliko. Kar tako naprej. user posted image

Modrooka, čestitke dragemu za izpit user posted image user posted image  in super, da se selite v večje stanovanje. user posted image user posted image user posted image  Za bris se pa kar pozanimaj, naj ti razložijo, zakaj imaš toliko kontrol in kskšno je stanje. Držim pesti, da bodo kmalu nove, dobre novice user posted image user posted image .

NiLe, tebi tudi želim, da se z dragim uspešno spogajata za tretjo user posted image . Joj, solato ti je. To je krasno. user posted image user posted image  Naša ne vem, če je pojedla kakšen košček kdajkoli. user posted image  Solata ji ne diši, razen paradižnik in koruza seveda, je tudi pri nas zakon. user posted image user posted image

Katrin, kakšno paniko imate to v šoli? Upam, da se poleže vse skupaj.

Jaz ne bom pekla potice, se mi ne ljubi. Sigurno jo bo tašča. user posted image  Imam že tako dovolj dela s peko torte za mojega dragega, ki jutri praznuje okroglo (40 let) user posted image user posted image  Sam se hvala bogu ne počuti toliko star. user posted image user posted image  Tako da ti prazniki bodo v znamenju praznovanja in hrane, gremo za pol dneva na nek kmečki turizem jest. user posted image  Pol bo pa treba mal migat.
Sicer pa se je Zoja imela prav fino, ko me ni bilo. Ene dvakrat je vprašala kje sem in to je bilo to. So jo čist zamotili, da sploh ni mogla mislit na mene. user posted image user posted image  Je pa bila kar nekaj časa s taščo (kar sem upala, da ne bo tako, da bo več z očkom; ampak važno, da se je imela lepo).

No, zdej pa nazaj v resničnost, med knjige....

user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.4.2007 10:21:13   
Skaana
Heej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

drage moje marčevke - da zavpijem najprej vam - do neba...

Atena bo dobila družbo - decembra user posted image . Čisto majhna pikica je še. Nepričakovano je zasijala... A tako zelo dobrodošla.

Predvčerajšnjem dve črtici user posted image user posted image . Na babycheck. Upam, da drži, ker sva tako zelo zelo srečna.

Naj bo sončen vam ta dan. Bodite dobro. In sem z vami user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.4.2007 11:02:42   
Katrin
UaUUUUUUUUUUUUUU,

Skaana, iskrene čestitke !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To pa je novica! Želim ti čim lepšo in lahko nosečnost, ter da boste do decembra že v novi hiški!

Res sem vesela! user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.4.2007 11:04:53   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, kakšno paniko imate to v šoli? Upam, da se poleže vse skupaj.

Ne bi o tem javno na forumu (razumeš?) - izgleda, da bo nekdo letel...user posted image

Upam, da se bo stvar vseeno polegla in umirila ter da zdržimo do junija (potem si moram pa itak iskat novo službo user posted image )

lp vsem,
katrin

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.4.2007 11:50:55   
modrooka
user posted image
Skaana!!! ČESTITKE!!! Ful sem vesela za vas!!!! Bravo!!

Čim lepšo nosečnost ti želim!!!

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 995
5.4.2007 13:00:42   
NiLe

SKAANA: super krasna novička ... user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Želim ti krasno user posted image  in pa pazi nase user posted image . Pa da boste pričakali novega člana v novi hiški user posted image user posted image user posted image

Ma, kako je danes en lep daaaan ....

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
5.4.2007 13:23:22   
mojčca
Ojla

No punce, po dolgem, dolgem času se zopet javljam. Najprej vsem našim user posted image  vse najboljše za dve svečki.

Berem vas redno (no, kakšnen mesec in pol vas nisem mogla, ker sem bila v bolnici user posted image  ) in vidim, da teli naši otročki hitro, prehitro rastejo. No, da vam malo poročam, kako kaj naša Manca. Zgovorna sto na uro, tako da mi prav odgovarja, ko gre zvečer spati. No, še takrat ni tiho, ker mora v posteljici več kot pol ure vsak večer še peti in se zgovarjati. Govori že prav lepo, ne vem od kje ji toliko besed, govori vse v stavkih, pravijo, da je zgovorna po meni user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa po novem hodimo v razvojno ambulanto. Sigurno ste pozabile, ampak že ko je bila otroček sem jamrala, da se mi ne obrača iz leve v desno in kontra, ni puzala, ko pa je shodila, pa je hodila skoz po prstih. Seveda so mi vsi govorili, da je to čisto v redu, da ni nič narobe, nato pa sem pediatru toliko zatežila, da je jo poslal naprej k specialistu. No, na vrsto smo prišli konec novembra in rezultati so bili porazni. Sem še cel teden jokala, če sem samo pomislila, kakšno diagnozo nam je postavila ortopedinja (no, potem smo izvedeli, da zna včasih pretiravati). Mišice ima čisto zategnjene, potem, da nima ravnotežja, da ima eno stran bolj razvito kot desno, nekaj je govorila o začetku cerebralne paralize - na srečo je pediater rekel, da to ne drži, kar nam je potem potrdila še terapevtka, itd. No, tako da sedaj hodimo na telovadbo v razvojno, 18 pa imamo zopet kontrolo in močno, močno upam, da se dobi na nogice gips. Ja, večja ko je, bolj hodi po prstih. Če dobi gips, da bo imela dva tedna, potem pa še dva tedna vsak dan na razgibavanje. Počakajmo, pa bomo videli kaj in kako.

Skaana, čestitke za user posted image , želim ti čimbolj prijetno nosečnost in hitro selitev v novo hiško.

Da se malo pohvalim, tudi mi bomo dobili user posted image , upam, da čimhitreje. Najrajši že kar danes, bi ga  user posted image  dobil za rojstni dan. Ja, rok imam 26.4., ampak sem odprta že 2 cm, pa G je rekel, da je vse skupaj že pripravljeno. Sedaj pa samo še čakamo akcijo. Je Manca čisto navdušena nad dojenčkom. No, samo še ime mu moramo izbrati, kar pa je malo težje. No, za fantka je ime izbrano, za punčko pa še ne. Punce, če imate kakšne ideje, katero ime paše k Manci, kar napišite. Pa hitro prosim user posted image .

Nič, zaenkrat dosti nakladanja, lepo se imejte in upam, da bom sedaj bolj pridna kar se tiče pisanje (no, za branje ni problema, za pisanje sem pa bolj lena user posted image ).

Sončen pozdravček iz Gorenjske

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 997
5.4.2007 14:14:44   
Špacka

Ooooooooooooooo, kaj jaz to berem, marčevke, mi delate skomine po še enem otroku user posted image

SKAANA čim lepšo in lažjo nosečnost ti želim in ne naprezaj se preveč pri hiški.user posted image user posted image user posted image

MOJČCA tebi pa želim čim lažji in čim krajši porod user posted image user posted image user posted image
Upam, da se stvari pri Manci čim prej uredijo, je pa škoda, da pediater stvari ni vzel bolj resno, sploh če si mu omenila določene stvari.

MODROOKA  tudi pri vas zadnje čase samo sonček sije, ne???

Za ostalo pa trenutno nimam časa, mogoče zvečer.....

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 998
5.4.2007 14:41:47   
modrooka
Mojčca,
vesela sem bila tudi tvoje novice! Želim ti čim lažji porod! Pa sporoči, kaj bo privekalo na svet!!!
Manci pa želim resnično vse dobro!!! Ji pošiljam user posted image  za srečo!

Špacka, ja, meni se kar smeje od vsega dobrega, kar se nam dogaja v zadnjem času. Predvsem sem vesela, da je Ana sedaj že slab mesec zdrava! user posted image user posted image user posted image  Upam, da tako ostane še naprej. Super je gledati otročka, ki je zadovoljen in zdrav! Zdravstvenega doma imam za nekaj časa dovolj.
Zelo pa se veselim tudi naše selitve v večje stanovanje. Me tole sedaj že kar malo utesnjuje in resnično si že zelo želiva še enega otročka.

Punce, jutri sem na dopustu, tako, da se pred torkom nič več ne javim.

Vsem želim lepe velikonočne praznike ter čim več lepih pirhov in okusnih ostalih dobrot, ki se bodo znašle na vaših mizah!!!

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
5.4.2007 15:26:33   
fipi
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zdaj ste mi polepšale dan. Toko sem srečna za vas, ki ste znovič v pričakovanju.user posted image user posted image
Vsem nosečnicam čestitam in vam želim čim lepšo nosečnost in čim lažji porod.

NiLe: Midva sva pa na istem, tudi jaz bi imela še enega otroka. Moj lubi pa noče niti o tem slišati, da bi imela še enega. AH bomo videli, kaj in kako bo user posted image

Suzi*: čestitam za novo delovno mesto.

Modrooka: Čestitke za večje stanovanje. Sedaj boš imela še več čiščenja po stanovanju user posted image .

Katrin: Upam, da so se stvari na vaši šoli umirile, saj verjetno ste vsi na šoli pod stresom in ni to glih prijetna situacija. 

No mi smo po dolgem času končno zdravi. Naš pikec je ful trmast, če ne doseže, kar si zaželi, se vrže na tla in se dere kot sraka. user posted image . Za RD je dobil traktor na akumolator. Od veselja je mamo in atija cel dan ljubčko, tako, da sva z lubijem večer bila že vsa slinasta.user posted image   Moram končati. Me šef kliče user posted image .

Bodite fajn in uživajte na sončku.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

lulanje
ta.nja

Kdaj so vaši otroci nehali lulati in kakati v plenice? Pri starosti:

2 leti (49%)

2,5 leti (25%)

3 leta (16%)

3,5 leta (10%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!