rainbow
|
JOJ, zdaj pa imam res slabo vest, ker se nisem nič oglasila Vse najbolje Niku vsem pa najlepša hvala za vaše čestitke praznovanja so v glavnem mimo, danes mi je bilo najbolj všeč, ker sta najini imeli družbo in sicer dveh bratrančevih punčk in še svakovih pobalinov, plus torta je bila super, v obliki pikapolonice in tudi zelo dobra. Drugih ljudi se mi pa sploh ne da vabit, no ena kolegica še pride, pa še tete bi morala, pa ne ta teden. Modrooka, tudi jaz želim tvojemu uspešno opravljen izpit, in sočustvujem z njim, ker izpit res ni prijeten (tudi jaz morala skozi to); meni je bila najhujša slovenščina in pravilniki itak. Groza. Dolina, pridna si ; koliko časa pa počakaš, preden greš po Zojo, če ne more zaspati?? danes Enja tudi ni nič spala čez dan, Lia pa je. Fora. Je pa Lia dosti bolj utrudljiva, če ne spi, kot Enja. Dupla fora. Katrin, vajin šoping me je spomnil na najin pred dvema letoma ; z razliko, da sva midva preurejala in opremljala stanovanje. Hiša je seveda neprimerno večji zalogaj. Danes nimam nobenih pametnih idej; aja, bila sem na maturantskem plesu včeraj, bilo je fino, dijaki in dijakinje super lepi, sem se celo malo naplesala, haha in blabla s sodelavkami. ne mi zamerit, ker vas nisem pobarvala, nekaj me desna roka boli, again, pa ta miš na lap topu mi gre na živce. No, whatever, preden me proglasite za čudno, lahko noč