Dolina
|
Zdej pa še kaj napišem.... Barby*, kok sem te vesela. Smo te že fajn pogrešali. Dobrodošla barbara.a Kakšen deževen dan, kot nalašč za lumparije. Zoja je mal uničila moj jutranji trud med knjigami, lumpa mala moja, se je zbudila 10 minut do sedmih (kar običajno sploh ni njena ura) tak, da sem uspela dobre pol ure študirat. Potem je pa dopoldan pobegnila tašči nazaj gor k meni (so prišle prej domov, ker je začelo speeeeet deževati). No, zdejle pa spi, bom še to mal izkoristila za študij....ko sem vam razpišem! Rainbow, midva sva zoji (spuaj z eno polovico starih strašev) kupila mizico, dva stolčka in fotelj (Ikea). Dobila pa je plastelin (to smo naročili), komplet lončkov in posodic s priborm (za igro - in neizmerno uživa, sploh si nisem mislila, da bo tako navdušena), poganjalčka v podobi motorja (tud navdušena, čeprav ima že enega - ampak ta je boljši, ker je motor ), nekaj za oblečt in supergice (ki jih je nosila non stop, na srečo je šla enkrat ven z njimi tako, da jih zdaj ne sme več nosit v stanovanju), eno knjigico s puzzli (nad puzzli ni navdušena, jih ne zna in noče sestavljat - že od nekdaj), hmmmm to bi bilo vse. Pravzaprav čist preveč vsega Plastelin je itak že porazgubila, ali se je pa posušil. danes je celo držala deževnika (sicer na palčki), kar je uspeh. Ima ful rada živali, vse jo zanimajo, ampak prijet pa ne upa. Razen naše Alti, s katero delata vse mogoče. Hvala bogu, da ima Alti potrpljenje z njo. Je katera bila kaj v Parizu? Jaz se odpravljam, pa zbiram info o kakšnih dobrih (se pravi poceni ampak čisto) hotelih, hostlih... Pri nas pa sta spodnja dva (svak in svakinja) odločila in kupujeta parcelo tako, da se bosta tud v roku parih let preselila. Sprva je bilo mišljeno, da kupita to parcelo zraven "naše", pa je cena previsoka in gresta v eno od sosednjih vasi. Smrk... Upam, da se bo dalo dobit vsaj kak meter te sosednje parcele, da si malo vrt povečamo (lastnik sicer ni navdušen nad to varianto). Tako, zdej pa grem med knjige. Fajn bodte, čeprav dežuje. Pa pa
|