NiLe
|
Oooo, marčevke so se predramile ... lepo vas je brati vse po vrsti. Ojoj, kaj nam vreme počne? Sem šla prej do trgovine, pa me je skoraj odpihnilo, mrzel veter, ful deževalo ... jao, jao ... iz čisto pomladanskega spet v zimsko vreme. Upam, da bo kratkega roka in da se pomlad spet vrne Skaana: upam, da sta se z Ateno opomogli in da se večkrat oglasiš tu gor. za tvojega in za pogruntavščine tvoje princeske ... dobra je Modrooka: hvala za vzpodbudo za študij. Jo res potrebujem, ker sem tak tip človeka, da me mora stalno nekdo spodbujat, čeprav vem, da moram to zaključiti, ampak kaj ko nimam nobene taprave volje oz. energije. Kdaj naj se učim? Študijskega pa ne dobim. Tako da bom od četrtka vzela svoj dopust in upam, da mi rata. Aja, moj Nik praznuje 22.3 (tako kot Enja od Rainbow ) in bo dopolnil 6. let sploh ne morem verjet, kako leta bežijo, kako raste moj frkolin ... tako da nas to soboto čaka praznovanje. Katrin: super vikend je za vami. Kako kaj novi avto? Rainbow: le pojdi do zdravnika. Držim pesti, da ni nič hujšega. Veš, men se tudi zadnje čase dogaja, da vedno začnem črno misliti, če kaj opazim na telesu, ali če me kaj boli ... veš kaj, preveč gledava dr. Housa Fipi: nikar ne obupaj glede faksa ... sva na istem , tako da se lahko spodbujava in čez kako leto nazdraviva najini diplomi ... ti si saj pri dispoziciji, jaz imam še par izpitov, tako da bo to še počakalo. Kako je s hčerkico? Dolina: mah, si faca, ko si tako cele dneve brez ... še dobro, da si se rešila službe in da se lohk posvetiš Zoji in faksu. Tudi naša Lea zadnje dni nekaj pokašljuje, pa iz nosa ima ornk zelen izcedek ... Upam, da ne bo hujšega. Čeprav tole vreme .... grrrr, nič dobrega ne kaže. Joj, vam moram povedat, da sem včeraj peljala mami (darilo za materinski dan) in mlajšo sestro na ogled super predstave v Cankarjev dom, plesni spektakel naših najboljših plesalcev (Venturini, Škufca) The 50's show ... plesni užitek na kubik ... tolk dobrega plesa, glasbe, super ozračja ... enkratno. Grem še malo delat ... imejte se lepo, bodite zdravi in veseli.