NiLe
|
Ej, Dolina, nč se ne sekirat ... se zgodi. Hladilnik imamo pa kar od Gorenja, nam ful dobro služi, pa tud vizuelno so mi taki hladilniki všeč. Za prizme te zanima? V dnevnem prostoru jih vidiš, v bistvu sva tako z dragim rešila lažjo prehodnost iz dnevnega v kuhinjski del, pa še kopalnica, ki je za prizmami ima dodatno svetlobo ... men je ful dober detajl, ki popestri stanovanje . Ah, faks ... sem čist not padla, kar se tiče pridobivanja informacij in stikanja za zapiski, ampak bo kar težka ... zoprno je, ker nobenega ne poznam, pa še en ful težek izpit me čaka. Samo še k učenju se bom mogla spravt Aja, glede otroškega dodatka: malo mi je čudno, da te je na centru takoj odpikala, da presegate mejo, sploh pa če si bila brezposelna, halooo Glede na to, da si zdej zamudila rok, pa vseeno oddaj, pa ga boš dobivala od aprila naprej. Pa ful držim pesti, da dobite mesto v vrtcu. Skaana: potem nisem bila edina, ki je komaj čakala na izid revije . Joj, sem se smejala Lei, je včeraj celo popoldne hodila naokoli s prilogo in gledala fotke našega stanovanja . Ti me kar pobaraj glede ploščic, saj ni nobena skrivnost kje smo jih nabavili. Samo bele barve se izogibaj, ker se vsaka pikica in prah pozna. Super, da je mala Atena bolje, tebi pa da čim prej ozdraviš , pa da izpeljete rojstno dnevno zabavo. Uh, koliko je že ura, sem še v službi, pa sem imela namen v BTC skočit... pa se mi pravzaprav ne da Mejte se lepoooo