|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
20.2.2007 10:54:05   
Dolina
Hvala za čestitke! user posted image user posted image  Jaz sem zjutraj od utrujenosti pozabila, ma sem hecna. user posted image  Sem bolj slabo spala, nekaj se mi vrti in slabo mi je, upam, da ne bom zbolela. No, Zoja sploh noče nobenemu rokice dat, ona že nima RD, pa tud pokazat niti povedat noče, kok je stara. Vedno reče ena pa pol. user posted image user posted image  Praznovali bomo pa v nedeljo. user posted image user posted image user posted image  Od naju in  ene babice je pa že dobila mizico, dva stolčka in fotelj iz Ikeje. user posted image user posted image

Kakanje sva uredili s sirupom. Zdej ga imamo pol litra tako, da je zaloga če bo treba spte kaj pomagat. Hvala za vse nasvete, sva vse to sporbale in ni nič pomagalo. Tud donat sem ji dala, pa ga ni hotla. V glavnem, niso bili lepi časi. Zdej ji probam čim manjkrat dat mleko, pa več vode ali soka.

Fipi, čestitam za izpit. Tud če je 6, važno, da je pod streho.  user posted image user posted image
Modrooka, tebi pa za magistrsko. user posted image user posted image  Mene podiplomski študij zaenkrat ne bo videl. Ma čez glavo dost tega študija.
Joj, pa nimate sreče z zdravjem in dopustom. Boga Ana. Naj se čim prej pozdravi. Sploh ne vem, kak naj te spravim v boljšo voljo. Saj bo kmalu poletje in lepši časi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Hm, me pa malo čudi, da ima vneto grlo - kok vem to ni viroza. Ti kar pejt nazaj, če se ji stanje ne bo izboljšalo. Joj, so eni zdravniki smotani. user posted image  Jaz imam srečo, imam pediatrinjo v familiji (moja teta), in sem prav srečna, ker je pomoč takoj pri roki.

Skaana, kar tako naprej drvite, da boste čim prej na svoje. Če pa imaš doma raztur, pa sploh ni panike. Mi ga imamo tudi, pa imamo pol manj opravkov kot ti trenutno. Tak, da lepo gradite in uživajte skupaj. Prah bo počakal. user posted image

Wahooo, super za možeka in pospravljanje. Take rabimo. user posted image user posted image

NiLe, a Nik že pride domov? Niso imeli za cel teden? No, sej boljš tko, da boste še skupaj. Kako je pa lea? Boga revca, upam, da ji gre na bolje. user posted image user posted image user posted image

Katrin, tale tvoja pediatrinja je pa tud faca. Zakaj ti je sploh kaj povedala? Če nima pljučnice je boljš, da ti ne bi nič omenila. Važno, da je Kaja zdrava. Lepo se cartajta.

Tak, zdej pa grem jaz mal med knjige, kolikor bom zdržala. Danes bom na rižu in čaju, ker mi je še vedno slabo. ne vem, če mi bo uspelo it na telovadbo. user posted image

Pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.2.2007 18:28:34   
Wahoo RR
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Zoja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.2.2007 20:43:03   
Skaana
Draga, draga ZOJA  user posted image . Naj sonček obseva tvoje dneve z dvojno mero sreče, radosti, zdravja, objemov in malih-velikih uspehov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.2.2007 20:58:18   
Skaana
Saj sem vedela, da bom kregana user posted image user posted image . Včeraj sem na hitro izvedela, da gremo v Ljubljano. Ampak je spet bilo tooooolllliiiiikko za nardit, da je kr kriza user posted image . Pa saj bo, a ne??? Nujno potrebujema tolažbe. Res sma že tolk utrujena, da kr ni res. Ampak saj bo hitro gotovo, če bo šlo tako naprej user posted image .

Modrooka, ojoj user posted image user posted image user posted image . Ravno jutri sem te hotla poklicati... Sem si mislila, da boljše, da se malce spočijete, privadite, potem pa vas povabim... Res se mi smili ubožica Ana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za njo, pa naj že za user posted image  tole mine. Predstavljam si pa ne, kako ubogi ste vsi zraven, pa od zdravnika do zdravnika, pa vsak drugače pove... Ti pa veš, da ni v redu in pikauser posted image . user posted image user posted image  še za vaju z možekom.

Katrin, ne dvomim da je Kaja uživala danes. Naj traja tole in traja user posted image .

Rainbow, user posted image  še za možeka za ozdravitev.

NiLe, ne dvomim, da se zdle stiskate user posted image . Naj vam bo čim bolj lepo.

Dolina, tebi bom pa drugič kaj napisala, ker zdaj itak ne boš imela časa brat user posted image . Imejte se noro dobro user posted image user posted image user posted image . P.S. Da ni tvoja slabost s kašno lepšo stvarjo povezanauser posted image user posted image . Upam da... Sicer pa ti predvsem želim ekspresni zaključek študija user posted image .

Tako. Upam, da nisem kaj pobrkala, ker se mi kr mal frka user posted image .

Lepo bodite user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.2.2007 8:57:08   
Špacka

ZOOOOOOOOOOOOOOOJAAAAAAAAAAAA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolina, oprosti, malo zamujam, lepo praznovanje vam želimuser posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa čestitke za takšne in drugačne podvigeuser posted image user posted image , že tako dolgo nisem  nič napisala, da bi zdaj kar trajalo nekaj časa, da bi zdaj vsaki nekaj napisala, Lina pa nima toliko potrpljenjauser posted image user posted image user posted image  - gleda Čebelico Majo.

Tudi mi smo pristali v klubu bolanih, Lina je imela neko virozo, ki je šla mimo brez antibiotikov, najhujši je bil pa kašelj, nato je Lina še mene okužila, ne vem, če sem v življenju že kdaj tako kašljalauser posted image user posted image user posted image  in seveda jaz  - budala - nisem šla v bolniško, ker sem imela planiran ta teden dopust in mi je bilo težko biti toliko časa odsoten..........ampak vam povem, nikoli več, dobila dopust, potem pa so me klicali v ponedeljek zjutraj, da naj pridem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še vedno se nisem potolažilauser posted image user posted image user posted image user posted image  Smo pa dva dni imeli neke potencijalne kupce pri nas, tako da se še skregat nisem mogla, ampak danes pa ne bom tihouser posted image user posted image user posted image
Lini sem odpovedala vrtec za ta teden, tako da sva dopoldne skupaj doma, potem jo peljem k mami za par urc, da pride Špac iz službe.

Pust je za nami, Lina je uživala, bila je mušnica, sem hotela dati nekaj slikc v album, pa ne greuser posted image  verjetno ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najnovejše pri Lini je to, da je začela govorit, ponavljat besede, klicat mama in tati ( ati je še posebej ponosen, ker zadnje čase hodi kar malo prej iz službe in se je Lina kar navezala nanj, prej je bila kar jezna, ko muje odprla vrata in je vidla, da je ati, mu je zaprla vrata pred nosomuser posted image  je bil kar žalostenuser posted image  )
Še nekaj novega, noče več sama zvečer spat, ampak mora nekdo z njo, vleže se na najino posteljo, eden poleg in zaspi, potem jo prestaviš v njeno posteljo, če imava srečo, da se ne zbudiuser posted image  

Eh, bo že, če ne bo hujšegauser posted image user posted image user posted image

Moram nehat, ker je konec potrpljenja, moram lovit ribeuser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.2.2007 9:08:01   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Saj sem vedela, da bom kregana user posted image user posted image . Včeraj sem na hitro izvedela, da gremo v Ljubljano.

user posted image user posted image user posted image

Malo se ustavi in počivaj user posted image  Sicer te pa popolnoma razumem, tudi pri nas se ful dogaja; danes je prišel okna še enkrat izmerit (natančna izmera) in gredo v naročilo, danes pride tudi vodovodar, pa še za Velux moram najti nekoga, ki vgrajuje okna (med 100 telefonskimi številkami user posted image ).

Nile: lepo, da ste sedaj kompletni, gotovo ste uživeli včeraj

Dolina: prav lepo praznovanje vam želim, tebi pa, da čim prej prideš k sebi

Špacka: lepo, da si se oglasila in nam povedala zadnje novice

Modrooka. upam, da je mala pikica že kaj boljše

Rainbow: a že kaj pakiraš? user posted image

To bi bilo na kratko vse, se beremo user posted image

objemčki, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.2.2007 11:01:23   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: katrin

Modrooka. upam, da je mala pikica že kaj boljše

Katrin, hvala za dobro željo. Ja, Ana je danes veliko bolje. Že včeraj ni imela več vročine, tako, da mislim, da je najhuje spet mimo. user posted image user posted image  Jutri in v petek bom imela dopust, da se malo pocerkljamo. Moram izkoristiti prisotnost svojega dragega...

Tako da - punce, fajn se imejte do ponedeljka. Mogoče se še kaj oglasim čez vikend, ko bomo na 'počitnicah' pri moževih starših.

user posted image  za vse!

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.2.2007 12:09:47   
rainbow
Ola!

Najprej čestitke user posted image Zojiuser posted image , vse najlepše za drugo svečkouser posted image , bodi princeskauser posted image , pa tudi nagajivauser posted image
Dolina, kako kaj slabost?? Upam, da te ni kaj napadlo. Pa veseli me, da se je uredilo to s kakanjem. In da bo zdaj v redu.

Skaana, tvojih konjev pa se sploh ne da ustavituser posted image user posted image , asica si, prav zaresuser posted image user posted image

Špacka, upam, da ste že premagali virozouser posted image ; A, torej se je Lini odprlo, bravouser posted image , zdaj bo šele zanimivouser posted image user posted image

katrin, pa ti tudi za Skaano drvišuser posted image , prave ste, ni kaj. Jaz pa kompliciram sto na uro glede našega dopusta; če pa nočem, da ko neki petlari pridemo tja in pol denar kar šviga vstranuser posted image user posted image

moram še za služo delat, čaobaouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.2.2007 21:55:18   
NiLe
Eno vprašanje ... komaj gledam user posted image

Tiste, ki imate otročke v vrtcu, ste že dobili odločbo o plačilu vrtca? Namreč, jaz je še nisem dobila, sem pa danes dobila položnico za januar in vidim, da smo šli en razred gor, čeprav noben od naju z možem ni imel lani več prihodkov ... grrr, sem jezna. Joj, pa še vlogo za otroški dodatek moram oddat do konca februarja - vedno zadnji trenutek user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 859
22.2.2007 7:57:53   
Špacka

Mi smo že dobili odločbo o plačilu vrtca, žal smo tudi v višjem razredu kot lani, s tem da nisem bila presenečena, ker sem si že sama izračunala, tako da bi bilo presenečenje, če bi plačevali enako.user posted image

Še dobro, da si me spomnila na otroški dodatek, sploh nisem razmišljala o tem.user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 860
22.2.2007 9:06:20   
Katrin
NiLe: odločbe za vrtec ni od nikoder user posted image  Položnico smo dobili enako kot za lansko leto, s tem, da piše, da je to le akontacije (ker še ni odločbe) in da bodo poračunali user posted image , ko odločba pride....

Otroški dodatek sem pa tudi že oddala (pa bi pozabila, če ne bi dobila pisnega obvestila o tem, da mi poteče user posted image )

Drugače smo v redu, če odštejem utrujenost.... Kaja je bila včeraj spet čisto bleda in imela je podočnjake, potem pa je spila pol litra tekočine user posted image  Sem danes v vrtcu vprašala, koliko kaj pijejo, pa sem dobila odgovor, da verjetno res bolj malo user posted image  no, upam, da bo moje opozorilo obrodilo sadove user posted image

Še dve dni, jutri že pakiramo user posted image  (moram pa še po izmere za kopalnico in kuhinjo, ker vodovodar potrebuje točne mere za pipe....)

Ah, saj bo!

Imejte se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.2.2007 9:50:05   
Dolina
Dan,

vidim, da se vse nekam odpravljate. user posted image user posted image  lepo se imejte, kamor koli že greste. user posted image user posted image user posted image
Vsem bolančkom en zvrhan koš vitaminov in svežega zraka, pa se čim prej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za vse čestitke. Zoja se še vedno brani in noče imet RD. user posted image user posted image  Praznovali bomo v nedeljo, sicer bo več odraslih kot otrok user posted image  tko, da očitno bolj mi praznujemo kot Zoja. user posted image user posted image  No, bo vseeno veselo, ker bo kar nekaj malih lumpkov tekalo naokoli. user posted image user posted image  
Jaz sem že bolje, očitno je bila to dva-dni-viroza, no mal mi je še vedno slabo, pa glava me boli. Skaana, mislim, da je bila kr viroza, nič lepšega se ne dogaja. user posted image  Sicer pa hvala bogu, da je bila kratka, ker moram študirat. Drug teden gre tašča k svaku otroke čuvat, da ta drugo taščo mal razbremenijo in ne bo nič s študiranjem. Ja, jaz si tud želim, da bi čim prej zaključila, ampak bo še mal trajalo. Zdej je najtežji izpit na vrsti, kolegice pravijo naj si kar vzamem kake štiri mesece (ene celo pol leta), no jaz bom probala it junija. Mogoče mi uspe, če ne pa pač jeseni.

Skaana, kartin, prav lepo je brat, kako napredujeta vajini hiški. Pošiljam vama veliko energije in ideje. user posted image user posted image

Rainbow, ti kar v miru spakiraj. Boljš preveč kot premalo, ker potem se res brez veze denar troši.

NiLe, kako se je imel Nik na zimovanju? Je užival?

Špacka, lepo te je brat. Lepo, da je mala začela čvekat. in da se imata z očijem fino. Zoja je zdej tud bolj odprta do očija in mu celo pusti, da jo da spat. Zadnjič je hotla, da ji on da mleko in ne jaz. Sva mislila, da je zbolela. Skratka, presenečenja vsak dan.

Zdej pa moram it za knjige.....

Uživajte...na zasluženih dopustih, v objemih svojih malkov palčkov in še kje user posted image user posted image ....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.2.2007 21:33:39   
NiLe
Čer, čer ...

punce, jst ne vem ... ali je možno da te začne sred februarja matrat spomladanska utrujenost user posted image ? Čist sem adijo, brez energije, noge me bolijo, pa ful zaspana user posted image , čeprav zadnje dni spim po 7 ali celo 8 ur .. Ah, bo že.

No, mi smo končno dočakali našega Nika, Lea je bila tako navdušena, da ga pol ure sploh ni spustila iz rok, še na WC je šla z njim in ga držala za rokice user posted image . Sem prav ponosna nanj, saj je na zimovanju osvojil 1. mesto in dobil zlato medaljo user posted image . Nas je vse presenetil, saj je dva dni miroval, dva dneva se učil in na koncu na tekmi zmagal. Včeraj pa smo šli v šolo, saj smo imeli vpis ... jeseni gre v 1. razred user posted image , joj, kako čas leti, zato tiste, ki imate samo "kmalu dvoletne" marčevce ... uživajte vsak trenutek, ker takooo hitro zrastejo user posted image

Katrin in Rainbow: lepo spakirajta in maximalno uživajta z vajinimi najdražjimi naslednji teden. Odklopita službo in RR user posted image . Aja, Katrin: zna se zgodit, da pridemo za kakšen dan v KG (saj  mam tvoj mobi, pa te pokličem).

Skaana: pošiljam ti ogromen user posted image , res si faca, da vse sfolgaš: gradnjo, službo, dom, Ateno in možeka. Sej bo ... boš videla, ko boš sedela na svoji terasi ali na toplem v svojem novem domu, boš pozabila na vse to in uživala 100/h. Jaz sem s tabo user posted image

Špacka: user posted image za Linine prve besede. Mi tudi čakamo, da se Lei odpre. Sej nekaj že pove, ampak bolj malo user posted image

Dolina: sem tudi jaz pomislila, da so tvoje slabosti povezane z user posted image . Ti le pridno študiraj, mogoče vaju res kaj preseneti user posted image

Joj, čaka me še čiščenje kopalnice user posted image , ostalo stanovanje je zrihtal user posted image , saj jutri pridejo poslikat našo mansardo in bomo najverjetneje drug teden v prilogi Delo&dom.

Lahko noč ali dobro jutro ali dober dan user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 863
23.2.2007 9:01:27   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
punce, jst ne vem ... ali je možno da te začne sred februarja matrat spomladanska utrujenost user posted image ? Čist sem adijo, brez energije, noge me bolijo, pa ful zaspana user posted image

Tudi jaz user posted image  Zagotovo je kaj v zraku user posted image  user posted image

Evo, jaz že celo jutro pakiram user posted image  Komaj čakam, resnično potrebujem odklop user posted image

NiLe: toplo vabljeni, ti kar pokliči user posted image

Rainbow: maximalno uživajte user posted image

Skaana: ti tudi malo odklopi, prosim, da ne pregoriš user posted image

Dolina: hvala za lepe želje! In lepo praznujte Zojin rojstni dan! user posted image

Tudi vsem ostalim želim prijeten teden brez viroz, utrujenosti in slabe volje user posted image  

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.2.2007 14:09:05   
NiLe
Hojla,

da vas mal podrezam, da ne zaspite... saj tiste, ki ne uživate na počitnicah in pridno delate user posted image  Joj, zunaj je tolk lep dan, da se mi kar malo meša, ko moram sedeti notri za mašino user posted image , ko grem iz službe je pa že konec s soncem ... ah, edina tolaža je ta, da je dan vsak dan daljši in toplejši in da bomo kmalu preživljali popoldneve zunaj ... jupi!

Pri nas se počasi pripravljamo na praznovanje RD (naslednji vikend) in Lea že vsa navdušena kaže koliko bo stara, kako bo pihala svečko in tako ji vsak dan ene 10x zapojem Vse najboljše ... je čisto navdušena. Po vsej verjetnosti bomo imeli dve torti: želi si pikapolonico eno bom pa sama spekla.

Joj, še vedno nisem oddala vloge za otroški dodatek user posted image  Danes jo bom izpolnila in jutri odnesla ...

Imejte se lepo, pa kaj se oglasite user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.2.2007 15:52:24   
Dolina
Dan,

NiLe, nič ne spimo. user posted image user posted image  Danes je res lep dan, mene pa boli glava.user posted image  Jaz spim kak dan še več kot ti, pa sem ob vseeno zaspana. ne vam, kaj je to.user posted image

Včeraj je bilo super. Punce tko je lepo videt ta male, ki norijo po stanovanju. Ah, super je blo. Zoja je bila sprva mal presenečena, sploh se ji ne sanja kaj pomeni imeti Rd. No, do včeraj se ji ni. user posted image user posted image  Ker danes že govori, da bo imela spet obiske. user posted image user posted image  Na koncu (po treh darilih) je pogruntala zakaj gre in je zadnjemu obiskovalcu kar vrečko iz rok vzela.  user posted image user posted image user posted image
NiLe, mi smo imeli tudi dve torti: eno smo kupili, eno je pa možek naredil. Obe sta bili dobri. Najrajš je mela pa tistega medvedka iz marcipana na vrhu, in svečke seveda. user posted image user posted image
Na srečo niti ni bilo veliko za pospravljat, še dobro, da imamo pomivalni stroj. user posted image

Drugače pa ta teden, ker so počintice, ni tašče. Je šla k drugemu sinu čuvat otroke, da si ta druga tašča mal odpočije. tako imava cel teden zase. user posted image user posted image  Danes sva šli v Lj po zapiske za moj naslednji izpit. user posted image user posted image   Če bi vedla, kok je tega, bi jih šla iskat drug teden. user posted image user posted image  Punce, to bo še zabavno. Bo treba pljunit v roke, če hočem junija to odkljukat. Pa še "koga" prosit, za ene deset vreč sreče. user posted image user posted image

Zadnje dva dni je pa Zoja tako lepo jedla (beri: pri nama še ni nikol tolk za zajtrk in kosilo pojedla), da sva z lubijem sam gledala. user posted image user posted image  Če bo več takšnih dni, bo prav super.

NiLe, jaz sem pa oddala vlogo, pa nama niso dali otroškega dodatka. Kao presegava zgornjo mejo. Pa mi ni jasno, saj sem jaz bila brez službe predlani (2005), porodniške sem mela pa 50 jurjev. Pa zdej sem spet brez službe. A to pa nič ne upoštevajo? user posted image  A lahko dam aprila, ko bova imela podatke za lansko leto spet vlogo al imajo to tudi kaj časovno omejeno (da lahko dam npr. samo 1x na leto)?
Sem pa oddala vlogi za vrtec (eno za Log, eno za Lj, če nas na Logu ne sprejmejo). Odgovor dobimo enkrat junija. Me zanima, kok bova mogla vrtec palčevat? A je še vedno tako, da ne upoštevajo, da imaš kredit za avto ali za kaj drugega?

Kje so pa kaj ostale? Ker vidim, da samo tebi odgovarjam, NiLe.user posted image user posted image

A v Delo&dom boste? user posted image user posted image  Midva sva šla pa prejšnji teden gledat lestence. To nama še manjka v najinem domeku. No, pa še kaj bi se našlo.... Samo na hodniku imava lestenec, drugje so samo žarnice. Špartansko. user posted image user posted image

Tako, zdej pa šibam še mal pospravit. Nisi sama pri pospravljanju, NiLe. user posted image

Uživajte na sončku, pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 866
26.2.2007 20:20:53   
Skaana
Tud jaz tukaj user posted image ,

NiLe, obvezno bom pogledala Delo&Dom, ker delo ravno zaradi te priloge kupujem ob sredah user posted image . In bravo za Leo, da že zna tako vse povedat, kako bo... user posted image . Če si želi pikapolonico, jo lahko tudi ti spečeš. Ateni jo je lani od mojga sestrična in je bila fenomenalna. Sploh zato, ker je Aten pomakala prstke ravno v črno barvo in bila je zeeeellloooo lepa potem. Podrega mi na MSN, da ti pošljem kakšno slikico (sem pozabla geslo za rojstnodnevni album na RR user posted image ). Jo je pa spekla s pomočjo tiste velike sklede za solato od Ikee.

Dolina, super za uspeli rd. user posted image user posted image . In bravo za možeka. Še v življenju nisem slišala, da bi kakšen očka spekel torto user posted image , res ne, se pa fenomenalno sliši user posted image user posted image . Glede izpita... Vse gre in bo šlo, boš videla. Glede otroškega mi pa ni čist nič jasno user posted image . Mi še nismo dobili odgovora, mogoče tudi zato, ker presegamo??? Ti, a ste imeli kakšne igrice za tamicene pripravljene? Kaj so otroci počeli? Sem slišala, da eni pripravljajo tudi kakšne tematske zadeve - npr. viteški rd, ali pa princeskin, indijanski... No, po moje so naši še itak premiceni... Sam za večje bi pa mogoče bilo zanimivo.

Vse ki uživate na zasluženem dopustu - srečno in naj čim dlje traja user posted image .

Od naše hiše pa danes žalostna novica. Sinoči je Atena bruhala in dobila vročino. Že nakaj dni pa grdo kašlja. Ker se zadeva ni umirila, sem jo popoldne peljala k zdravnici. Taki ubošček je izgledala. Skoz ji teče iz noska in učk, kašlja in oči ima čisto krvave user posted image . No, ugotovila je rahlo vnetje ušesa. Dobile sma pa prvič hiconcil in kapljice za v učke. Jaz res upam, da bo do petka dobro. Je pa bila ful pridna. Skoz je ponavljala, da zdravnica ne bo nič nardila user posted image . Potem pa ji je poslušala srček, spredaj in zadaj, pregledala ušesa in grlo. Micena pa nič... Je rekla zdravnica, da tako pridnega otroka pa že dolgo dolgo ne user posted image . In potem ji je še povedala, da bo v petek stara dve leti, ji pokazala in povedala, da bo mami spekla tortouser posted image  in da bo pihala svečke. In to vse za to, da je potem pri sestri dobila štempiljko user posted image . Sem ji obljubila, da jo bo potem dobila in je bla zato skoz pridna user posted image . No, zdaj pa upamo na najboljše. Da pa ne govorim o mojem grlu, ki me hoče razžret. A to je že druga zgodba, saj same veste, kako je ... Ko je otrok bolan.

Mejčkajte se - na noč od najuuser posted image .

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 867
26.2.2007 22:17:47   
Dolina
O, joj, bošček mali, user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image za Ateno, da se čim prej pozdravi. Pa za mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da jo neha grlo bolet. Pa čestitke za super obisk pri zdravniku. user posted image user posted image user posted image

Skaana, mi nismo čist nič pripravljali za ta male, igric mislim. Zoja itak ni hotla imet RD user posted image  . šele, ko so začeli nosit darila, je bila vsa iz sebe. V dnevni ima malo mizico in stolčka (ki sta mimogrede ta velikim tolk všeč, da so ju zasegli user posted image user posted image ) in tam je imela barvice in liste, pa potem je darila tam zlagala... potem se je pa moja mami s ta malimi "igrala" oz. bolje rečeno norela. user posted image  Mal so kuhali, se igrali s palstelinom (ki je zdej povsod user posted image ), risali. Na koncu so se sami igrali, podili po stanovanju, se pulili za igrače.... skratka skoraj nič dela za nas starše. user posted image user posted image user posted image  

Tako, zdej pa grem pančat. user posted image  Nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.2.2007 13:52:58   
modrooka
Punce živjo!

Kako ste kaj?
Jaz sem v službi, Ana je trenutno zdrava. Ful sem vesela sedaj, ko je dan daljši in ko postaja toplejše. Vsak dan, ko prideva z user posted image  iz službe, ostanemo kako uro in pol zunaj, da se vsi skupaj malo nadihamo svežega zdravja. Super! Komaj čakam, ko bomo zunaj tudi do 20 ure zvečer! Sicer takrat vse delo v stanovanju počaka, ampak vseeno je super. Delamo lahko, ko je dež user posted image .
Fipi, sem ti dolžna še odgovor od zadnjič: Ana je velika 89 cm. user posted image user posted image  Je zadnjič stala poleg 3 letne deklice in je bla una za pol glave manjša user posted image user posted image . Prav smešno se mi je zdelo user posted image .

Drugače pa lahko sedaj končno rečem, da je Ana začela spati celo noč. Zaspi ob 21 uri in spi do zjutraj, ko jo mož zbudi, da jo odpelje v varstvo.
Ful sta smešna... Mož jo namreč pelje in gre iskat v varstvo. Jaz je ne smemuser posted image , ker lubi pravi, da jo bom potem pa še vozila. Je rekel, da on se ji že ne bo zasral s tem, ko jo bo samo vozil. In potem ju vedno počakam (pridemo skoraj istočasno domov) v bližini varuškinega doma zunaj, da prideta ven. Ko se jima približam in ju pozdravim, se mi smejčka, ko pa ji rečem, če gre k meni, pa noče user posted image . V varstvu menda takoj reče: Mami pa ni..., potem, ko me zagleda, pa noče k meni. Sta sklenila neko zavezništvo, očitno user posted image user posted image  Prav luštna sta. Res. Moja sončka!

Drugače pa se nama sedaj odpira ena možnost, da prenoviva stanovanje nad staro mamo od moža. Pred leti sva se že nekaj menila, pa se ni izšlo po najinih željah. Sedaj pa, ko je Anin odhod v vrtec vedno bližje, bi se pa rada nekje ustalila (sedaj sva podnajemnika in plačujeva visoko najemnino). Se pa morajo še najprej zmenit glede dedovanja hiše. Deljeno je namreč na pol in bo potrebno drugega dediča na nek način izplačat. Držite pesti, da se bodo vredu zmenili in da bomo lahko čimprej štartali z deli.

Toliko za danes... Letim delat!

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.2.2007 13:57:42   
Dolina
O, madona, dons je pa res nekaj v zraku. Spet mi je pošt požrlo...user posted image

No še enkrat-tokrat mal drugače, ker ne vem kaj vse sem napisala:

Kje ste vse? Ni preveč zabavno pisat samemu sebi. user posted image

NiLe, krasen kamin imate. user posted image user posted image  Pa poličke pod okni so mi tudi ful všeč. user posted image  Midva nimava nobene (imava tud mansardno stnovanje) user posted image  Kje sta pa nabavila mizico za ta male? Dobra ideja. user posted image  Skratka, lep domek imate. user posted image user posted image user posted image

Danes je en čuden dan. Z zojo se že cel dan po malem bockava. Vsaka goni svoje user posted image  in potem seveda nikamor ne pridemo. user posted image  Pa še sami sva, tako kot včeraj. user posted image  Me je kar stisnilo, ko mi je lubi povedal za njegove službene poti do junija. Vsak drug teden  ga ne bo po 4-5 dni. user posted image user posted image  Smrk...

Še zdej mi niso vrnili moje delavske knjižice. user posted image  ker jo ne znajo zaključit, ker sem delala polovični čas. Mislim.... tri tedne že pacajo. Včeraj sem jih spet klicala, upam, da zdej bo kaj. pa še pozanimala sem se kako to gre, da grem v najslabšem primeru v petek sama po njo.

Zdej grem pa mal študirat, čebelica je zaspala in je ravno prav, da mal napenjam možgančke.

Pišite kaj....

user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.2.2007 14:00:27   
Dolina
o, modrooka, user posted image user posted image

Držim pesti, da se boste v redu zmenili. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bežim...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.2.2007 14:44:32   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

NiLe, krasen kamin imate. user posted image user posted image  Pa poličke pod okni so mi tudi ful všeč. user posted image  Midva nimava nobene (imava tud mansardno stnovanje) user posted image  Kje sta pa nabavila mizico za ta male? Dobra ideja. user posted image  Skratka, lep domek imate. user posted image user posted image user posted image

Jest pa mislem, če sem prav vse preštudirala, da je njihovo stanovanje ne straneh 12 in 13 in ne tole, ki si ga ti gledala. user posted image  V besedilu sta namreč omenjena Lea in Nik. Imam prav Nile? Skratka, krasno stanovanje!!! Kopalnica mi je ful dobra!!! Pa barve,,, stropovi... SUPER!!

Pa nisem vedela, da si poročena z Damjanom M. Ta novinar je mojemu user posted image  ful všeč. Jah, šport, kaj češ... Pravi, da je ful dober... user posted image

lp

< Sporočilo je popravil modrooka -- 28.2.2007 14:48:37 >

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.2.2007 15:26:34   
NiLe
Hojla punce,

vidim, da ste nekatere že preštudirale Delo in dom user posted image user posted image . Mene je tolk firbec matral, da sem včeri zvečer šla gledat na net, če je priloga že objavljena in pa kaj so napisali. Pa moram rečt, da je dobro izpadlo. V službi so me zafrkavali, kolk časa sem pospravljala, ker je tako lepo pospravljeno. Pa moram rečt, da imamo dnevni prostor več ali manj pospravljen, razen takrat kadar se škrata igrata s kockami, puzzli ipd.
Ja, Modrooka user posted image  prav si razbrala. Naša mansarda je opisana prva.  Saj sta poimensko omenjena moja dva user posted image  in pa seveda možek ... o meni pa ne duha ne sluha, razen s poimenovanjem žena user posted image . Hvala za pohvale. Res se dobro počutimo v našem domu in uživamo, saj je prijeten in topel domekuser posted image .
A tvoj mož je tud navdušen nad športom? Bo mojemu user posted image  kar ego zrastel, če mu bom rekla, da je bil pohvaljen. Jap, tale šport je tud pri nas št. 1.
Vidva pa le v prenovo stanovanja. Držim pesti, da boste čim prej na svojem, saj je plačevanje najemnine res ene vrste metanje denarja skozi okno ... ampak, če drugače ne gre pač ne gre user posted image

Dolina: a vi imate tudi mansardo? Men so se sanje uresničile, ko sva si uredila tole gnezdece. Pridno študiraj ... se moram pohvalit, da sem prejšnji vikend po 8 letih user posted image  spet prestopila prag faksa in sem šla na predavnja, saj sem "fasala" tri izpite, ker sem tolk zavlačevala user posted image . Ne vem pa, kje bom zbrala energijo za učenje ... ah, saj bo.

Skaana: kako je tvoja Atena? Upam, da je bolje.

Jutri se začne naš mesec, joj, dve leti sta že minili user posted image ... Naši cukrčki postajajo pravi malčki.

Šibam delat ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.2.2007 21:39:15   
Skaana
user posted image user posted image user posted image  NiLe, sem posebej vroče pričakala tole prilogo. Nisem pozabila tvoje napovedi. In ko sem prebrala že uvodnik, štiričlanska družina športnega novinarja sem vedela, kam pes taco moli - ker vedno pišeš, kako pogosto je odsoten. In to ravno tam, kjer se je kaj športnega velikega dogajalo user posted image . Vaše stanovanjce je pa res toplo user posted image . Izredno okusno narejeno in... vse pohvale, kako si kopalnico pospravlauser posted image , ne mal se hecam. Sem se pa zaljubila user posted image  v vaše ploščice. Te bom pobarala v kratkem, čeprav že malce sumim, kje ste jih nabavliuser posted image . Stena iz prizem je pa itak svetovna. Mi bomo v kopalnicah imeli trikrat po štiri vzidane v steno spodaj in petkrat po eno. Ko bo narejeno, objavim fotke, prav? Pa da ne govorim o oranžni barvi v dnevni in luškani sobici (pogrešam še fotko od Lee - zeleno). Nikove sobe bi pa vsakdo bil vesel.

Dolina - pridna bodi še naprej tako, za delovno se pa ne sekiraj. Itak je tvoja last. Samo da ti je ne zgubijo user posted image .

Modrooka, zelo sem vesela, da je Ana zdrava user posted image . In držim pesti, da bi vam uspela poravnava, čimprej user posted image .

ATENA je že veliko boljše user posted image . Tako da mislim, da bomo lahko praznovali. Jaz sem pa še zelo boga in zdajle sem samo med pisanjem te povedi kašnala hm, 12kratuser posted image . A sem jutri popoldne naročena pri zdravnici. Tako da bomo videli. Rada bi bila pri močeh ko bomo praznovali user posted image .

user posted image ajte se. 

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 874
1.3.2007 15:11:21   
Dolina
Eh, kok mi je zdej nerodno. user posted image  sori NiLe, da sem ti utrula drugo stanovanje. Ne vem po katerem ključu sem se odločila za tretje, sprva sem sicer mislila na prvo (ki mi je od teh treh tudi najbolj všeč), saj so mi bili tisti avtomobilčki ful znani... Imate pa, če se ne motim, od Pinin Farina hladnilnik. Čist sem nora nanj, seveda ga NIMAM! user posted image  (sem ga pustila bivšemu)
Skaana, o kakšnih prizmah to govoriš? user posted image user posted image

user posted image user posted image  NiLe, za "prve" korake na faks. user posted image user posted image  Tako se začne vse skupaj. Počasi... in potem se pride do diplome. Škoda, da si dobila še tri zraven, ampak tud te boš naredila, boš vidla.
NiLe, a Nik ima tud marca rojstni dan?

Skaana, čim prej se pozdravi. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?