Špacka
|
ZOOOOOOOOOOOOOOOJAAAAAAAAAAAA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Dolina, oprosti, malo zamujam, lepo praznovanje vam želim Vsem ostalim pa čestitke za takšne in drugačne podvige , že tako dolgo nisem nič napisala, da bi zdaj kar trajalo nekaj časa, da bi zdaj vsaki nekaj napisala, Lina pa nima toliko potrpljenja - gleda Čebelico Majo. Tudi mi smo pristali v klubu bolanih, Lina je imela neko virozo, ki je šla mimo brez antibiotikov, najhujši je bil pa kašelj, nato je Lina še mene okužila, ne vem, če sem v življenju že kdaj tako kašljala in seveda jaz - budala - nisem šla v bolniško, ker sem imela planiran ta teden dopust in mi je bilo težko biti toliko časa odsoten..........ampak vam povem, nikoli več, dobila dopust, potem pa so me klicali v ponedeljek zjutraj, da naj pridem delat še vedno se nisem potolažila Smo pa dva dni imeli neke potencijalne kupce pri nas, tako da se še skregat nisem mogla, ampak danes pa ne bom tiho Lini sem odpovedala vrtec za ta teden, tako da sva dopoldne skupaj doma, potem jo peljem k mami za par urc, da pride Špac iz službe. Pust je za nami, Lina je uživala, bila je mušnica, sem hotela dati nekaj slikc v album, pa ne gre verjetno ne znam Najnovejše pri Lini je to, da je začela govorit, ponavljat besede, klicat mama in tati ( ati je še posebej ponosen, ker zadnje čase hodi kar malo prej iz službe in se je Lina kar navezala nanj, prej je bila kar jezna, ko muje odprla vrata in je vidla, da je ati, mu je zaprla vrata pred nosom je bil kar žalosten ) Še nekaj novega, noče več sama zvečer spat, ampak mora nekdo z njo, vleže se na najino posteljo, eden poleg in zaspi, potem jo prestaviš v njeno posteljo, če imava srečo, da se ne zbudi Eh, bo že, če ne bo hujšega Moram nehat, ker je konec potrpljenja, moram lovit ribe Lepo se mejte
|