NiLe
|
Čeeer , ma, mi je malo dolgčas, pa se javljam. Po TV-ju nič pametnega, Lea spi, mož pa se vozi domov. Nik uživa na zimovanju, sem danes govorila z vzgojiteljico in pravi, da ga drži nazaj kolikor ga lahko ... no ja, jutri bo šel na smuči. Dolina in Fipi: za opravljene izpite. Joj, kolk ste pridne. Pa, Modrooka, tudi tebi za predavnje o magistrski nalogi - to vsekakor ni mačji kašelj ... meni osebno javno nastopanje sploh ne leži in čist zablokiram, zato sem prav vesela, da se ne pojavljam v takih situacijah Katrin: lepo, da je Kaja boljše in da ni imela pljučnice. Upam, da sta uživali danes in seveda želim vam uspešen START pri hiški Modrooka: uživajte v toplicah, pa pozdravi Skaano, če se bosta dobili Wahoo: kolko maš pa ti pridnega možeka ... trikrat hura zanj Super, da sta si vzela večer zase. Ane, kolk paše, če si vzameš frej in greš malo uživat? Mi2 si ga premalokrat vzameva, glede na to, da z varstvom nimava problemov, saj imava na razpolago oboje starše Tara je super truper punca za 6-mesečnico Dolina: joj, kako se mi smili Zoja. Mi smo imeli taaakeeee probleme s tem pri Niku. In sicer, ko smo ga odvajali od pleničke. V bistvu je zadrževal blato in ni kakal po 1 teden. IN pol ko je le moral, se je pa tako matral, da me je bolelo srce . Meni se je mešalo. Vse sem sprobala: jedel je veliko sadja (hvala bogu, da ga ima rad, Lea ga sploh ne povoha), kuhala sem kompote (suhe slive, jabolkaI, veliko se je gibal, probala sem s sirupom za odvajanje, masažo trebuščka ... ah, sej se ne spomnim več. Aja,če ima rada jogurt, probaj zmleti laneno seme in ji ga zamešaj notri. Držim pesti, da čim lažje prebrodite to zadevo, saj ni enostavno biti zaprt. MI imamo še vedno težave z dajanjem AB. Vse spljuva ven, samo da ga povoha, se ji dviguje, zato je že parkrat bruhala Včeraj se ji stanje malo poslabšalo, saj je imela vročino čez dan, pa iz nosa ji je teklo (pol ji je tekla še kri), učke ima pa čist rdeče od kapljic, mislim, da so preagresivne ... Ah, ne bom več jamrala. A ste kaj pustovali? Mi smo bili danes skoz notri in smo zamudili sprevod maškar v LJ. Pa drugo leto Smo pa Lei kupili kostum od čebelice in je tolk cortkana, ampak kaj, ko si ga po 2 minutah že slači Lačna sem ratala, malo me mika krof, ampak sem danes že 1 pojedla. Sem ugotovila, da sem se malo zredila, bo treba začet mal telovadit. VIdim, da ste nekatere ful pridne in hodite na aerobiko. Jap, se bo treba začet malo rekreirat ... čas kopalk se bliža Sem se razpisala ... lepo preživite nedeljo. Pa pa