|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
6.2.2007 21:09:21   
rainbow
Pozdravljene!!!

Modrooka, tvoja punca pa je prava dama, luštna da je kajuser posted image
meni pa se ful ne da albumov delatuser posted image
glede bolezni itak imaš prav, smo res blesavi, da večinoma prestojimo viroze.

Dolina, te popolnoma razumem v tvoji jezi, pa sigurno si kaj lepega napisalauser posted image

Katrin, super, da bosta z wahoo tako skupaj, se mi zdi krasno, posebej če se zelo dobro razumeta. pa ker imata enako stare otroke, to bo še luštnouser posted image user posted image

glede našega stanja danes: bile smo doma, Enja je imela ponoči vročino, pa ves dan danes tak malo, mislim, da več kot 38 ne. Lia je bila tudi doma in celo sta spali čez dan, da sem lahko jaz tudi, ker jaz, se mi zdi, sem še najbolj ubogauser posted image , grlo me ful boli, glava, slabo se počutim, tak da mi je kar pasalo ne it v službo. Jutri greva z Enjo še k zdravniku, da dobim bolniško za danes.

glede srečanja, kaj vem, kaj pa če bi se dobile po marcu, glede na razmere z virozami; tudi če se zmenimo za nek datum, lahko zbolimo; sicer pa to lahko vedno, ne. Trenutno ne vem, kaj bi bilo v redu.

Nile, hvala lepa, saj nam ni hujšega; vedno si rečem, čeprav sem v skrbeh in jamram, da hvala bogu, da so samo običajne zadeve, ne kaj hujšega, da bi morali v bolnico ali kaj.

glede pusta, jaz sem razmišljala, da bi bile obedve Nodi-ja user posted image user posted image user posted image , pa ne vem, če obstajajo kake kape v trgovinah (na reklamah še jih nisem videla), ostalo se pa da imporovizirat. Kaj menite????

Wahoo, lepo te je brat, itak da si frajerka, busy woman, te prav občudujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; delim tvoja občutja s tabo (glede dvojnega doživljanja napredka) kakšno šolo že to delaš, če ni skrivnost (in se opravičujem, če si napisala in sem spregledala)???? Še naprej ti želim veliko energijeuser posted image

predem se mi zgodi enako kot Dolini, bom nehala, lepo noč želim, in ostanite zdraviuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 801
6.2.2007 21:20:17   
Dolina
Čer,

no da vimdim, če bo zdej šlo tole poročanje. user posted image

Wahoo, kaj že delaš? A sem jaz mal za časom al kaj? Nisi več na porodniški?user posted image
O, kok fino, da bosta tok skuapj s Katrin. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se preselila na Log, ne poznam skor nobenga. Samota. Zdej sem več pri svakinji, ker ima dva malčak palčka in ji pride prav, da se Alja zamoti z Zojo (men pa tud, da se Zoja z Aljo). user posted image  

Katrin, za novo srečanje se menimo, mislim da od decembra. Spet smo ultra hitre. user posted image  Mi gremo verjetno smučat od 18.-22.2. tak, da ne moremo prit v Olimje. Smo pa edini, ki praznujemo februarja in imamo zato cel marec čas. user posted image user posted image user posted image  Še 14 dni pa bomo pihali 2 svečko. Men se pa zdi, da sem bila ravno noseča. user posted image  Tako hitro gre ta čas.

Pust: po pravici povedano, še nisem nič razmišljala. Nekaj se bo pa treba spomnit, ker se Zoja rada šminka in šemi. Šminka se seveda z labelo - brezbarvno.
Sem pa kr mal ponorela, ker je zadnjič prišla domov z nalakiranimi nohti - sicer prozoren lak, ampak vseeno. Svakinja si lakira v rdeče in tud od malega (oz od kar alja zna pokazat, kaj hoče) tudi Alji lakira nohte. Sori, men je to ful grdo, sploh ta rdeča in tako mala punčka. Sem ji že takrat rekla, da ne dovolim, da Zojo nalakira. No, pa je Zoja tud hotla in ji je. user posted image  Pol sem ji še enkrat razložila, da mi je to pač grdo in jo prosim, da ji tud s prozornim več ne lakira nohtov. upam, da bo držalo.

Kartin, čestitke za hiško. To je čudovito, imeti sam svoj prostor in vrt.

Skaana, čestitke tudi vam, za tako hitro nastajanje vašega domeka. Ste super pridni. No, povej, se boste letos že selili?
Glede spanja, te občudujem, da si tako trdne volje in potrepežljiva. Kot parvi NiLe, probaj se ne preveč sekirat, kadar so taki večeri. Delaš to, kar je dobro za tvojo Ateno in ona to ve. En velik objem za tebe. in za malo, da bi čim prej našla svoj spanec ob bolj zgodnjih urah.

Rainbow, ste zdravi? Upam, da ja.... In če se dobro počutiš v stanovanju, nikar ne misli preveč na hišo. user posted image  Mal v tolažbo, s hišami je skoz delo. user posted image  
Modrooka, Ana je pa res velika. In prav cortkana. user posted image

Sigurno sem na katero pozabila, se ne spomnim več, kaj vse sem zjutraj napisala. user posted image

Punce, najina Zoja je pa strašna boječka. Včasih se sred noči zbudi in vpije in me kliče, ker je bil volk tam. Ful se boji. en dan sploh ni hotla zaspat, ker jo je bilo tako strah. Že nekaj časa nazaj, jo je tašča hecala, da bo prišel volk, ker noče jest... Zdej se pa kažejo posledice. Sej nisem jezna na taščo, ker je hotla samo dobro (saj veste, večni problem hrane), ampak zdej ne vem, kako naj ji dopovem, da je ne bo volk prišel pojest. Tko, da sem vsem prepovedala kakršno koli strašenje.

No, moj lubi je v Bosni, sva same že od nedelje user posted image . Na srečo pride že jutri zvečer. user posted image user posted image  In v četrtek bomo cel dan skupaj, kok prazniki prav pridejo. user posted image
Drugač sem pa mal pod stresom, zaradi izpita. Ma ne vem, da sem jih že tolk dala skoz, pa sem še vedno nervozna, ko se bliža. Tko, da zdej zjutraj bolj zgodaj vstanem, da približno eno urco mal ponavljam, pol pa naprej, ko gre Zoja na sprehod s taščo. Zvečer pa sploh ne morem študirat. Tud ko sem bila v študetskih letih, ponoči nisem nikoli študirala. V glavnem, sem med študijem in Zojo. In uživam, ker nisem več v tisti službi.

Tko, zdej grem pa spat, da bom zjutraj lahko zgodaj vstala.

Nočko.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 802
6.2.2007 21:24:59   
Dolina
O, rainbow, bogi ste. Pa kaj vam zdaj nagaja? Čim prej se pozdravite. En kup objemčkov od nas in zraven še limone in pomaranče in čajček.user posted image

Za srečanje imaš pa po moje tudi prav. Spomladi bo lepše in bolj primerno. No, vsaj mislim tako. 

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.2.2007 8:51:26   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka
Katrin,
naša družinica bo v času od 18.-22.2. počitnikovala v termah Olimlje in sva se s Skaano pogovarjali, da bi se mogoče lahko takrat tam dobili na kakšni kavici... Kdor bi pač lahko prišel...

Hvala za pojasnilo (sem očitno spregledala user posted image )

Ne verjamem, da se bomo lahko podali na to "dolgo" pot, ker smo polno zasedeni. Bomo pa med zimskimi počitnicami v Kranjski Gori - če bo katero pot zanesla mimo user posted image  VABLJENI!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.2.2007 8:57:46   
Katrin
Uf, ste se razpisale....

Pri nas nič novega: Kaja je navdušena nad vrtcem (po dolgem tednu doma user posted image ).

Rainbow: držte se in pozdravite se čimprej. Pošiljam vam koš poljubčkov in objemčkov user posted image  (predstavljaj si ful smilejev user posted image )

Dolina: a vi ste pa še februar ujeli? Glede strahu, pa ne vem. Pusti kakšno malo lučko prižgano, dokler ne zaspi...

Jutri smo doma !!!

PS: Hvala vsem za čestitke in lepe želje ob naši selitvi...

Uživajte!

lp, katrin

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.2.2007 21:35:24   
Skaana
user posted image user posted image user posted image ,

sem nardila nov album za vas - Hiša Imeniša. Geslo dobite privat (mežik). Da boste presodile, če ste mi prav svetovale glede križev na oknih. Nam je zelo všeč, ve pa povejte user posted image . NiLe se že smilim user posted image .

Rainbow - že skoz držim pesti in Atena pestke. Javi, če uspešno (objemi).

Modrooka - kavica sigurno in zaziher (mežik, user posted image ). Ti napišem na zasebno mojo telefonsko, prav? Ana je pa prava princeska (angelček).

Wahoo - to je pa svetovno, da bosta s Katrin sosedi user posted image user posted image user posted image . Mene je kr groza, ker bomo šli čist v tuje okolje. In mam kr radarje na široko nastavljene na kašnega otročka 2005. Se pa pri nas na veliko gradi, tako da je še upanje user posted image .

Dolina - prav lepo te je brat, res. user posted image  Lakiranje nohtov user posted image . Oprosti, sam to se mi pa res zdi primitivno. In zelo bljak. Prav imaš, da vztrajaš. Ker je to tvoj otrok. No, če bi tvojemu možu bilo všeč user posted image , potem že, sicer pa močno dvomim. Hvala (rožica) za spodbudo glede večernega uspavanja. Naj ti povem, da zelo lepo napredujemo - trkam trikrat. Danes je zaspala že pred osmo.user posted image  Kdaj se bomo selili? Upam, da čimprej. Nočemo pa preveč upati, ker ne vem, kako "dolgi" bomo z denarjem. Ker največji stroški nas še čakajo - na žalost. Kok te zadeve, ki se jih sploh ne vidi user posted image  velik stanejo user posted image . Imam pa en predlog zate glede volka. Izmisli si pravljico, kjer je volk zelo zelo prijazen in samo lupčka. Pri nas je tud neki časa govorila, da bo prišel volk in nekoga oz. nekaj pojedel. Sam je k sreči ni bilo strah. Potem sem si pa izmislila pravljico, in sem zraven kazala, kako je ta volk bi prijazen in je vse živalice - ovčko, rakca, ribo, babico, rdečo kapico, lupčkal. In sem vmes lupčkala Ateno, da se je smejala do nezavesti... In je pomagalo. Samo včasih še vpraša, ali bo ta volk pojedel ali lupčkal... Aja, pa večkrat ko je nagec, se hecam, da ji bom pojedla nogo, popija, bušija... In ji je strašno hecno. Tako da ji to, da nekdo nekaj poje, niti ni tako groznouser posted image .
Javi, kdaj imaš izpit, da bomo držale pesti (palec gor).

SREČANJE: dobro, potem spomladi. Ampak res. Upam, da bo takrat več denarja user posted image . Ne, bom že nekak stisnala, ker je itak Atena pomembnejša od vsega... Vseeno ste pa vabljene v Podčetrtek na kavicouser posted image .  Boma javile kako in kdaj, prav?

PUST: Moja mami je šivilja - bila. Brezposelna trenutno pazi na Ateno. No, in ko sem jaz bila mala, mi je ona šivala fantastične kostume - pikapolonico, čebelico Majo, Pikanogavičko, gosenico, miško, muco, klovna... In ne boste verjele - niti enega kostima zdaj nima več doma user posted image . Zdaj pa noče več šivati user posted image . In sem ji rekla, da to pa je zdaj njena domena, če ji noče zašiti, pa se naj drugače znajde. Ke bi res rada, da ji ona šiva. In zdaj bomo videli, kako bo kaj... Navijam pa za čebelico Majo.

O.K. lepo bodite, objemajte se. Še malo in prišel bo naš mesec user posted image user posted image user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.2.2007 17:52:21   
Dolina
Ojla,

Skaana, hiška je čudovita. user posted image user posted image user posted image user posted image  UUUU, poglejte, smileji so nazaj. user posted image  Kakšen imate pa razpored prostorov? Kok je bivalne površine? Se mi zdi kar velika, mogoče pa iz slik ne znam razbrat velikosti. user posted image  Sem vama kar mal fouš, user posted image  še bolj pa vesela, da greste na svoje in bo imela Atena svojo sobico.
Čestitam tudi za napredovanje pri uspavanju. To mora biti dober občutek. user posted image user posted image
Vem pa tudi, kako ti je glede selitve v drug kraj in poznanstev. Upam, da boš našla kakšno sogovornico in družbo za Ateno. user posted image

Ja, Zoja je februarček. Sem imela rok 1.3., rodila pa 10 dni prej. Šele zdejle mi je kapnilo, da bi mogla mal bolj resno razmišljat o praznovanju, ker je tik pred vrati. pa še počitnice so in min ajo vis časa. joj, joj....user posted image

Skaana, hvala za nasvet glede volka. a veš, da bom res to probala. Bom poročala, upam, da o uspehih. ma, dve noči nazaj se je tud zbudila vsa v strahu ob pol dveh, pa sem jo skušala pomirit, na koncu je prišlo do tega, da sem jo vzela k sebi v posteljo. Sam čim sem se kaj premaknila, jo je že zgrabila panika in me je iskala z rokami... tak, da spali nisva nič. Po uri in pol sem se odločila, da mora nauaj v svojo posteljo, ker če ne lahko kar ustanemo (ob treh ponoči user posted image ). Se je sicer ful uporala, ampka sem jo uspela mal pomirit, ji dala mleko, mavila vrtiljak in jo poljubčkala in šla. Na srečo je zaspala. user posted image

Rainbow, kako zdravje? Eme nisem gledala, niti ne vem, kdo je zmagal oz. pojma nimam kakšna je pesem. Sploh nisem vedla, da je bil izbor. user posted image user posted image

Fipi, delim s tabo strah do zobarjev, čeprav mogoče ni tako "hudo". Sem dala lani dve opreaciji skoz (modrostni), pa bi se mogla prijavit na pregled, pa mi kr ni. Uf, kar kurjo polt dobim.

Zdej ne najdem več, katera je to napisala, user posted image  ampak se mi zdi zelo dobra ideja in jo bom probala v drugo uporabit. Namreč: da en večer da mami en večer pa očka ta malo/-e spat. Pri nas je namreč kar kriza, če sem jaz doma in bi jo rad dal lubi spat. To je cela histerija. To mi je mal hudo, ker vem, da bi dal lubi kdaj Zojo spat, ona pa seveda zažene vik in krik. Tko, da pri drugem bomo upam bolj uspešni na tem področju. user posted image

Drug teden v četrtek imam izpit (ma ni fino cel dan čakat na izpit, sploh še, ker je ustni). Za nagrado (ker tako pridno študiram), mi je spet crknil CD s fototeko (slikami) - že drug CD in to ravno zdej, ko je treba ponavljat. user posted image  Jaz ne vem, a je z računalnikom kaj narobe, al CD zablokira, če je bil že n-krat zagnan. user posted image user posted image user posted image  Skratka, mal sem jezna.

Tak, zdej grem pa pogledat, kam je šla Zoja (je prišel svak s svojimi tremi pobalini in so se zaigrali, zdej pa nekam šli, ker je taka tišinauser posted image user posted image ).

Lep vikend, user posted image user posted image user posted image

p.s. kok sem vesela, da so smileji nazaj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.2.2007 23:11:02   
Suzi*
Dober večer, marčevke! user posted image

Sem po dolgem času spet malo na RR zašla. user posted image  Me je Skaana s svojim obvestilom o albumu "zbudila" iz zimskega spanja, sem prebrala zadnji dve strani kar ste napisale, tako da nisem ravno na tekočem.....user posted image  No pa z Dolino sva se po dolgem času slišali.....

Vidim, da si ful urejate nove hiške, čestitam, ful lepo! Jaz si tudi kmalo želim kam v hišo, ven iz tega bloka.....ampak bo treba prej še zemljo kupit....saj bo počasi...

Drugač pa pri nas nič posebno novega. Anžej je priden, je navihan, je živahen, vse pove, veliko poje, rad riše, gleda knjigice in risanke, non-stop kaj sprašuje (zakaj to, zakaj tisto, zakaj ono..... user posted image  user posted image ), še vedno se rad carta, ...... s spanjem nimamo problemov, sam zaspi podnevi in tudi zvečer in prespi celo noč brez zbujanja, pred kakšnim mesecem smo kar čez noč ukinili tudi dudo user posted image  , brez problemov. za zaspat smo pa imeli nekaj časa muziko iz vrtiljaka, potem pa eno tako "kocko" oz. malo lučko na beterije, ki menja barve in jo je imel pri sebi v postelji (Dolina, mogoče bi blo kaj takega fino za Zojo, če jo je strah teme!!!), zdaj pa ponavadi tudi tega ne želi imet, no glavno da je pri njemu kakšen "pliško", pa je uredu. Aja, ga imam pa še vedno v pajacu s stopali (podnevi želi imet "boso nogo", tako da obvezno spi brez nogavičk! user posted image ), pa pokrit je s kovtrom. Sicer se včasih razkriva, ampak itak nimamo tako zelo mrzlo....

Smo pa ta teden bolehali, nas je kar vse 3 položila ta viroza, ki razsaja naokoli. Anžej je imel skoraj cel teden vročino, jedel ni skoraj nič, je kar malo shujšal, zdravnik itak nič ne da, no, upam, da se bo zdaj končno stanje umirilo.....fajn je edino to, ker se je Anžej končno navadil pihat šmrkelj iz nosa, da ne zadržuje vsega v sebi. user posted image  Imam pa že čist dost teh robcev, imam občutek, da sploh ne dohajam več letat okol z robci, malo za Anžeja, pa zame, pa spet za tamalga......user posted image user posted image  

Imamo ga še vedno v privat varstvu, pa bo tudi še ostal tam in ga nameravava šele drugo leto septembra dat v vrtec. Ne vem, midva sva zadovoljna, Anžej ful lepo napreduje, nima problemov s socializacijo.....skratka user posted image .

Aja, pa še ena dobra novica..........izgleda oz. je že kar 100%, da marca začnem delat v NM (isto delo kot do sedaj) in se ne bom rabila več vsak dan vozit v LJ v službo, kar mi po mojih izračunih pomeni natanko 3 ure viška (dodatnega časa) NA DAN, to je tisti čas, ki ga sedaj izgubljam z vožnjo!!! Juhuhuuu!!!!!!  user posted image user posted image  Potem pa čakava samo še na očija, upam, da bo tudi njemu kmalu uspelo menjat službo oz. priti iz LJ v NM.....

Ajdi, imejte se radi user posted image  in user posted image  se!!!! 

user posted image  Suzi

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.2.2007 18:27:08   
Wahoo RR
Čer punce

Evo...sem super truper vesela. Danes je moj zaštartal dopust in bomo en teden uživali skupaj doma. Sicer bo delovno, zadnje cajte se mojmu ful dela heheuser posted image  Take stvari se , ki jih že dolg odlaša nardit . Kej za pršraufat, kej popravit...itd. Priden je, nimam besed user posted image

Tkole, jest sem še na porodniški in imam še kar nekaj mesecev pred sabo. Konkretno 24.julij se mi zaključi. Pol bomo pa 1 mesec mal štrikal z dopustom, da bomo pregural do prvega tedna v sept., ker grejo tamale takrat v vrtec, pa če sem noseča al pa ne...In seveda jih morva oba uvajat. Vsak v eni skupini.
Aja, sej mende veste, da gremo ta tretjemu naproti, a ne ? Haha....poleti začnemo user posted image  ( no, sej to že zdej, da ne bo pomote, haha ) ampak takrat recimo bo primeren čas. Prehitri pa ne smemo bit, a ne :)
Lani pa sem se odločila,da letos dokončam mojo šolo. Že 5 let nazaj sem začela delat ekonomsko SŠ. Trgovsko imam pa narejeno. In ker se mi gre da imam 5 stopnjo, da grem nekoč lahko naprej študirat...moram tole spacat do maja, ko je matura.
Poleg tega , pa sem začela delat eno zadevco, k mi pomoje leži in se da kar dobro zaslužit če bom pridna. In seveda zato precej potrebujem mojga, da popazi na tamale.

Tako :)

Drugače pa Skaana : ful lepa hiška...ko bo pa končana, bo pa še lepša :) Pridni ste user posted image

Suzi : bravo za službo...držimo pesti še za tvojega, da tudi njemu uspe :)

Rainbow : kako je z Enjo ? Že kaj boljše ? i user posted image

Dolina : srečno na izpitu user posted image

Nile : upam, da ste v redu...pa upam da se kaj kamlu dobiva na kavici...da ti vrnem šlauf...kmal bo poletje hehe

Punce...nisem vseh poimensko...vas moram še mal bolj za nazaj podrobno prebrat user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam, se je tamejčkana zbudila...papa

Pridni in zdravi boditeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 11.2.2007 7:33:58 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.2.2007 21:15:11   
Skaana
Heej user posted image ,

Wahoo, faca si, ni kej user posted image . Kr tako naprej, naspidirano. In naj se ti vsi cilji uresničijo user posted image user posted image user posted image . In že ta tretjegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Naj poleti prisije.

Suzi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tok sem vesela, da si se oglasla. Anžej pa spet prehiteva user posted image . A kr dudo že. Mi še kahlico samo vohamo user posted image user posted image . In že sprašuje? Naša tud mal, sam ni manike user posted image . Daj se večkrat oglasi, zdaj boš imela vač časa user posted image . Res ti privoščim tole, pa možeku tudi.

Dolina, a ti tudi že razmišljaš o drugem otročku?user posted image  Jaz tudi, sam moj na user posted image  ne. Hoče da se vselimo user posted image . Pa upam, da ni samo izgovor. No, pa začnimo razmišljat o PRAZNOVANJU 2. rojstnega dne. Jaz imam resen problem - prostor. In ogroooomno ljudi - na žalost odraslih - ki bi prišli. Ne vem, kako bi to speljala. Pa neke igrice za otroke bi tudi bile dobrodošle, ker zdaj so pa ti naši sončki že prave osebnosti z velikim jazom. In bi se skoraj moralo kaj dogajatuser posted image

Glede MAŠAKAR: odločitev je padla - čebelica Maja. user posted image  Sam noče poskusit kostumauser posted image . Vsi si ga moramo dajat gor in potem se čudi in smeji - ona pa noče. Upam, da jo bo minilo, če ne pa tudi v redu.

ATENA je pa zdle ušpičila dve takšni, da moram deliti z vami user posted image . Najprej je predvčerajšnjem moja mami potrkala. In Atena oddrvi iz kavča ter reče: Oči je prišel! Pa pride do moje mame in izjavi: Sem mislila, da je oči. user posted image  In včeraj smo šli vsi trije v fitnes - in midve z Ateno sma seveda šli malce prej od tam. Normalno se polupčkamo in grema midve v avto. Jo privežem, prižgem avto, nakar slišim ta malo: Maaammmiiii, očija pozable sma!!!user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da me bo pobralo od smeha. In potem je moji mami razlagala, da sma pozable očija, ampak nič hudega, ker bo prišel peš. Tako sem ji jaz potem razložila, da se ni spet začel huronski jok. Mah, vse mora bit po njeno. In samo, da je kontra, pa je srečnauser posted image . No, ampak to pa verjetno že poznate... Aha, še to. Dobi ona pošto - tisti letaki od Ariela ali BC so njena pošta user posted image . In so bile gor maškare. Pa se z dedijem pogovarjata, kaj bi bla ona za maškare in Atena reče: Jaz bom muca, ti boš pa miška, dedi, veš?user posted image  Blazno smešno je izpadlo zato, ker ima moj ati prek 100kg. Zdaj si pa predstavljajteuser posted image

No, lepo se mejte - rainbow - vi tudi, upam da je vse O.K.

user posted image  se in na noč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.2.2007 22:15:26   
NiLe
Hej, hoj, marčevke ...

joj, ko bi bilo več praznikov na četrtek user posted image ... mi smo že tretji dan skupaj in človek se res odklopi. Čeprav mi je Nik malo sumljiv, da bo zbolel ... ima vnet oko in ni tako živahen in poln energije kot ponavadi. V petek pa ga čaka 5-dnevno zimovanje. Upam, da mi ne zboli.
Danes sem bila ful na speedu, saj sem dopoldne pripravila lazanjo, skuhala govejo juho, pospravila cunje, potem smo šli na sprehod v mesto, popoldne pa sem spekla še jabolčni zavitek, ki mi je začuda uspel. Grem pogledat, če je ostal še kakšnen kos user posted image
Suzi: lepo te je spet brati. In tale tvoj Anžej je res super napreden fant user posted image . Ponavadi začnejo spraševati zakaj, zakaj to ... pri 3 oz. 4. letih. Tole z dudo ste super opravili. Nas vse to še čaka ... pri nas je celo taka kriza, da mora pred spanjem imeti pri sebi 3 dude - 1 v ustih, dve v rokah user posted image
user posted image za službo v NM. TO mora biti res olajšanje.

Skaana: tvoja Atena jih pa stresa user posted image user posted image user posted image ... najbolj mi je všeč tista o pustnih kostumih user posted image Joj, jaz pa ne vem, kje bomo dobili kostum pikapolonice, glih ne vem koliko denarja tud ne bi dala ...  Za hiško sem ti pa že rekla, da bo super in želim vam, da nadaljujete v takem tempu in selitev takrat, ko ste si jo zadaliuser posted image

Dolina: veliko sreče na izpitu. Mah, kolk si pridna, da prej vstaneš, da študiraš ... jaz si sploh ne predstavljam, kdaj se bom učila, ko se bom lotila zadnjih izpitov in diplome. Ja, disciplina bo potrebna ... pa še kakšna brca v rit user posted image

Wahoo: ti si pa tud carica ... te je za občudovati. Dve mičkeni pupiki, dom, šola ... super si user posted image Od kje ti toliko energije? Pa še o trejtem user posted image razmišljata? Naj vama čim prej rata user posted image user posted image user posted image

Evo, začenja se moja nadaljevanka na POPu, tipček ki igra je user posted image dober user posted image

Lepo nedeljo vam želim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.2.2007 22:54:25   
rainbow
Joj, ste ble pridneuser posted image user posted image user posted image

ste toliko napisale, ne morem vse prebrat, se mi mudi spat (hihi, se rima)

hvala vsem za objemčkeuser posted image , zboleli smo vsiuser posted image user posted image user posted image  to ne moreš verjet, vključno z mano, danes že malo bolje, ampak še vseeno sem total crkjena; Enja je že boljša, Lia je imela še ponoči vročino, čez dan ni bilo sile, jesta obe glih kot nič, hrano mečem vstran, meni nič ne paše, groza; no, malo sem pa shujšalauser posted image
bolniško imam do torka, to takrat pa bo menda že bolje. Antibiotikov pa nista dobili, ker je pač virozica. Pediatrove besede. tak da pol jaz tudi nisem šla k zdravniku, nisem bila sposobna. No, bomo videli.

Jutri vas preberem, lahko noč

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 812
11.2.2007 14:58:25   
Katrin
Pozdravljene punce!

Kmalu bo konec nedelje. Mi uživamo doma, Kaja seveda spet ne spi čez dan (nič novega user posted image ). Včeraj se je čuvala pri babici, ker sva šla midva v hribe (prav potrebovala sem nekaj ur na svežem zraku, daleč proč od vsega...). Pa mi pravi mami, da je pri kosilu omenila, da bo Kaja imela kmalu rojstni dan. In Kaja, ne bodi ga treba, odrine krožnik in pravi: "Kaja, torto jedla!" user posted image user posted image user posted image

Rainbow: user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsakega ena pika poka, da boste čimprej ozdraveli!

Skaana: hiška je čudovita (pa saj to že veš, ne? user posted image ). Okna so krasna; se mi zdi, da dobi hiša novo podobo!
Atena je pa ful faca user posted image

Suzi: lepo, da si še z nami. Čestitke za dudo! No, mi teh težav ne bomo imeli, ker Kaja ni nikoli marala dude user posted image

Dolina: tudi midva že razmišljava o drugem otročku, a najprej se moramo preselit. Tako, da sva to prestavila na jesen user posted image

Nile: super, da ste bili vsi skupaj in ste uživali.

Wahoo: zate pa itak nimam besed; polna optimizma, življenja in energije ! Bravo!

Se slišimo!

lp, katrin

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.2.2007 20:46:14   
Katrin
user posted image user posted image  Sem nas komaj našla (tretje na drugi strani:::) Fuj fej vas bodi user posted image

Da me ne bo katera preveč resno vzela user posted image  Ker je moje sporočilo itak zadnje, vam sporočim le najnovejše novice, ki pa so vse prej kot vesele: spet smo doma user posted image  Tokrat je s Kajo doma ati.

Včeraj ponoči nisva zaspala do 4ih zjutraj, ker je Kaja imela 3 hude napade laringitisa (kašelj, hlastanje za zrakom, hropenje, jok...). Močno si želim, da bo revčka danes kaj bolje spala.

Želim vam zdravja in veselja polne dneve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.2.2007 21:33:34   
rainbow
Čer!

Hojla punce, kako?

Katrin, pa ne, da je Kaja spet bolnauser posted image user posted image user posted image , komaj sta se pozdravili, bogica mala; kašelj je ful sruser posted image , traja in traja, groza. Jaz se tudi bojim, da bosta moji spet zboleli, ko bosta v vrtcu; ker zdaj sta ful oslabeli, danes sta komaj začeli kaj bolj jest (večerjo); no, upam, da bo Kaja lepo ajala.

Dolina, te resnično občudujem pri tvojem študiranju in upam, da uspešno opraviš izpit; držim pestiuser posted image ; sicer te pa popolnoma razumem, tudi jaz sem imela tremo in velik strah pred vsakim izpitom.

Skaana, hvala tebi in Ateni za stiskanje pestkuser posted image ; mislim, da do Podčetrtka ne bomo zmogli, zaradi bolezni, pa čuvat se moramo za počitniceuser posted image
hiško sem si probala ogledat, pa mi nekam ni šlo. ne vem, ali sem narobe napisala geslo ali kaj. Bom še enkrat poskusila.

Suzi, lepo te je bratuser posted image user posted image ; vidim, da se tudi vi niste izognili bolezniuser posted image ; čestitke za službouser posted image user posted image user posted image , to pa je res pridobitev, tri ure, uf, si sploh ne predstavljam in hkrati občudujem ljudi, ki morajo toliko časa porabiti za pot v službo.

Wahoo, itak da nimam besed zate, zato: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, upam, da je Nik ok! si pa v redi, da še uspeš pečtuser posted image , jaz sem tudi zadnji vrgla skup jogurtovo pecivo, pa se še zdaj valja okoli, zaradi bolezni nobenemu ni za jest, grozauser posted image

Tak, zdaj sem vas vse prečesalauser posted image

pa na hitro še o nas:
Enja se je zgleda fajn zlizala, je danes že začela malo več jest.
Lia še ima vročino, tak okoli 37,5, ravno na meji; danes brez volje, skozi sem jo mogla animiratuser posted image ; nam pa je res že tečno skozi doma bit; ona bi kar ven šla, kjlub vročini, hmm bogica mala.
Naš ati ima bronhitisuser posted image , bil pri zdravniku, bo cel teden na bolniški
jaz pa še udi nisem v redu, nisem bila pri zdravniku, glava še čudna, nos, tak da upam, da še jaz nimam kaj takega.
Ne vem, če Lia ne bo boljša jutri, grem še enkrat z njo h dohtarju.
Ful mi je že tečno doma, ampak rada bi, da se vsi dobro pozdravimo.

ok, grem vzet nek lekadol, mi j spet glava čudna.

lepo boditeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.2.2007 21:44:52   
Dolina
O joj, katrin, kaj to pišeš. user posted image user posted image user posted image  Naj se Kaja čim prej pozdravi, bogica. user posted image
Pa rainbow, saj ne morem verjet, pa niste bili ravno bolni? Groza. Še vam en šopek user posted image user posted image user posted image  in user posted image .

Wahooo, ko pa tebe prebiram, pa moram rečt, da mi daš energije in veselja. Še tako naprej, kjer je volja je tudi pot, tako da teh 5 izpitov bo šlo pod streho do maja. user posted image user posted image  

Skaana, za tvojo ateno pa user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  in hvala, ker me je tako nasmejala. Bravo njena domišljija in opažanje. user posted image user posted image

Sem šla pa nazaj brat, kaj sem takega napisala, da mi vse razlagate o načrtih o novi user posted image . user posted image user posted image user posted image  Sploh mi ni šlo v račun. Ja, saj razmišljamo, ampak mene je prekleto strah, kaj bo, če ne bom imela prej faksa narejenega. Tko da...

Smo pa tud mi imeli zanimiv vikend: najprej smo šli v atlantis mal na kopanje. zoja je uživala, komaj sem jo spravila stran od tobogana. je pa hitro ratala utrujena tak, da smo šli po slabih treh urah domov. No, domov smo prišli z vročino. Dala sem ji mal calpola. Druga dan brez vročine user posted image user posted image . Ker smo vsi tolk zaposleni, user posted image user posted image  smo pozabili kontrolirati plin in v sobot dopolodan ostali brez gretja in tople vode. user posted image  In še danes smo brez, ker imajo ti na plinu itak vedno gužvo (prvič smo pozabili naročit) in ti tud v taki nuji ne morajo pripeljat takoj v ponedeljek. user posted image  Tko, da imamo srečo (v nesreči), da ni zunaj kak minus, ker če ne bi šli v hotel. user posted image

NiLe, a veš, da je zjutraj študirat ful v redu. Še preden se ta mala zbudi imam že slabi dve uri požiranja snovi za sabo, bolj skoncentrirana sem in še čez dan nisem tolk pod pritiskom, ker sem že nekaj zjutraj preštudirala. Če pa nisi preveč jutranji tip, ti pa to mogoče ne bo ustrezalo. Sicer pa toplo priporočam.

Tko, zdej pa bežim, ker moj rabi internet.

Nočko user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.2.2007 10:21:22   
NiLe
user posted image  hojla,

še ena, ki se pridružuje klubu bolnih user posted image . Nik je dobil škrlatinko (a ima katera izkušnje s to boleznijo) in sedaj čakamo, da jo dobi še Lea user posted image  (zjutraj je že imela vročino 37,8).
Od sobote je tarnal, da ga boli grlo in da mu je malo slabo, zvečer je imel vročino 37,4, v nedeljo zvečer sem opazila, da ima belo obložen jezik in pikice po telesu. Zato sva šla včeraj do zdravnice, dobil je antibiotik in naj bi do petka (ko naj bi šel  na zimovanje) ozdravel ... malo sem v dvomih, ker sem brala, da lahko škrlatinka pusti posledice na srčku ali ledvicah. Ne vem, kaj naj user posted image  Za nameček pa jaz kašljam že skoraj 3 tedne in grem danes do zdravnice, saj me boli v pljučih in bi res rada, da se končno pocajtam user posted image

Vsem bolanim (Kaja, Lia) in seveda odraslim user posted image user posted image user posted image  user posted image , da čimprej odženemo stran te bolezniuser posted image .

Dolina: hvala za nasvet za študij ... problem je v tem, da nisem ravno jutranji tip, ampak bom vzela na znanje tvoj "recept za študij".

Imam gužvo v službi ... moram podelat stvari, če slučajno jutri ostanem doma.
Imetje se radi user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.2.2007 11:53:54   
Dolina
NiLe, žal ne vem nič o škrlatinki. Poglej mal na net, če kaj najdeš. Kaj pa je zdravnica rekla za to bolezen? Čeprav te "posledice" so po moje samo v res hudih primerih. Držim pesti, da se bo Nik pozdravil in lahko šel na zimovanje. Pa upam da Lea ne bo dobila škrlatinke. Tebi pa tudi želim čim prejšnje okrevanje. pa le pojdi do zdravika, da pogleda kaj se dogaja in da boš čim prej fit za tvoja malčka palčka in za službo. Vsem en kup user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.2.2007 13:28:34   
modrooka
NiLe,

tudi jaz nič ne vem o škrlatinki. Jaz sem jo kot otrok kar nekajkrat prebolela (ker se rada ponavlja) in vem, da je zdravnica velikorat rekla, da še dobro, da mi ni pustila kakšnih posledic user posted image .

Držim pesti, da se Nik čimprej pozdravi in da se mala izogne tej bolezni!
Pa ti se tudi čim prej pocajtaj!

user posted image user posted image user posted image  za vas in za vse ostale bolne otročke!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.2.2007 14:21:50   
NiLe
Dolina in modrooka, hvala za dobre želje in spodbudne besede. Ja, o škrlatinki sem našla teoretične stvari na internetu, malo me samo skrbi, da se ne bi kaj zapletlo, če bi šel Nik na zimovanje - tako si ga želi, pa ga ne bi prikrajšala ... ah ja ... bomo že. Me je pa malo prej klical user posted image , ki je doma s tamalima in pravi, da je Lea spala od 11h - 14h in da ima rdeča lička, vročino in bele nebnice ... torej, škrlatinka št. 2 se nas ni izognila user posted image . Gremo popoldne do zdravnika.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.2.2007 14:29:12   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

... torej, škrlatinka št. 2 se nas ni izognila user posted image .  

Žal mi je... Čimprej ozdravite!!! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.2.2007 14:50:42   
rainbow
Ojoj, Nile, pa res smola, da sta jo oba dobilauser posted image user posted image

dva velikauser posted image user posted image za oba

Lia je imela že dvakrat škrlatinko, baje obstajajo 4 tipi, tak da je še možnost, da kaj dobi, Enja pa ni nobenkrat od nje dobila. Še.
To ti je ena oblika angine; s tem da če je močna res lahko ima negativne posledice na srcu. Ampak natančno kako sem že pozabila, saj piše v kakih zdravstvenih leksikonih. vem, da Lia ni smela noreti, je morala bolj mirovati. sem pa jaz kot mala morala na ekg po škrlatinki (po besedah moje mame); Lia pa ni rabila, verjetno antibiotiki fajn primejo. je pa fajn, da se čimprej gre k zdravniku in se začne zdravit.

Evo, trenutrno pri nas vsi spijo, edino jaz tu pametujemuser posted image

Dolina, povej mi, vi, ko se hodite kopat, kaj daš Zoji za v bazen, ali kopalno plenico ali kaj?? Moram se začet pripravljat za naše zimske počitniceuser posted image user posted image user posted image ; v kaj pa je potem oblečena, če je zunaj vode, kopalni plašček, morda?
Rabim natančne podatke, da še nabavim vse potrebno (ker mi se še nismo nikoli kopali pozimi kje v bazenihuser posted image )
aja, kaj pa v vodi, ima obroč?? in kakšnega??

kak sem tečna, bom kar nehalauser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.2.2007 18:16:50   
Wahoo RR
ojojjjuser posted image user posted image user posted image  ste pa res vsi neki bolni...

polno user posted image user posted image user posted image user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image   pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas...da se čimprej pozdravite

Jaz trkam...sicer je imela Lina celo nedeljo vročino...39,5...ampak je bila v ponedeljek že ok...
Res trkam....

Držte se...

Še posebej Nile...upam da bosta imela tvoja dva lažjo obliko škrlatinke, če jo že morta imet user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.2.2007 20:47:41   
NiLe
Čer punce,

no, moja dva škratka spita že od 20h ...
Nik je veliko boljši, očitno nima hude oblike, saj ga moramo stalno opozarjati, da ne nori in ful mu je dolgčas ... ne vem pa, kako se bomo odločili za njegov odhod na zimovanje. Nekateri me strašijo s hudimi posledicami, če ne preboli škrlatinke tako kot je treba.
Je pa zato Lea fasala hudo obliko škrlatinke in je res ubožica user posted image ... ko sem prišla domov, je imela 39 vročine, iz učk ji je tekel gnoj user posted image , iz nosa voda, po telesu ima pikice ... Ko sem ji dala svečko in antibiotik - sirup Ospen, ki ji ga je predpisala pediatrinja, je pa še revica bruhala vse, kar je danes zaužila. Upam, da ne bo prehuda noč user posted image

Wahoo in Rainbow, hvala za vajine pozitivne misli.

Aja, Rainbow: za bazen je najbolje uporabiti kopalno pleničko in ko pridete iz vode, ju lepo zavij v kopalni plašč.
V bazenu pa sva si Leo z možem podajala in smo bili brez šlaufa ali rokavčkov.

NOčko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.2.2007 21:45:37   
Suzi*
Čer punce!

A ste res vsi bolani??? user posted image  Vsem pošiljam veliko toplega sončka, user posted image  in user posted image  da se hitro pozdravite. NiLe, upam, da bo škrlatinka pri obeh hitro mimo, pa da bo tudi zimovanje izvedljivo!!!! Katrin, rainbow......user posted image user posted image user posted image  hitro naj bo bolje!!!!!

Wahoo, tebi pa kapo dol!!!  user posted image  Daj še meni malo tvoje energije, nooo!! Bi mi prav prišla. Al pa ena brca v rit tudi kdaj..... user posted image user posted image

Skaana, saj mi glede kahlice tudi nismo niti blizu. V varstvu baje lepo gre tudi kakat včasih na kahlo, jaz pa po pravici povedano, zvečer niti nimam časa se še s kahlo ukvarjat, tamal tudi noče nič slišat o kahli, tako da......... Sem se odločila, da počakam do poletja in takrat bomo probal it iz plenic. Atena je pa res faca s temi izjavami!!!!  Sem se ful nasmejala.........user posted image user posted image user posted image

Glede drugega otročka.... jaz si ga včasih kar zaželim, pa moj tudi.....po drugi strani nam je pa zdaj tako lepo, ko je Anžej že malo večji in samostojen, da...... uh, res sem ratala na komot user posted image ......ne, pa saj bomo verjetno enkrat poleti kaj začeli na tem delat.... user posted image  

Glede maškar:  naš bo Nodi, samo nekje moram najt tako modro kapo, pa na eno rumeno rutko rdeče pike narisat, pa ga oblečt barvno tako kot je Nodi, pa bo. user posted image .....če bo sploh hotel bit tak. Nodija obožuje!

Dolina, matr, da ne boste zledeneli!!!  Upam, da se že lepo grejete! Če ne, vam pa ne preostane drugega, kot da se kje pod kovtrom stiskate, sploh s tvojim user posted image ......pa še kakšnega "Dolinčka" naredite..... user posted image user posted image user posted image  

No, moja dva moška sta že zdrava, malo še kašljata in smrkata, jaz sem pa še kar na pol bolna. Boli me grlo, iz nosa teče, kašljam.....tako je to, ker ženske nimamo nikol časa za lasten počitek! user posted image  Danes zato tudi na aerobiko nisem šla....upam, da bom do četrtka boljša, bom šla pa takrat na 2 uri, da nadoknadim zamujeno.

Grem se mal s čajem nacejat user posted image  njamiii.....

Nočko!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?