Dolina
|
Čer, no da vimdim, če bo zdej šlo tole poročanje. Wahoo, kaj že delaš? A sem jaz mal za časom al kaj? Nisi več na porodniški? O, kok fino, da bosta tok skuapj s Katrin. Jaz sem se preselila na Log, ne poznam skor nobenga. Samota. Zdej sem več pri svakinji, ker ima dva malčak palčka in ji pride prav, da se Alja zamoti z Zojo (men pa tud, da se Zoja z Aljo). Katrin, za novo srečanje se menimo, mislim da od decembra. Spet smo ultra hitre. Mi gremo verjetno smučat od 18.-22.2. tak, da ne moremo prit v Olimje. Smo pa edini, ki praznujemo februarja in imamo zato cel marec čas. Še 14 dni pa bomo pihali 2 svečko. Men se pa zdi, da sem bila ravno noseča. Tako hitro gre ta čas. Pust: po pravici povedano, še nisem nič razmišljala. Nekaj se bo pa treba spomnit, ker se Zoja rada šminka in šemi. Šminka se seveda z labelo - brezbarvno. Sem pa kr mal ponorela, ker je zadnjič prišla domov z nalakiranimi nohti - sicer prozoren lak, ampak vseeno. Svakinja si lakira v rdeče in tud od malega (oz od kar alja zna pokazat, kaj hoče) tudi Alji lakira nohte. Sori, men je to ful grdo, sploh ta rdeča in tako mala punčka. Sem ji že takrat rekla, da ne dovolim, da Zojo nalakira. No, pa je Zoja tud hotla in ji je. Pol sem ji še enkrat razložila, da mi je to pač grdo in jo prosim, da ji tud s prozornim več ne lakira nohtov. upam, da bo držalo. Kartin, čestitke za hiško. To je čudovito, imeti sam svoj prostor in vrt. Skaana, čestitke tudi vam, za tako hitro nastajanje vašega domeka. Ste super pridni. No, povej, se boste letos že selili? Glede spanja, te občudujem, da si tako trdne volje in potrepežljiva. Kot parvi NiLe, probaj se ne preveč sekirat, kadar so taki večeri. Delaš to, kar je dobro za tvojo Ateno in ona to ve. En velik objem za tebe. in za malo, da bi čim prej našla svoj spanec ob bolj zgodnjih urah. Rainbow, ste zdravi? Upam, da ja.... In če se dobro počutiš v stanovanju, nikar ne misli preveč na hišo. Mal v tolažbo, s hišami je skoz delo. Modrooka, Ana je pa res velika. In prav cortkana. Sigurno sem na katero pozabila, se ne spomnim več, kaj vse sem zjutraj napisala. Punce, najina Zoja je pa strašna boječka. Včasih se sred noči zbudi in vpije in me kliče, ker je bil volk tam. Ful se boji. en dan sploh ni hotla zaspat, ker jo je bilo tako strah. Že nekaj časa nazaj, jo je tašča hecala, da bo prišel volk, ker noče jest... Zdej se pa kažejo posledice. Sej nisem jezna na taščo, ker je hotla samo dobro (saj veste, večni problem hrane), ampak zdej ne vem, kako naj ji dopovem, da je ne bo volk prišel pojest. Tko, da sem vsem prepovedala kakršno koli strašenje. No, moj lubi je v Bosni, sva same že od nedelje . Na srečo pride že jutri zvečer. In v četrtek bomo cel dan skupaj, kok prazniki prav pridejo. Drugač sem pa mal pod stresom, zaradi izpita. Ma ne vem, da sem jih že tolk dala skoz, pa sem še vedno nervozna, ko se bliža. Tko, da zdej zjutraj bolj zgodaj vstanem, da približno eno urco mal ponavljam, pol pa naprej, ko gre Zoja na sprehod s taščo. Zvečer pa sploh ne morem študirat. Tud ko sem bila v študetskih letih, ponoči nisem nikoli študirala. V glavnem, sem med študijem in Zojo. In uživam, ker nisem več v tisti službi. Tko, zdej grem pa spat, da bom zjutraj lahko zgodaj vstala. Nočko.
|