Skaana
|
Heej, modrooka in fipi (najbolj pogrešam smeškota objem ), no pošiljam vama dva . Modrooka, ubožica Ana. Pa kar naprej in naprej je bolna . Upam, da bo kmalu konec te kvazi zime, ker je res že zelooooo zoprna . Glede srečanja smo kr utihnile . Se pa v CELOTI strinjam, da se srečamo v tem terminu in v Celju - še boljše, pridite se kopat v terme Olimia (jaz bi tako imela cca. 2km od naše bodoče hiške in cca 12km od doma ). Če pa že druge ne bojo prišle, pa bi se mi res lahko dobili na kavi - s Suzi* in Anžejem smo jo že pili. No ja, Anžej in Atena sta pila čaj . Fipi, očitno si pa ti kr lahko rodila . Ker jaz sem zadnjič ravno bila na stolu in mi je brez omrtvitve popravljala dva kočnika. Bolelo je ko , sam rodit pa ne bi šla namesto tega. No, edin če bi še enga takega sončka potem dobila, kot je naša Atena . Pol pa tud biljonkrat. Čestitke pa vseeno . NiLe, hvala za opis uspavanja. Ampak vse to tud mi delamo, skoraj identično do spanja. Potem nastane kriza. No, če ji pustim, da zaspi z nami pred TV ni problema . Še enkrat pa za tvojga možeka. Na prste bi lahko preštela kolikokrat je moj samoiniciativno sodeloval pri večernem ritualu . Rainbow, spet si me nasmejala. Pri vas pa res mora bit pestro . Glede rač imam pa jaz tud nočne more, kdaj mi bo zaribal. Je že tri leta star in... Mah, saj veste. Pa čisto vse imam gor, vse slike od micene in od gradnje... Denarja pa zdaj ni za novega. Eh, bo že nekak. Katrin, od kdaj si pa ti moderatorka . Čestitke. Drvimo, ja, drvimo. Vodovodar je že skoraj končal . V ponedeljek bomo baje imeli že okna in vrata notri . In v četrtek začnemo z ometi . ATENA je prejle spet imela svoje... Pa tako lepo je do danes šlo. In moj ima spet nočno . No, želela sem si ogledat Emo, mala pa še ni spala. A imajo vaši tudi probleme s tem, da ne zaspijo takoj . Ker Atena sploh ne more zaspat. Odvrtijo se že tri pravljice, ona pa se trudi in trudi, pa ne more. Res se mi smili. Sam moram vztrajat, ker je za njo to dobro. No, in potem je danes hodla iz spalnice do mene, stala na hodniku z gajgajekom in dudo in veselo kukala, izza vrat, kdaj jo bom zagledala. Pa sem smrtno resno jo vsakič položila v postlco, rekla, naj zapre učke, jo polupčkala in šla ven. Ona pa spet jovo na novo. Če sem jo ignorirala, je pa bosa puzala po hodniku, tak da se mi je res zasmilila. No, potem je pa v zadnjem, x-sem poskusu le uspela zaspat, ker verjetno ni mogla priti iz vreče. Neki me je klicala, pa se nisem odzvala . Prav, lepo bodite. Pobožajte naše kmalu dvoletne sončke.