rainbow
|
Večer vsem! ravno sem iz večernega kšihta v šoli in seveda takoj za računalnik z posodico arašidov, ker najbolj naspidirana dneva v tednu sta mimo in lahko malo predahnem. Kot ste videle, sem založila mojo odločbo iz davčne in zdaj bom videla jutri v vrtcu, kaj bodo rekli, pa če bodo jo hoteli, pa grem na davčno po kopijo. Sovražim to papirologijo Vsem marčevskim mamicam, hvala za sočutne in vzpodbudne misli ob najinem koncu dojenja, en velik šop in en velik za vas, ki ste vedno tako pozorne in skrbne. Res je šlo gladko, brez nekega večjega drenja, protestiranja ali česa takega; cartama pa se itak sto na uro, ker Enja je prava cartika; meni se zdi, da sploh ne dojemam, da tako hitro raste, včasih jo še vedno vidim kot dojenčico (mogoče zato, ker ne govori- v meni razumljivem jeziku - ali ima še vedno tako kratke laske ) ampak potem se znova zavem, da je že prava malčica. katrin, hvala, končno sem zdrava, relativno vsaj, no. Edino za prihodnost mojega glasu se malo bojim, zaradi službe; najboljše ure so mi zdaj bile tiste s testi, ko sem večinoma bila tiho ; mogla bi se naučit tišje govorit, ali pa pravilneje dihat ali kaj. NiLe, ne pretiravaj prosim s staranjem , jaz se počutim vedno mlajša, čeprav moram res že popravit moje nastavitve, ker že zdaleč nisem več 30 , še 14 dni, pa bo cifra obrnila na 32 vsekakor pa sočustvujem s tabo, je res grozno, da te tako vseka; upam, da si zdaj že bolje; meni se to doma res ne sme zgodit, potem bi bili lačni, žejni 8se malo hecam, malo pa res mislim), tak da bravo za tvojega možeka Skaana, ste že pri strehi , pa to je res spidi gonzales, tale vaša hiška. Superca. Atena pa je pravi otrok moderne tehnologije . wahoo, kako laufa zdaj dojenje, upam, da po starih tirih; in vse ostalo tudi, v to trdno verjamem ; jaz sme ful ponosna nase, da sva se z Enjo tako lepo dojile, posebej po groznljivi izkušnji z Lio, kar je bil zame velik neuspeh oziroma razočaranje (glede sebe); tako da sem res hvaležna za to izkušnjo, ker mi je neprecenljiva. Se trudim nekaj pametovat na forumu dojenje, pa ne vem, če kaj hasne. eno pripombo če dovolite, pa ne zamerit: glede kahle, prosim nehajte že. če vam smem povedat, da je naša Lia, ki je bila avgusta 3 leta, začela lulat na wc en mesec pred rojstnim dnevom, torej julija, zdaj pa že en mesec gre na wc sama, se polula, obriše, obleče, potegne vodo, izklopi luč in zapre vrata in si gre umit roke (tu jo še nadziram z milom in tak), če pa kaka, pa ji grem obrisat ritko, potem umit v bide in še roke. torej koliko mesecev je zdaj to, od julija do do oktobra, skoraj popolnoma samostojna. Če boste zdaj že začele noret s tem pri marčevcih, ki še niti niso dve leti stari in ne zmorejo nadzirati in zadrževati izločanja, boste si poduplirale (najmanj) čas odvajanja. Moja mama, s katero sva se vsakih o tem skregale (ker se ji je zdelo pozno to z Lio, se zdaj čudi, kako da gre Lia sama na wc - halo ) Mogla sem vam zdaj to napisat, dobronamerno, popolnoma; pač nekaj paketov plenic več se bo porabilo, zato pa manj sekiranja, pa predvidevanja, kdaj se bo zdaj otrok polulal in letanja s kahlo naokrog; mislim, brezveze. ok, mirno noč želim, polno lepih sanj