Dolina
|
wahoo, to so besede. Sem ti ravno želela predlagati, da pojdi še kam drugam. Meni se zdi 6 mesecev odločno preveč, da bi čakala, al se kej dogaja la ne! Mislim...kaj se grejo to! Sicer pa ti želim, da bo vse v redu. Zojin prstek je že skoraj kot nov. Sem in tja se še spomni, da jo je tri ugriznil in razlaga vse povprek Prav srčkana je. Drugače pa je kar nekaj začela agresijo zganjat. Aljo bi kar naprej nekaj pokala (če ji ni po godu, kaj Alja počne, že steguje roko in pravi, da jo bo pokala). Tako, da mal jo ne znam obvladat. Mislim, včeraj jo je hotla ugriznit, pa jo grdo pogleda, povzdignem glas, da ne sme grizt, ampak ona jo vseeno (sej je ni fejst, je pa zgrabila trenirko). In sem jo jaz ugriznila. Sej je nisem fejst. Ampak je bila pa šokirana, ja, par sekund. Pol je pa že pozabila, da smo kaj imeli. Včasih sem jo kaznovala tako, da sem jo odpeljala v njeno sobo v kot in jo pustila samo. Ampak očitno to ni dobra kazen, ker zdej reče, da gre kar sama v kot. Tko, da v bistvu sploh ne vem, kako naj reagiram na to pokanje Alje. Kaj bi ve naredile? Hecno mi je to, da ko sta skupaj, se non stop nekaj "ravsata", za isto igrači, za isto kahlo, za pit, jest... Ko pa je treba narazen, je pa tak jok, kot bi jih iz kože dajali. No, izgleda, da bo moje službene drame konec. Danes so mi "iskreno" razložili, da bo dela samo še več in da bodo rabili nekoga za 8 ur. In da si želijo, da bi ostal in delala nazaj za 8 ur. Jaz pa seveda tega trenutno nisem sposoba, ker potem moj faks ne bo nikoli končan. Tko, da zdej enkrat bodo pač začeli iskati novo. Itak sem vedla, da bo prišlo do tega, mi je pa vseeno hudo, ker je bilo prav fino delat za polovični delavnik. A katera ve, a vzamejo otroka v vrtec, če je eden od staršev brez službe? Jaz upam, da ne bodo komplicirali. Jaz niti približno ne vem, kaj bom letos kupila za darila. To mi je muka vsako leto, pa še take gužve so, da mi je kar slabo. NiLe, se kar strinjam, to z obdarovanjem že presega vse meje. Mi smo Zoji kupili en lesen tovornjak. Od tašče ni dobila nič - smo rekli, da naj nič ne kupuje, ker ima vsega dovolj. On moje mami pa tudi v bistvu nič. Verjetno pa bodo prinesli kaj svak in svakinja, ker vsako leto prineseta darila in za Miklavža in za dedka mraza. Tko, da za njih moram še nekaj nabavit. Z drugo svakinjo sem se pa tud zmenila, da se ne obdarujemo in ji je prav odleglo. Za dedka mraza bomo Zoji verjetno kupili kaj malega, bo pa imela v moežvi službi Dedka mraza (naj bi dobila poganjalča, al pa tricikel - bomo vidli, kaj bodo našli; pa na lutkovno predstavo gremo ). Tako, bo letos pri nas bolj skromno. Zdej pa bežim po tuš - komaj čakam vročo vodo , pol pa v horizontalo.... Nočko, Dolina
|