Dolina
|
Čer, no zdej imama mal časa, da se vam javim. Zoja spi, moj je šel na plesne, jaz pa na pol bolna čakam, da padem v postlo. Neki se me loteva - bronhitis, ker me boli v "pljučih", bog ne daj, da kihnem. Auvaaaaa.... Tko, da nisem glih najboljš. Od izpita sem se odjavila (pisno po mailu, pa imajo zaprto tajništvo, upam, da bo odjava veljala, ker je bila pravočasa, sam njih ni bilo ). Ne morem it, pa če bi skoz sam študirala. Preveč mi je ostalo tko, da čakam na februarski rok. Pa zdi se mi, da tudi sicer nisem pripravljena it sedaj na ta izpit. Vse na kupu, se niti ne morem skoncentrirat. V službi vsak dan nove cvetke zrastejo: zdej bi šef rad (ker se z dvema sodelavcema skupaj vozimo), da se vozimo s službenim kombijem, prevoz pa nam bo ustrezno zmanjšal... No, jaz se tega že ne bom šla, ker imam itak polovični delovnik, tko, da se bom skregala če bo treba. Pa baje ti lahko organizira prevoz od doma do službe, ne more pa zahtevat, da se pripelješ do nekje in pol naprej na njegove stroške. Se bom mogla še mal pozanimat. Mislim, ne vem zakaj se je pol selil v Mengeš, če mu je prevoz tako blazno previsok. Edina dobra stavr te službe je, da se "učim" borit za svoje pravice in dobivam mal debele kože. Hura.... Kok so kej vaši sončki navezani na vas, mamice? Men se zdi, da sva midve z Zojo mal preveč "blizu". Kok se to grozno sliši.... Ker vse moram počet z njo jaz: oblečt, previt, dat mleko (lubi tud kozarca ne sem držat, ker ne bo pila in pika, pa še drla se bo do nezavesti ), voziček moram na sprehodu jaz poganjat, .... skratka ni da ni. Vse "mami mora". In včasih, ko pridem utrujena iz službe, mi gre to vse skupaj mal na živce. A je še pri kateri tako? A je to samo kako obdobje? Ker npr. kadar mene ni zraven, se da pa vse z njo zmenit. Včasih je prav komično. Rainbow, si mi dala kar mislit s tvojimi besedami. Morda jo pa res moj stres "moti" in se ponoči zbuja v kakšnem strahu. Se bom poboljšala in se otresla stresa, kolikor se bo dalo. Itak spoznavam, da je najvažnješe, da smo zdravi. Ostalo se bo že nekako uredilo. Dam pa Zoji ponoči vedno mleko za pit, ker pol skoraj takoj nazaj zaspi. A mislite, da je to ful slabo za zobke? Ima kakšna idejo, kako naj jo pripravim, da bo kaj jedla? Mal se mi dozdeva, da je lačna, pa nikakor noče jest, razen mleka pit. Danes je pojedla mal jabolka, grižljaj piščančka, eno 50g skutko in to je to. Pa na bazenu smo bli, kako to, da ni lačna? Aja, pa en čokoladni mignon je pojedla, smo bili v Opicinah v eni ultra dobri slaščičarni. In na kosilu v eni super restavraciji v Korteh (nad Izolo). njami.... take škampove juhe še nisem jedla. Odlično. Skaana, naša ima tudi lego kocke ZOO. Prvi teden je non stop okrog nosila slona in žirafo, pol je mal pozabila, zdej apspet mal okrog nosi. zaigrala se pa še ni z njimi (al ji jaz pomagam, la pa sama 1 minuto proba, pol pa gre delat kaj drugega). Kaj boste pa za novo leto? Oz. kje boste? Mi bomo pri sosedih, seveda se basali s hrano mojega lubija (hvala bogu, da tko dobro kuha, ker men se ne ljubi ; jaz sem bolj za peko ). Pri nas že pokajo petarde. Zoja se je ful ustrašla ponoči in se ful jokala. Madona, to je najbolj zoprna stvar pri novem letu: vsa ta pirotehnika... Tko, zdej sem pa že preveč napisala. Drage moje marčevke, lep vikend, lepo spančkajte in hvala, ker ste z mano.....
|