Skaana
|
Heej, no zdaj si bom pa končno odtegnila malo časa . Pri nas je drugače bolj malo novega - to, da je pa vsak dan kakšna nova pogruntavščina, pa je itak že običajno . Hmmm, naša pika se je prvič kepala - itak da očija in mamico . Bilo je super. Rokavice , ni šans. Po moje ji jih bom morala prišravfati gor (NiLe in rainbow, prosim izkušnje ). Drugače pa še kr pojemo in plešemo, rišemo, plezamo, nagajamo... Še vedno je vse, kar mami prepove, najslajše. Še vedno nas ne upošteva pet posto... sam je pa ta sreča, da je načeloma priden otrok. Ker se naša Atena zna neverjetno sama zaigrat. In je nič ne zmoti. In oponaša vse živo. To, da doji dojenčka, sem vam verjetno že povedala, po novem pa mu prebira knjigice. Posede ga na kolena, potem pa mu prime rokico in z njegovim prstom kaže stvari in mu razlaga: "viš, jenči, viš..." Zelo rada ima knjigice. Čisto nora je pa na Pikija. In ravno Pikija ni nikjer za dobit. Imam štiri knjigice izposojene iz knjižnice in so zakon... Nodija ima tudi rada, ima lutko, gleda risanko, sam ni pa da bi bil samo Nodi in pika. Aja, pa prejšnjo soboto je v trafiki videla knjigico o Nodiju in jo seveda hotla met. Še dobro, da je zdaj vsako soboto zraven Dnevnika le po 1000 SIT. Aja, pa ravno malo prej sem se do solz nasmejala. Se je odpravljal v službo in se je bril - Atena pa je stala za njim, imela v roki vtikač od kaloferja in izvajala iste gibe . Mislim, kako se je spomnila, kaj bi bilo fino za brivski aparat. Modrooka, tudi od mene čestitke ob zaključku podiplomca. Zdaj boš tudi imela več časa za nas . Bravo za Ano - pridna punčka. Jaz mam srečo, da je v naši žlahti otroška zobozdravnica. Drugače tudi do treh let ne bi vidli nobenega. In je mala kar prijavljena pri njej. Če redno čistiš zobe (tudi pri nas včasih ne gre brez joka), ne bi smelo bit problemov. In Ana še dude nima. Cepljenje pa smo tudi mi že dali (na srečo tokrat brez težav) skoz. Špacka, upam da si se res naužila te proste dneve . Lina je nedvomno bila presrečna, ker te je imela ves čas ob sebi. NiLe, super za Leo, da hitro okrevala . Kako je bilo na Lumpiteku in kako se je oči odrezal na maratonu? Uf, kako sem radovedna - sam... Katrin, zapozneli za malo Kajo od naju. Ubožica. Jaz sem bla tud čist paf, ko se je naša opekla na radiatorju. Upam, da je zdaj rokica že prosta in da je Kaja pozabla na hud pripetljaj. wahoo: super za Lino. Saj bo, so pa res ubožčki tile mali ko so bolni . Glede dojenja - verjetno si že prebrala vse možno, tako da ne znam kaj pametnega predlagat. Ti pa pošiljam , da bi vama uspelo prebroditi krizo. Ker prihajajo vzponi in padci pri tem - pa saj sama že veš. Pa še Lino si zdaj imela bolno... Še enkrat zate in vedi, da kakorkoli že bo, si naredila vse, da bi šlo. Sigurno. Glede študija pa tudi čestitke. Seveda bo šlo. Sam začet moraš in prvi korak si že naredila . rainbow, upam da si ozdravela še pred iztekom dopusta. Ker če nisi, vem da boš pojutrišnjem itak v službi. Pa četudi brez glasu . Mah, tako pač je v našem fohu. Sicer pa - sam da so otroci zdravi, kajne? zate. se, vaša Skaana