|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.10.2006 21:03:19   
rainbow
Ola!

saj smo tu, samo gužva jeuser posted image ; pa slabo vest imam Skaana,, ker še nisem uspela priti do pošte; upam, da imaš malce potrpljenja, če že nisem prepoznauser posted image

Sicer smo zdraviuser posted image user posted image ; babi sta živahni sto na uro, v službi pestro, in evo, je že konec torka, pa je bila še včeraj nedeljauser posted image ; ampak zdaj lahko malo zadiham. In drugi teden so počitnice, huraarararararararaaaaaahahahahaha; no babi bosta doma, tako da vseeno mira ne bo. Amapak tudi onidve rabite malo pavze od vrtca. Da bosta potem spet z veseljem tja šliuser posted image

Upam, da ste vsi okuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.10.2006 9:13:02   
Katrin
Tudi mi smo še vedno tu!

Pri nas ni nič novega ali pač. Vsak dan se z možem nasmejiva kaki Kajini domislici; včeraj je na primer pričela uporabljati "hvala" in "prosim" skoraj za vsako stvar user posted image  

2x do 3x na dan gre na kahlico, kadar izrazi željo (je nič ne silim) in potem je blazno vesela, ko jo pohvalim, da se je polulala user posted image

Ni ga večjega veselja, kot je njen nasmeh in objem, ko pridem domov iz službe user posted image  

Upam, da ste vsi zdravi (mi smo, trkam) in uživajte!

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.10.2006 9:50:50   
NiLe
user posted image  dobro jutro,

no, se še mi malo oglasimo ... sem v službi in sem na "stand by-u", ker se z Leo nekaj dogaja. Čez vikend je zvečer pred spanjem bruhala in potem zaspala, čez dan je bila OK. Najprej sem mislila, da se je preveč zvečer najedla in potem pred spanjem spila še 1,5 dcl čaja in je bilo pač preveč vsega. 
Danes zjutraj je bila zelo nejevoljna in cmerava in ko sem jo oddala v vrtcu, mi vzgojiteljica pove, da je včeraj po zajtrku bruhala in da je celo dopoldne ležala in bila umirjena. Sem bila kar malo user posted image , ker niso tega povedali tašči, ko je tamalo prevzela.
No ja ... sem jim naročila, da če bo danes tudi takšna, naj me pokličejo. Upam, da se ne kuha kaj resnejšega user posted image .

Drugače pa veselo čeblja, tapravih besed pa še ne uporablja user posted image   

Katrin - lepo imaš vzgojeno svojo princesko, ni kaj user posted image user posted image  za kahlico.

Tudi jaz se veselim drugega tedna, saj bom v ponedeljek imela dopust in bomo imeli poooodaaaaljšan vikend user posted image  ...

Imejte se lepo, bodite zdravi ... tole oktobrsko vreme nam super služi.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.10.2006 10:32:40   
Špacka

Evo mene, me je prej nekaj zmotilo...

Lina je bruhala v četrtek popoldne, tako da sva bili v petek kar doma iz preventive, da sem videla kaj bo, v našem vrtcu itak takoj pokličejo, če bi kaj bilo, vendar ko sem enkrat v službi je kar problem, da grem lahko domov ponjo. Ampak v petek je bilo ok, tako da ne vem, ali se je samo kosila preveč najedla, ker sem ji doma še enkrat ponudila jest in je bila očitno hudo lačna, ker sem se samo okoli obrnila in je bi9l krožnik prazenuser posted image  ponavadi sploh noče jest....smo pa od tega bruhanja naprej lepo na dieti, Lina se je odločila, da ne bo jedla, jo bo že minilouser posted image

Drugače sem pa ta teden kar besnauser posted image user posted image user posted image  mislila sem imeti dopust prihodnji teden, ker so počitnice in itaj ponavadi ni skoraj nobenega v vrtcu, v bistvu jih kar združujejo, ampak neeeeeeeeeeeeeee, si je moja sodelavka omislila dopust, ima sina, ki je v prvem letu FAKSAAAAAAAAAAAAAA, pa mora imeti počitnice.............svet je že čisto nor.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
raje neham.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep teden še naprejuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.10.2006 22:36:10   
Skaana
user posted image  rainbow, nič zamerla, čakam pa, čakam... user posted image  Eh, daj no, s podočnjaki do tal vsak večer pred spanjem moram nujno prečekirati tale naš klepet. Tak da vem, kako je to, ko še sam sebe loviš user posted image . Da bi mela pa še dva taka sončka doma, hm. Veselje na kvadrat... pa še kaj drugega na kvadrat user posted image .

Ubožici, Lea in Lina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ekspresno okrevanje. Tale jesen je pa res čudnauser posted image  Ampak prelepa pa, prelepa...

Sma šle zadnjič z miceno za pol ureuser posted image  v gozd. Kako sma uživali, metali sma se po listju, lovili, padali, vrteli, peli in noreliuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Fantastično je bilo. Ljubim jesen... in te zlate barve.user posted image

Radost v srca (še predvsem tebi, Špacka). Vaša Skaana

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.10.2006 21:05:49   
Dolina
Čer,

jaz mam tud podočnjake....user posted image user posted image  Dons si moram še glavo umit. juhu....
men čas tako mineva, da slpoh ne vem, kdaj gre okrog. A vam tud? Jaz bi dan podaljšala za par ur, teden za kakšen dan, pa vikend še za kakšen dan....user posted image user posted image  To bi blo fino.

Katrin, čestitam za kahlico. Pri nas je dobra za "jahanje" in porivanje po sobah - seveda če je v dvoje s sestrično še tolk boljš. Včasih si želim, da bi se mal več zanimala, večinoma pa sploh ne pomislim na kahlico - razan kadar me kle katera spomni.user posted image  

Sicer pa smo mal bolni. Jaz še od dopusta mal kašljam - sploh se noče poslovit, ampka je pa že boljš. Zoja pa tud smrka, kašljanje pa je že premagala. user posted image user posted image  Tko, sa smo na poti okrevanja. Vročine ni imela in zato sta s taščo vsak dan romali po vasi.

Blagor tebi Skaana za to potepanje po gozdu. Čeprav jaz se ne mečem rada po listju....user posted image  No, smo bili pa zato v soboto pridni in smo šli na šmarno goro. Ful pogrešam vikend pohodniške akcije, pa aerobiko. Če bom drug teden ok, začnem spet hodit 2x na teden.

Drug teden bi mogla začet s polovičnim delovnikom, pa so nekaj napovedali inventuro. upam, da ne pričakuje, da bom delala z njimi cel dan. pa pogodbe mi še zdej ni napisal. user posted image  Že vsaj trikrat sm ga spomnila, pa se vedno zgovarja na gužvo. upam, da jo jutri dobim. In še en del plače nam dolguje. Jupi, kaka fina služba.user posted image

Špacka, tole s sodelovko pa tud ni fino. Kakšna smotana ženska.

Tko, zdej sem se mal javila, zdej pa pod tuš in spat, ker komi gledam.

Nočko, Dolina

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.10.2006 9:57:40   
modrooka
user posted image  Punce živjo,

vas moram malo pozdravit! Kako ste kaj?
Že kar nekaj časa se nisem oglasila. Mi je kar malo žal. Včasih utegnem kaj napisat na čvekarijo, vas pa samo preberem in si rečem: saj bom kasneje, ko bo več časa, da malo več napišem... Potem pa ta čas ne pride in ne pride... user posted image

Jaz sem sedaj zaključila podiplomski študij in sem zelo srečna. To namreč pomeni, da lahko vse popoldneve brez slabe vesti uživam z Ano in se ji popolnoma posvečam. Krasno!

Ana raste... Rastejo tudi njeni zobje (sedaj jih ima 13, 14 je na poti), kar pomeni ogromno neprespanih noči. Danes je po dolgem času spet mirno spala... Sem si prav odpočila...
Govori kot navita. Ponavlja vse kar sliši, veliko besed je njena stalnica...
Rada riše, barva, gleda knjigice, poje, pleše... Ja, in Nodi je tudi pri nas postal zakon. Veliko govori o njem, gleda slikice, risanko, če nam jo rata ujet (a ima tale Nodi kakšen točen termin?). Poskušala sem tut snet kaj z Nodijeve internetne strani http://www.noddy.com, pa mi je ne uspe odpreti... user posted image  A ima katera iste težave?

Na kahlico je še nisva navajala. Poleti se nama je zdelo prezgodaj, pozimi je pa ne želiva... Bova verjetno počakala na naslednje poletje...

Drugače je zelo pridna deklica. Njena varuška je rekla, da tako pridnega otroka še nikoli ni pazila. Menda druge tudi kar malo pokomandira user posted image ... Trmasta je občasno, vendar jo zelo kmalu mine, ko vidi, da ne bo nič dosegla user posted image ...

Je zelo rada in ni prav nič izbirčna. user posted image  Zelo sem vesela tega, ker vem, koliko problemov imajo nekateri starši s temi stvarmi.
Dude nikoli ni imela, tako, da ne morem dat nobenega nasveta v zvezi z odvajanjem od nje.

Zaenkrat smo zdravi. Avgusta je prebolela Rota virus (po njenih stopinjah sem nato šla še jaz) - bila je en teden v bolnici.

A ste ve že dobile kakšno vabilo na zobozdravnika? Za Ano ni še nič prišlo user posted image .

Kaj pa ceplenje? Ste že dali vse skozi? Meni so rekli, da naj bi bila sedaj oktobra še enkrat cepljena, sedaj pa nič od tega. Nimam pojma, a so pozabili al kaj?!

Žal mi je, da nisem mogla prit na srečanje. Priporočam se za geslo za slikce. Bi si jih z veseljem pogledala.

Imejte se lepo in se kmalu spet kaj beremo.

modrooka

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 582
27.10.2006 11:30:55   
Špacka

Skaana, hvala za tvoje besedeuser posted image user posted image user posted image  saj ni tko hudouser posted image user posted image user posted image

Modrooka nisem ekspert za računalništvo, samo meni Nodijevo stran normalno odpre, potem pa sem videla, da imaš na koncu naslova vejico in tako tudi meni ne odpre, poskusi tako www.noddy.comuser posted image  veliko užitka
Pri zobozdravniku sva bili z Lino pri 10 mesecih, takrat je dobila vabili. V bistvu je bilo bolj predavanje na temo čiščenja zob, zdrave prehrane..........mičkeno je pogledala v usta, imela je itak samo en zobuser posted image
Pri nas je tako, da na ta pregled   v ZD so vabljeni vsi otroci, potem pa otroku izbereš svojega zobozdravnika. Ko otrok dopolni 3 leta, spet dobi vabilo na sistematski pregled, vmes pač obiskuje svojega zobozdravnika, če se ti zdi potrebno.

Lina tudi še ni bila cepljena pri 1,5 letu, me tudi skrbi, da niso pozabili???user posted image user posted image  Malo bom še počakala, potem bom pa kar poklicala.

In seveda čisto na koncu čestitke za študij!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
27.10.2006 11:53:05   
modrooka
Špacka, hvala za čestitke! user posted image

Nodija mi pa vseeno ne odpre. Naslov od Nodija imam med priljubljenimi (brez vejice - vejica je le v mojem sporočilu, ker sem jo napisala po slovničnih pravilih in se je izpisala kot del naslova). Pridem do prve strani, ko pa kliknem na zastavico, se prikaže ognjemet in ponovno odpre prvo stran user posted image . A je možno, da mi katera posreduje link, ki je že v 'notranjosti' te strani?

Ana za zobozdravnika ni dobila še nobenega vabila. Ravnokar sem klicala v naš zdravstveni dom k Anini pediatrinji, pa je rekla, da imajo pri nas otroci prvi pregled pri zobozdravniku pri 3 letih user posted image . Če pa starši želijo prej, morajo za to poskrbeti sami. Če je mogoče katera tukaj iz bližine Kranja, bom zelo hvaležna za informacijo, kam so peljale otroka z zobozdravniku. Slišala sem namreč, da so v Kranju nekje prav specializirane za tako majhne otročke in da je ta prvi pregled zelo prijeten. Ja, do 3 leta pa res ne bi čakala...  user posted image  Pri takem številu zobkov...
Vprašala sem tudi okrog cepljenja. Rekla je, da mora biti otrok za to cepljenje star vsaj eno leto in pol, če je pa več, pa ni panike. Tako, da je rekla, da bomo zagotovo dobili vabilo.  V bližnji prihodnosti.

Lep dan,
modrooka.

Lep dan!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
27.10.2006 23:13:48   
Wahoo RR
Helo punce...evo da se mal javim :)

Tudi pri meni je tako. Vas preberem vsak dan, pa si rečem, da bom mal kasnej napisala kej...pa nič od tega.
Zadnje čase sem res tumač zaposlena. Tara ima popoldneve živahne, jo je treba kar skos neki nosit. Še dobr, da je Lina takrat pridna. user posted image je takrat ko je moj vslužbi popoldan....sam še padem dol zvečer...

Lina sicer zna povedat par besed, če je pri volji...da bi pa tvorila kakšne smiselne zadeve...pa še ne. Ampak če se bo vrgla po mojem gobcu...pol naj bo kar še malo tiho, hehe....bo pol zadost )

Glede kahlice...vsakič ko grem jaz lulat, se ona vsede na svojo...ampak to je vse. Če jo dam gor brez pleničke...pa nič. Jo ima tudi ona zaenkrat še bolj za porivat po sobi in plazit po njej ( je taka z pokrovom )

Zobke si zdej končno redno umivamo...vsak večer...pa še kdaj vmes. Sama kaže na ščetko in si drgen po zobkih...zvečer ji pa jaz najprej očistim, pol ji p apustim da sama.
Še vedno mi hoče pomagat pri vseh stvareh. Prad dat, likat, pomivat....
In tudi ona hoče zdej vse neki sama.....najboljj je smešna ko si hoče štumfe nataknit user posted image user posted image user posted image

Drugač pa še vedno ful pleše...ful dobr ujame ritem...to ne moreš verjet. Prav fletna je tale naša cartica...

Ja...najnovejše....danes smo šli po napotnico za infekcijsko...Lina že dva dni ne je in ne pije, ima drisko in bruha. Tako da če do jutri ne bo nič kej pila...in še bruhala...gremo na flašo. Prejle pred spanjem je mal popila in pogrickala...pa takoj vse ven.  Upam, na najboljše....

Zdej pa šibam spat...dost zadons....se še javim.

modrooka...čestitike za končano šolanje user posted image user posted image user posted image

Čuvajte se...pazte na zobke....ajdi...nočko...:)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.10.2006 10:26:03   
Wahoo RR
Evo…Lina je začela piti user posted image user posted image user posted image Zdej je pa vse mnjam mnjam in pa ama ama, hehe
No, mora počasi…da ne bo spet bruhala….

No, pa da dokončam še od včeraj….

Katrin : bravo za kahlico user posted image user posted image user posted image

Nile : upam, da je z Leo že kaj boljše oziroma da se ni kej razvilo naprej Eno user posted image  za njo

Špacka…glede službe…take stvari so mi znane…se pri mojmu v službi konstantno dogaja kaj takega . Pa upam da je tvoji Lini tudi boljše

Skaana : jesen je res lepa…sam ni dobr to…da veš da je pol zima, hehe. Je ne maram…čeprav so zasnežene poljane tudi zelo lepe….Mi imamo gozd  čisto blizu, pa se premalokrat odpravimo tja….user posted image

Dolina : dnevi so res prekratki…čeprav sem včasih kar vesela da ga je konec user posted image

Modrooka : meni tudi ne odpre nodijevo stran user posted image   Enako kot pri tebi...ostane mi pri vlakcu user posted image

Ok...tok zaenkrat...se beremo

pa-pa

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.10.2006 12:10:21   
Špacka

Sem tako vesela, da vam moram to povedat, ok napisatuser posted image  v ponedeljek imamo kolektivni dopust, juuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  , saj ne morem verjet, da se to dogaja pri nas, resno!!! Sicer mi je jasno, da bo padla sobota, druga mislim, ampak ni problema, tudi to mi ne pokvari tega veselja, da bom 5 dni doma, 5 dni cartanja z Linouser posted image user posted image user posted image user posted image  saj vem , da težim, samo malo pa lahkouser posted image

MODROOKA hvala za informacijo o cepljenju, potem bom še kar počakala, verjetno bodo poklicali. Aja, glede Nodija sem vprašala mojga, pa pravi, da se že nekaj časa ne da odpretuser posted image  mogoče kaj urejajo, bo pa še malo pobrskal po računalniku, ti sporočim, če bo kaj novegauser posted image

WAHOO si me pa nasmejala s svojim opisom Lininega govorjenjauser posted image
Super, da je Lini boljšeuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa le tako naprej

Samo toliko zaenkrat, moram še v trgovinouser posted image
Upam, da ste ve tudi tako vesele kot jaz, čeprav ni sončka, no, vsaj pri nas ga niuser posted image

Lep vikend

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.10.2006 13:33:42   
NiLe
Živjo,

še en sončen, jesenski pozdrav z moje strani.
Sem ravno sredi kuhanja kosila, Lea spi, user posted image in Nik se pa potepata.

Ja, mi smo od srede doma, so me seveda klicali v službo, da je Lea bruhala in da je čisto fuč.
Sem letela ponjo in je ubožica ležala na blazini in bila čist fertik, ko sva prišle domov, se je samo cartala,
potem je dobila hudo drisko in nato spala več kot tri ure. Sreda je bila kar huda. V četrtek je bila že bolje, ponoči je sicer še bruhala in čez dan imela drisko, ampak sedaj je vse ok. Tudi apetit se ji je vrnil.

Wahoo-očitno je imela Lina podoben virus kot naša. user posted image da je začela piti in vam ni bilo treba iti na infekcijsko.

Modrooka- user posted image za opravljen študij. Ja, mene čakajo poleg diplome še par izpiti, ker sem tolk časa mečkala.

Skaana-tudi jaz obožujejm šelestenje listov, tople barve na drevesih, sprehode po gozdru, vroč pečen kostanj ... ampak, kaj ko so to samo lepe strani jeseni. Potem je tu megla, mraz, dež ... še dobro, da nam je trenutno vreme bolj naklonjeno.

Špacka- tudi jaz se veselim 5 frej dni, ko bomo uživali skupaj in se odklopili od vsakodnevnega stresa.

Tako, letim nazaj za štedilnik, še sirov zavitek moram speči, vmes moram skočiti še po bučo, po kosilu pa gremo v mesto na Lumpitek. Jutri bomo pa navijat za našega očija, ker bo laufal na ljubljanskem maratonu.

Imejte se super lepo, uživajte v toplih jesenskih dneh.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.10.2006 14:52:55   
Wahoo RR
Oj punce..

No, mi smo pristali na infekcijski. Včeraj kakor je dobro začela...ni nadaljevala...in okrog 12-te so se začeli krči. Mater je bla boga. Vsake par minut je začela cepetat, jokat, vpila ne ne ne ne ...Trebušček pa čist trd. Jo je zelo bolelo. Takoj sem obe spokala v avto in na infekcijsko. Jure je priletu iz šihta direkt tja. Ostala je notri in dobila flašo. Jure je ostal pri njej, jaz sem pa najprej Taro peljala h Katrin, da sta jo z user posted image  dala spat...jaz pa nazaj k Lini, ker sem ji obljubila da pridem. Ko je zaspala...sem šla pa nazaj. Lina je bila hvalabogu zelo pridna in potrpežljiva...in danes pridno pila. Kot bi vedla, da gremo domov, če bo.

Če spet ne bi pila gremo nazaj...drugač pa samo kontrola pri naši zdravnici.

Jure jo je peljal v špara na poti domov, da ji je kupu igračko, ker je bila tako pridna. Kupila sta pametnega kužka...k neki pritiskaš na uho, pa noge, pa neke pesmice poje....Fino.

Že v avtu je zaspala in spi še vedno...že 3 ure...je bila utrujena očitno.

No, zdej pa res držimo pesti, da bo vse ok.

Pa-pa...uživajte :)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.10.2006 21:10:35   
rainbow
čer!

Oh joj, Wahoo, ubožica Lina, en velik user posted image user posted image user posted image zanjo in zate seveda! ta rotavirus je res grozenuser posted image ; upam, da ji bo hitro bolje; in upam, da ne bo dojenčica kaj dobila vstran, bog ne daj.
Lia je imela enkrat blažjo obliko rotavirusa, pa je vseeno bilo grozno, je ful shujšala, pa tista driskauser posted image , terrible. Se ne spominjam rada, pa upam, da se ne ponovi več.

NiLe, pa pri vas tudi, ojojojuser posted image user posted image ; ali je zdaj že bolje??? To sigurno nekaj po Ljubljani straši. Še en user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas

Modrooka, tudi meni Nodijeva stran ne odpre, tak da zgleda da je v delu ali kva. Čestitke tudi od mene za zaključeni študijuser posted image user posted image user posted image ; sem z veseljem brala o Aniuser posted image ; glede zobozdravnika je tudi v MB, vsaj v zdravstvenem domu tako, da do tretjega leta nobeden ne spregovori o zobozdravniku, torej komaj na sistematskem pri treh letih. Ampak po moje ni panike, ne vem zakaj bi hodila prej tja. Pri nas si zobe umivamo zvečer, tudi marčica Enja si jih strašno rada umiva.

Špacka, kar pokliči in jih spomni za cepljenje; to je zadnje cepljenje, da se rešiš zadeve.

pri nas pa je tak:
- babi zaenkrat zdravi (trkam na les), živahni da je kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- ata v rediuser posted image
-mama pa seveda, ker so počitnice, zadnji dan službe zboli na grluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak bo že; še dobro, da sem doma, čeprav kaj dosti tiho ravno ne morem bit, da bi moji glasilki počivali.

lepo noč želimuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.10.2006 22:27:46   
Wahoo RR
rainbow : a milsiš, da je rotavirus ? Slišala sem, da so znaki isti , vendar mi noben ni potrdil tega. Blato bodo namreč šele jutri testirali...tako da še ne vem, kje je bil vzrok...

No, Lina zdej spi...pila je pa veliiikooo čez dan user posted image user posted image user posted image . Pojedla je sicer popoldan samo eno banano, ampak sej bo bolš, a ne....

Katrin...še tukaj : najlepša hvala, ker sta tko fino pomirkala in poštimala Taro user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.10.2006 7:54:30   
modrooka
Punce, dobro jutro!

Za nami je slabo prespana noč, ker je v Škofji Loki pihalo tako močno, da sem mislila, da nas bo kar odneslo. Smo namreč v 9. nadstropju in bilo res katarstofa... Ana je 'izsilila' spanje pri nama user posted image , tako, da smo skupaj trepetali, kaj bo user posted image . Tale veter je res obupen... So pa menda danes hribi ful lepi, ker je vse spihalo. To mi je povedal šef... Jaz jih nisem še videla, ker sem prišla v službo še v trdi temi...

Hvala vsem skupaj za čestitke ob končanem študiju! user posted image

Nodijeva stran očitno res ne deluje... Škoda... Naša je sedaj čist navdušena nad njim. Ko smo bili v soboto v Baby centru smo ji ga kupili (lutko). Sedaj je ta velika znižana za 2.000 SIT. Cel dan ga je potem nosila s sabo, pa fotografirat se je hotela z njim, pa ponoči z njim v posteljo... Pa včeraj isto... user posted image  Se mi zdi prav neverjetno, ker do sedaj ni bila navezana na nobeno igračo, ni imela nobene ninice,  nobenega palčka, sedaj pa kar naenkrat tako navdušenje nad Nodijem... Fajn!

Wahoo, če je rota virus, potem je kriza. Ana je bila poleti, točno na moj rojstni dan, hospitalitizirana na Infekcijski, kjer je ostala 4 dni. 3 dni ni nič jedla, vse je zbruhala, bila je na infuziji, postala je čisto apatična, imela je visoko vročina, drisko... Bogica se mi je ful smilila... Po treh dneh je začela jest (najprej je navalila na salamo user posted image ) in potem je šlo samo še navzgor!

Rainbow: pri nas nismo tako zelo navdušeni nad umivanjem zobkov, zato sem kar malo zaskrbljena... user posted image  Upam, da se bo kaj izboljšalo... Bo verjetno potrebnega malo več potrpljenja...

Vsem skupaj želim lepe praznike, da si čim bolj odpočijete in se kmalu spet kaj beremo!

modrooka

Lep dan!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.10.2006 11:45:34   
Skaana
Oooo, ubožica, ubožica Lina,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zanjo - za čimprejšnje okrevanje. Upam, da ni rotavirus in da bo micena še naprej tako pridna.

Lupčka in pa pa,

Skaana in Atena

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 593
31.10.2006 14:18:59   
Katrin
Še en kratek pozdrav od nas!

Mi smo sicer zdravi, ker pa ima Kaja poln nosek (spetuser posted image ), včeraj ni bila cepljena. Si je pa ubožica naša spekla desno dlan na vročem pokrovčku od sveče. To ji je uspelo v prvi minutki, ko sem jo na pokopališču postavila na tla user posted image  Sedaj ima roko povito in vsakemu pove, kako jo roka boli user posted image  In kar naprej hoče v naročje, češ, mene boli roka, zato me pa nosi user posted image  Saj verjamem, da jo res boli, a zdi se mi, da je začela izkoriščati položaj.

Drugače sva doma, ker imam počitnice user posted image  in uživava.

Veliko sončka vsem, ki ste na dopustu!

Modrooka, čestitke za dokončan študij!

Wahoo, upam, da bo Lina kmalu bolje. Varstvo male Tare pa nam je bilo vsem v veliko veselje. Kajo jo je kar naprej hodila gledati, jo objemati in lubčkati.

lp vsem, katrin 

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 594
31.10.2006 22:11:08   
rainbow
Čer!

Wahoo: nimam pojma, da obstaja več vrst virusov z drisko in/ali bruhanjem, očitno že, če niso diagnosticirali kot rotavirus. Kakorkoli, upam, da je Lina že bolje, mislimo nanjo in na vas.

Modrooka: vreme mi sploh ni všeč, moram prav razmišljat, kam naj se odpravimo, da ne bo pihalo ali da trava ne bo preveč mokra; zdaj pa itak take temperature napovedujejo, da se grem nekam skrit. Blek.
Glede umivanja zob: s ta večjo, Lio sem imela ful boje, včasih sem ji celo na silo umila (kar je sicer v nasprotju z mojimi prepričanji); obema pa dam čist miceno paste zraven, Enja je  navdušena.

Katrin, hihihi, si kar predstavljam Kajo v njenih akcijah, prava asica je, ni kaj.
Nos bodo itak imeli poln vso zimo, če ne bo hujšega... bo v redu. Jaz se najbolj bojim kakih bruhanj in drisk, dete se mi smili v dno duše, pa pucanja je tolko, groza.

Od nas se jaz še v najslabšem stanju, kašljam, se skušam zdravit, pa bo že. utrujena sem pa zvečer glih enako, kot da bi bila v službi. babi me zdelata sto na uro. Lia, če ne gleda risank (ki sem ji jih morala že parkrat prepovedat za kazen) non stop klepeta, se gre dialoge z mano ali atijem, pa z Enjo norita, ju moram skozi opozarjati, da si kaj ne naredita; v glavnem energije imata še pa še; jaz pa brez. Ni fajn kombinacija.

grem dalje kašljat, malo inhalirat, lepo ajate čao bao

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.11.2006 9:51:57   
NiLe
Jutro punce user posted image ,

za nami  je 5 frej dni, ki smo jih krasno preživeli, predvsem smo se igrali, cartali, potepali, pospravljali, obiskali grobove ...

Lea se je pozdravila, očitno je šlo za eno vrsto virusa in v treh dneh je bila spet stara, vesela, nagajivo razpoložena Lejči. user posted image user posted image

Wahoo: user posted image user posted image user posted image  za Lino. Upam, da je že bolje.
Joj, mene je taka groza te infekcijske ... sem bila z Nikom notri, ko je bil toliko star kot Lea sedaj. Je imel eno bakterijo v krvi in visoko vročino, dehidriran, apatičen, zato sva šla notri, na flašo ... še dobro, da sem bila z njim notri, ker bi se mi drugače zmešalo. Sem dve noči poslušala eno punčko (staro cca 3 leta), kako je jokala in klicala mamico, sester pa od nikjer, da bi jo malo potolažile. Me je imelo, da bi šla kar do nje in jo malo stisnila, ampak je bila v sosednji sobi.

Katrin: user posted image  za Kajo ... ubožica mala, kako jo je moglo boleti. Sem imela včeraj na pokopališču Leo stalno v naročju, da ne bi kej ušpičila user posted image  

Cepljenje in zobki: cepljenje  smo dali že skozi, glede zobkov pa smo imeli prvi pregled že pri 9 mesecih, naslednjega pa imamo čez dva meseca. Imamo pa vsak večer hude boje z Leo, ker si noče prati zobkov. Ampak upam, da bomo tudi to premagali.   

Rainbow: user posted image user posted image user posted image  da se tvoje zdravje čim prej vrne nazaj.

Modrooka: a mi zaupaš, koliko si dala za Nodija v BC? Jih imajo več vrst. Tudi mi bi ga radi kupili Lei, pa sem enkrat gledala, mislim, da ravno v BC in je bil 7000 sit user posted image user posted image . Men se zdi to mal too much.

Lepo se imejte, pa oglasite se kaj user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.11.2006 10:13:38   
Katrin
Ojla, punce!

Tudi za nami je 5 čudovitih skupnih dni, danes sem se pa namenila eno generalko stanovanja udart user posted image

Kaji je mehur na rokici počil in sedaj pravi: "Roka buba ne. Boljše je. Mami pihi...!user posted image  Ko se zaigra pozabi na povito rokico in se igra z obema, ko se pa spomni, da je povita, jo pa spet gor drži in jo razkazuje. Škrat mali...

Sem ravno včeraj brala, da otroci pri 20 mesecih osvojijo 3 besede na mesec user posted image  Kdo piše take knjige? Kaja osvoji 3 besede na dan. Govori, kot bi bila navita.

Zobki: mi smo imeli prvi pregled pri 6ih mesecih (smo imeli 2 zobka), naslednjega imamo pa drugi teden. Umivanja zob pa tudi še nismo osvojili...

Nodi: Pred kakim mesecem je Kaja dobila Smarties bonbone - na pokrovčku je bil pa 10 cm velik plastični Nodi. Venomer ga je nosila s sabo in se z njim pogovarjala. Tudi kopat se je šel z nama, brisale sva ga, hranila ga je, lubčkala.... Prejšnji teden pa sva kupila plišastega Nodija v Mercatorju (20-30 cm) in je bil nekaj manj kot 3.ooo SIT). Tak isti je bil v Arielu 4.ooo SIT. So pa imeli v Mercatorju tudi velikega Nodija, a ga Kaja ni hotela. Izbrala si je majhnega. No, in sedaj nosi naokoli svojega medvedka in oba Nodija user posted image

Rainbow: čimprejšnje okrevanje user posted image  (Tudi jaz ponavadi zbolim ravno med počitnicami user posted image )

Nile: sem vesela, da je Lea sedaj boljše user posted image

Wahoo: upam, da bo Lina kmalu spet jedla in pila normalno user posted image

Lep pozdrav vsem in veliko cartanja user posted image

Lp, katrin

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.11.2006 23:11:02   
Wahoo RR
Čer punce

Evo jaz z veseljem sporočam, da je Lina že dobro. Pije ogromno ( na momente že pretirava ) , je tudi in nasploh je spet živahna punca. Izvidov blata sicer še nisem dobila. Tako, da še vedno ne poznamo vzroka.

Sem pa vseeno zelo slabe volje. Več kot očitno mi zmankuje mleka user posted image . Še zadnja rešilna bilka je sezamovo seme. Pijem ga kot nora.
Mah klinc je to, ker počivam nič ( kako le ), pijem sicer veliko...ampak jem bolj tako tako. K bi šle vsak kile zarad tega dol...ampak neeeee...to pa bohnedej user posted image
Upam, da se bo uredilo...da bo dobro za našo pikico. Prav žalostna sem vsakič ko nardim flašouser posted image

No, drugač sem se pa končno spravla vpisat nazaj v šolo. Dokončat grem, kar sem pred leti pustila. 10 izpitov še imam in na sredini novembra začnem. Upam, da ne bom postala zombi in da mi bo uspelo do junija spacat  vse to.
Sploh mi še ni jasno, kako se bom učila. Totalno sem padla ven iz tega.

Rainbow : upam, da je kaj boljše s tvojim zdravjem in da ti tamale ne poberejo glih vso energijo. Te pa še predobro razumem user posted image  
Aja, sej v ponedeljek, ko boš šla v službo, boš pa zdrava .

Nile : super da je z Leo že dobro in lepo, da ste uživali v cartanju. Dan ima enostavno premalo ur in je treba zato vsak moment izkoristit.

Nodi : jaz sem kupila že ta drug album...tok slikic imamo. Drugače pa se tudi pri nas skos vrti Nodi. Pa seveda Mojster Miha.
Bo pa treba počas kupit enga plišastga Nodija, ja...Kaj čmo user posted image

Cepljenje in zobki : ne vem če sem že napisala. V ponedeljke imave prvič zobarja. Sem jo mogla sama naročit.
Ceplnjenja smo dali pa vse v roku čez. In samo zdej pri letu in pol...jo je fejt bolela nogica. $ ure ni smela hodit...še dobro da je večino prespala...

Ok, tok zenkrat

Lep vikedn in veliko cartanja želim

Pa-pa

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.11.2006 0:16:57   
Wahoo RR
Aja...še album sem dodala...če katera rada gleda slikce user posted image

geslo : wahoo

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.11.2006 22:16:28   
Skaana
user posted image Heej,

no zdaj si bom pa končno odtegnila malo časa user posted image . Pri nas je drugače bolj malo novega - to, da je pa vsak dan kakšna nova pogruntavščina, pa je itak že običajno user posted image . Hmmm, naša pika se je prvič kepala - itak da očija in mamicouser posted image . Bilo je super. Rokaviceuser posted image , ni šans. Po moje ji jih bom morala prišravfati gor (NiLe in rainbow, prosim izkušnjeuser posted image ). Drugače pa še kr pojemo in plešemo, rišemo, plezamo, nagajamo... Še vedno je vse, kar mami prepove, najslajše. Še vedno nas ne upošteva pet posto... sam je pa ta sreča, da je načeloma priden otrok. Ker se naša Atena zna neverjetno sama zaigrat. In je nič ne zmoti. In oponaša vse živo. To, da doji dojenčka, sem vam verjetno že povedala, po novem pa mu prebira knjigice. Posede ga na kolena, potem pa mu prime rokico in z njegovim prstom kaže stvari in mu razlaga: "viš, jenči, viš..." user posted image  Zelo rada ima knjigice. Čisto nora je pa na Pikija. In ravno Pikija ni nikjer za dobit. Imam štiri knjigice izposojene iz knjižnice in so zakon... Nodija ima tudi rada, ima lutko, gleda risanko, sam ni pa da bi bil samo Nodi in pika. Aja, pa prejšnjo soboto je v trafiki videla knjigico o Nodiju in jo seveda hotla met. Še dobro, da je zdaj vsako soboto zraven Dnevnika le po 1000 SIT.

Aja, pa ravno malo prej sem se do solz nasmejala. Se je user posted image  odpravljal v službo in se je bril - Atena pa je stala za njim, imela v roki vtikač od kaloferja in izvajala iste gibe user posted image user posted image user posted image . Mislim, kako se je spomnila, kaj bi bilo fino za brivski aparat.

Modrooka, tudi od mene čestitke ob zaključku podiplomca. Zdaj boš tudi imela več časa za nas user posted image . Bravo za Ano - pridna punčka. Jaz mam srečo, da je v naši žlahti otroška zobozdravnica. Drugače tudi do treh let ne bi vidli nobenega. In je mala kar prijavljena pri njej. Če redno čistiš zobe (tudi pri nas včasih ne gre brez joka), ne bi smelo bit problemov. In Ana še dude nima. Cepljenje pa smo tudi mi že dali (na srečo tokrat brez težav) skoz.

Špacka, upam da si se res naužila te proste dneveuser posted image . Lina je nedvomno bila presrečna, ker te je imela ves čas ob sebi.

NiLe, super za Leo, da hitro okrevalauser posted image . Kako je bilo na Lumpiteku in kako se je oči odrezal na maratonu? Uf, kako sem radovedna - sam...

Katrin, zapozneli user posted image  za malo Kajo od naju. Ubožica. Jaz sem bla tud čist paf, ko se je naša opekla na radiatorju. Upam, da je zdaj rokica že prosta in da je Kaja pozabla na hud pripetljaj.

wahoo: super za Lino. Saj bo, so pa res ubožčki tile mali ko so bolni user posted image user posted image . Glede dojenja - verjetno si že prebrala vse možno, tako da ne znam kaj pametnega predlagat. Ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bi vama uspelo prebroditi krizo. Ker prihajajo vzponi in padci pri tem - pa saj sama že veš. Pa še Lino si zdaj imela bolno... Še enkrat user posted image  zate in vedi, da kakorkoli že bo, si naredila vse, da bi šlo. Sigurno.
Glede študija pa tudi čestitke. Seveda bo šlo. Sam začet moraš in prvi korak si že naredilauser posted image user posted image user posted image .

rainbow, upam da si ozdravela še pred iztekom dopusta. Ker če nisi, vem da boš pojutrišnjem itak v službi. Pa četudi brez glasu user posted image . Mah, tako pač je v našem fohu. Sicer pa - sam da so otroci zdravi, kajne? user posted image  zate.

user posted image  se,
                   vaša Skaana

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?