mojčca
|
Pozdravček punce. Sem vam skuhala kavico, ja, po dolgem, dolgem času . Mi se imamo super, ampak je dan čisto prekratek. Se pozna, od kar sem v službi. Če delam uradno do 15.00, potem še zaključim blagajno in je ura takoj 15.30 ali pa še več, ko pridem do tašče, kjer pojemo kosilo. Tam spijem še kavico (če mi jo seveda skuha ), malo poklepetamo in ko pridemo domov, je ponavadi ura okoli 18.00. Okoli 19.00 je večerja, potem pa pod tuš in počasi v posteljo (otroka, jaz ne, čeprav bi šla najrajši kar spati z njima, samo kdo bo pa pospravljal, dal prati oblačila, likal????). No, včeraj smo pa tako delali do 17.30, malo pred 18.00 pa sem šla domov. Bom kar brez komentarja. Kar se tiče Manca in vrtca je sedaj super. Hodi z veseljem. Danes imava spet terapijo, 25.11. imava logopeda (ker ne izgovarja črke R, pa tudi šumnike izgovori bolj tako, tako), 27. zobarja, vsak ponedeljek ima plavanje v bazenu, terapijo se dogovarjamo sproti, kar se tiče dnevov, tako da dolgačas nam ni. Zvečer sem pa ponavadi tako utrujena, da se mi sploh ne da viseti pred računalnikom, se rajši spravim pred TV, kjer med prvimi reklamami zaspim (si rečem, bom samo malo zaprla oči ). Vprašanje za vas: ali imajo vaši otročki ponoči še plenice???? Naša jo ima in je zjutraj čisto polna. Če pa je slučajno pri babici na počitnicah, tam se pa potrudi in je plenička skoraj prazna. No, to je bilo prvo vprašanje . Drugo pa je, koliko imajo kaj številko čevljev????? Naša ima 28 ali 29. Meni se zdi, da ima kar veliko nogo, ampak tudi ostala oblačila nosi št. 110 (hlače so ji ravno prav oz. malo prekratke) in 116. Drugače je pa zadnje čase ful trmasta, poriva Matica na veliko, se kregata non stop za iste igrače, po drugi strani pa ne moreta eden brez drugega Ampak se je pa tudi Matic začel upirati in jo, ko mu nagaja, hoče ugrizniti. No, sedaj je že malo boljše, kar se tiče z grizenjem, jo pa zelo rad vleče za lase. Ja, ko smo sami doma (se pravi brez mojega, ki je non stop na hiši), je kar pestro in sem zvečer čisto koma, sem res utrujena. Matic je pa tudi en živc. Govori vse skupaj nič (no, pokliče našega psa, mami pa mu je uspelo reči enkrat in še to pomotoma ), na miru ni nič, igrače ga interesirajo par minut, potem pa spet leta naokoli. Najrajši se igra z likalnikom, ga vzame moji mami ven iz omare, potem pa gre do nje in ji kabel vtika v luknje od crocksov (najbolj srečen je, če moja mami sedi na kavču, na nogah ima crockse, Matic pa vtika in če mu slučajno uspe je on ful vesel, mami pa malo manj, ker jo zaboli, pa našega fantiča to nič ne gane). Ja, če ga primerjam z Manco sta si kot noč in dan, ker Manca je bila veliko bolj mirna, govorila je na ful, sestavljala stavke, Matic pa je čisto druga pesem. Važno, da sta zdrava, kajne. Dolina, vi imate pa pestro. Upam, da se hitro pozdravite, kar se tiče noric pa je boljše, da jih prebolijo čim hitreje, pa imate potem mir. Boljše, da jih dobijo sedaj, kot pa "na stara leta", ker zna biti stvar kar huda. Imam stranke, se oglasim pozneje.