NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow NiLe, kako je bil nogomet? Sigurno mega ali katera beseda je že primerna Ja, itak! Nik je ful užival, je rekel možek, da je gledal z odprtimi usti in sploh je bil čist navdušen. Danes je pa že ob 20h padel v posteljo oz. sem ga kar nagnala, ampak se ni prav nič pritoževal Čuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjteeeeeeeeeeeee, kva je zdaj za nedeljo, a se dobimo al ne?????????????????????????????? Ne vem, nobena nič ne omeni, tako da upam, da velja. Dorečt moramo uro srečanja in kje točno se dobimo. Sicer jaz še malo cincam, če bi prišla ... saj bom sama z Leo in Tio ... če gremo okoli jezera, bom imela zihr eno postajo za dojenje, pa odvisno kakšna bo vožnja do Bleda ... ne bi pa rada, da me čakate.. ne vem... nočem komplicirati IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR ...pospravljamo, pakiramo, nakupujemo... je pestro Blagor vam Uživajte maksimalno No, danes smo dobili pošto, da je Anže sprejet v vrtec (jih je bilo 15 preveč ), tako da ga grem jutri še vpisat. IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a. A veste kdaj morem v soboto bit pri frizerju ob 5.30,res me je na rit vrglo a ne?Bom kr na red bullih mal,da ne bom kej zalegla vmes! Uf, tole je pa reeees zgodaaaaj ... kakšno frizuro ti bodo pa naredili, da imaš tako uro? Ali imate ful zgodaj poroko??? Zdaj pa spet šibam naprej v nove boje! Naj gre vse kot po maslu