mojčca
|
Se javim na hitro, preden grem spat. Katrin, uživajte na morju, spočijte si, naplavajte se, skratka uživajte. Srečanje: če ne pride kaj vmes, prideva, ampak sama z Maticem, ker sta šla Manca in včeraj na morje. Kar smo govorili po telefonu, se imata super, no, z Manco kaj veliko nisva govorili, ker nima časa . Mi je edino povedala, da je bila danes dopoldan v vodi. Pa mi ni bilo čisto jasno, zakaj sta šla v morje, če je deževalo. No, potem pa izvem, da je šla z dvema puncama na sprehod ob vodi in ker nobeni ni hotela dati roke, je oblečena padla v morje . Popoldan, ko je bilo lepo, sončno, pa ni imela več želje, da bi šla plavati, ker je rekla, da je voda preveč mrzla . Moram pa povedati, da mi je bilo včeraj zvečer tako dolgčas, ko ni bilo Mance doma, pa kar na mi je šlo. Zanimivo, velikokrat gre npr. na počitnice k babici v Kranj, ampak zmeraj vem, da jo bom drugi dan videla oz. če mi je dolgčas po njej se zapeljem tja in to je to. Sedaj pa vem, da je ful daleč in da jo ne morem videti kar tako. No, še dobro, da imam doma Matic in je tak živc, da sem čez dan polno zaposlena. Joj, samo še drugi teden porodniška, potem pa bo treba v službo. Po eni strani se veselim, po drugi strani pa ju bom pogrešala. Barbara, še malo, še malo, pa boš gospa. Si te kar predstavljamo vso živčno, v skrbeh, a bo šlo vse tako kot mora iti, a bo lepo vreme. Nič ne skrbi, bodo punce mislile nate, sonček smo ti že naročile in to je to. Sedaj pa je samo še od tebe odvisno, a boš v soboto gospa ali ne (ja itak, da boš, samo da izrečeš tisto čarobno besedo DA). Aleži, škoda, da vas v sobot ne bo. Pa drugič . Suzi, kakšno luštno princesko imate . Dolina, Skaana, a prideta v soboto????????? No, še ena lepa novička. Danes je imel oče zadnjič obsevanje, v petek ima zdravnico, potem pa bomo videli kako naprej. Julija bo za tri dni sprejet v bolnico na jodiranje, potem mu bodo iz grla vzeli kanilo, nato pa bomo videli, kako naprej. Ja, se je vse skupaj kar lepo izšlo in ravno, ko on konča z obsevanjem, grem jaz v službo. Če ne drugega, mi je prišla podaljšanja porodniška ful prav že zato, da sem ga lahko vozila v Ljubljano. Za nadaljne vožnje pa bo sedaj zadolžen od sestre mož, pa brat. Se bodo že zmenili, v skrajni sili pa imam tudi jaz kakšen dan dopusta. Saj veste, kako pravijo, samo da bo zdravje. Sedaj pa že malo "nakladam" (ja, saj vem, da tisto besedo malo lahko izpustim). Nočko vsem skupaj, pa sladke sanje.