|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
18.6.2008 18:55:57   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Heeej... no, je Modrooka vzela stvari v svoje roke user posted image user posted image user posted image in upam, da se res dobimo. Pa še 1x se pofočkajte, da vemo, koliko nas bo.

Modrooka DA
Rainbow
Dolina
Ugi
Mojčca
NiLe
- DA

Glede na to, da bomo na kupu vsaj tri dojilje (Modrooka, Dolina, jaz ... ), pa vsak user posted image ima drug ritem, se lahko tale "krog" okoli jezera zavleče ... Ne vem, dejte povedat.
Ura: mogoče ob 11h???

Ojla,
jest sicer ne dojim več (težave-mastitisi user posted image ), ampak se strinjam z NiLe glede sprehoda okrog jezera...
Če boste za to, da se dobimo na igrišču, potem vam povem, kako pridete do njega: iz Lj greste normalno po poti proti Bledu (sedaj tu delajo avtocesto in je cestni režim spremenjen in je malo komplicirano.... Če katera ne ve, kako se pride do odcepa za Bled, naj pove, pa bom opisala bolj natančno. Skratka, z avtoceste greste na odcepu proti Bledu. Ko pridete v križišče, kjer se zavije levo proti Lescam, greste levo, pridete v Lesce, greste mimo Tuša, čez železniško progo, po klančku navzgor do naslednjega križišča (ni semaforizirano) - pred tem križiščem desno je Gorenjska banka, levo je cvetličarna, slastičarna) - kjer greste levo. Peljete se do naslednjega križišča (spet ni semaforizirano) in zavijete levo in še enkrat levo. Ko boste tu zavile levo, boste že videle igrišče, ki bo na vaši levi strani.

Moram it nahranit malo. Se oglasim še kasneje...

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.6.2008 21:43:59   
rainbow
Mi tudi pridemouser posted image user posted image user posted image torej v Lesce ok 11-te, upam, da nam uspe pred deveto oditi od doma.

Koonnčno se je zjasnilo pri nas in smo šle punce na sladoled, pa malo okoli po mestu, Enji kupit nove odprte copate za vrtec, pa v baby centru nista skoraj nič gnjavili za igračeuser posted image , pa na igrala. prav fajn je bilo.

Upam, da ste vi tudi tako uživaliuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.6.2008 22:01:57   
bt08
No spet da se mal javim,ja še mal še 3x spat pa bo fešta.user posted image user posted image user posted image user posted image Najbolj mi bo zjutrej v nedeljo ko bom rekla možek a greva na kavo user posted image user posted image user posted image user posted image .

No danes sem šla po obleko,pa mi je čist lepa,dober da se nisem premislila,mi kr ustreza.Je šla priča z mano,pa je rekla,ful si lepa.Sem kr zrastla.Jutri pa v petek sem si pa zrihtala dopust,da mal doma še popravim,polikam srajce,pa da se mal bolj spočijem.

No pam da se boste doble v čimvčjem številu in se nasprehodile in načvekale,še mal za mene.Pa kej se spomnite name,pa ne pozabit fotoaparata da vas vidim mal nak upu.Drugič pa upam da se vam še mi pridružimo.

Zdaj paš ibam v postlo ker že prov fajn user posted image .

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.6.2008 22:57:12   
Katrin
Tako zelo sem utrujena, avto je naložen, zjutraj odrinemo. Seveda Kaja še ne spi, je kar celo uro v avtu sedela, da je ja ne bi doma pozabili user posted image user posted image user posted image

Imejte se super fino v soboto user posted image user posted image user posted image

Jeseni se vidimo pri nas user posted image user posted image user posted image

Uživajte na dopustu ...

pa-pa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.6.2008 23:17:30   
mojčca
Se javim na hitro, preden grem spat.

Katrin, uživajte na morju, spočijte si, naplavajte se, skratka uživajte.

Srečanje: če ne pride kaj vmes, prideva, ampak sama z Maticem, ker sta šla Manca in user posted image  včeraj na morje. Kar smo govorili po telefonu, se imata super, no, z Manco kaj veliko nisva govorili, ker nima časa user posted image . Mi je edino povedala, da je bila danes dopoldan v vodi. Pa mi ni bilo čisto jasno, zakaj sta šla v morje, če je deževalo. No, potem pa izvem, da je šla z dvema puncama na sprehod ob vodi in ker nobeni ni hotela dati roke, je oblečena padla v morje user posted image user posted image user posted image . Popoldan, ko je bilo lepo, sončno, pa ni imela več želje, da bi šla plavati, ker je rekla, da je voda preveč mrzla user posted image user posted image .

Moram pa povedati, da mi je bilo včeraj zvečer tako dolgčas, ko ni bilo Mance doma, pa kar na user posted image  mi je šlo. Zanimivo, velikokrat gre npr. na počitnice k babici v Kranj, ampak zmeraj vem, da jo bom drugi dan videla oz. če mi je dolgčas po njej se zapeljem tja in to je to. Sedaj pa vem, da je ful daleč in da jo ne morem videti kar tako. No, še dobro, da imam doma Matic in je tak živc, da sem čez dan polno zaposlena. Joj, samo še drugi teden porodniška, potem pa bo treba v službo. Po eni strani se veselim, po drugi strani pa ju bom pogrešala.

Barbara, še malo, še malo, pa boš gospa. Si te kar predstavljamo vso živčno, v skrbeh, a bo šlo vse tako kot mora iti, a bo lepo vreme. Nič ne skrbi, bodo punce mislile nate, sonček smo ti že naročile in to je to. Sedaj pa je samo še od tebe odvisno, a boš v soboto gospa ali ne (ja itak, da boš, samo da izrečeš tisto čarobno besedo DA).

Aleži, škoda, da vas v sobot ne bo. Pa drugič user posted image .

Suzi, kakšno luštno princesko imate user posted image .

Dolina, Skaana, a prideta v soboto?????????

No, še ena lepa novička. Danes je imel oče zadnjič obsevanje, v petek ima zdravnico, potem pa bomo videli kako naprej. Julija bo za tri dni sprejet v bolnico na jodiranje, potem mu bodo iz grla vzeli kanilo, nato pa bomo videli, kako naprej. Ja, se je vse skupaj kar lepo izšlo in ravno, ko on konča z obsevanjem, grem jaz v službo. Če ne drugega, mi je prišla podaljšanja porodniška ful prav že zato, da sem ga lahko vozila v Ljubljano. Za nadaljne vožnje pa bo sedaj zadolžen od sestre mož, pa brat. Se bodo že zmenili, v skrajni sili pa imam tudi jaz kakšen dan dopusta. Saj veste, kako pravijo, samo da bo zdravje.

Sedaj pa že malo "nakladam" (ja, saj vem, da tisto besedo malo lahko izpustim). Nočko vsem skupaj, pa sladke sanje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
19.6.2008 8:17:20   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Danes je pa ful lep, sončen dan in sem se zbudil prav dobre volje. Pa še celo noč sva spala, je bil čisto tiho, tudi enkrat ni zajokal user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa hitro pojeva zajtrk in greva k meni v službo, da se še malo javim, preden začnem delati. Popoldan pa imam za Manco v vrtcu sestanek.

Uživajte v današnjem sončku in maksimalno izkoristite dan.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
19.6.2008 20:30:07   
mojčca
Da nas prestavim na prvo stran.

Očitno imam samogovore. Danes smo imeli sestanek v vrtcu in bodo v Mančini skupini otroci letnika 2005 in 2006. Ja, očitno bo naša med starejšimi. Nekateri otroci bodo stari šele 20 mesecev, ko bodo začeli hoditi v vrtec. Bolj ko premišljujem, manj mi je jasno, kako bosta vzgojiteljici vse skupaj zmogli. V skupini (najmanjši) je oz. bo 17 otrok, od tega jih je bilo 6 že prej, 11 pa jih pride na novo. Mi je kar hudo, da ne pademo v srednjo skupino, kjer so vsi otročki letnik 2004. A bo že. Začela pa bo hoditi 17.9. ker gremo 9. na morje in če bi začela hoditi s 1.9. bi jo samo zbegali. Hodila bi en teden (oz. bi jo uvajali), potem pa bi bila en teden na morju, pa spet vrtec user posted image user posted image user posted image .

Sem prejle govorila po telefonu z mojim in Manco in se imata super. Manca je samo morsko hrano in to take stvari, ki je moj rekel, da jih jaz tudi poskusila ne bi. SEm jo vprašala, kaj je jedla in je rekla: uček od ribice WTF user posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno uživata, jaz pa bom tudi, ker se sedajle oblečem in grem na en ženski čvek. Ja, Matica pa bo pazila moja mami in močno upam, da bo priden in bo spal.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
20.6.2008 8:27:52   
Dolina
Samo javim se, da nas pofočkam za nedeljo. Moj se sicer še ni zjasnil (ker ga itak nič ni doma, le kako naj seuser posted image ), meni je tud bolj fajn, da se dobimo kar na igrišču, ob 11ih je tud fajn ura. Torej, pridemo.user posted image

Zdej pa bežim, Zoja ima danes počitnice domauser posted image . Baj baj

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
20.6.2008 8:52:39   
mojčca
Jutro

Dolina, upam, da pridete. Jaz pa sem imela non stop v mislih, da se dobimo 21.6., kar je pa sobota. Še dobro, da sem šla še enkrat brati in vidim, da smo se zmenile za nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa grem čez eno uro v Ljubljano, tašča bo pazila na Matica, popoldan pa (če seveda ne bom prišla prav pozno domov), še enkrat v Ljubljano z ZOO.

Kje pa je Skaana??? Upam, da nista otročka spet kaj zbolela, ampak da uživa in nima časa za RR.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
20.6.2008 16:07:58   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Kje pa je Skaana??? Upam, da nista otročka spet kaj zbolela, ampak da uživa in nima časa za RR.

user posted image

žal mi je res Atena spet zbolela, jaz pa sem danes imela še zobozdravnika... Kašlja in zjutraj je imela vročino. Drugače pa, punce - v hiši že imam internet user posted image , tako da ne bom nič mrknilauser posted image .

Mami, se lahko malo pocartam?

bežim, aja, nadvse lepo se imejte na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
20.6.2008 16:30:08   
ugi
Skaana: Joj, bogica Atena. Upam, da se čimprej pozdravi. Z Lukom ji pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je zdele vlilo. Drgač sva pa danes sama doma, je šel moj user posted image na sindikalca in pride jutri.

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
20.6.2008 21:10:07   
rainbow
Čeer!

Punce, danes sem končala z ustnimi in sem ekstremno utrujena, pa še od maminega kosila mi nekaj ni dobro. Res sem katastrofa.

Mi še vedno pridemouser posted image , v kolikor Enja ne zafrkne situacije. včeraj sem naenkrat opazila, da ima levo bezgavko po ušesom fuul zatečeno in je še danes tudi otekla. Drugače ji ni čisto nič, tako da so mi svetovali, da naj počakam z zdravnikom. da ali se bo kaj razvilo ali pa ni nič.
poleg tega smo danes imeli spet težave s kakanjem (po Murphyju) in zdaj sem ji zvečer dala v čokolino malo lanenega semena in plenico v primeru sile. Pa ful je bila zaspana. Verjetno ni spala v vrtcu, pa še tri dni sta se prej zbujali, ker sem jaz morala bit prej v službi. Tak da upam, da je to to in da ni povezano z bezgavko oziroma da se je kaj ne loteva.

Skaana, ni mira s temi boleznimi, a neuser posted image user posted image user posted image

Mojčca, super, da manca tako uživauser posted image , ti pa uživaj z Maticem. Seveda pa je normalno, da pogrešaš Manco.  Me veseli, da so obsevanja pri koncu. upam, da so uspešnauser posted image  glede vrta, pa je pametno, da gre kasneje, po morju. Tisti teden bi bilčist brezveze.

ok, lepo noč želim user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
20.6.2008 21:32:06   
aleži
Dober večer,

pred dvema urama smo prišle domov iz plaže, Žiga je ostal pri mojih, tako, da danes bom imela malo mira!!! Sem zelo utrujena od sonca in morja, pa še povrhu sama sem doma.

Skaana: hitro okrevanje ateni user posted image user posted image

Barbara: še malo pa bo 21.6. Se prav veselim zate!!! jutri pa te čakajo čestitke!!!

Katrin je napisale tole
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Jeseni se vidimo pri nas user posted image user posted image user posted image

kaj tole pomeni gleda srečanja? Mi lahko katera razloži!!

Rainbow: joj, samo da ti ne bo zbolela!!! tudi tebi pošiljam user posted image user posted image

Ne morem več gledati in pisati zato se beremo jutri....
lahko nočka

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
21.6.2008 8:43:27   
aleži
Barbara.a:
Sprva sta bili dve poti, ki sta šli vsaka po svoje.
Potem sta dolgo potekali druga ob drugi.
Danes pa se združujeta v eno samo.
Naj bo vajina skupna pot obsijana s soncem
sreče, naj bo polna prijetnih presenečenj,
goreče ljubezni in majhnih pozornosti.

user posted image

S              R          E         Č           N              O  

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
21.6.2008 9:07:15   
ugi
Barbara.a: 
Ljubezen so krila.
Na njih lahko odletita tja,
kamor si želita.

SREČNO!

Aleži: Hvala za geslo. Super sličice user posted image  kako sta lušna tvoja sončka.

Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
21.6.2008 15:52:10   
Dolina
Ej punce, popolnoma so zaprli gornejsko AC do jutri zvečer (ta del pri Celovški) in so totalni zastoji. NiLe, bo treba čez Škofje Loko. Pa Štajerska je tud na enem delu zaradi del zaprta do jutri zvečer, rainbow tako, da imate tud obvoz. Mislim, da bo ful gužva jutri na cesti. user posted image

No, se vseeno vidino, a ne?

Barbara.a lep poročni dan vama želim, uživajta, uživajte.user posted image user posted image
Skaana, Atenki želimo čim prejšnje okrevanje. user posted image user posted image  In user posted image user posted image  za internet.

Katrin, uživajte na morju.user posted image user posted image

Letim perilo zrihtat, potem pa ven.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
21.6.2008 16:48:34   
modrooka
Punce živjo!

Upam, da se jutri vidimo. Jaz vsekakor pridem. Zna pa se zgoditi, da bodo jutri res zastoji, zato pojdite do časa na pot. Proti Gorenjski je vedno štala, sploh čez vikende, ko se Ljubljančani  selijo v naše kraje user posted image . Ljubljančanke, ne mi zamerit, samo v teh dneh je res pri nas pol Ljubljane, po avtomobilskih tablicah sodeč.
Skratka, igrišče čaka... Pa spomnila sem se, da je zraven igrišča tudi cirkus, tako, da če bi kdo imel željo it noter, bo tut lahko šel. Pa spomnila sem se tudi, da če bomo šli na pico v picerijo Gala, da je pred to picerijo sedaj celo poletje postavljen trampolin. Za naše ta večje otročke...

Zvečer še enkrat pokukam gor, da vidim, če še velja neše srečanje...

pa,pa

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
21.6.2008 20:17:44   
ugi
Mi vseeno pridemo. Moj naju bo odložil na igrišču, potem bo šel pa na vikend v Begunje pogledat. Imajo njegovi tam vikend. Bomo šli pa kar po stari cesti.

Pa-pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
21.6.2008 21:09:21   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Skratka, z avtoceste greste na odcepu proti Bledu. Ko pridete v križišče, kjer se zavije levo proti Lescam, greste levo, pridete v Lesce, greste mimo Tuša, čez železniško progo, po klančku navzgor do naslednjega križišča (ni semaforizirano) - pred tem križiščem desno je Gorenjska banka, levo je cvetličarna, slastičarna) - kjer greste levo. Peljete se do naslednjega križišča -pred tem križiščem je možnost zavijanja levo in desno k enim blokom - tu se peljete mimo (spet ni semaforizirano in ima tablo desno Ljubljana, Begunje) in zavijete levo in še enkrat levo. Ko boste tu zavile levo, boste že videle igrišče, ki bo na vaši levi strani. Če še ne boste videle igrišča, je sedaj tam dobro viden cirkus - ne se ustrašit, če bo pred cirkusom ful avtomobilov - ko greste mimo cirkusa boste točno pred igriščem na desno videle parkirišče, ki je ponavadi prosto.

Malo sem še dopolnila. Upam, da je jasno. user posted image

Razen ugi se sicer nobena ni javila, ampak upam, da kljub temu velja. Mi bomo ob 11h na parkirišču pred igriščem, če boste imele večjo zamudo, bomo šli pa kar na igrišče. Jaz sem blond, mož je črn user posted image . In imamo moder voziček Peg Perego z Emo in Ano samostojno. user posted image

Se vidimo! Se že veselim! Srečno pot vsem, ki boste hodile od dlje.

Lep dan!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
21.6.2008 21:35:22   
rainbow
Čeer!

No, Enja ne kaže znakov bolezni, bezgavko ima pa še vedno vneto. Kr nekaj.

Mi tudi pridemouser posted image  

kaj je možno zvedet kak naslov oz. ulico blizu tega igrišča???, da bi naš ati vstavil v navigacijo in potem nas avto kar sam pripelje tjauser posted image user posted image  sicer pa sem si tvoja navodila sprintala, Modrooka

Joj, da bi videli danes strah mojih punc pred enim kužkom, ki je pač od veselja skakal in mahal z repom, ko smo prišli na obsik k moji tetiuser posted image user posted image user posted image user posted image katastroofa, res. Lia se je tresla, Enja jokala, da smo ga morali ven zapret, revo ubogo.

No, ok, počekiram še jutri, če se katera spomni ceste. lepo spiteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
21.6.2008 21:37:34   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Razen ugi se sicer nobena ni javila, ampak upam, da kljub temu velja.

S tem sem mislila na to, da se ni nobena druga javila po tistem, ko ste pisale o zastojih user posted image . Da ne bo katera mislila, da ne berem vaših prejšnjih zapisov. user posted image

Lep dan!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
21.6.2008 21:56:21   
mojčca
Midva z Maticem tudi prideva, Manca pa bo srečanje "prešpricala", ker gospodična rajši uživa na morju. No, jaz grem najprej na Bled, peljem nečakinjo k fantu (čisto sveža ljubezen, juhuhuuuuuuuuuu) in če bi za jutri slučajno hotela odpovedati, me po mojem ona in njen samo user posted image user posted image .

Modrooka, ko sem brala, bolj ko premišljujem kje bi bilo igrišče, manj vem. Daj mi samo povej, ko zaviješ čez železniško, a greš levo pred slaščičarno Lincer in tisto cvetličarno (tam majo ful lepe rože, pa včasih so imeli še aro, jo je kupila moja prijateljica in njen tip (sedaj bivši), no, od tipa mati je pač lastnica) ali potem. A ni naprej potem ena stavba, ne vem, kako se že imenuje, kjer prodajajo kopalniško opremo??? Ja, saj vem, sem zakomplicirala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
21.6.2008 22:05:58   
mojčca
No, Barbara, da ne boš mislila, da sem pozabila na tebe. Danes je tvoj dan, ti sedajle uživaš, vreme ste imeli super, zabavaj se še naprej, veselo pij in uživaj, na poročno noč pa vama želim, da vama končno uspe narediti enega luštnega, zdravega user posted image .

Krasen je dan, dan poročnih sanj, solze v očeh, pesem, radost, smeh...
Dva prstana vaju vežeta, v novo življenje sedaj stopata.
Poročni valček naj igra, danes le za vaju dva,
naj zven melodije sreče ziblje v plesu oba.
Ko iskra v očeh zažari, duša vzdrhti
in s poljubom povejta si vse kar želi srce.

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
21.6.2008 22:31:00   
Špacka

BARBARA.A  naj bo vsak dan tako čaroben kot je današnji. Srečno user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
21.6.2008 23:21:02   
Skaana
Barbara, jaz sem tudi danes (in še) mislim na vas user posted image user posted image user posted image . Sem prepričana, da se imate super, zdaj pa še samo navijamo za svežega user posted image in bo user posted image .

Vse, ki se boste jutri dobile - NADVSE LEP DAN. Jaz sem pa zelo user posted image , ker ne smem zaradi Alekseja. Atena je boljše, a moramo zelo pazit. To je pa le predaleč. Bomo pa v jeseni prišli k Katrin user posted image . Ne vem katera je spraševalauser posted image user posted image . Katrin nam že lep čas obljublja zabavo na njihovem čisto svežem in novem vrtu.

Aja, pa še nekaj. Verjetno se bomo res čisto kmalu preselili user posted image . Malo je hecno to, kajne? Da kr ne vemo, kdaj bomo šli. Ampak če je vse v luftu skoz... Moj še da brajnika skozi, pa če bo zdravje pri naših pikcih, pa verjetno bo res julija user posted image . Bomo pa videli, če bo pred mojo tridesetletnico, ali po njej user posted image .

No, lepo mi .bodite, aja, pa da slučajno ne bi pozable fotoaparata doma. Ker jaz bom zelooooo radovedna user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 16.7.2008 23:11:32 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?