rainbow
|
Čeer1 končno se še jaz javim ugi, pa ti nam še z grčije lušte delaš, frajerka uživajte na kub vreme je pa res pravšnje, a ne.super modrooka, kak lepa je ema špacka, čestitke še od mene, slikce pa si ogledam kasneje, nekam počasi mi vse odpira tudi jaz držim pesti za novo službo. navadila se boš, brez problema. skaana, dobra si, veš glede atene pa imaš prav. mali si mora opomočt zdaj, v vrtcu pa je skozi nekaj. ko že človek misli, da obvlada vse otroške bolezni, je nekaj novega v zraku in seveda hvala še za tvoje mnenje glede naše bodoče hiše mojčca, ti si pa prava šefica, da veš. res te občudujem, da tako rihtaš očeta. NiLe, ti pa prav tako, seveda trojna šefica , glede rejenja, mislim, da je po mnenju svetovalk za dojenje na leleche ali kaj je že ono v redu, če se zredi od pol kile naprej. pač ni tak strašno ješča. danes mi je bil v službi psihično hudo naporen dan, nekateri razredi so imeli zadnjič uro in brez nekaj popravnih letos ne bo šlo , nekaj pa smo skupnimi močmi vseeno rešili punci sta v redu, enja je zadnje čase kar pridna, čudežno, lia pa pogreša eno dobro prijateljico iz vrtca, ki je bolna in je bila danes grozno natakljiva. No, jaz pa včeraj. Pride kak tak dan. samo da se vreme malo izboljša, kar nekam dol potiska. no, trenutno je v mb jasen večer lepo se še imejte