|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
9.6.2008 21:14:54   
bt08
Modrooka lepa je tale tvoja Emica tok luštkana,taprav bonbonček!Pa kako jo lep osestrca boža!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nile pol maš pa ti res priden otročke,da je mir.Pri nas včasih pri enem ni kaj šele če bi bili trije.

Mojčica upam da ti je uspelo glede vožnje.Nam skorej ni.Nismo in nismo mogl pridt do doma,Ožbej pa čist zaspan,ment smo se šli za ohcet gostilno,še do konca,pol smo pa po Kranju krožl več kot pol ure da smo do doma prišli.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi no lepo da uživate,mi tud komej čakamo kdaj bomo šli mal na dopsut da bomo sami in da nas bodo mal stregl.user posted image

No glede obleke sem se odločila da obdržim svojo,ker je tista oranžna žal zasedena.No sej vseeno so puncek i so me vidle  njej rekle da sem zelo lepa in da mi zelo paše,tak oda so me kr mal potolažile.Vam pa povem da intenzivno deamo na novem članu,upam da nas bo čimprej razveselil,če ne prej pa da se nam posreči na dopustu,ko bomo sproščeni in uživali.
Zdaj paš ibam spat,pa gre mi na živce,ker skoz nad hišam letajo helikoptrji in skoz nekej brni nad glavo,smo sosedje od Brda kjer prihaja ta preljubi predsednik.user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
9.6.2008 21:19:47   
Katrin
Ej, ugi, a ti se pa kar v živo iz Grčijre javljaš ? user posted image user posted image user posted image  Uživajte!

NiLe: Tia je pravi mali cuker user posted image

Modrooka: Ema prav tako user posted image

Špacka: čudovita nevesta si bila user posted image user posted image user posted image  Čestitke še enkrat!

Drugače pa: punce hvala! Saj jaz v resnici ful jem, ampak sem skoz v muvingu ... Ah, saj bo! Danes je naš Anži pojedel nekaj žličk goveje juhe user posted image  ker sem mislila, da mi bo kar v krožnik zlezu in kako se je tresel, ko sem mu žlico iz ust vzela... Za crknit user posted image
Jutri gremo pa v Ljubljano po opravkih in potem v shoping v Supernovo, da že kar stvari za dopust začnem pripravljat. Upam, da se bo vreme kaj uredilo oz.naredilo, saj še na morje ne moremo user posted image  ...

Popoldne ima pa Kaja v vrtcu "piknik" za konec leta user posted image

Nočka user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
9.6.2008 21:24:27   
rainbow
Čeer1

končno se še jaz javimuser posted image

ugi, pa ti nam še z grčije lušte delaš, frajerkauser posted image user posted image user posted image uživajte na kubuser posted image  vreme je pa res pravšnje, a ne.superuser posted image

modrooka, kak lepa je emauser posted image

špacka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image še od mene, slikce pa si ogledam kasneje, nekam počasi mi vse odpirauser posted image
tudi jaz držim pesti za novo službo. navadila se boš, brez problema. user posted image user posted image user posted image

skaana, dobra si, vešuser posted image user posted image  glede atene pa imaš prav. mali si mora opomočt zdaj, v vrtcu pa je skozi nekaj. ko že človek misli, da obvlada vse otroške bolezni, je nekaj novega v zrakuuser posted image  in seveda hvala še za tvoje mnenje glede naše bodoče hišeuser posted image

mojčca, ti si pa prava šefica, da veš. res te občudujem, da tako rihtaš očeta.user posted image user posted image

NiLe, ti pa prav tako, sevedauser posted image user posted image user posted image  trojna šeficauser posted image , glede rejenja, mislim, da je po mnenju svetovalk za dojenje na leleche ali kaj je že onouser posted image  v redu, če se zredi od pol kile naprej. pač ni tak strašno ješča.

danes mi je bil v službi psihično hudo naporen dan, nekateri razredi so imeli zadnjič uro in brez nekaj popravnih letos ne bo šlouser posted image , nekaj pa smo skupnimi močmi vseeno rešiliuser posted image
punci sta v redu, enja je zadnje čase kar pridna, čudežno, lia pa pogreša eno dobro prijateljico iz vrtca, ki je bolna in je bila danes grozno natakljiva. No, jaz pa včeraj. Pride kak tak dan.

samo da se vreme malo izboljša, kar nekam dol potiska. no, trenutno je v mb jasen večeruser posted image user posted image user posted image

lepo se še imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
9.6.2008 23:00:33   
Suzi*
Punce, eno?.....kako prilimam fotko kar sem v sporočilo???user posted image

hvala za odgovor.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.6.2008 10:29:47   
bt08
Suzi jaz če jo sem želim prilimat jo dam na shrani.si,pol pa iz tam kopiram sem.Tko so mene naučl,drugače pa ne vem kako.Mislm da se da iz neta direkt sem,iz računalnika pa ne moreš,koker vem.Jaz ti lahko samo tako pomagam.Upam da sem.

Bejbe jaz morem pa že na šiht,če želim pridt do tja ker pravjo da bo od 12 do 17 popolna zapora cest,spet!!!!Hvala bogu da bo danes tega kaosa v Kranju konc,ker nikamor ne mormo.Smo obkoljeni kot kriminalci!user posted image user posted image user posted image Ampak Ožbej uživa ko gleda ta čudesa z raketami in sateliti,itak fant je in ma vrjeten kr v geni že to!

Šibam!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.6.2008 13:44:28   
Dolina
Eh, lubice moje, tolk ste se razpisale, da ne pridem skoz user posted image  tako da ne bom vse komentirala...

Mojčca, fajn te je brat.user posted image user posted image

Špacka, čudovite slikice...user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbara.a jaz pa iščem tvoj album kle na RR, sem že mislila, da sem mal premaknjena.user posted image user posted image  Bom zvečer pogledala slikce

NiLe, Modrooka, iiiiiiiiiii, kok sta cortiki...user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede teže: dojenčki naj bi se redili od 500g naprej na mesec. Če se malo manj tud ni panike, če je sicer dojenček živaeh tako, da .... NiLe ne se obremenjevat, naša en mesec dobi slabo kilo, naslednji mesec pa točno 530g. Do sedaj je bilo vedno tako. Danes tehta 6540g, imeli sva cepljenje, vse ok. user posted image user posted image
Jaz sem mal prehlajena user posted image , sama, v gužvi in še kajuser posted image user posted image

katrin, daj mal se čuvaj nooooo...

NiLe, pa dva meseca po šporodu pa res še ne moreš bit v svojih cotah... nič ne skrbi, počasi bo šlo vso dol, meni tud še 4kg viška hodijo, ampak hlače pa lahko zapnem.user posted image

evo, neža noče več tipkat... joj kok ste me napadle zarad slikc, saj bom nooooooouser posted image user posted image

baj

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.6.2008 14:34:17   
Suzi*
barbara, hvala za info.user posted image

evo, tole je naša Žana.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 10.6.2008 14:35:07 >

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
10.6.2008 17:41:23   
bt08
Dolina tukej je moj album http://www.moj-album.com/!

Tukej bo pol šep oročne slike da se boste mal pogledale,kera bo želela.

Suzi ni panike!Luštkana tvoja Žana,res cukerček mali!

O kdaj bom jaz lahko limala slikice o dojenčku!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
10.6.2008 20:49:08   
aleži
Dober večer,

mi smo ravno pred 1,5 urco prišli domov iz plaže. Bilo je enkratno kot vidite po slikah se je Žiga imel superca in Sara enako.

user posted image
user posted image
user posted image

Zdaj pa laufan se stuširat, cukerčka spita in jaz grem tudi v ležeči položaj, ker sem crknjena od sonca!!!

Se slišimo jutri, ko bom imela več časa!!
Lahko nočka

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
10.6.2008 22:58:51   
Skaana
user posted image

Ijoj, sam toliko, da vsem po vrsti povem, kako ste me nocoj razveselile s svojimi slikicami. In kakšne princeske imamo user posted image user posted image user posted image Tia user posted image user posted image user posted image Ema user posted image user posted image user posted image Žana user posted image user posted image user posted image Sara

Ja Dolina, ti ti ti. Bom povedala Neži user posted image .

No evo, pa ste me pripravile do tega, da pokažem še jaz našega šestmesečnega korenjaka (ja, pa tisti v rozanem je tud Aleksej, a naše zdravstvo res nima šuškov user posted image ). "Nagradno" vprašanje - iz česa je Atenin šopek, ki mi ga je prinesla, ko sma prišla iz bolnice domov? user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Na noč, drage moje.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
10.6.2008 23:06:14   
Suzi*
user posted image Joj, kolk so cart!! user posted image user posted image user posted image user posted image  vsi in vsak posebej. pravi mali sončki.

Me pa res zanima kako je Zoja že velika in kakšna je Neža. user posted image  doliiiinaaaaa. user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.6.2008 23:08:00   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

jaz ti želim da že februarja al pa marca. user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.6.2008 7:30:47   
NiLe
Heeej, punce moje ... kako ste mi polepšale dan s fotkami svojih princev in princesk! Pa kako so vsi cort user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jah, ni kaj ... marčevke rojevamo lepe otroke, a ne?!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem zgodnja, sva imeli s Tio okoli 6h jutranje dojenje, pa sem ji najprej morala spucati noska ... ubožica mala, se je malce prehladila in ima zamašenega noska user posted image ... nato je pa lepo zapančala, jaz pa sem jo opazovala in sem ugotovila, da nisem več zaspana user posted image

Ej, punce, hvala za spodbudne besede glede pridobivanja gramčkov ... sej vem, da če je živahna, lepo spi in ne jokca, potem je vse OK ... ampak potem pa berem, kako eni pridobivajo, pa malo primerja, pa takoj ratam slabe volje ... no,  danes greva do P se stehtat in zmerit in upam na najboljšeuser posted image .

Skaana, tvojemu Alekseju pa neverjetno paše roza barva user posted image , šopek od Atene pa je edinstven - smo tudi mi včeraj poizkusili letošnje borovnice user posted image

Dolina; še jaz te bom pobarala za sličice ... da boš dobila slabo vestuser posted image ... dej nam naredi lušte, da vidimo tvoji pupiki user posted image

Suzi; včeraj sem se potikala po vašem koncu ... smo se srečale en del letošnjih aprilčic - bilo nas je 8 komadov z vozički in po mojem smo bile atrakcija na vašem koncu. Skoraj smo zaprle promet - tako kot Bush na Gorenjskem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, čas je za budnico za Nika, ga moram odpeljati v šolo ... ostale bom pa še pustila spati.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.6.2008 10:00:38   
aleži
DOber jutro oz. dober dan,

za menoj je kar slaba noč. Sara je spet vsa prehlajena, kašlja in ji je hropelo notri. Spala sem tako, da se jo poslušala, prižigala luč, da jo vidim,...grozno.... sem kot ena povožena kokoška!!! Verjetno se mi je prehladila, ker greva iz avta v voziček pa nazaj v avto, pa v mrzlo stanovanje brez klime (jo imamo, ma jo ne prižgemo),... šok toplo in hladno. A imate tudi ve takšne probleme z dojenčki?
V petek se jo mislila it cepit, ker smo že eno ceplejnje odložile, ma verjetno bova kar še to! Drugi teden jo bom pa mogla pazit, da se greva končno cepit pri 3 m. Naša pa ima 6450g in je dolga 64 cm. Zredi se mi na mesec po 1 kg. Je prava manjonka!!

Skaana: super šopek. Bi ti ga kar kupila, saj pri nas ne rastejo borovnice! in lušknan Aleksej, pravi dobrovoljček!!user posted image

Suzi: malo sem pogledala v tvoj album in je Žana prava mami!! Zelooo ti je podobna!! Pri nas pa sta oba podobna meni!!!user posted image

Modrooka: tudi tvoji dve sta luškani. Prav lepo je  videt, kako jo lepo boža,... Jaz Žigca pustim samega z njo, ker me ni strah. Ni agresiven in vem, da ji ne bo nič naredil!! On jo tudi boža, ji daje poljubčke, jo umiri.... inona je vsa vesela ko ga sliši!!

Ugi: prav presenetlo me je, ko sem brala te iz Grčije. Vidim, da ti manjkamo!!user posted image user posted image

NiLe: hitro se pozdravit Tia. Ubožca in teji prehladi!! Glede kg, če je Tia dobre volje in da je vse ok z njo, ne se sekirat. Zdaj bo itak pridobivala na teži manj.

Zdaj pa grem naredit še kaj po stanovanju, dokler se ne zbudi.

Lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.6.2008 16:32:33   
rainbow
ojla!

ja, prav zlati so otročičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, res je, da se eni ful redijo, pa ni važno. Enja se mi je do 6-tega meseca fuul redila, pol pa do enga leta ful malo, ker ni hotela goste hrane, pa še non stop je bla bolana. Tak da se zglihauser posted image  potem. mogoče pa bi tia ful jedec kasneje, ali pa je pametna in se ne nažira tako kot se je Enjauser posted image

Aleži, upam, da se Sara hitro pozdraviuser posted image user posted image

meni se pa ne da slik dajat gor, a ste hudo jezneuser posted image  saj moje babe ste itak vidli, pa kmalu se spet vidimouser posted image

nekam sem zaspana, se javim še zvečeruser posted image ; točno, kave sem potrebnauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.6.2008 17:34:24   
ugi
Ehey,

evo mene spet, seveda vas pogresam, edin brat vas nimam casa user posted image  sam slikice sem pogledala, k sem se skrolala do konca strani Skaana, Alezi, Suzi, Modrooka - vasi soncki so tako lustni - pravi cukrcki user posted image user posted image user posted image .

Mi se jutri ze vracamo - bilo je sladko a kratko. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.6.2008 18:39:30   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

jaz ti želim da že februarja al pa marca. user posted image user posted image

Upam Suzi!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
11.6.2008 18:45:24   
bt08
Prav vse mate tok luštkane otročke so kot sončki in cukrčk imajhni!user posted image user posted image user posted image

Ugi mirem povratekj domov ti želim!

Dolina tak čas je da so otročki bolani,sem špe jaz skoz nekej prehlajena,enkat je vroče,pol mraz,pa nekej je noter prav hladno itak da se prehladijo revčki majhni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo lepo pupiko mamino,da se čimprej pozdravi.

Jaz pa bom zdaj počas šibala proti domu,mdelam na dveh koncih,pa komej čakam da pridem domov k našim po Ožbeja,da se mal pocartava,čeprav se noče več,ker je že tko velik fant!

fajn bodte,pa se jutri popoldan kej beremo!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
11.6.2008 21:22:44   
modrooka
user posted image user posted image user posted image  Kako so vsi ti naši otročki cortkani. Ja, res, marčevke rojevamo same lepe otročke user posted image user posted image user posted image ...

Mojčca, nisem mislila nobene picerije. Zraven igrišča je ena čist navadna restavracija, je pa Gala zelo blizu, če bi si kakšna zaželela pice. Moby dick je pa na Brezjah - pet minut vožnje stran proti Ljubljani.

Ah, pa se je Ema spez začela jokcat... Se še jutri kaj oglasim..

pa,pa

Lep dan!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
11.6.2008 22:04:31   
Katrin
Cukri  user posted image user posted image user posted image  Itak, kaj pa drugega user posted image

Skaana: Atenin šopek je krasen! Cool!

NiLe: ne obremenjuj se z grami in gramčki, važno, da je Tia zadovoljna in da napredujeuser posted image

POMOČ!!! NUJNO!!!

Prosila bi vas za mnenje (nepristransko in direktno): danes sem bila na šoli, sva se šla z Anžetom pokazat in možnost se imam prijaviti na prosto delovno mesto za NEDOLOČEN ČAS (prvič v življenju); če bi me izbrali, bi potem morala v šolo s 1.septembrom, ko bo Anže star 7  mesecev user posted image  Naj poskusim? Sem namreč v veliki dilemi! Varstvo za Anžeta bi sicer imela, a vseeno... Anže ali redna služba user posted image

Hvaležna vam bom za vsako mnenje user posted image

lp

PS: Vsi bolančkani se hitro pozdravte!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
11.6.2008 22:05:34   
Katrin
Naš Anže je danes dopolnil 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.6.2008 8:57:50   
aleži
Čestitke Anžeju zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev!!

Definitivno bi izbrala in se zasposlila za nedoločen čas, če imaš možnost, saj kot sama vidiš, smo v takšnem času, da je službo zelo težko dobiti, kaj šele za nedeločen čas. Porodniška ti bo/ti bi potekla v začetku decembra. Če imaš tole srečo, da imaš varstvo, sprejmi. Res je, da je majhen, ga ne boš vidla po cel dan, .......!! Bi bila v isti dilemi kot ti, ma za prihodnost otrok bi šla!!
Koliko ur pa boš delala na dan in kakšno delo bi opravljala?

Lep pozdravček

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.6.2008 12:16:30   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Naš Anže je danes dopolnil 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!

Glede službe: doma imam moža, ki ima nekaj mesecev službo, nekaj mesecev je nima... In še kako dobro vem, kako težko jo je dobiti. Sploh za nedoločen čas. Jaz bi jo na tvojem mesecu sprejela. Je težko, ker bi lahko uživala še dva meseca z malim, ampak mislim, da če se boš dobro organizirala, boš prav tako lahko z njim dosti časa in boš mogoče tega preživela toliko bolj kvalitetno.

Pa srečno!

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.6.2008 14:24:02   
bt08
Anže vse najboljše za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tuds sprejela službo,ker za nedoločen čas je zdaj kr težko dobit,že nasploh je težk odobit službo,posebej tako ki te veseli.Vrjetno ne bi delal po cel dan!Če imaš pa varstvo je pa še tolko bolje!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
12.6.2008 18:02:27   
ugi
Zivio,

mi smo doma, en stroj perila se že pere, Luka je vesel igrač in ga sploh ni iz njegove sobe user posted image user posted image user posted image . Tako, da imam malo miru.

Ga. Špacka: Čestitke še od nas. user posted image user posted image user posted image  pa kako lepe slikice, luštna družinica ste. Držim pesti za službo.

Katrin: Tudi jaz bi zelo verjetno sprejela službo, sploh če imaš varstvo za Anžeta. Čestitke za 5 mesecev.

Zdej je pa Luka dol pršou, pravi da je lačen ...

Pa-pa

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?