|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
12.6.2008 20:11:13   
Katrin
HVALA!

Ja, saj ... tudi jaz tako razmišljam. Torej, zvečer napišem prošnjo, potem pa čakam ...

aleži: delo je dopoldansko - poučevanje angleščine v 2.triadi user posted image . Tako da, v kolikor me ne doleti kako nadomeščanje, mislim, da bi morala najkasneje do 13ih nehat delat.

Se beremo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
12.6.2008 21:04:22   
aleži
Be, potem je super urnik. Tako boš lahko bila z obema doma!!
Bom držala user posted image , da boš sprejeta!

Moja Sara je danes že malo boljša. Jutri cepljenje odpade in šele drugi teden.
Kdaj imate kej zaključke v vrtcih? Mi imamo v torek in komaj čakam!!

Lahko nočka saj jo dajem spat!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
12.6.2008 21:32:35   
rainbow
čeer!

sicer komaj še sedim, tipkam (sem bila pri zobozdravniku, me je čist ubil, k sreči imam zdaj 1 leto mir), pa na kratko še vseeno so pri vas zglasimuser posted image

Katrin, jaz bi tudi dala glas za službo.user posted image user posted image sploh, ker zagotovo ne bo 8 ur na dan, pa če imaš varstvo, superuser posted image  pa še za nedoločen čas je, kar ni zanemarljivo, prav nasprotnouser posted image
pri nas sem bila predzadnja v angl. aktivu sprejeta za nedoločen čas, potem se sploh ni sprejemalo in tudi sedaj ne, sploh zdaj, ko je kriza- premalo otrok- in imamo v angl. aktivu, pa tudi v celotnem skozi sodelavke, ki pridejo za leto, dve, nadomeščajo porodniško, in ne dobijo stalne službe. res grozno, sploh, če se dobro razumemo.

Aleži, za enjo imamo tudi  v torek, s starejšo pa greva v soboto, gremo z vlakom do Poljčan in potem proti Boču.

vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
12.6.2008 21:46:13   
Skaana
user posted image

Katrin, malo čudno si se izrazla - saj ne izbiraš med službo in Anžetom. Ti pa sploh ne user posted image . Saj veš, da je pomembno kako si z otroci in ne koliko si z njimi. Torej, v tvoji situaciji sem tudi jaz absolutno za potegovanje za službo. Anže še porajtal ne bo, da te ni. V tem času bi doma itak kuhala kosilo, prala perilo...

Zaključek je pa Atena imela ravno prejšnji teden, ko sva z Aleksejem bila v bolnici user posted image . HB je ravno tisti dan bil oči doma in je šel z njo. Sam sem bila res žalostna, ker nisem mogla it. Sem se res veselila.

Eeh, spet moram it. Ateno nekaj srbi piška zadnje dni. Mami, pohiti že no, je rekla user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
12.6.2008 21:52:56   
NiLe
Čeeer ... preden smuknem v posteljo, se vam na hitrco javim. Za mano je dokaj naporen dan, saj sem sama že celi dan, tako da sem čist hin ... še dobro, da vojska že spi, kar je v zadnjih parih dneh kar podvig, da so popadali dol pred pol deseto uro user posted image user posted image user posted image Izgleda, da mi kar gre logistika in ko pade komanda, se Nik in Lea kar podvizata in ne izsiljujeta kot takrat ko smo vsi na kupu.

No, včeraj sva imeli s Tio tehtanje in res je pridobila samo 500 gr v 4 tednihuser posted image ... zato mi je sestra ful zatežila, naj jo ponoči zbujam, pa futram na 3 ure ... japajade! DOkler je princeska dobre volje, je zdrava in spi več ur v kosu, ji prav nič ne manjka!!! Sem se odločila, da se požvižgam na statistiko user posted image user posted image user posted image in da jo bom dojila kot ji paše. Čez dan bom pazila, da je na 3 ure ali manj, ponoči pa ko se zbudi jo priklopim, drugače pa naj spi in pridno raste.

Katrin; tudi jaz sem na strani tistih, ki ti svetujejo, da zagrabi priložnost za nedoločen čas ... saj veš, kako je danes s temi službami user posted image ... glede na ugoden urnik, pa sploh ni vprašanje ... boš videla, da boš pridno oddelala tisti čas v službi, potem pa na polno uživala z Anžetom in Kajo. Pa user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev ... joj, kako čas beži.

Ugi; lepo, da ste spet doma ... Glede sličic ... a bi ti bilo težko poslati po pošti, da bo moja Lea čim prej dobila sličice ... naše srečanje je še daleč user posted image

Aleži; mislim, da je pametneje, da prestavite cepljenje, naj se Sara pozdravi, potem pa tudi to pride na vrsto.

Porka motorka ... jaz v dobri veri, da vsi spijo ... me kliče Lea in pravi, da ji je vroče, pa da jo srbi lulika ... ah, ne more ona iz svoje kože... samo, da zavlačuje ...

Nooočkooo!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
12.6.2008 21:55:47   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Eeh, spet moram it. Ateno nekaj srbi piška zadnje dni. Mami, pohiti že no, je rekla user posted image user posted image user posted image

Ej, a sta najini punci dvojčici??? user posted image user posted image user posted image Kdo bi si mislil ... pa spet je začela težiti in klicariti, kljub temu, da sem jo namazala. Jooooj, lumpa mala!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
12.6.2008 22:15:43   
mojčca
Ojla punce. Da se vam na hitro javim.

Najprej pohvale, za vse slikce. Imate same luštne otročke, ja sami manekeni in manekenke.

Katrin, se pridružujem mnenju ostalih. Jaz bi se potegovala za službo, glede na delovni čas pa sploh. Kar se tiče porodniške, pa naj jo za ostale mesece koristi tvoj mož.

Ugi, user posted image   back user posted image user posted image . Me veseli, da ste uživali, sedaj pa čakamo še kakšno slikico. Mi gremo na dopust šele konec julija, ker prej ne dobim dopusta user posted image (no, moram povedati, da se mi kmalu konča porodniška in začnem z 1.7 delati).

Skaana, ja škoda, ker nisi mogla za zaključek, ampak če je bil Aleksej v bolnici, so bile to pač izredne razmere. Kako pa kaj oče???? Naš ima samo še 4x obsevanje, potem pa naslednji mesec jodiranje (gre za tri dni v bolnico, ker mora biti čisto izoliran), potem mu bodo počasi vzeli ven kanilo, nato pa bomo videli, kako naprej. A bo še ena operacija in spet obsevanje, se še niso odločili oz. ga bodo spet preslikali, da vidijo, kaj so naredili z obsevanjem.

NiLe, imaš čisto prav, da se požvižgaš na statistiko. Dokler je tvoja princeska dobre volje, nič ne skrbi. Če se zredi samo pol kilograma, se pač zredi samo toliko. Bo pač bolj drobne sorte in se potem v puberteti ne bo treba ukvarjati s hujšanjem user posted image user posted image user posted image .

Barbara, a že kaj odštevaš????? Še malo, pa boš tudi ti gospa. Drugo leto, tam okoli aprila, pa bomo potem na RR prebrale: no punce, danes pa je barbara rodila ___________ (to se bomo pa še pustile presenetiti).

Rainbow, ja, tudi jaz ne grem prav rada k zobozdravniku (no, sedaj bom šla rajši, ker smo dobili enega novega in je to en mlad, lušten tip, pa še pravijo, da ful lepo dela, ja, sem slišala, da je nežen user posted image user posted image .

Aleži, samo da je Sara danes boljša in da ti ne zboli. Ni pa luštno, ker boste morali prestaviti cepljenje.

Letim, se Matic nekaj oglaša.

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
12.6.2008 22:48:27   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ej, a sta najini punci dvojčici??? user posted image user posted image user posted image Kdo bi si mislil ... pa spet je začela težiti in klicariti, kljub temu, da sem jo namazala. Jooooj, lumpa mala!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do solz. In to istočasno... S čim jo pa mažeš? Jaz kar za bepantenom mazilom...

Sam res, ve ki imate punce, mislite, da je to sam muha in se pač rada praska tam doli, ali jo moram peljati k zdravniku? Je pa res, da je zdaj cca 13 dni čisto brez plenice čez dan

Ej, punce se mi kar megli pred očmi, tako sem user posted image user posted image user posted image . Vas bom pojutrišnjem pokomentirala, ko malce bolj zadiham. Jutri pa imam še valeto (sem povabljena, ker moji prvi učenci že zapuščajo OŠ user posted image ).

Saj ne zamerite, kajne???

Eno lepo potovanje proti jutru...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
12.6.2008 22:58:45   
Katrin
No, hvala še enkrat!

Ja, mojčca, saj tak je bil prvoten plan in tudi že imava odločbo, da bo mož na porodniški. A kaj zlomka, ko je z julijem zamenjal službo in v novi službi pa res ne more takoj na porodniško skliznit user posted image  Zato grem jutri na center, da vidim, kako lahko zadevo spremenimo/popravimo. Ah, cela štala user posted image

No, prošnjo sem pa napisala in jutri jo pošljem user posted image  Ampak filinga pa vseeno nimam (mi še vednjo manjka en izpit za angleščino user posted image  bljak) - no, bomo videli ...

Kaja je imela zaključek v torek; šli smo na sprehod po učni gozdni poti v Podgori, jutri pa gre zadnjič v vrtec - potem si bomo pa vzeli malo fraj - POČITNICE.

Ja, skaana, imaš prav! tnxuser posted image

Sedaj grem pa tudi jaz spat. Da vam ne povem, do kdaj sva danes z Anžetom spala/dremala (do opoldne user posted image ). Svašta! In Anže spi že od 18ih - očitno bo potegnil kar v nočno spanje. Priden pikec! Verjetno mu paše hladnejši zrak in je bil utrujen še od včeraj vožnje z avtom (dva dni zapored smo se po cel dan potikali po Ljubljani user posted image ).

Torej, mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
12.6.2008 23:02:47   
Katrin
S čim jo pa mažeš? Jaz kar za bepantenom mazilom...

Sam res, ve ki imate punce, mislite, da je to sam muha in se pač rada praska tam doli, ali jo moram peljati k zdravniku? Je pa res, da je zdaj cca 13 dni čisto brez plenice čez dan

Tudi Kaja občasno pojamra, da jo peče in včasih ima malo rdeče, takrat jo namažem z bepantenom ali pa kar s canestenom.

Skaana: mislim, da je to obdobje, ko se otroci v tej starosti radi božajo/drgnejo in je to čisto normalen pojav. Se še spomnim, ko sem poleti delala v vrtcu in smo opazovali malčke pred spanjem - nekateri so to počeli zelo očitno. A nimaš kaj, kot le poskusiti preusmeriti njihovo pozornost user posted image

pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
12.6.2008 23:29:55   
ugi
'Čer

Luka je omagal malo po 22 h. Jaz sem pa na netu, namesto, da bi šla spat. user posted image

NiLe: Javi naslov na ZS in jih z veseljem pošljem. Ampak hitro, ker v soboto zgodaj zjutraj z Lukom že odrineva v Italijo.

Moj user posted image  je že downloadal slikice iz fotoaparata, zdej jih samo še pomanjša, pol pa naredim album.
Zdej grem pa še kitke podret (sem jih imela zdaj tri tedne), pol pa umit pa spat. Prvič sem imela kitke po celi glavi (tak afro look) pa je ful praktično, sploh za na potovanje. Še umije se dobr, edin suši se malo dlje. user posted image   Drgač pa ni nič dela z lasmi. Super res.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
13.6.2008 8:10:29   
bt08
Na hitro da se javim po lpa letim v Lj na probo moje obleke.Komej čakam.Ja Mojčca odštevam pa res mal že še 8 dni.Ja upam da se bo res aprila da bomo 4.

Ugi lepe slikice,vidim da ste se meli lepo in da ste uživali.

Punce držta pesti da se ne premislim glede obleke,da bom se počutla fajn v njej.

Popoldan pa vas preberm in kaj več pokomentiram.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
13.6.2008 8:16:16   
aleži
Ugi: Uauuuuuuuuuuuuu, mega slikice!!!!!!!!user posted image ! Jaz tudi komaj čakam it "na morje", še 1,5 m pa gremo na Mali lošinj!!!!!!!!!! Ne vidim ure se malo odahnit  in it z družinico!!!!!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.6.2008 9:33:38   
mojčca
Ojla punce

user posted image

Skaana, uživaj na valeti. Kar se tiče "piške" od naših princesk, jo jaz, kadar ima rdeče namažem kar s hladilnim mazilom oz. bepantenom. Ponavadi nam to pomaga.

Katrin, vidva z Anžetom pa uživata, predvsem ob dooolgem spancu. Ja, naš Matic je bil, kar se tiče spanja obupen, pa ne ponoči, podnevi. Od 4 meseca dalje je spal čez dan 3 x po 20 minut (ja, ko sem si skuhala kavico, se vsedla za mizo, je bil že jok). No, sedaj pa fant spi okoli uro pa pol, do dve uri user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče porodniške pa se pozanimajta, če jo lahko koristi kakšna ob babic ali pa dedijev (so bile tudi te možnosti samo ne vem, v kakšnem primeru). Pa držim pesti, da boš dobila službo za ndč.

Ugi, super slikce. Pa Luka ima ob sebi prav luštno punco, ima dober okus (edino škoda, ker je slikana z dudu).

Barbara, upam, da se v obleki počutiš super. Sem te pa zadnjič vprašala, kje se bosta poročila, pa mislim, da mi nista odgovorila. Če se bosta v Kranju povej uro, da te pridem pogledati (če bom prosta).

Aleži, meni je najbolj smešno, ko se oseba, ki živi na morju veseli dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image . Po drugi strani pa te zastopim, rabiš počitek, odklop, da zamenjaš okolje. Meni pa je pomembno, da grem nekam, kjer je veliko voddddeeee, ja, morjeeeeeeeeeeeee.

No, da vam povem, da zadnje čase doživljam živčne zlome, ko opazujem Manco. Zakaj: ker ji vse spodnje hlačke kao lezejo v rit, navadne, boksarce, to je za znoret. Gremo na sprehod in vleče tiste hlačke ven iz riti. Ne zastopim, kako ji boksarce lezejo v ritko (saj ji ne, ko jo slečem ji čisto lepo stojijo tam, kjer ji morajo). A ima še kakšna podobne probleme??????

U, kakšne čudne vonjave kar naenkrat okoli mene. Matic pa se prav poredno smeji in me gleda. Grem ga previti, potem pa na en sprehod. Ja, ob 12 pa gre Matic na popoldanski počitek, jaz pa v Ljubljano.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:28:53 >

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
13.6.2008 10:22:19   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Aleži, meni je najbolj smešno, ko se oseba, ki živi na morju veseli dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image . Po drugi strani pa te zastopim, rabiš počitek, odklop, da zamenjaš okolje. Meni pa je pomembno, da grem nekam, kjer je veliko voddddeeee, ja, morjeeeeeeeeeeeee.

kot si napisla: potrebujem odklop in zamenjavo okolja in ljudi, pa še moža, da smo malo skupaj, saj ga ni po cele dneve.user posted image
Ne si mislit vse katere ne živite ob morju, da sem cele dneve na plaži in v morju. Lahko samo preštejem na prste, kolikokrat grem v vodo zaplavat,.... enostavno ni filinga za se vržt v vodo razen na dopustu. Na plažo grem zaradi otrok....... enkrat ko živiš ob morju ti je vseeno!!!user posted image user posted image user posted image
Enako pa velja za vas, ko imate sneg!!!! user posted image user posted image

Vam samo sporočam, da v kratkem naj bi odprli H&M v Trst, kdaj pa ne vem!!

Ugi: kaj pa greš ti v Italijo delat, a v shoping?

< Sporočilo je popravil aleži -- 13.6.2008 10:28:00 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
13.6.2008 20:27:32   
Katrin
... kje je kdo? ...
spet na drugi strani.....user posted image user posted image user posted image

Voščim mirno in lahko noč, Anže že spi, sedaj se greva pa še s Kajo malo pocrkljat user posted image

pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
13.6.2008 22:24:54   
rainbow
čeer!

sem priklopljena na net, moram nehat, sem raziskovala o naravni kozmetiki. vas bolj natančno preberem jutri. Lepo noč vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
13.6.2008 23:25:01   
ugi
Ehey,

imam že skoraj vse spakirano za Italijo, sam še za Luka obleke in plenice spakiram, pa bo. Zdele grem pa spat, ker sem že čisto hin.

Mojčca: Ja škoda, da je imela Patricija dudo, jo je od začetka držala v roki, sam ju nismo nikakor mogli pripravit, da bi pri miru stala in gledala v fotoaparat in se držala za roke. Aja, pa še ful je pihal in je Patricija skoz mogla z eno roko klobuček držat, pol se je pa naveličala še dudo v roki držat, jo je pa raje dala kar v usta. user posted image user posted image user posted image  

Aleži: V Italijo grem na izlet (za šoping je zmankal dnarja user posted image ), si bom šla pa nazajgrede pogledat OUTLET VILLAGE pri Trstu. No pa kakšno cunco si bom vseen privoščila. Bom šla v Firencah pogledat v Sasch.

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
14.6.2008 7:39:44   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Aleži: V Italijo grem na izlet (za šoping je zmankal dnarja user posted image ), si bom šla pa nazajgrede pogledat OUTLET VILLAGE pri Trstu. No pa kakšno cunco si bom vseen privoščila. Bom šla v Firencah pogledat v Sasch.

Nisem vedla, da so ga že odprli.....poročaj mi o Outletu vilagge pri Parlmanovi! 
Pa lep in sončen izlet z Lukcem!!

šla sem malo pobrskat in evo vam link http://www.promosbrescia.it/it/index.php

< Sporočilo je popravil aleži -- 14.6.2008 7:42:51 >

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
14.6.2008 9:39:38   
Skaana
user posted image

jutro
user posted image
Ugi, uživaj...

Katrin, upam da sta se nacartljale user posted image .

Barbara, kako je bilo na pomerjanju oblekic?

NiLe, kako ste?

Rainbow, ti nas pa sam komentiraš zadnje čase, pa nič ne poveš o vas user posted image .

Suzi, kako je s parcelo?

Dolina, upam da nisi užaljena, ker smo te napadle glede slikic user posted image user posted image user posted image . Saj se lahko brez njih tudi oglasiš, pogrešam te user posted image user posted image user posted image .

Aleži, potem bi pa morali kompenzacijo nardit - ti k nam na zimo, mi k tebi poleti user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sem pa user posted image na valeti. So bili taki srčki. Pa fullll zahteven razred s samo tremi deklicami. Ampak ti znajo res zlezti pod kožo user posted image .

Imam eno vprašanje: vse ki imate malčke v vrtcih. Kaj boste kaj pripravili za vzgojiteljice? Jaz sem čisto brez idej. Pa bi rada nekaj dala. Ker ima Atena res rada.

Bežim...

Lep dan - pe je mraz. Za popuser posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
14.6.2008 15:14:35   
rainbow
Ojla!

Skaana, kak si prijaznauser posted image ; včasih se mi zdi, da nimam kaj pametnega povedat.

ampak danes pa imamuser posted image
danes smo z Lijino skupino imeli zaključek in šli na Boč, z vlakom do Poljčan, potem pa peš gor, sicer ne do vrhauser posted image , ampak do doma. Hodili smo 1,5 ure gor in celo malo več dol, tako da smo komaj ujeli vlak nazaj. Gori so se otroci igrali, pa par iger je bilo, je bilo luštno, ampak hlaaaaaaaaaadnooooooooo, brrr. In ker sem čist brez kondicije, sem zdaj kaput. Lia je gor kar zdržala, dol pa so jo že noge bolele. Ampak je bila prav v redu.
Enja pa je z atijem uživala, sta naredila pico. Ugotavljam, da moramo res začet premagovat rahle hirbčke, zdaj ko je Enja že bolj hitra v hoji in mimo trme. kaj sem vam že povedala, da je Enja postala dosti bolj pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da tak ostane in da ni to neka faza, ampak res dosti bolj si že da rečt, od tistega obiska v knjižnici slaba 2 meseca nazaj še ni imela kakega večjega izpada; tudi zjutraj kar gre. V glavnem, sem vesela, jo kar pohvalim. Mogoče sem jo prej premalo pohvalila, ko bi bilo treba.

skaana, res je to, kar paviš o učencih/dijakih. meni je bil največji hec to, da sem učila dijake (na tej šoli), ki sem jih učila na OŠ, ko so bili tam 5,6 razred (sem najprej 3 leta učila na OŠ), torej pravi otroci, pol pa taaak zrastejo v mlade ljudi. sem fuul hvaležna, da sem imela tako izkušnjo.

Torej, jaz grem malo počivat moje uboge nogeuser posted image , kaj pa ostali počenjate?????????? no, razen Ugi, ki že uživa v Italijiuser posted image  Jaz tudi grem ful rada v IT, mi je krasna.

Imejte se lepouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.6.2008 16:35:37   
Dolina
Enkrat še probam, pol se pa ne grem več user posted image user posted image user posted image
Katrin, ne bit huda, če je glih RR moj poizkusni zajček.

user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.6.2008 16:54:43   
Dolina
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jupi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še ene par jih prilepim na koncu. Ta čas pa mal poklepetam, če bo Neža dovolila. Je ratala ful stroga user posted image user posted image user posted image  animacije sto na uro so potrebne, pa nič noče ležat user posted image , je pa še premala, da bi jo skoz pokonci nosila user posted image .
No, Včeraj, ko smo imele obisk, je bila več kot pol ure na pikapolonci in se ukvarjala z metuljčkom, ki je dol bingljal tako, da je pokazala, kako je zlata, ampak danes pa tud pet minut noče bit tam sama. user posted image user posted image user posted image  Zverinica mala.user posted image user posted image user posted image
Sicer pa smo čez teden same, tudi ponoči user posted image user posted image , čez vikend pa user posted image  maximalno izkoristim, čeprav se kar upira nouser posted image user posted image user posted image  Trenutno sta šla z Zojo v bazen plavat user posted image user posted image , jutri zjutraj pa hoče it sam na kolouser posted image . No ja, če bo skuhal kosilo in zlikal, potem lahko gre. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neža je vedno bolj radovedna, pa tud komot, ker se ji ne ljubi nič obračat, samo trebušnjake bi vadila. user posted image user posted image  Tud noče nobene igrače prijet, vse ji moram jaz držat. Drugače pa cortek moj mali. Zoja je naspidirana sto na uro, energije ima za dol past, še vedno sprobava vsako jutro s cmevkanjem, da bi ostala doma tako, da takrat bi bila jaz najraje gluha. V vrtcu imamo zaključek v sredo.

Skaana, glede darila, jaz sem bila glih v petek na vezi z našo "vodjo", pa so ful nezadovoljni z vtrcem in tako izgleda iz tega ne bo nič. Sem se odločila, da podarim vsaki vzgojiteljici eno rožico. Ne vem, meni so vzgojiteljice v redu, uprava je pa user posted image . Sem probala, da bi nam znižali plačilo, ker plačujem jasli, pa nima plenic, občlači se sama, je sama, vse sama in mi je to čist mimo, da moram plačevat jasli. Od septembra naprej naj bi sicer naredili novo, srednjo skupino, ki pa bo sicer cenejša od jasli, ampak še vedno dražja kot II. starostna skupina (v katero bi šla, če ne bi organizirali tretje skupine) in bomo spet nasankali. Vsako leto si sproti zmišljujejo, ampak jaz bom mal te zakone naštudirala, ker se mi zdi, da nas mal okol prinašajo.
Hvala, ker me pogrešaš in veš, da nisem nič zamerla glede slikic, saj če me ne bi zdej mal zbrcale, jih itak ne bi še do ne vem kdaj objavila. Sam res čez teden računalnik samo od daleč pogledam, zvečer pa ne morem na net, ker je računalnik v spalnici, tam pa sladko panča Neža.

NiLe, čist prav ti dam. Če je Tia zdrava in zadovoljna, je jaz ne bi ponoči nič zbujala. Saj sem ti napisala, naša je šla v drugem in četrtem mesecu gor 530g, pa mi ni noben nič rekel. Tako, da lepo se naprej cartajta, super vama gre. In itak, da si carica v logistiki in organizaciji. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ne vem, kaj vse ste pisale, ker sem samo bežno preletela.

Mojčca, vse dobro tvojemu očetu, ful je naporno, zato šopek rožic za vas.user posted image user posted image user posted image

Aja, a je katera brala "mojster in Margareta"? Zdej ob večerih berem, pa mi ta knjiga ne potegne, me pa zanima, o čem gre...mislim, da je nekaj podobnega kot Faust od Goetheja. A mam prav, al sem brcnila v temo?user posted image

No, zdej pa bežim perilo pospravljat, Neža je zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
14.6.2008 16:56:29   
Dolina
U, čarolije, nekdo je pomanjšal mojo prvo slikico, ker je bila namreč gromozanska.... user posted image  Hvala nekdo!user posted image user posted image user posted image

No, še ostale:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
14.6.2008 16:58:38   
Dolina
Eh, punce men se danes očitno neki ful dogaja user posted image user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Baj baj

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?