|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.6.2008 23:32:12   
NiLe
Čeeer ... jaz sem še budna ... pester dan, malo prej so mi "dostavili" Nika, ki je imel celodnevni turnir v nogometu, pa še cunje sem morala zrihtati, punci pa sladko spita. Še pod tuš in v posteljoooo!

Torej, tudi mi pridemouser posted image : same punce user posted image user posted image user posted image - obe moji princeski, moja mami in moja malenkost. Upam, da ne bo prehude gneče na AC ... drugače pa mislim, da je zaprt samo odsek na zaključku AC, ko se vključiš na Celovško, mi pa pridemo z Nemške ceste in mislim, da tam ni zaprto.

Skaana: user posted image user posted image user posted image za princesko Ateno - naj te bolezni že izginejo  proč od vas... šccc, šccc!

Še čestitke za našo novo GOSPO user posted image user posted image user posted image - Barbara.a: naj se ti izpolnijo vse želje in vse lepo na novi potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.6.2008 7:41:29   
mojčca
Modrooka, a bi bila tako dobra, pa mi za ZS pustiš svojo mobitel številko za vsak slučaj user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.6.2008 11:26:06   
aleži
Dober dan, ura je ravno 11.20 in mislim na vas, kako se imate lepo, čvekate ob prijetnem sončku in vročini. Pri nas je že dobrin 30 C! Da poročate kako je bilo!!! za tiste katere nismo prišle pa tudi slikice obvezno dat v albumčke!!!
Sara mi je zaspala, Žiga je še v Izoli, jaz pa pospravljam.

Skaana: najlepša hvala za pojasnilo!! Jaz tudiupam, da se jeseni vidimo in da vas spoznam!!user posted image

Barbara.a: no, kako je bil tvoj čaroben dan. Hitro, hitro daj slikice, da te vidimo in napiši. Komaj čakam!!!! user posted image

Vsem ostalim pa lepo sončno nedeljo kjerkoli že boste.

pa pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
22.6.2008 17:32:47   
modrooka
Punce, živjo!

Slike sem naložila na računalnik, sedaj jih bom počasi naložila v album, če mi bo uspelo. Jih je kar nekaj. Upam, da kmalu končam.

Lepo vas je bilo spoznati, škoda le, ker je bila taka vročina. Drugič se moramo resnično dobiti bolj v senci - da jo bodo imeli tudi otročki!

Grem nalagat naprej user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
22.6.2008 18:32:09   
ugi
Super je bilo, jaz sem tudi vesela, da sem vas spoznala. Edin vročina je bila pa res huda.

Moja fanta spita, sta oba omagala user posted image user posted image user posted image  tako da imam malo miru user posted image .

Modrooka: Še dobro, da si imela fotoaparat. Komaj čakam slikice. Luka je bil pa čisto navdušen nad Ano. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
22.6.2008 18:38:50   
modrooka
Punce, uspelo mi je. user posted image  Geslo pošljem na zs.

Ugi, če želiš še nekaj dodatnh fotk na temo Ane in Lukauser posted image user posted image , pošlji mail naslov na zs.

pa,pa

Lep dan!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
22.6.2008 18:53:50   
ugi
user posted image user posted image user posted image  sem pogledala vse slikice 2-krat user posted image  ful so dobre. user posted image user posted image user posted image

Se priporočam še za kakšno sličico na temo Ane in Luka. user posted image  Pošljem email naslov na ZS.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.6.2008 20:13:06   
mojčca
Ja danes je bilo pa prav luštno. Punce, super ste, otročki pa sploh (pa moški tudi, če slučajno kakšen bere, da ne bo užaljen). Modrooka in njena boljša polovica sta se pa lepo potrudila in napravila kar nekaj slikc, ki so superuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bila pa tako naivna in sem mislila, kako mi bo Matic na poti domov zaspal. Nič, čisto nič. Potem smo šli na kosilo, je bil čisto v elementu, ko sva prišla domov se je še kopal v bazenčku, pa na kolo sva šla in je na zadnjem ovinku pred domov zaspal. Seveda sem ga takoj zbudila, pojedla sva večerjo, sedajle pa je v sobi 20 minut pel in se zgovarja, no, ravnokar pa je začel jokati. Ne vem, kako naj ga uspavam, je čisto bogi. Ja, ga je tole čvekanje utrudilo.

Da ne pozabim, jaz imam hrbet čisto opečen, pa sem bila kao non stop v senci user posted image user posted image user posted image  Kaj pa otročki, a so kaj rdeči????

Grem uspavati Matica, ker tole je pa že kričanje, ne jok.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.6.2008 20:19:14   
modrooka
Ugi, poslano.

Lep dan!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.6.2008 20:24:00   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Da ne pozabim, jaz imam hrbet čisto opečen, pa sem bila kao non stop v senci user posted image user posted image user posted image  Kaj pa otročki, a so kaj rdeči????

Ana je vredu. Tam je izgledala tako rdeča. Zgleda, da je bila res samo pregreta od vsega skakanja. Res mi je bilo čudno, da bi jo kljub kremi, ki sem ji jo izdatno nanesla pred srečanjem in potem še dvakrat med, opeklo. Dobro se je končalo. Me je kar zaskrbelo...

Vesela sem, da so vam fotke všeč. Če bo še katera kakšno hotela na e-mail, naj sporoči. Samo ne obljubim, da bom danes. Ker moram sedaj še Ano spravit. Možek ima namreč še danes nočni šiht in sem sama. Ema pa že pančka...
Pa še pralni stroj cunj imam za dat sušit... user posted image

Lep dan!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.6.2008 20:35:03   
mojčca
No, Matic pa je končno nehal user posted image  in sedaj lepo user posted image .

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.6.2008 20:36:10   
aleži
Modrooka hvala za geslo in superca slikice. Kaj bi se lahko samo še potrudila in napisal od katere so otroci in katere ste? Tako, da vas vsaj spoznamo po slikicah!! H v a l a!!!
Vidim, da so res uživali vaši otroci, jeseni se pa vidimo...komaj čakam!!!

lahko nočka 

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.6.2008 21:18:31   
mojčca
No, sem ravno izpod tuša in lahko malo pokomentiram današnje srečanje.

Se enkrat moram reči, da je bilo super.

Za tiste, ki vas ni bilo. Sva z Modrooko pogruntali, da sva v prvi nosečnosti (ona z Ano, jaz z Manco) istočasno bivali v bolnici. Ja, škoda, ker nisva bili skupaj v sobi, bi prav hitro prišli do tega, da rabi bereva RR user posted image user posted image user posted image .

Rainbow je prinesla super maffine in vam je lahko žal, da jih niste poskusile. No, če pa bolje pomislim, če bi vas prišlo več, bi jih bilo premalo in jih potem mi ne bi mogli poskusiti user posted image user posted image .

NiLe, ja njena mala princeska je pa tako pridna, da je skoraj v večini vse skupaj prespala. No, zbudila se je potem, ko smo šli v gostilno (midva z Maticem samo za par minutk, ker se nama je potem mudilo naprej, pa še Matic je bil ful utrujen).

Ugi, vi boste pa morali večkrat priti v Begunje na vikend, pa še na igrišče, da bosta Ana in Luka kakšno rekla. Sta bila prav posrečena, zalila sta vsa drevesa, rožice. Je bil pa Luka edini moški prestavnik (med mlajšimi) in je imel kar veliko dela user posted image . Ko so ga punce izmučila pa se je pridružil našemu Maticu pri puzanju po travi.

Dolina, ja tudi vi ste prav ena prijetna družinica, otročke imaš ful pridne, no, user posted image  je v večini vse skupaj prespala.

Ja prav škoda, da naše Mance ni bilo doma. To bi bilo zanjo, igrala, polno otrok, žurka jeeeeeeee. Sta me pa ravno klicala in ne prideta domov jutri, ampa šele v torek. Kar se tiče kopanja v morju, pa protestira in noče v vodo. Je moj rekel, da še ponoči v spanju govori, v morje pa ne. Čudno, zakaj je kar naenkrat dobila tak odpor. Moj jo v vodo sigurno ne sili, ker tudi njega spraviti notri je umetnost, on rajši leži v senčki in uživa. Mogoče je dobila malo odpora tisti dan, ko je oblečena padla notri, pa še mrzla voda je bila in dež je padal. Sva se zmenili po telefonu, ko pride domov, da greva en dan v bazen in bova tam čofali.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.6.2008 21:29:05   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Modrooka hvala za geslo in superca slikice. Kaj bi se lahko samo še potrudila in napisal od katere so otroci in katere ste? Tako, da vas vsaj spoznamo po slikicah!! H v a l a!!!
Vidim, da so res uživali vaši otroci, jeseni se pa vidimo...komaj čakam!!!

lahko nočka 

Upam, da sem se dovolj potrudila. Sedaj grem pa spat, ker sem utrujena za znoret. Upam samo, da pri tej utrujenosti nisem kakšnega otročka zamenjala ali preimenovala. Če sem, se že vnaprej opravičujem in prosim, da me popravite. user posted image  Nočka!

Lep dan!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.6.2008 21:54:33   
NiLe
user posted image user posted image user posted image Modrooka - fuuul si pridna, da si dala fotke v album. Naši škratki so pa vsi po vrsti luštni, da je kaj user posted image user posted image Imaš pa zelo luštni punci in simpatičnega možeka, ki bo na naslednjem srečanju zihr bolj zgovoren user posted image user posted image

Tude me smo vse uživale - Tia še najbolj, saj je res večino srečanja prespala, zato pa je sedaj v košku še kar budna in veselo cmoka rokico, Lea in Nik pa že veselo pančata ... dragi pa zunaj pred bajto gleda fuzbal...jaz pa hop za mašino in na čvek na RR user posted image user posted image user posted image

Lepo, da sem končno spoznala Modrooko, Mojčco in Ugi - njihove boljše polovice in seveda user posted image .

Rainbow: hvala za muffine-bili so odlični, naša Lea je bila pa ful navdušena nad Lio in Enjo in me je vsaj 10x vprašala, kdaj se bodo lahko spet skupaj igrale user posted image

Mojčca; tvoj Matic je pa ful posrečen fantič in z neverjetno veliko energije. Dobra si!

Najboljša pa sta bila seveda Ana od Modrooke in Luka od Ugi, ki sta se ful zaštekala in bila stalno skupaj ...na koncu smo se hecali, da se bosta čez 15 let dobila na tem igrišču kot zaljubljena najstnika in obujala spomine na njuno prvo srečanje user posted image user posted image user posted image

Punce, super srečanje je bilo, resda malo prevroče, ampak jeseni, ko se ponovno srečamo bo zihr bolje user posted image

Nočko!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.6.2008 9:22:45   
Skaana
user posted image user posted image user posted image

sem že včeraj pogledala slikice in skoraj doktorirala zraven, kdo je kdo - ampak punce - čisto vse sem ugotovila user posted image user posted image user posted image user posted image . Pomagalo je dejstvo, da Rainbow, Dolino in NiLe že poznam. Ampak moram rečt, da so pupike tako zrastle user posted image . In seveda sem vedela, kdo je Luka. In vse letos sveže mamice. Prav čudovito izgledate. Modrooka, najlepša hvala za tale album. Pa ti si se pa skrila, ampak smo te našli na zadnji slikici - si kajne?

Men je tako žal, da nismo mogli priti... Atena še kašlja, ampak je veliko boljše.  Aleksej tudi tu in tam zakašlja. Pa se prav bojim in komaj čakam, da tale mesec dni od odpusta iz bolnišnice mine...

Zdaj se grem pa še s pikico igrat, potem pa jo pustim malo v starem domu, da grem z Aleksejem na hišo kaj postorit. Lepo mi bodite.

In še enkrat, najlepša hvala Modrooki za slikce in NiLe za poročilo.

Pa pa in kooooommmmmaaaaajjjjj čakam jesen. Če pa pri Katrin ne bo šlo, pa boste prišli kaj v Podčetrtek jelenčke in čarovnice pogledat prav? Pa vas jaz počastim s kakšnim sokom (pa pivom za naše možeke in nedojilje tudi user posted image ).

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.6.2008 11:18:32   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Pa ti si se pa skrila, ampak smo te našli na zadnji slikici - si kajne?

Sem ja. user posted image  Ja, saj veš, fotografi smo vedno v skritem položaju user posted image . Najprej je fotografiral moj lubi, potem pa jaz. Lubi je pa itak samo Ano in Luka lovil user posted image user posted image user posted image ... Škoda, da nisi prišla tudi ti. Pa jeseni user posted image ...

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.6.2008 11:21:29   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Rainbow: hvala za muffine-bili so odlični, naša Lea je bila pa ful navdušena nad Lio in Enjo in me je vsaj 10x vprašala, kdaj se bodo lahko spet skupaj igrale user posted image

Ja, hvala rainbow, res so bili odlični!!

Bom še potem kaj napisala. Z Emo v naročju je bolj težko user posted image ...

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.6.2008 11:37:24   
aleži
Modrooka hvala za pojasnila. Tako saj vem, kako izgledate,.... fajn ste punce.
Tudi tebe sem videla, čeprav si se malo skrila. 
Dolina: me spominjaš na eno punco pa ne vem na katero...kot,da bi te že kdaj videla ... user posted image
Rainbow: ja, zgledaš pa res kot učiteljica.... ni kaj!!! Učiteljice imate vedno takšne obraze, da se že ve, da ste!!!user posted image  
NiLe: po sliki sodeč si zelo simpatična in nežna. Še tako naprej!!! čeprav me tudi ti spominjaš na eno punco, pa ne vem na katero. user posted image
Ugi: sem pa že videla, prava športnica mi zgledaš!!
Mojčca: tebe pa ni na nobeni slikici...te ni ujel fotograf. user posted image

Ah, malo sem vas pokomentirala, pa brez zamere!!! he, he user posted image user posted image

Zdaj pa že grem, Sra se mi kar dere.... pa pa!!!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.6.2008 13:43:57   
Dolina
Nisem vač nič brala, imam Zojo doma, malo ima oči vneteuser posted image . Samo poslovim se,jutri kidnemo na morje, jupiiiiiiiiii, spakerano imam pa skoraj pol. user posted image user posted image user posted image
Držite mi pesti, da bo Neža danes zvečer lepo spala, ko bom jaz na podelitvi čakala na svojo diplomo.

Punce, hvala za včerajšnje srečanje, bilo je odlično. user posted image user posted image user posted image  Slikce 1A! Modrokooka user posted image user posted image user posted image  za slikce.

Baj baj

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.6.2008 15:41:54   
ugi
Dolina: Lepo se imejte na morju in uživajte, uživajte ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleži: Oooo, hvala, hvala. Ja včasih sem se res dosti ukvarjala s športom. Zdej pa ni časa. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Ana je vredu. Tam je izgledala tako rdeča. Zgleda, da je bila res samo pregreta od vsega skakanja. Res mi je bilo čudno, da bi jo kljub kremi, ki sem ji jo izdatno nanesla pred srečanjem in potem še dvakrat med, opeklo. Dobro se je končalo. Me je kar zaskrbelo...

Super, da je Ana v redu. Tudi Luka ni nič opečen. user posted image

Jaz sem bila pa tako naivna in sem mislila, kako mi bo Matic na poti domov zaspal. Nič, čisto nič.

Jaz sem bila pa prepričana, da bo Matic zaspal takoj ko bo v avtu. Zanimivo, da je imel še toliko energije. user posted image

Jaz sem danes v službi po 16 dneh in mi je bilo zjuraj kar grozno it. Se človek z lahkoto navadi na dopust. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.6.2008 19:16:15   
rainbow
Ojla!

Zdaj pa res moram it slike gledat. da vidim, če res zgleda kot prfoksauser posted image user posted image user posted image

hec na stran, fino, da smo se dobili, čeprav pa je bilo res huuuuuuuudo vroče, mojemu je čisto jezik zavezala vročinauser posted image
mojedve sta se res ujele z Leo, kaj pa šele Luka in Anauser posted image user posted image user posted image

Mi smo šli potem še do Bleda, pa je bilo kar ljudi, parkirnih prostorov pa bolj malo in sva rekla, da bomo kdaj drugič prišli, ker pa je res čudovitouser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.6.2008 19:23:19   
rainbow
se opravičujem

naši marčevci so res zrastli, ja. pravi sončki so, resuser posted image

naša Enja je zvečer končno akalauser posted image user posted image user posted image , bezgavko pa ima še vedno vneto, mi je sumljiva in greva zjutraj k zdravnici. nekam težko diha, se mi zdi, tak da se ni z špilat.

Barbara.a, čestitke k porokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolina, super uživajte na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ok, grem zdaj res gledat slike. Uživajteuser posted image

ps danes pa je bilo grozno vročeuser posted image user posted image user posted image ni mi všeč

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.6.2008 19:28:20   
rainbow
user posted image user posted image super slikeuser posted image user posted image user posted image

da zgledam bolj strogo, pa je bila kriva vročina. ker jaz sem zelo prijazna profesoricauser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.6.2008 20:16:50   
bt08
Evo punce pa sem gospa Balantič.Meli smo se super,res ne pozabno.

Tukej lahko preberete kako je dan potekal.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2684933&mpage=114&key=

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?