mojčca
|
No, sem ravno izpod tuša in lahko malo pokomentiram današnje srečanje. Se enkrat moram reči, da je bilo super. Za tiste, ki vas ni bilo. Sva z Modrooko pogruntali, da sva v prvi nosečnosti (ona z Ano, jaz z Manco) istočasno bivali v bolnici. Ja, škoda, ker nisva bili skupaj v sobi, bi prav hitro prišli do tega, da rabi bereva RR . Rainbow je prinesla super maffine in vam je lahko žal, da jih niste poskusile. No, če pa bolje pomislim, če bi vas prišlo več, bi jih bilo premalo in jih potem mi ne bi mogli poskusiti . NiLe, ja njena mala princeska je pa tako pridna, da je skoraj v večini vse skupaj prespala. No, zbudila se je potem, ko smo šli v gostilno (midva z Maticem samo za par minutk, ker se nama je potem mudilo naprej, pa še Matic je bil ful utrujen). Ugi, vi boste pa morali večkrat priti v Begunje na vikend, pa še na igrišče, da bosta Ana in Luka kakšno rekla. Sta bila prav posrečena, zalila sta vsa drevesa, rožice. Je bil pa Luka edini moški prestavnik (med mlajšimi) in je imel kar veliko dela . Ko so ga punce izmučila pa se je pridružil našemu Maticu pri puzanju po travi. Dolina, ja tudi vi ste prav ena prijetna družinica, otročke imaš ful pridne, no, je v večini vse skupaj prespala. Ja prav škoda, da naše Mance ni bilo doma. To bi bilo zanjo, igrala, polno otrok, žurka jeeeeeeee. Sta me pa ravno klicala in ne prideta domov jutri, ampa šele v torek. Kar se tiče kopanja v morju, pa protestira in noče v vodo. Je moj rekel, da še ponoči v spanju govori, v morje pa ne. Čudno, zakaj je kar naenkrat dobila tak odpor. Moj jo v vodo sigurno ne sili, ker tudi njega spraviti notri je umetnost, on rajši leži v senčki in uživa. Mogoče je dobila malo odpora tisti dan, ko je oblečena padla notri, pa še mrzla voda je bila in dež je padal. Sva se zmenili po telefonu, ko pride domov, da greva en dan v bazen in bova tam čofali.