Valeri
|
Uffff, sm besna.....končno sm se spravla k pisanju, naklofam celo stran, dam potrdi in me zabriše dol, torej ponavljam vajo; najprej pohvala vsem čvekam, ste prav pridne in nismo več pr tazadnjih Mi smo bli skoz neki leteči, tko da sem vas sam nahitrco prebrala, za pisanje mi je pa zmanjkalo časa. Zdaj je pa zadnji čas, da napišem par vrstic. Najprej: Jana - Ela je prava malo navihanca, cukr in pol Arielca - lepa fotka, še lepša pa ženin in nevesta; še 1x čestitke NR - viski gor al pa dol, v glavnem uživajte na morju. Aja, pa čestitke Maruši za oba zobka Cuma - želim ti, da čimprej ugledaš dve črtiti mml - jst sm prvo M dobila 6 m. po porodu; jo nism prav nič pogrešala in sm se kar težko navadla Pajaca - res je, da vsi neki strašijo, za to malo razliko med otroci, ampak nekje pa se prav lepo štimajo; tko kot pri vas. Super! vsem ostalim, ki ste pripopale slikce vaših , same pohvale, saj so prekrasni; kot vsi decembrčki Pri nas še ne razmišljamo, da bi Maj-u zrihtali družbo. Je bil težko pričakovan in smo se kar namučili, da smo ga dobili, zato bomo uživali z njim, ga crkljali, razvajali,... Zaenkrat imamo mi 2 zobka, sumim pa da je tretji na pohodu. Veselo kobacamo, bolj rikverc kot naprej, dviguje se pa ob vsaki priliki, sam da najde kaj za poprijet. Ponoči ga še vedno sračka. Vstajam 3 do 4 x; ob pol polnoči, okrog dveh, okrog pol šestih. Se zbudi, vrže dudo ven in hoče čaja. Sm ga hotla zamotit z dudo, pa ni variiante, se dere, dokler ne popustim in mu dam piti, potem pa zaspi kot polh; do naslednje runde. Jemo še ne vse, smo pa na dobri poti. Včer je bil oči doma in smo šli v lj po nakupih. Je blo treba poskrbet za jesensko-zimsko garderobo. Smo pri številki 80, no, tud kaka večja 74 mu je še prav. Trenutno spremljam vreme pri sosedih, ker me mika, da bi jo švignila za par dni na Krk; moram izkoristit tole porodniško, saj bo še prehitro treba it v službo. Super ideja, da tkole prpopate slikce, bom še jst poskusla; ena z morja, smo se kopali na suhem tkole me gleda, ko mu govorim, da je treba spančkat on se seveda s tem ne strinja, nasmešek pove vse tuki pa se pripravljamo na zimo Nimam pojma kaj vse sem še napisala v prvi rundi. Pa tisto drugič Uživajte v teh skupnih dnevih, saj bo treba kmal v službo. Lp, Valeri & Maj
|