mml
|
Živjo, a ni super, ko je spet toplo in ni treba našim oblačit treh slojev oblačil... Jaz sem bila danes pridna in sem šla na kolo in naredila eno golovško turo (na obisku je moja mama, ki se z velikim veseljem in veliko energije ukvarja z Manco ). Potem sem pa še izkoristila, da ni nikogar doma in posesala stanovanje (kar je dosti lažje početi, kot pa kadar je treba gledat, da ne povozim Mance ). Danes se je splezala na plastičen zaboj v katerem se nabirajo njene premajhne stvari...sem bila prepričana, da tega še ne zna, pa mi je hitro pokazala, kako je ona že velik . Tako kot je rekla Cuma vedno jo je treba imeti na očeh in biti njena senca, pa še se kaj zgodi... Sicer se pa veselo premika ob pohištvu, večinoma se tako ali tako drži samo z eno roko, ker je treba z drugo kaj držati . Na srečo se zna sedaj lepo vsesti in počepniti, tako da me vsaj glede tega ne boli želodec in mi ne sivijo lasje . Z obema rokama se pa spušča v svoji postelji ali pa na najini postelji, ker se ji zdi super, ko pade...na srečo tega ne počne na tleh (je že pogruntala, da so tla trda...no vsaj upam ). Včeraj smo kupili novo knjigico s pesmicami, da ne bomo gledali samo ene knjige , ker zadnji mesec prav uživa in sodeluje, ko gledava ilustracije v knjigi, predvsem se razveseli mačkov in otrok, ki kašljajo (ko zagleda to ilustracijo tudi ona takoj zakašlja ). Arielca v soboto smo mislili it v Bohinj in na Uskovnico, potem je bil pa takšen dren na cesti, da je bila kolona že 1 km pred odcepom za Tržič, tako da smo potem naredili prekršek in se po odstavnem pasu pripeljali do odcepa in potem sklenili, da gremo na Kofce. Potem smo pa še tam malo . Je bilo prav super. Manco so navduševale predvsem in . Tako zdaj mi je pa in grem dat . Jana mi2 sva seveda za in , mi je pa čisto vseeno kateri dan. V ponedeljek imava sicer pediatra, ampak šele ob 16.45, tako da ni panike. Sem zadnjič Manco doma tehtala in natehtala nekje 8300g, me prav zanima koiko bo pokazala tehtnica pri pediatru, višina je pa tam nekje okrog 68 - 69cm (se mi zdi). Lepo uživajte p.s. Jana naju jutri ne bo na , ker dobiva ene obiske, ki jih ne moreva prestavit, tako da sva se odjavili. Mogoče se dajta tudi vi2 z Elo, ker je precej dolgčas, če sta samo dva