|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
5.9.2006 13:09:38   
mml
Živjo,

a ni super, ko je spet toplo user posted image  in ni treba našim user posted image  oblačit treh slojev oblačil...
Jaz sem bila danes pridna in sem šla na kolo in naredila eno golovško turo (na obisku je moja mama, ki se z velikim veseljem in veliko energije ukvarja z Manco user posted image ). Potem sem pa še izkoristila, da ni nikogar doma in posesala stanovanje (kar je dosti lažje početi, kot pa kadar je treba gledat, da ne povozim Manceuser posted image ).
Danes se je splezala na plastičen zaboj v katerem se nabirajo njene premajhne stvari...sem bila prepričana, da tega še ne zna, pa mi je hitro pokazala, kako je ona že velik user posted image . Tako kot je rekla Cuma vedno jo je treba imeti na očeh in biti njena senca, pa še se kaj zgodi...
Sicer se pa veselo premika ob pohištvu, večinoma se tako ali tako drži samo z eno roko, ker je treba z drugo kaj držati user posted image . Na srečo se zna sedaj lepo vsesti in počepniti, tako da me vsaj glede tega ne boli želodec in mi ne sivijo lasje user posted image . Z obema rokama se pa spušča v svoji postelji ali pa na najini postelji, ker se ji zdi super, ko pade...na srečo tega ne počne na tleh (je že pogruntala, da so tla trda...no vsaj upam user posted image ).
Včeraj smo kupili novo knjigico s pesmicami, da ne bomo gledali samo ene knjige user posted image , ker zadnji mesec prav uživa in sodeluje, ko gledava ilustracije v knjigi, predvsem se razveseli mačkov in otrok, ki kašljajo (ko zagleda to ilustracijo tudi ona takoj zakašlja user posted image ).
Arielca v soboto smo mislili it v Bohinj in na Uskovnico, potem je bil pa takšen dren na cesti, da je bila kolona že 1 km pred odcepom za Tržič, tako da smo potem naredili prekršek in se po odstavnem pasu pripeljali do odcepa in potem sklenili, da gremo na Kofce. Potem smo pa še tam malo user posted image . Je bilo prav super. Manco so navduševale predvsem user posted image in user posted image .
Tako zdaj mi je pa user posted image in grem dat user posted image .

Jana mi2 sva seveda za user posted image in user posted image , mi je pa čisto vseeno kateri dan. V ponedeljek imava sicer pediatra, ampak šele ob 16.45, tako da ni panike.
Sem zadnjič Manco doma tehtala in natehtala nekje 8300g, me prav zanima koiko bo pokazala tehtnica pri pediatru, višina je pa tam nekje okrog 68 - 69cm (se mi zdi).

Lepo uživajte user posted image

p.s. Jana naju jutri ne bo na user posted image , ker dobiva ene obiske, ki jih ne moreva prestavit, tako da sva se odjavili. Mogoče se dajta tudi vi2 z Elo, ker je precej dolgčas, če sta samo dva  user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.9.2006 10:44:10   
BlankaT
Pozdravljene!

Pri nas nič novega. Smo se pa danes na hitro odločile, da greva z atijem na zadnjo "furo", bo slušbo menjal in bo več doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ravno uvajamo redno dnevno spanje user posted image  in Maja na veliko protestira, bom še kakih 20 minut počakala, potem pa bomo videli kako bo. No trenutno se rvno na veliko pogovarja user posted image ,mogoče pa bo uspelo. Do sedaj je vedno na zizi zaspala, danes pa ni in je samo na pol zadremala, ko sem jo pa položila v posteljico pa me je pogledala. Ampak zaspana je pa tak, da jo kr meče, sploh ne more sedeti.

Glede srečanja pa je tako, da midve sedaj do konca meseca ne moreva priti, ker bova sami doma in moreva po tavečjega v šolo.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.9.2006 13:46:03   
Pajaca
Hoj punce!!!

Meni je vseeno kdaj se drug teden dobimo.... več al manj imamo vse dneve čas... za enkrat še. Bi mi pa pasalo če bi se rečmo ob 10, ker morava ob 14 po Pajacko v vrtec.

Glede novosti pa... kaj vem. Pajacek je vsak dan večji, zobkov še nima, čeprav se grozno slini.....

LP vsem!!!
Pajaci

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.9.2006 15:36:14   
Nana Liza
Hojla!

user posted image spi in jaz veselo na internet. Čeprav imam goro perila za obesit, likat...user posted image

Sedaj z veseljem opazujem user posted image , ko se plazi in včasih celo postavlja na nogice.  Danes je skoraj odtrgala žaluzijo, pojedla muho, najdla posodo z umazanim krompirjam in valjda ga tudi poskusila, da odpiranje omar pa niti ne omenjam in tudi tega, da sem jo dvakrat skoraj pohodila, ko sem kuhala kosilo. user posted image   Tole je pa res sprememba. Do sedaj je bila  tako pridno bitje...

Po novem več čez dan ne zaspi na moji zizi. Ponoči pa je druga pesem.user posted image

Danes se zafrkavam z vrečico za vodo za laboratorij. Sem šla v lekarno še po 5 vrečic, vedno uide mimouser posted image .

Koliko imate obrokov hrane na dan?  Meni se zdi, da bi mogla ji dati še zajtrk, ker dojenje je že bolj revno.

mml-Kdaj imate plavanje?

No, se je že zbudila. Čau čau

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.9.2006 16:01:57   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

mml-Kdaj imate plavanje?

Plavanje imamo ob ponedeljkih ob 12. Mogoče mi ura ni najbolj všeč user posted image , ker je Manca že skoraj malo zaspana user posted image . Večinoma sedaj zaspi čez dan okrog 12 - 13 in spi 1.5 do 2 uri, če sva doma, če pa sva kje zunaj na sprehodu, pa spi samo pol ure in še potem eno daljšo rundo okrog 16 (sedaj je ravnokar zaspala user posted image ).

Čez dan jo sedaj uspavam brez večjih problemov, ko začne tečnarit, jo vzamem v naročje, pogledava knjigo, potem pa jo stisnem k sebi, tako da mi položi glavo na ramo in najkasneje v 5 minutah trdno spi, potem jo dam pa v njeno posteljo in to je to user posted image .

Kar se hrane teči je pri nas takole: dojenje nekje med 6 in 8 (pač ko se zbudi), potem okrog 11 skuta/jogurt s sadjem, okrog 15. kosilo, okrog 18. sadje ali kakšen fruchtzwerg, potem pa ob 20.30 nekja mlečnega na žlico (grisolino in podobne izpeljanke), če je pri volji, alternative so jogurt s kruhom, kruh in sir,...in potem po kopanju še enkrat dojenje, ob 21.30 pa je potem že v postelji user posted image .

Meni osebno bi naslednji teden najbolj odgovarjal torek, nekje okrog 10 - 10.30. Ostale pa povejte kako in kaj in kje...

Grem še jaz malo lenarit pred TV user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.9.2006 9:03:20   
Anonimen
Me veseli, da me nobena ne pogreša med decembrkami. user posted image

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.9.2006 9:33:43   
arielca
Kerensa, je že jana v eni od debat ugotovila, da se pri nas javiš enkrat na konferenco user posted image .

Sicer pa poročam, kako je bilo včeraj v posvetovalnici:
user posted image  Brina je dala kri in P je ugotovila, da je zdrava, hemoglobin OK, tudi ostale stvari so bp;
user posted image  teža: 9710 g, višina: 76 cm;
user posted image  vse poskuse je naša gospodična uspešno prestala, pri testiranju pincetnega prijema je skoraj pojedla rozino;
user posted image  P je ugotovila, da je gibčna, hitra in spretna in da bo po vsej verjetnosti kmalu shodila user posted image  (malo se bojim, kaj bi bilo, če bi bil pregled popoldan, saj je bila naša razgrajačka še malo zaspana user posted image );
user posted image  naslednji pregled imamo na miklavža, ko bo Brina stara točno 1 leto user posted image ...

Naslednji teden bi nama najbolj odgovarjala sreda, ampak lahko je tudi kakšen drug dan. Sporočite še ostale user posted image .

Zajle grem krotit našega plazilca user posted image  in upam, da vmes še kaj user posted image . Včeraj sva z user posted image  kuhala bolonez in filane paprike, tako da moram zdaj spakirat in dat v zmrzovalnik. In če katera pogreša user posted image  - danes jo z veseljem podarim user posted image .

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.9.2006 12:06:31   
arielca
user posted image  Vse najboljše, Ela (pa mami jana)! user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.9.2006 14:43:12   
mml
Manca je pa nekaj bolna user posted image , sploh ne vem kaj ji je...user posted image  Že včeraj ni bila čisto ta prava, ponoči se je 2x zbudila, kar ji sploh ni podobno...potem je pa spala do 9.30, jesti noče skoraj nič, pije tako tako...Ponoči sem mislila, da jo mogoče muči polna luna,...samo tudi dopoldan ni bila ta prva in je želela biti v naročju user posted image . Sem ji zmerila vročino in ima 37.8 pod pazduho...nimam občutka, da bi jo kaj bolelo, še najbolj mogoče dlesni...tako da upam, da je tole samo zaradi kakšnega zoba. Trenutno spančka in bom videla kaj bo, ko se zbudi...

Arielca kar se mene tiče lahko tudi v sredo, čisto vseeno, seveda če bo Manca ok.
Vidim, da je Brina že prava punca user posted image user posted image user posted image . Se tudi meni zdi, da bodo decembrčki kmalu šibali naokrog po dveh in ne po štirih user posted image .

Kerensa seveda te pogrešamo, tako kot vse ostale decembrke, ki jih ni nič na spregled user posted image

Imejte se lepo

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.9.2006 15:14:45   
Yasminka
Ahoj!
Mi smo na žalost že doma. Po dveh dneh dopusta smo se vrnili, saj sva z Emo v duetu staknili virozo. Ema je najprej začela pošteno smrkati, ponoči dobila vročino 38,2... no in smo že pakirali. Mene pa bolijo vse kosti.... Sicer pa sta bila ta dva dneva čudovita. Ema je uživala v čofotanju, popila ogromno vode iz bazena in čofala 100na uro.
Zdaj je že brez vročine, samo iz noska ji teče, je pa živahtna kot vedno.
Pa še to: Tudi Ema se pridružuje klubu zobatih dojenčkov - raste ji desna spodnja enkica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.9.2006 16:57:54   
cuma
Pridružujem se čestitkam mali veliki ELI user posted image user posted image user posted image in mami Jani!
Emi&Yasminki pa želim, da se hitro pozdravita!
Aja: pa dobrodošel prvi zobekuser posted image user posted image user posted image

Mml: mogoče, pa bo res kak zobek?!
Arielca: Brina je prava babnca!user posted image Tvojim user posted image  v "miru" so šteti dnevi!user posted image
Kerensa: Kdaj pa misliš kaj poročatuser posted image ...? A ko bo šel Kerensito študirat?user posted image

Lp, se grem zrihtat, ker se grem kopat user posted image  user posted image !
cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 7.9.2006 17:02:39 >

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.9.2006 18:50:51   
BlankaT
Tudi midve se pridružujeva čestitkam user posted image user posted image user posted image .  Z uvajanjem še vedno nadaljujemo, ker nam kr uspeva. Samo kaj ko se mi srce full para,ko jo slišim jokati (tam po 15-20 minut), je sin bil bolj priden in je sam zaspal, ko sem ga položila v posteljico. Pa saj bo, če ne prej, kot takrat, ko si bo najdla frajerja in jo bo on dajal spat user posted image user posted image user posted image .

Ja Kerensa seveda te pogrešamo kot vse ostale "lene" decemberke in kot je že napisala Cuma kdaj boš pa poročala?

No ve boste imele kavo v sredo in v Lj, mi štajerke pa bomo tudi imele kavo v sredo dopoldan,  ampak verjetno kr pri meni,če bo lepo vreme, drugače pa se moremo še dogovoriti za drugi plac. Tako, da če bi se katera rada še pridružila naj sporoči, da ji opišem pot. Trenutno nas je 5 mamic, 3 user posted image user posted image  in  2user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Tako, sedaj pa grem še sina v posteljo sprviti, ker drugače bo jutri hudo,ko se revež ponovno ne bo mogel vstati in odpeketati v šolo. Mu nič kaj ne diši user posted image user posted image . Pravi, da se mu od vsega kar se je s šolo začelo dopade nogomet, ki ga je sedaj začel trenirati user posted image user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.9.2006 20:46:58   
mml
No pri nas je pa stanje tako: niso zobki user posted image , imamo uroinfekt...smo bli pri zdravniku...levkociti so 18.3, CRP je 65, urin gost in smrdeč...čakam še dokončne izvide. Smo že štartali s Primotrenom, kot vidim bo prav zabavno Manco prepričat, da je to dobro in bo več sirupa na majici kot v ustih.
Zdej grem pa Manco prepričat, daje treba tudi nekaj pojest, kar bo pravi podvig...
Lahko in mirno noč vsem

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.9.2006 21:15:24   
Nana Liza
Ojla!

Tudi jaz sem za srečanje naslednji teden. Sreda bi mi kar ustrezala. Najraje bi pa ob 10-10.30h.

mml-plavanje bomo imeli tudi ob ponedeljkih, morda bomo v isti skupini. Mi še sporočijo za uro. Hvala še za napisan jedilnik.

Pri nas je trenutno tako:
8-9h : po novem sem uvedla zjutraj zajtrk: kruh s sirom ali skuto, marmelado ali samo žemljico (jeva skupaj)
10-11h malica: sadna kašica (če sva doma, ji naribam še kakšen piškot v kašico)
13-14h kosilo: juha z zvezdicami, govedina, krmpir, bučke, korenček, ali testenine z bučkino omako, ali samo krompir, puran + riž, polenta (edino riba jo napenja),
15:30-16h malica -fruchwerge oz sadna skuta/ sadje, piškotek
18:30-19h mlečna kašica (najraje ima hipp kašico riž ali s keksi)
19:30 kopanje in nato uspavanje. zaspi od 8-8:30 h. Zadnje čase raje tudi preje, ker je tako zmatrana zaradi plazenja.
Čez dan pa pije vodo (zalo).

Mi imamo probleme ponoči, ker user posted image se zbudi in rabi mamico namesto dude, pa še kaj poje vmes, ko je že ravno na zizi.

blankat-včeraj smojo pustili jokati pol ure. Meni se je tudi trgalo, moj user posted image je rekel naj grem za ta čas v dnevno, da bo on z njo, ampak nisem zdržala. Vzela sem jo k sebi in jo toliko časa guncala, da je zaspala. Nisem jo pa hotela dojiti. Ne vem načina, kako izpustiti nočna bujenja in dojenja. Sem poskušpala po knjigi otroško spanje - brez joka v sanje pa je mogoče malo pomagalo, ampak ko je dobila zgornja dva zobka, je pa sedaj še slabše.

yasminka- čimprejšnje okrevanje Emi in tebi in čestitke za zobekuser posted image

mml- Manci veliko apetita in naj se čimprej pozdravi.

Tolk za enkrat. Čim več prespanih noči. Do konca porodniške sta samo še dva meseca. user posted image . A vas že kaj daje?user posted image

NL

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 7.9.2006 21:26:14 >

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.9.2006 8:18:39   
Pajaca
Evo pa ma naš Pajacek tudi 9 mesecov. Jupi!!! Na žalost je nekaj tečne volje.... mogoče bodo tokrat celo zobje, čeprav ima dlesni še čist normalne, nič bele???

V sredo lahko prideva.

Nana Liza.... Pajacek je šele tale teden prespal celo noč brez hrane. Upam, da bo trajalo. Gre pa spat ob 7 (ja ja vem, kruta mama sem) in se zbudi mal pred 7. Prej je pa vmes še po 1-2x jedu. Nismo pa nič forsirali, ker pač ko se je zbudil je bil tak jok, da ga ne potolažiš nikoli in da razni čaji, nošnja karkoli niso pomagali. Tako da je pač dobil flašo v usta pa je bilo čez 5min mir. Sem se že pri Pajacki držala tega, da ko ne bosta potrebovala več hrane ponoči, bosta že nehala jesti.... pri Pajacki je bilo to pri 9m, je pa do kakšnega leta in pol ponoči jedla v obdobju hitre rasti. Tako da..... ko bo zrela za to bo že nehala jest. Brez veze forsirat, jaz se do 1 leta ne bi sekirala, pol pa po moje res ne rabijo več nočne flaše... oz obroka.

Danes so pred vrtcem zbirali podpise za brezplačen vrtec.... sem razmišljala tudi če zberejo dosti podpisov ne bo država nikoli dala ven tega referenduma, ker bo sigurno 3/4 ljudi za. Se pa lahko pozanimate pri SMS kje lahko podpišete, če želite.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.9.2006 9:34:25   
sonček balonček
Pozdravljene!

Vidim, da ste zelo zgovorne zadnje dni. Lepo.

Mml, tudi mi smo bili prejšnji teden 4 dni v bolnišnici zaradi U-infekta. Le, da so bile vrednosti v krvi in urinu še precej slabše. Začelo se je pa v torek z nekaj čez 37 vročine, v sredo je izrastel nov zob, zato smo mislili, da je zaradi tega. V soboto pa je vročina narasla že blizu 40. Tam je po kapalni dobivala antibiotik. Potem smo malo še nekaj dni vozili v bolnišnico po injekcije. Sedaj bo en teden doba 2x na dan dobivala primotren, potem pa še 3 tedne 1x na dan. Vmes smo bili na UZ, kjer so ugotovili nakazan refluks. Sledi rentgenska priskava in pregled pri nefrologu. Kar komplicirano, a ne? Vas nič niso dali na preiskave? Zanima me namreč, kako pri vas poteka zdravljenje tega?

Drugače je mala sedaj že zelo dobre volje. Po številnih pregledih in pikanjih v žilo, prst in rito, pa sovraži zdravnike in medicinske sestre. Škoda, saj je bila prej tak otrok, ki se nikogar ni bal.

Z uvajanjem goste hrane pri nas ne hitimo, ker imamo še veeeeliko mleka:
- ponoči (če se zbudi) se doji
- ob 6-8 h dojenje
- 9- 10 h sadna kašica
- 11 h malo dojenja pred spanjem
- 14 h kosilo (zelenjavna kašica s prilogo iz kropmiprja, riža ali polente, 3x tedensko meso ali trdo kuhan rumenjaček)
- 17 h - dojenje
- 20:00 - rižolino
- 21:30 - po kopanju dojenje

Mala je v obdobju, ko s prstom kaže na stvari in ljudi, ki so ji zanimivi, zraven pa kriči "glej". Pri tem ima tako pozitivno presenečeno faco, kot da bi videla kup zlata...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.9.2006 10:08:11   
mml
Jutro,

mi smo danes že boljše user posted image . Sicer se je ponoči zbudila ob 3.30 in zahtevala hrano, potem pa lepo spala do 8.30. Danes je že skoraj takšna, kot sem jo navajena user posted image , kar pomeni, da ni sekunde pri miru in uživa na tleh. Še vedno pa noče ne vem koliko jesti in ker že prej ni bila ne vem kako mahnjena na hrano, pomeni to, da poje par žličk in konec (in v ponedeljek imava redni pregled pri pediatrinji, ki bo spet ugotovila, da se je premalo zredila user posted image ). Ampak na  srečo pije pa zadosti, tako da je včeraj popila vsaj 5-6 dcl tekočine, danes sva pa tudi že proti 2 dcl. Primotren ji dajem kar po brizgi, ker sicer ga je več po majčki kot v ustih user posted image .

Sonček balonček: kar se tiče preiskav se bova s pediatrinjo dogovorili, ko bo izvid urinokulture, da vidimo točno za kaj je šlo, bo pa verjetno potreben UZ sečil in potem se bo videlo kako in kaj za naprej.

Kar se tiče srečanja: meni se zdi sreda tam nekje okrog 10 - 10.30 prav super. Glede lokacije se pa dogovorimo, ko bomo videli kakšno bo vreme. Po moje najboljše v Koloseju, če bo dež, sicer pa v Zvezdi v BTC (tam so že navajeni, da dojenčki gomazijo po tleh user posted image ).

Zdej greva pa na kavo in v Muellerja dat delat fotografije (imajo akcijo...fotografija 10 x 15 cm za 20 SIT, če prineseš na CD ali na USB). Se je nabralo že skoraj 400 Mancinih slik (ožji izbor) in je zadnji čas, da uredim fotografije v album.

Lep dan vsem

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.9.2006 13:03:57   
arielca
Ojla,

Pajacek, VSE NAJBOLJŠE user posted image !

Ema & Yasminka in Manca (mml), user posted image

Kerensa, a ti nas samo malo izzivat hodiš user posted image ? Pa daj povej, kako kaj Kerensito...

jana73, še vedno 'odrezana od virtualnega sveta' user posted image ?

Mi2 sva se danes že potepali po Kranju, zdaj pa gospodična spi. Popoldne bo pobudo prevzel oči, tako da si mami malo spočije user posted image . A še katero tako user posted image  boli hrbet?

Uživajte!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
9.9.2006 9:22:15   
cuma
Čau punce!
Big sister is watching you user posted image !

user posted image

Mama Cuma se je malo igrala stilski izziv in je dala Emi špangico!!
Kaj pravite punce?

< Sporočilo je popravil cuma -- 9.9.2006 9:26:21 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
9.9.2006 9:41:49   
arielca
Mama cuma, user posted image user posted image user posted image ! Luštna Ema!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
9.9.2006 12:21:34   
BlankaT
Prelepa Emauser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi bi tudi,pa ima Maja še prekratke laseke user posted image , saj bo user posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
9.9.2006 13:22:09   
mml
Ema  je prava mala damica user posted image user posted image user posted image , Manca ima še tudi krepko prekratke lase za kašne takšne stilske podvige user posted image .
Pa tudi sicer ne vem koliko časa bi ostala špangica v laseh user posted image . Klobuk zdrži na glavi manj kot 5 sekund, potem pa odleti na tla user posted image  (me prav skrbi kaj bo jeseni in pozimi, ko bo treba imet kapo na glavi user posted image ).

Sicer je pa Manca OK in se lepo zahvaljuje za lepe želje, ki so očitno pomagale user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
10.9.2006 11:15:12   
Valeri
Čau punce,

se na hitro mal javim. Prišli z morja, kjer smo se imeli super. Vreme je bilo "končno" tako, kot se za poletje spodobi.

Berem, da se boste dobile na kavi. Super. Bi se vam z veseljem pridružila, ampak mi naslednje dni skoz neki dogaja, tako, da spite eno kavo še za naju.

mml - me veseli, da ste se pocajtali user posted image
Pajacku vse najboljše za 9 m
Arielca - tudi mene hrbet boli kot sto user posted image . Sem bila pri zdravnici in imam v ponedeljek; jutri slikanje hrbtenice, potem bo pa videla kaj in kako, govorila je o fizioterapiji; bomo videli kaj bodo pokazale slike.

Cuma - stilska preobrazba uspela, Ema prava frajerka.

Nas naslednji teden čaka 3 pikica, ki je bila zaradi vodenih koz prestavljena in upam, da ne bo večjih reakcij.

Prehranjevanje pa pri nas zgleda približno takole:
-  6.00 - flaša mleka
-  9.00. - frutolino, keksolino,.... na žlico in potem spanje
- 12.00. - sadna malica
- 15.00 - kosilo.....popoldansko spanje
- 18.00 - malica; skutka
- 20.00 - riževa kašica .... spanje

ponoči se še vedno zbudi kake 2 x, spije mal čaja in zaspi naprej

Jemo zelo radi, pojedel bi kolk bi dobu.
Me mal zanima koliko jim daste za jesti; količinsko?
Sama nikol ne vem al je dovolj, al premalo.

Je pravi požeruhec, saj sam da vidi, da nekdo kaj je, pije, to se začne tako razburjat, da ga ne zamotimo z nobeno stvarjo, kot pa s hrano.

Prijavili smo se na plavanje, ki se začne v oktobru; že komaj čakam.

Prilagam še par fotk:

velik, velik

user posted image

le kje je moja knjiga

user posted image

zagožden med sedežno in mizo

user posted image

To je to, z najine strani. 

Lepo vse pozdravljava, čestitava za zobke, nove podvige, mesečne rojstne dneve.

Valeri & Maj

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
10.9.2006 14:59:36   
arielca
Ojla,

Mi imamo 2. zobek user posted image ! Spodnji enkici zdaj krasita nasmeh mojega sončka user posted image !

Zdajle Brina user posted image  svoje dnevno spanje in čakam, da se zbudi, da user posted image  kosilo, počakava user posted image  in šibamo na Šobec na kavo in mini user posted image . Pa še tak sonček je zunaj! HURA!

Valeri, mene muči predvsem križ! Zadnje dva dni je bilo res neznosno user posted image  in prejšnjo noč sem se sigurno 3 ure premetavala user posted image  in hodila po stanovanju, ker me je bolelo kot user posted image . Včeraj pa mi je mami posodila kosmodisk in pomaga. Sem bila res skeptična, ampak je res bolš. Nosim samo tisti 'ledveni' del in danes sem kot user posted image .
Pa da ne bom samo o hrbtu jamrala; Maj je res user posted image . Pravi šarmer!

Zdej se je princeska zbudila in šibam...

Pozdravček vsem!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
10.9.2006 20:24:57   
mml
Kaj je zdaj s kavo???? A v sredo velja ali ne?

Sporočite, če imate namen priti, da ne bova potem z Manco sami user posted image ...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.