mml
|
Lep oblačen popoldan , sej veste, dan je pač tak kot si ga sam narediš . Pegica po mojem boste na Kanarskih uživali 100/uro, vreme tam bo sigurno super. Na letalu pa nikar ne kompliciraj, vzami s sabo kakšno igračo, ki jo zabava, pa kakšno knjigico, vmes boste malo pretignili noge, malo zaspali, pa bo . Jaz tudi misli, da je imela Neli 6. bolezen. Manca jo je tudi imela konec junija in je bila še nekaj dni po tem, ko ni imela več vročine neznosna tečka, ampak ko so izginili izpuščaji, je postala spet normalne volje, tako da do srede bo Neli že v stari formi . NR naj te nikar ne bo strah leteti...sej veš...še nihče ni ostal gor . Sploh pa nima smisla, da te je strah stvari, na katere ne moreš vplivati, tako da "relax and enjoy". Blanka nimam pojma kaj narediti, da bo Maja boljše spala...pri nas ponoči v spanju občasno zajoka, včasih se zbudi in malo premetava, ampak kaj hujšega pa ni. Upam, da bo Majo to kmalu minilo in boš boljše spala. Jana...igračka je zakon , Manca se samo razburi, če jo potisne in se prevrne, namesto, da bi se odpeljala . Sem pa povsem izgubila "nadzor" iz kater igračke prihaja kašna melodija . Včeraj popoldan smo šli v Baby Center (ker je seveda deževalo) in Manca se je na glas režala in krohotala eni "govoreči" žogi, kar je imelo za posledico, da smo jo kupili...in seveda fora vseh for, ko smo prišli domov, se je žoge naenkrat začela bati , kdo bi jih razumel...danes zjutraj jo je držala v roki in z njo klatila, seveda je žoga "govorila", Manca pa z vedno večjo šobico in toliko, da ni začela jokat... Sicer ima pa Manca novo foro, ki skrbi za to, da bom imela v kratkem rano na želodcu in prvi siv las ...ko se je končno naučila, kako se sama vsede (in sem že mislila, no sedaj pa bo malo bolje), je ugotovila, da se lahko, ko stoji, spusti z obema rokama in se potem spusti na kolena...mene pa spreletava srh, ker to najraje počne med sedežno in klubsko mizo (ki ima totalno ostre robove). Danes sva bili pri meni v službi (ker sem morala nujno poslat en faks) in se je seveda vsem smejala in pokazala vse kar zna (velika - velika = roke gor, prosim = sklene roki, bravo - bravo = ploskanje, potem pa še pa - pa = in pac-pac, kaj dosti drugega pa še ne zna...seveda lumparije niso vštete ...no če jo lepo prosim, zna dat še lupčka in oponašat, če kdo kašlja ). So mi prav optimistično napovedali, da bo najkasneje v enem mesecu shodil in da se naj kar pripravim na še več akcije...že vidim, da bo zabavno na morju (pa sem rekla, ne gremo junija, gremo rajši septembra, ko bo že lepo sedela , samo kaj ko be očitno sedaj septembra že skoraj hodila...) no ja bo že. Včeraj sva se prijavili za jesenski tečaj plavanja - čofotanja dojenčkov. Me prav zanima, če bo tako uživala, kot je spomladi. Upam, da bo, ker je potem res užitek. gre oktobra najprej za slab teden v Ameriko, potem pa konec oktobra za 4 tedne spet v Avstrijo...tako da bova spet sami... . Zdej grem pa še malo delat, ker izkoriščam čas, ko sta in na sprehodu. Če bom pridna, bom danes dokončala, kar bo pravo olajšanje (ker bi zdevo morala že oddat pred kakšnimi 14 dnevi...no ja upam, da ne bodo preveč zamerili). Izkoristite konec tedna (menda ne bo tako slab kot so grozili )