BlankaT
|
Da na hitro poročamo kako je pri nas, ker Maja ravno spi bom na hitro ponucala čas za računalnik . Bino čestitke za šivanje, jaz imam na srečo mamo in bratrančevo ženo, tako,da oni dve šivata . Yasminka tudi jaz ti držim pesti, da bi ti s službo klapnilo. Mene začne kr črvičiti, ko se spomnim, da grem 3.11. uradno delati, ampak bom verjetno dala 1 dan dopusta in začela v ponedeljek. Glede vrtca pa se še odločamo. Sicer nimamo odobrenega, ker so pri nas jemali in odobrili samo tistim, ki so začeli sedaj septrembra, ampak sem slišala, da še je 1 prosto mesto. Po drugi strani pa pravi mami, da bi jo do septemra ona pazila in da bi potem šla drugo leto. Si bomsi tudi ves dopust prišparala, tako, da bo malo lažje flikati dneve, ko bo mami kam odpotovala (zelo rada potuje in še raje se potepa ). No naj vam še povem, da tavečji nima rad šole in da bi šel nazaj v vrtec . Grem danes že ob 11 ponj, nato pa ob 12h. Sva z naprej mislila, da bo imela še kosilo v šoli in da bova hodila malo kasneje, tam okoli 14 ponj, pa sva si sedaj premislila, ker je reveš tako nesrečen tam, mogoče pa bo kasneje bolj užival in bo z veseljem ostal dlje, pa bomo takrat spremenili urnik . Kaj še? A ja, poroka. Smo uživali vsi 4. Maja je bila najmlajša in so jo vsi občudovali, mami in ati pa sta skoraj počla od ponosa . Skratka bila je zelo zelo pridna in smo jo šele zvečer ob 21. odpeljali domov in seveda je šel bratec polog nje domov, ker ona ne more biti sama brez njega (tako je komentiral in odšel zraven domov). Poroka pa je bila tako lepa, da nama je bilo z skoraj žal, da sva že poročena, ker bi imela tudi midva takšno poroko. Poročila sta se v naravi v Slov. Konjica, na dvoru Trebnik, cerkveno pa na Sladki gori. Ob polnoči so vse skupaj malo zamudili in smo vse ceramonije pričeli šele ob 00.30 (so ženina ukradli tik pred polnočjo , za cca. 10 minut, so kr v kuhinjo stopili na kavo ). No nato pa sta dobila ognjemet (bil je prekrasen in vsi smo vsklikali iiiiiiiiiiii, ooooooooooooo,aaaaaaaaaaaa in podobno), ker sta rekla, da nočeta čestitke . No to bo vse, ker bom mogla počasi po ta večjega v šolo. Mater sem se razpisala. No punce uživajte še v zadnjih vročih dnevih. Papa od (mogoče) večera, če mi bo uspelo priti do računalnika. Vsem,ki ste že dopolnili 9 mesecev pa iskrene čestitke od naju z Majo .