|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
8.6.2006 10:30:45   
arielca
No, da se spet malo pofočkam...

Najnovejše mere:
Brina, 6 mesecev, 71 cm, 8190 g

Kaj zna naša sončica?
user posted image  kotali se v vse smeri
user posted image  precej samostojno sedi (že dobro minuto brez opore) user posted image
user posted image  plazi se samo v rikverc, ampak pri tem ni ovir
user posted image  v usta tlači prste na nogah in pri tem vriska od veselja
user posted image  obožuje žoganje (ima novo telebajskovo žogico, ki ji je zelo všeč)
user posted image  z lahkoto podre lok na baby gymom, tako da jo je treba imet pod kontrolo
user posted image  rada 'frizira' ljudi in našega user posted image , včasih nežno boža, potem pa hitro pozabi na nežnost in te konkretno useka
user posted image  cvili, gruli, čveka in spušča vse sorte zvoke
user posted image  sama drži flaško
user posted image  dudo sama potisne v usta in jo še hitreje potegne ven
user posted image  papca en samostojni obrok dnevno, zvečer ima rada mlečno kašico
user posted image  kaka obilno in smrdljivo user posted image  (ko porabimo tale paket Pampersk, gremo na številko 4)
user posted image  v vozičku je spet pridna
user posted image  prespi celo noč (samo želim, da tako ostane)

Kaj je novega?
user posted image  moja ščitnica sicer ni OK, ampak k sreči imam samo vnetje, ki se običajno  pojavi po porodu in naj bi se pozdravilo (zdaj jemljem zdravila, čez 3 mesece imam kontrolo)
user posted image  čakam user posted image  in poletje in user posted image !!!!

Poroka...
user posted image  zaenkrat poteka vse po planu
user posted image  naslednji teden morava še na matični urad in na sestanek v Vilo Bistrico user posted image  mojemu moram kupit še svetle boksarce, ker če bom čakala na njegovo malenkost, bo šel na poroko brez gat user posted image user posted image user posted image
user posted image  to soboto imava predporočni piknik, 70 povabljenih in napovedano slabo vremeuser posted image

Čestitke in pozdravi...
vsem, ki ste dopolnili 6 mesecev, user posted image
ostalim user posted image
mamicam user posted image
jana73, čestitke teta user posted image !

Imejte se lepo. Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 976
8.6.2006 12:46:32   
cuma
No, kako hitro šibate za nami!!!user posted image  Čestitke tudi Pajacku in vsem bodočim 6 meseč-nikom/-nicamuser posted image

Jana73!
Kopanje smo preselili v kopalnico in ga še vedno izvajamo v isti banjici, se pa ne bojimo več tsunamija, ker so povsod ploščiceuser posted image !Ko začne Ema nergati, ker se ne more odločit, kako bi bila (ležala ali sedela) jo pač malo prestaviva pa je!

Drugače pa je pri emi novega:

user posted image ima 8300g , 73cm
user posted image samostojno sedi (tudi pol ure in se pri tem steguje naprej po igračke, z njimi maha in tolče vse okrog sebe).
user posted image pridno je:
  • zajtrk ob 7ih: dojenje + 200ml aptamila
  • malica ob 11ih: 200ml sadne kašice (domače ali Hippove)
  • kosilo ob 15ih: 200-250ml zelenjavne kašice/juhice (domače)
  • malica ob 18ih: gosti sok ali 125ml aptamila
  • večerja ob 20ih: dojenje + 150ml riževe kašice

user posted image obožuje knjige - svoje slini, z mojimi pa se pogovarja, ko greva mimo knjižne police user posted image ... To tako vriska, da ne slišim televizije, ko stojim ob njej.
user posted image spi celo noč (še vedno) in čez dan najmanj 3ure(na obroke)
user posted image še vedno se ne zna obrnit nazaj na hrbet ko pase kravice, le včasih ji po nesreči uspe user posted image
user posted image ko se skuša plaziti, jo uboga samo rita in nogice, rokice pa drži narazen in glavo v tlauser posted image , tako da ne pride nikamor!
user posted image na spodnji dlesni ima že par tednov belo liso (mislim da prihaja zobek), slini se v potokih in ima zaradi tega večni izgovor, ko je sitna user posted image  : "Boooga, jo zobki matrajo!!!"

user posted image vozi se v lupinici (v mojem avtu) in avtosedežu (9-18) v moževem - ful uživa, ko gleda naprej user posted image , ona bi tudi imela volan ko tata user posted image !

Zdaj pa grem kuhat!
Lepo se imejte,
cuma&ema

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.6.2006 14:22:24   
Valeri
Sem pri zadnjem "poročilu" pozabla napisat, da je miškolin bil nadvse priden v toplicah,
na mamino razočaranje pa kopanje v bazenu nanj ni naredilo nekega vtisa. Je pa zato toliko bolj pustil vtis pri kopajočih gospeh. Šarmiral je vse po vrsti. user posted image   Je bil daleč najmlajši član v hotelu, pa najbolj oblegan.

Vsa vaša priporočila kako zgleda odprava malega user posted image  na bazen so bila s pridom uporabljena. user posted image

Novice zadnjih dveh dneh pa so:
* mamico je obiskala user posted image . Fuj, grr, ... kako je blo luštno brez.
* user posted image  je dobil prvo buškico oz. odrgnino.
   Je na vsak način hotel pogledat v košaro, če sta mu oči in mami kaj kupila, pri tem pa z glavico podrsal   
   ob rob košare. Malo je zajokcal, bolj je naju začudeno gledal, k sva skor oba user posted image user posted image .
   Zdaj ima na čelu, ob strani malo rdeče.
   Vam pa sploh ne znam povedat, kako sva se ustrašla. Je bil malo rdeč od joka, malo od udarca, tako, da 
   bolj grozno zgledalo, kakor se je na koncu izkazalo.
* včeraj in danes smo pred opoldanskim dojenjem poskusili par žličk jabolčnega sokca. Je bil sprejet.
   Zdaj pa počasi naprej.

Sicer še ne jemo "resne" hrane, pa kljub temu malo ogledujemo stolčke za hranjenje, ki bo poleg otroškega bazena, verjetno naslednji nakup? Kakšni predlogi? Nekaj sem gledala trip trap, pa od PegPerero,...
Hja, saj mam še čas.

Pegica1 - z razlogom si lahko ponosna. user posted image  za prve besede

Lepo kofetkajte, pa spijte še eno za naju. Pa seveda čestitke vsem 6 mesečnikom.

lp, Valeri & Maj

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 978
8.6.2006 15:16:41   
Pajaca
Joj kok vse jamrate nad to menstruacijo, jaz sem se jo čist navadla jo mam že od Pajackovega 2 mesca... tko da mi je kar fajn, vsaj vem pr čem sem.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 979
8.6.2006 20:03:26   
mml
Živjo,

kar se tiče avtosedeža bomo mi čez poletje še kar v lupinici, do 9 kg nam še kar nekaj manjka user posted image , tako da bo treba še pridno jesti.
Trenutno je prehranjevanje bolj vidno na slinčku kot pa kje drugje. Sem pa ugotovila, da ji bolj odogovarja jesti gosto hrano popoldan kot dopoldan user posted image  (pojam nimam zakaj), tako da se bom pač temu prilagodila user posted image . Dopoldan jo z veseljem tišči z jezikom ven, popoldan pa prav pridno požira. Seveda gredo z žlico in hrano v usta tudi rokice in če uspem te držati se znajdejo blizu ust nogice...user posted image .
Danes sva imeli zadnjo 10 uro plavanja in mi je kar malo žalo, da je že konec, tako da bova verjetno hodili vsake toliko malo sami čofotat, da user posted image  čisto vsega na pozabi.

No jaz še nimam menstruacije in je še čisto nič ne pogrešam, čeprav se mi zdi, da se je ne bom več prav dolgo mogla izogibati, ja no tako pač je.

Pozdravček vsem
M&M

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 980
8.6.2006 21:12:31   
šnucika
Čer!user posted image
Ko smo že pri user posted image ...
Moja je prišla prvič v nedeljo in počasi že mineva.Presenečena sem,da je minila popolnoma brez bolečin,glavobolov in tečnobe....user posted image kar za pred porodom ni bilo značilno.Prvi in drugi dan je bilo sicer,kot,da bi me zaklali,zdaj pa je čisto švoh.Če ostane tako,se ne bom več pritoževala!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 981
8.6.2006 22:38:18   
XXYY
No, dober večer še od nas!

Po dolgem času se oglašam tukaj. Nisem vas pozabila, redno vas berem, a kaj ko ste tako redko besedne. Potem pa jaz nimam kaj več za povedat.

Pri nas je tudi kar pestro. Pri 5 mescih in 8 dneh je pri nas takole:

user posted image  težki smo komaj 6300g in veliki 64,5cm (zelo suhcena in micena proti vašim korenjačkom.

user posted image  kotali se kakor se ji zazdi

user posted image  se še učimo šele sedenja z malo ravnotežja - včasih rata 1 minuto lepo sedeti

user posted image  odkrila je tudi že nogice in njihove prstke, ki so ji zelo, zelo dobri

user posted image  tudi veliko cvili, vriska, gruli, a večkrat pokaže kako je ona jezna - GGRRRR

user posted image  občasno ji rata, da sama drži flaško (kakor se ji zljubi)

user posted image  papave zelo rade, a najrajši ima banano (a kaj ko jo pa zapira, kljub dodanim jabolkam)

user posted image  obožuje dudo, ki si jo velikokrat daje sama notri in potem hitro potegne ven

user posted image  v vozičku še vedno nerga, mora imeti nekoga, ki se z njo pogovarja in da ga ona gleda (tako, da velikokrat vozimo v rikverc)

user posted image  zobkov še nimamo, se pa slini kot 100 polžev hkrati

user posted image  še vedno veliko protestira, če je na trebuščku (najraje je zjutraj, če je dobre volje)

No, tako naj bi bilo pri nas.

Nč, se se še kaj oglasimo in srečno.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 982
9.6.2006 9:14:19   
sonček balonček
No, bom pa še jaz nekaj pripisala...

Lara je pri 5. mesecih in 9. dneh težka 7 kg, dolga cca 70 cm. Glede na to, da maminega mleka končno dovolj in pretežno spi celo noč, po nasvetu pediatrijnje čakamo z uvajanjem hrane še kakšen teden. Sva pa seveda že poskusili sokec, rižolino in banano, pa ni preveč navdušenja. Banana jo zanima, toda ona bi jo raje prijela v roko ker je tako lep rumena, kot pa jedla.

Zna že kar precej dobro sedeti, seveda z oporo (je namreč precej mlajša, ker je zadnja decemberka na tem forumu). Veliko čveka, cvili, renči, najraje puli mami lase in jo praska po obrazu. Trenutno imam kar precej spraskan obraz. Kar koli vidi, želi prijeti. V vozičku je bila do cca 4. meseca rada, sedaj pa jo moram skozi zabavat, če želim, da za kratek čas zdrži v njem (pojem, se spakujem, ropotam z igračkami, jo žgečkam, dirkam z vozičkom in potem zaviram...). Potem me pa ljudje malo čudno gledajo!

Čez en teden gremo na morje na Krk. Držite pesti, da bo končno lepo vreme!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 983
11.6.2006 12:45:12   
Anonimen
Dober dan po dolgem času. user posted image
Robi je bil včeraj star točno pol leta. En dan prej smo bili v razvojni ambulanti in tehta 7.520g, meri 66 cm in ima obseg glavice 44 cm. Glede na to, da se je rodil manjši in lažji od ostalih decembrčkov in decembrčic, zelo lepo napreduje in je pravzaprav pravi bajsek. Okrog stegen ima prave Michelinke. V razvojni ambulanti je bil pohvaljen, da se je lepo popravil - v rikverc se namreč ne zvija skoraj nič več. Zato so nas naročili samo še na en preventivni obisk na nevrofizioterapiji in na zadnjo kontrolo v razvojni ambulanti šele konec poletja. Pri pediatrinji čakamo na 3. cepljenje.
Ostalo pa je popolnoma povprečno. Zbujati se začne okrog 6-ih zjutraj in kake pol ure se v posteljici še premetava, igra in pogovarja sam s sabo, če pa ga nihče ne upošteva, pa začne vpiti. Sledi 230ml Milumila2 in previjanje. Še vedno imamo Huggies plenice, ki se nam zdijo boljše od Pampersk (predvsem zaradi šriših robov oz. zavihkov ob stegnih). Včasih potem zadrema nazaj za cca. pol ure, ampak zelo poredko. Lovi igračke, ki jih ima pripete na loku na lupinici, lovi svoje noge, si sezuva nogavice in jih tlači v usta, vleče se za prste na nogah, duda leti po celem prostoru,... Gleda Telebajska, ki mu prepeva, in superge z lučkami, ki mu jih je tast kupil na Baščaršiji. Pokriva se s tetra plenico, ima samogovore, vpije, se smeji, blefira kašljanje, pljuva, včasih pa se prav razklepeta in brblja tudi po deset minut skupaj. Če je pri meni v naročju, skupaj gledava TV (ki ga ne zanima preveč), v računalnik pa z veseljem gleda. To ima očitno po meni. Pri Kamikazi se najraje crklja v naročju. Veliko je tudi na Airexovi blazini, kjer vse poslini. Tudi meni se zdi, da ne manjka več veliko do prvega zobka, saj včasih prav simpatično joka. Nohte mu strižemo vsak drugi dan, ker mu rastejo kakor za stavo. Zdaj so mu tudi spet začeli lasje rasti nekoliko bolj in pleša na zadnji strani glave se vztrajno zmanjšuje. Stekleničke še ne drži sam, je pa res, da ga tega niti še ne učimo. Vendar poskuša sam od sebe. Obrača se s trebuha na hrbet in obratno, vendar ima še nekaj težav pri odrivanju. Prav tako razširi roke, ko je na trebuhu, kakor, da bi hotel poleteti, potem pa cepne na nos. Vrti se okrog svoje osi in leze v rikverc. Ogromno se igra in prepeva z Janom, kar mi včasih marsikaj zelo olajša. Pa tudi moj Kamikaza je zakon, saj je on skoraj bolj mama kakor jaz. In tudi Robi se je bolj navezal nanj, ker je več z njim. Eh, ta služba smotana. V vrtec ga še nisem vpisovala, saj so mi rekli, da nimajo vpisnih rokov in da se prošnje oddaja skozi vse leto, jaz pa tudi razmišljam, da bi ga imela nekoliko dlje doma, saj imam urejeno varstvo in tudi midva s Kamikazo imava službo in šolo organizirano tako, da je eden vedno lahko doma. Če se bom v naslednjih dveh letih odločila še za tretjega otroka, bom pa tako ali tako ostala doma in me šiht ne vidi več. Samo še penzija. Na dopust gremo v drugi polovici julija na Plitvička jezera in upam, da bo Robi dobro prenesel 4-urno vožnjo v eno smer, saj se dalj kakor pol ure skupaj še ni vozil. Na sprehode ne hodimo vsak dan, ko pa gremo, pa z usti lovi veter, leze v vozičku navzdol in poskuša gledati direktno v sonce. V City Parku mi ponavadi zaspi. Tašča in tast sta nora nanj, pa svakinja in njen partner tudi. Vsi so, pravzaprav, in mu kar naprej nekaj nosijo. Ta mesec (najkasneje naslednjega) imamo v načrtu nakup hojice in stolčka za hranjenje. Glede hojice še ne vem, stolček pa bo skoraj zagotovo tisti z baterijskim guganjem in glasbo iz Baby Centra (nekaj popusta bo na kartico, pa še tašča se je ponudila, da plača polovico). Hojico pa so nam v razvojni ambulanti pravzaprav odsvetovali, ker naj bi bila nevarna za otroke. Hm... Bomo videli. Poleg Milumila je Hippove in Frutkove kašice, vendar večinoma samo sadne, zaenkrat. Zelenjave in mesa ne mara. Od tiste hrane, ki jo jemo mi, pa mu vedno damo kako malenkost za poskusit. Kruha in piškotov sicer še ne, da se mu ne bi zaletele drobtine, je bil pa popolnoma navdušen, ko smo mu dali dudo, pomočeno v tatarsko omako. Pije Frutkove sokove in Hippove čaje. Imamo en obrok na dan (goste hrane), pri enem obroku pa delimo mleko in hrano. Zdaj bomo začeli še s Čokolešniki in podobnimi zadevami.
No, zdaj je pa čas, da grem spat. Tole ni običajna ura zame.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 11.6.2006 12:48:02 >

(odgovor članu sonček balonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
12.6.2006 11:29:45   
ac
Sončen pozdravček po dolgem času (po dolgem času tako pozdrav kot sonce)!

Midve sva malo prej preživeli tretje cepljenje. Potem so ji pa še kri vzeli iz prstka za hemogram pri 6 mesecih. Tako je bilo kar nekaj joka. Drugače je vse ok, lepo se razvija, tudi lobanjske kosti so že trde, tako da lahko preidemo na normalno dozo AD3 kapljic (sedaj smo bili 1 mesec na 14 kapljicah/dan). Pri 6m4d je Sara dolga 69 cm in težka 8,120 kg. Še vedno jo dojim, in sicer čez dan še zmerej na cca 2 uri, no, ponoči se pa samo 1x zbudi za jest. Za kosilo dobi zelenjavo in krompirček, pa od včeraj tudi ni več vegetarijanka. Zvečer pa riževo kašico (z Alpskim mlekom - sem videla kaj nekaj razprav na to temo, ampak pediatrinja je danes rekla, da ji lahko dam tiste 1 deci Alpskega na dan). No, ampak tudi po gosti hrani še sitnari in jo moram dati še na jošk. Zobkov pa še nima.

Samostojno sedi par sekund, ji pa ta položaj kar najbolj odgovarja. Je postala pravi dobrovoljček in veliko lažje je sedaj z njo, ko se že sama zamoti.

To je za1x vse. Precej se potepamo, čeprav nam vreme ni ravno naklonjeno. No, današnji dan je pa vsekakor treba izkoristit.

Uživejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.6.2006 22:20:45   
BlankaT
Najprej en lep dober večer. Po skoraj dveh tednih se tudi jaz oglašam. Prejšnjii teden smo šli z atijem na furo v Nemčijo. No prvi večer jo je malo matralo, ker je bila sprememba, ampak naslednji dan pa je že bila boljše volje, samo sedaj, ko pa smo ponovno doma pa je ponovno cela iztirjena in ne najde svojega ritma. Pa saj bo, samo času je treba dati čas.

Pri nas ni nič kaj novega.
user posted image  še vedno se dojiva, razen enega obroka, ki je ponavadi saden in kakšnih vmesnih poskušin. Sem ji že probala dati marsikakšen gost obrok, ampak na koncu je še vedno mogla biti ziza.

user posted image  korenček in banano smo dali iz jedilnika,ker jo zapirata in to zelo user posted image . Smo pa ugotovili, da ji kompot iz kuhanih sliv in sladkan (močno) čaj uredita prebavo.

user posted image  kakamo bolj po redko, tam vsak 2. dan, če imamo srečo. Dokler sem jo samo dojila je kakala v vsako planico.

user posted image  zobki nas jezijo. Se revica user posted image  tako slini, da ji komaj folgam menjavati slinčke. Na vidiku pa še nobenega.

user posted image  pričela je ščipati in lasati

user posted image zelo rada vrača poljubčke in nas pri tem celo poslini user posted image user posted image

user posted image  z bratecem se razumeta v nulo, se mu na ves glas smeji, kadar ji kaj pripoveduje user posted image . Sem prav vesela, da se imata tako rada user posted image user posted image , se kr naprej user posted image .

user posted image  neznance resno opazuje in se jim le redko nasmeje, no vsaj prvih nekaj minut, potem pa odvisno od simpatije user posted image

user posted image kravice ne pase preveč rada. Rada se pogovarja in igra z igrali. Zelo pa uživa kadar smo od zunaj in lahko opazuje liste na drevju.

user posted image obrne se še ne, tako, da še vedno uporabljamo previjalno mizo, čeprav pa se full zvija nazaj. Je kot kakšen lok user posted image .

user posted image kar pa se spanja tiče, pa je pri nas vsak dan drugače. Nekako ne pridemo v ritem. Ne vem zakaj, ampak vsaka malenkost jo vrže iz ritma. Je bil njen bratec veliko bolj priden kot pa ona, pa saj bo tudi to. Ali ne?

user posted image kar se planičk tiče smo še vedno pri babylove od DM, mislim, da je 4, skratkea vzamem tiste na katerih piše od 7-18 kg. Sem pa sedaj kupila v Nemčiji en paket in je razlika očitna user posted image , tako, da smo kr atija zadolžili, da bo od sedaj naprej on nosil planičke user posted image user posted image user posted image .

user posted image še vedno se vozimo v jajčki, ker imamo avto sedež od +9 kg naprej in bomo še malo počakali, da jih bo imela tam okoli 9,5, kar pa mislim, da bo v roku parih tednov user posted image , ker zelo rada jé user posted image .

To bo za enkrat vse, ko se še česa spomnim vam javim.

NR super ideja za srečanje, midve 100% prideva, če le ne bo kaj vmes prišlo. Torej 15.6. ob 11 pred InterSparom user posted image user posted image user posted image user posted image , bom javila še naprej.

Tako, do bo za danes vse, me že user posted image  čaka, da se še malo pocartava user posted image .

Lahko noč in eno bolho za pomoč user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.6.2006 12:50:09   
šnucika
Hej hov!user posted image

Nekaj novosti pri nas....user posted image
user posted image Živika je imela posvetovalnico,meri 68 cm in ima 7245 gr.Za tretje cepljenje pa smo pozno naročeni...šele 27. julijauser posted image .
Zadnje čase se noče več voziti v avtuuser posted image ...dere se in teži,da hoče iz sedeža...verjetno se dolgočasi,ker je še vedno v tamalem sedežu in obrnjena kontra smeri vožnje.Bo treba hitro nabavit ta velik sedež!
Postala je pravi jedec z žlico in se skorajda noče več dojiti.Ko zagleda žlico,se kar trese in zadnjič smo bili na sprehodu v Portorožu in sva z user posted image  jedla sladoled in ko je mala zagledala ločke in žličke je dobila pravi histerični napad!Tako,da sva morala sladolede zabrisat v smetiuser posted image .
Še vedno je zelo zaupljiva do tujcev in se večinoma vsem smeji.V soboto smo bili na kolegovi poroki in je bila prava smeškica....vsi so jo slikali,snemali.....ona pa je uživala v pozornosti.user posted image
Tudi živali ima rada...našim tremuser posted image user posted image user posted image  se na veliko smeji in jih lovi za dlako,včasih jih kar pošteno scufa.....

Še eno novo foro ima,ta naša gospodična...in sicer,ko se kopa v čebričku hoče stat in jo komaj posedemo,takrat pa noge dviguje gor in zleze z glavo v vodo...po kopanju pa skoraj vedno histerično jokanje...user posted image

Prave zgode in nezgode z našo Živikouser posted image .

Lep dan vsem in ne tolko štrajkat tukaj gor....user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.6.2006 19:15:08   
Pajaca
Ja ja naš mali velikan tud zelo rad je. To me prav veseli, ker na začetku je bil kar precej zbirčen, zdaj pa pridno papa... pa seveda vedno hoče jest ko jemo mi in najraje bi to kar imamo mi, tako da upam da ga v kakšnem mesecu navadimo na našo hrano, pa bo konec s posebej kuhanjem. Šnucika zakaj pa sta vrgla stran sladoled???? Pri nas ga ima zelo rad, mu ga Pajacka redno baše v usta... to je edina stvar s čim ga lahko hrani. Cel kornet mu pritisne na usta, on odpira usta in oba se režita k dve pečeni mački..... pa itak sta oba čokoladna okol in okol ust.

Drgač pa uživa če mi nagaja. Običajno ga umivam tako, da sedi na robu umivalnika in ga pač na hitro umijem (če ga ravno ne skopam), no in njemu je v največje veselje ko zapre vodo.... pa ja na previjalni se zelo obrača okoli, a bomo že prežveli, saj je previjalna velika in čez par mesecev ga bo zadeva že minila.

Tako zdaj pa pol misije spanje je za nami, prihaja Pajacka, danes se je šla kopat k babici, tam lahko čofota v veliki bani in prav uživa.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.6.2006 21:04:03   
šnucika
Pajaca- sladoleda ji dam glih za poskusit....ker sva še pod kontrolo alergologinje in moram paziti na alergene.....problem je,da nikoli ne veš,če so konzervansi v sladoledu ali ne....

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.6.2006 21:31:50   
Pajaca
Ja to je drugo če imata probleme z alergijami. Sicer je res da mi večinoma jemo zapakiran spladoled in redko kepce, k sem mal preveč previdna pri tem.. nikoli ne veš kaj je z njim.

Sam so pa male papige ni kaj, naš tako steguje roke h kozarcu in hoče vse poskusit, tako da potem veselo pije s kozarca in se sam sebi zdi ful pomemben in velik fant.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.6.2006 21:33:20   
kofetek2010
ooooooo čveke user posted image

Pajaca - a že pakiraš? user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.6.2006 21:39:49   
šnucika
čer Jana!user posted image

pajaca-glede malih papig imaš pa še kako prav...naša tud po mizi tolče,če ji to pokažeš,pa na ves glas cmoka in diha ko pesek pa se reži zravenuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.6.2006 21:42:12   
NRMM
OOO babe decemberske...ste prišle iz brlogov user posted image user posted image ?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.6.2006 21:43:23   
kofetek2010
brlogov? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 994
14.6.2006 21:45:59   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: NR

OOO babe decemberske...ste prišle iz brlogov user posted image user posted image ?

user posted image šnuciji glih niso v brlogih....ampak raje na toplih tepihih...hehe

mene ni bilo 5 dni....pa moram nadoknadituser posted image ...smo bili na obali

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 995
14.6.2006 21:48:02   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

brlogov? user posted image

ja ki pa medo preživi zimo? user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 996
14.6.2006 21:48:15   
kofetek2010
jaz pa še vedno čakam kdaj bo decembrski zmenek, ki ga organizira Mrs.NR user posted image  

drugače pa sem prav vesela, da tamala že od 19h spi, ker je bila teeeečnaaaa celo popoldne user posted image  

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 997
14.6.2006 21:50:36   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

jaz pa še vedno čakam kdaj bo decembrski zmenek, ki ga organizira Mrs.NR user posted image   

Če ni nobena za akcijo razen mene in tebe in blanke.......mi 3 se pa lahko v mb dobimo, ko boš na tem koncu.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 998
14.6.2006 21:52:47   
šnucika
jaz sem za decembrski randi na obali...že,ki je prišlo poletjeuser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 999
14.6.2006 21:53:06   
kofetek2010
mml je tud za akcijo, mogoče še katera... samo zmenit se je treba, a ne? user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......