NRMM
|
Daaaaaaaaan! Spet je prelepo vreme, mislim, da bomo letos res šli smučat namesto na morje . SKoraj vse zimske cote smo privlekli iz lagerja, poletne bomo pa uporabili.......pojma nimam kdaj. Kako je pri nas: - smeji se nonstop, joka že skoraj ne poznamo, no razen, če je potrebno počakat par minutk, da se sadje ukaša - čeblja zadnja 2 dni zopet zeelo, prav zanimiva je - jemo vse in zaenkrat vse dobro prenaša in popapca. Špinača in pire krompir sta zakon, domači puding tudi-banana, keksi tudi, v glavnem ni zbirčna . Piščanček in teletina sta tudi zakon, očitno je pri hrani čisto po mami . - z nogicami se upira v tla, dviguje ritko in se obrača naokoli pod igralnico - obrne se iz hrbta na trebušček, obratno nas nekoliko jezi včasih. - če je na trebuščku tudi puza, če vidi, kaj kar bi rada imela - hranimo jo v stolčku in ga obožuje, zelo rada sedi v njem - flaško si drži kdaj ji je, z dudo je enako, si jo da v usta, ko ji je - v vozičku je končno začela razgrajat , nogice na prečki, igračke v usta - pri kopanju imamo vsak dan poplave, začela je z rokicami čofat (moje učne minute vsak dan ), kopanje obožuje. - po novem hodimo eno uro prej spat, torej ob 20.00 in spi do 6.30. Ker smo na 3 obrokih z žličko je zadnjega komaj dočakala do pol 9 in je bil stok in jok, tako, da smo vse premaknili za eno uro prej in sedaj je ok . - zaspi sama brez problema, vedno po 5 minutah, ko jo položim v postlco - začela sem jo dajat v vrečo, ker tako veselo kdaj pa kdaj ponoči binca, da si je odejo vedno spravila iz sebe in potem se zbudila,ker jo je zeblo. Zjutraj pa komaj čaka, da vrečo odprem, da se lahko razbinca. - kakamo 3x dnevno , kar še nismo nikoli, očitno je uvajanje goste hrane prav fino za našo prebavo . Smo pa zaenkrat menjali pleničke in sicer racmanke imamo samo še ponoči in ob popoldanskem spanju, drugače pa mylove iz Hoferja s katerimi sem zaenkrat zadovoljna, nekje je bilo potrebno začet. Vzrok za menjavo je bil predvsem zato, ker se mi je zdela dokaj okorna v racmankah, ker so kar velike za take male ritike. Od kar imamo te druge plenice je čisto drugače, noge so povsod, no Maruša pa tudi . Bomo vidli kako bo. No to je to iz naše hiše. Lupinico smo že oddali naprej, tako, da smo sedaj v avtosedežu in je dosti boljše kot je bilo. Maruša je zadovoljna zeelo, lepše tudi sedi, sicer imamo sedež od 0+ do 18kg, tako, da ni nekih problemov za njen hrbet. Zenkrat je še spredaj zraven mene, ko doseže 8 kg gre nazaj, kako bo prenašala to, pa bomo vidli. ŠTAJERKEEEEEEEE (dobrodošle tudi druge seveda),čas bi že bil, da gremo na kakšen kofe,a ne? BlankaT (včeraj sem se pogovarjala s Tadejo-mislim, da ji je tako ime, in pravi, da ji boš ti javila, ko se vidimo), Šnucika, Čebelica77, Pegica1 (nisi resna ), kdaj se dobimo? Lokacija je kar znana, ura in dan pa (mogoče 15.6. ob 11.00)??? Se prilagodim večini. Grem vreme rihtat ,dokler mala spi! Uživajte maximalno! Teta Jana, ti pa ne hodi sedaj, kot pav po Lj ! L.p. Irena&Maruša Vse naj naj tudi sem polletnikom , Maruša jim pošilja vsem en veeliki cmook.
< Sporočilo je popravil NR -- 6.6.2006 9:34:20 >