|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
14.6.2006 22:24:05   
mml
No evo še Šnuciko vzameta sabo do LJ, da bo bolj veselo...

Skratka na dan s predlogi...ve z datumi...z jano pa potem prispevava kraj srečanja...user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.6.2006 22:24:10   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

daj mml zmeni se user posted image  grem ta cajt v hladilnik nekaj iskat, ker je brezveze, da obe eno in isto govorima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image si pa našla razloguser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.6.2006 22:25:59   
BlankaT
NR imam jaz svojega tudi doma. Kaj to pomeni,da je fur zmanjkalo?user posted image user posted image

mml no saj smo mi tudi bolj pozni, ker se mamici ne da vstati in rada tam do kakšni 8-9 poležava, če mi le kdo tavečjega odpelje v vrtec user posted image

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.6.2006 22:26:19   
mml
jaz nimam naslednji teden nobenih obveznosti, razen da se imam čim boljše user posted image , jana je pa tako ali tako vedno leteča in po opravkih, tako da si pač najde vmes brez problemov čas za kofe in čvek user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.6.2006 22:26:29   
NRMM
Meni je vseeno kdaj se dobimo, se prilagodim večini. Sej pa smo v porodniški je cajta kot ima žaba perja user posted image . Čimprej tem boljše, dokler je še vreme user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.6.2006 22:28:53   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: BlankaT

NR imam jaz svojega tudi doma. Kaj to pomeni,da je fur zmanjkalo?user posted image user posted image

Očitno user posted image ..........Ni fur, pa hodijo tečnarit domu (sej ne bi tega napisala, sam mi diha za ovratnik).Jutri je praznik D,A pa imata očitno mir.

Nič ne boste spale, ne ga biksat noooo......user posted image user posted image user posted image ...Rana ura zlata ura user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.6.2006 22:29:27   
mml
no pa dejmo naredit okvirni kratkoročni terminski plan za tole naše srečanje...zdaj pa hitro na plan rokovnike, planerje, dlančnike in preverite kdaj imate čas, kdaj je prava luna in podobno user posted image

Kraj srečanja: Ljubljana, podrobnosti sledijo

Čas srečanja: enkrat naslednji teden...če ste za to

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.6.2006 22:29:34   
BlankaT
No potem pa se kr za drugi teden zmenimo, ker potem pa pri meni ne bo več šlo. Gre mama na dopust in mi nihče ne more dvigniti ta večjega iz vrtca.

Torej kaj pravite na sredo, ker v ponedeljek ne morem imava z Majo nek pregled v bolnici, zaradi njenega bruhanja.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.6.2006 22:31:16   
mml

Torej kaj pravite na sredo, ker v ponedeljek ne morem imava z Majo nek pregled v bolnici, zaradi njenega bruhanja.

Sreda super user posted image user posted image ...z jano se tako ali tako večinoma dobivava ob sredah...no pa še kdaj vmes, da ne prideva iz vaje user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.6.2006 22:31:52   
NRMM
Sreda 21.6. mi paše user posted image user posted image .........Blanka jaz pridem zjutraj po tebe in Majo in gasa v Lj, da sva nekje okoli 8 že tam user posted image user posted image user posted image user posted image .........a bo ura ok mml in jana user posted image ?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.6.2006 22:32:33   
BlankaT
NR moj je v torek peljal avto v LJ na servis in ga kr tam pustil, drugače bi bil šel v Nemčijo in bi bil v četrtek lepo zunaj user posted image  in bi imela mamica fraj, sedaj pa tako kot tebi tudi meni tu tečnari, kdaj mislim priti spat..

Glede srečanja, pa vam lahko jutri točno javim, ko se dogovrim s svojo mamo. A ja v torek 20. tudi ne morem ima sin zaključek v vrtcu.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.6.2006 22:33:24   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: NR

Sreda 21.6. mi paše user posted image user posted image .........Blanka jaz pridem zjutraj po tebe in Majo in gasa v Lj, da sva nekje okoli 8 že tam user posted image user posted image user posted image user posted image .........a bo ura ok mml in jana user posted image ?

Super ura...da se pogledam na uro in reče...ni še čas za vstat user posted image user posted image user posted image , ampak se potrudim in se spravim pokonci tudi za ob 8. če se res pojavite user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.6.2006 22:34:38   
BlankaT
NR, če boš bo idelno, vse kar bo prej, je prehitro user posted image .

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.6.2006 22:35:21   
kofetek2010

user posted image  ja, seeeeeeveeeeedaaaaaaa user posted image

prosim za bolj humano uro, recimo ob 11h/11:30 user posted image  mi2 morava tud do LJ prit user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.6.2006 22:35:41   
NRMM

NR moj je v torek peljal avto v LJ na servis in ga kr tam pustil, drugače bi bil šel v Nemčijo in bi bil v četrtek lepo zunaj user posted image  in bi imela mamica fraj, sedaj pa tako kot tebi tudi meni tu tečnari, kdaj mislim priti spat..

So bile očitno reklame med tekmo, da je prišel sem user posted image user posted image user posted image ,ker ko so se začeli navijači dret je zgasno kot strela user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.6.2006 22:37:24   
BlankaT
Sem ugotovila, da sem pozabila napisati uro. NR bodi okoli 8 pri meni, pa bo super user posted image user posted image user posted image
100% pa povem jutri, ker se morem res prej še z mamo zmeniti.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.6.2006 22:37:52   
kofetek2010
še moj je več zdoma, pa ni kamionđija user posted image  

kaj je to za en praznik - Corpus Christi Day? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.6.2006 22:37:56   
mml
Blanka ti kar mirno preveri pri mami, če je za podaljšan "babi servis" naslednjo sredo in javi...

ampak v principu je trenutno stanje:

Kraj srečanja: Ljubljana

Čas srečanja: 21. junij...NR bo povedala kdaj user posted image

Udeleženci: BlankaT, NR, Jana73, mml in seveda pripadajoče user posted image ,  Šnucika???

Vabljene seveda tudi ostale decembrke, da ne bo kakšne pomote

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.6.2006 22:38:50   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

user posted image  ja, seeeeeeveeeeedaaaaaaa user posted image

prosim za bolj humano uro, recimo ob 11h/11:30 user posted image  mi2 morava tud do LJ prit user posted image

Predvsem tist ja user posted image user posted image . Kar se mene tiče ti ustrežem, bomo šle prej malo naokoli, da ti prideš do Lj user posted image user posted image .

Torej zaključek je................SREDA 21.6.2006 ob 11.00 v okolici BTC, Tivoli, Rudnik, Vič?????

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.6.2006 22:40:45   
mml

Torej zaključek je................SREDA 21.6.2006 ob 11.00 v okolici BTC, Tivoli, Rudnik, Vič?????

Dejmo se zmenit takole, če je vremo OK...bi jaz predlagala Tivoli, če se pa vreme spet sfižoli pa nekje v BTC

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.6.2006 22:40:55   
NRMM

Sem ugotovila, da sem pozabila napisati uro. NR bodi okoli 8 pri meni, pa bo super user posted image user posted image user posted image
100% pa povem jutri, ker se morem res prej še z mamo zmeniti.

Okoli 8 bo bolj težka, ker naša biba spi do cca 6.30-7.00......tam okoli 8.30-9 se pa znam prisvetit.......koliko imam do tebe?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.6.2006 22:41:19   
BlankaT
jana 73 15.6. SVETE REŠNJE TELO IN KRI

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.6.2006 22:42:03   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Dejmo se zmenit takole, če je vremo OK...bi jaz predlagala Tivoli, če se pa vreme spet sfižoli pa nekje v BTC

user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaa...........hooooooooooorrrrrrrrsssssssssseeeeeeeee burger user posted image user posted image user posted image  NR prihajauser posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.6.2006 22:42:06   
kofetek2010
MB - Poljčane = 20-25 minut user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.6.2006 22:42:52   
kofetek2010

jana 73 15.6. SVETE REŠNJE TELO IN KRI

hvala za pojasnilo user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......